Notaris Olterterp

Heb jij behoefte aan een professional voor jouw notaris zaken in Olterterp?

Dan ben je aan het juiste adres.

Notaris-kaart zorgt dat jij die zoekt naar notaris Olterterp verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Notaris-kaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notariskantoren uit Olterterp – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Notaris Olterterp gezocht?

Laat je snel helpen

Notaris Olterterp
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 116 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Olterterp, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Beetsterzwaag, Lippenhuizen en Hemrik bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Olterterp

Een betaalbare en geschikte Notaris vinden in Olterterp kan best een moeilijke klus blijken. Je kunt nu eenmaal niet bij het dichtstbijzijnde notariskantoor binnen stappen en de eerste persoon kiezen die je ziet. Er zijn een aantal stappen om in je achterhoofd te houden wanneer je opzoek gaat naar een notaris in Olterterp. Wij vertellen je graag wat je moet onthouden!

Spring direct naar:

Een goede notaris Olterterp vinden

Wil je een kundige notaris in Olterterp vinden? Dan hebben we fijn bericht voor je! Een juiste notaris vind je immers simpel via notaris-kaart.nl. Wij hebben een ruim portfolio en daarmee vind je binnen enkele ogenblikken een passende notaris in Olterterp voor je klus. In bepaalde gevallen is het vereist om een notaris in Olterterp in te huren, in overige gevallen is het inschakelen van een notaris in Olterterp niet vereist, maar raden wij het wel ten zeerste aan.

Als je één van onderstaande zaken wilt organiseren, ben je steevast verplicht om een notaris in Olterterp in de arm te nemen:

 • Een wilsbeschikking op te stellen
 • Het opstellen van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Wij adviseren verder om voor de onderstaande gevallen een notaris in Olterterp te zoeken:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Verdeling en afwikkeling van een nalatenschap

Overigens speelt een notaris in Olterterp een belangrijke rol in zaken gerelateerd aan het aan- en verkopen van onroerend goed, bijvoorbeeld een woning. Maar ook bij executie veilingen en het opstarten van een onderneming binnen verschillende rechtsvormen komt een notaris in Olterterp om de hoek kijken.

Alle notarissen uit Olterterp

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Olterterp?

Een competent notariskantoor in Olterterp kan je exact helpen met de gebeurtenis waar jij een notaris voor wilt inhuren. Het voordeel van een notariskantoor in Olterterp is dat er gewerkt wordt met verschillende notarissen. Je zult bij een notariskantoor in Olterterp dan ook notarissen voor allemaal soorten vakgebieden zien rondlopen. Je kunt dus voor heel veel verscheidene projecten terecht bij een notariskantoor in Olterterp.

Een algemene notaris kan je veelal ook helpen, maar een notariskantoor kun je regelmatig een speciaal specialisme brengen. Niettemin zijn er verschillende denkbare gevallen waar je een professional aan het werk wilt zetten omdat deze van de hoed en de rand weet. Zo kom je later ook niet voor nare verrassingen te staan. Wat dat betreft kan een verstandig notariskantoor in Olterterp je heel erg veel geld schelen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Olterterp?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Olterterp te vinden dat bij je past.

Olterterp notariskantoor testament & samenlevingscontract

Er zijn vele voordelen aan het zoeken in Olterterp naar een notariskantoor. Ten eerste kan deze je flink geld besparen bij de aanschaf van een woonhuis of kantoorpand. Door het advies wat een notaris je geeft, kun je onder andere goedkoper uit zijn bij het passeren van de hypotheekakte. In Olterterp bij een notariskantoor ben je aan het goede adres voor een samenlevingscontract en een testament. Je weet dus steevast dat deze aktes glashelder en legaal zijn.

Tevens bespaart een notariskantoor je ook veel tijd. Het opmaken van onder andere een hypotheek akte kost flink wat tijd, al helemaal voor personen die een aantal woningen in bezit hebben. Het is allicht zonde om hier veel te veel tijd in te stoppen. Door in Olterterp een notariskantoor te zoeken, bespaar je jezelf veel moeite.

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Olterterp?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Olterterp.

Wat zijn de kosten voor een notaris kantoor Olterterp

Het is van belang dat je weet wat het onderscheid is tussen een normale jurist en een notaris. Dit helpt je om tot de goede keuze te komen. Een jurist is de professional die de algemene zaken zal bekijken op juridisch gebied. Je kunt onder andere denken aan een verweerschrift. Een notaris daarentegen is de partij die in het bijzonder gestructureerd is op de notariële zaken. Het is een specialist met een hoge mate van vakbekwaamheid en specialisme.

Een notaris kantoor in Olterterp is erop ingericht om testamenten of hypotheekaktes op te stellen. De werkzaamheden die een notaris op zich neemt, waaronder het opmaken van aktes, kunnen niet door een gewone jurist worden gedaan.

Er zijn diverse manieren om de onkosten van een notaris kantoor in Olterterp op te bouwen. Dit zijn de veel voorkomende:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Olterterp

Nu notarissen uit Olterterp vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Olterterp vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

De meest betaalbare notaris Olterterp

Het is simpelweg niet zo dat je het eerste kantoor maar moet binnenlopen wat er maar bij jou in de omgeving zit. Wanneer je een paar makkelijke stappen doorloopt, kom je uit bij een oplossing die wel bij je aansluit. Indien je deze stappen doorloopt, weet je zeker dat je een passende en goedkope partij zult vinden. Door helder te zijn in wat je wilt, zal je over het algemeen in contact komen met een notarispraktijk in Olterterp die nauwgezet past bij je behoefte. Hij moet immers wel weten wat je nu precies van hem of haar wilt.

Is het enkel maar nodig om raad te krijgen voor als voorbeeld het kopen van een huis of wil je daarnaast een overeenkomst op laten stellen? Afhankelijk van je wens kan het uurtarief ook variëren. Voor een notarispraktijk in Olterterp zien we veelal een uurtarief van rond de €150 per uur, dit voor de reguliere notaris in de buurt met gemiddelde ervaring. Ga je voor een prof met wat minder ervaring, ben je over het algemeen wat minder duur uit. Ga je voor een prof met wat meer ervaring, betaal je ook wat meer.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Olterterp op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Olterterp vergelijken

Heb je voor jezelf besloten dat je in Olterterp notarispraktijk aanbiedingen wilt aanvragen? Fijn! Daar kunnen wij je immers uitstekend bij helpen! Ons netwerk is namelijk best groot waardoor ook in Olterterp een notarispraktijk te traceren is die zorgvuldig aansluit op je wensen en behoeften.

Dankzij onze offerte-aanvraag kun je simpel in het bezit komen van drie aanbiedingen op maat en je kunt zo simpel vergelijken. Je kunt dit geheel gratis en vrijblijvend doen om zo tot je beste keuze voor een in Olterterp gevestigde notarispraktijk te komen. In een persoonlijk onderhoud kun je dan je behoefte verder kenbaar maken.

Als je in Olterterp een notarispraktijk zoekt, is het goed om niet langer te wachten en direct nog een kosteloos en vrijblijvende aanbieding op te vragen. Je kunt altijd nog nog besluiten om een overige optie te proberen, maar via onze aanbiedingen heb je geheid succes en begint je besparing vandaag nog.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Olterterp

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Olterterp en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Olterterp

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Olterterp terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Olterterp

Onderzoek was nodig en is grondig gedaan

25 mei 2024

Er is in onze kwestie door de notaris degelijk en grondig onderzoek gedaan, precies wat we nodig hadden. Bedankt.

- Anne van Loon

Helder totaalbeeld van de kosten gekregen en deze is netjes opgevolgd. Tevreden dus!

12 mei 2024

- Björn Verbeek

Goed en snel geregeld

8 mei 2024

Opmaken van wilsbeschikking ging zonder teveel juridische taal en daarom prima.

- Bart Koning

Oprecht top!

29 april 2024

Super verzorgd! Buitengewoon!

- Ellen van de Veen

Goed afgehandeld.

23 april 2024

Vlot en duidelijk geregeld. Dank je wel!

- Vanessa Hendriks

Correct verzorgd

18 april 2024

Had in korte tijd een goeie aanbieding op maat, geweldig!

- Sylvia Mol

Goede afwikkeling testament!

9 april 2024

We hadden een zorg dat het lastig zou zijn en ook veel zou kosten. Gelukkig was het tegenovergestelde waar. Gelukkig was het tegendeel aan de orde.
Uiteraard betaal je voor het werk van de notaris maar ik begreep ook nog eens waarvoor wat betreft
de herroeping van mijn wilsbeschikking. Erg aangenaam.

- Angelique de Leeuw

De notaris was erg bereikbaar

4 april 2024

Wij konden de notaris zo goed als altijd bereiken voor overleg, erg prettig.

- Roy Timmermans

Blij met besluit

30 maart 2024

Achteraf blij dat ik mijn notaris via notaris-kaart heb gezocht.

- Saskia Blom

Uitgelichte notarissen uit Olterterp

YVON Notariaat, Mediation en Bewindvoering

Berglaan 2
9203 EG Drachten
Nederland

0512 368 080
http://www.yvon.nl/

Yvon Notariaat B.V.

Berglaan 2
9203 EG Drachten
Nederland

0512 368 080
http://www.yvon.nl/

Breuker Vellinga Wiersma Netwerk Notarissen

Stationsweg 49
9201 GH Drachten
Nederland

0512 512 205
http://www.bvwnotarissen.nl/