Notaris Lippenhuizen

Zoek jij een topper voor jouw notaris zaken in Lippenhuizen?

Dan ben je aan het juiste adres.

Notaris-kaart zorgt dat jij die op zoek bent naar notaris Lippenhuizen verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Notaris-kaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notarissen uit Lippenhuizen – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2022 en verder.

Notaris Lippenhuizen gezocht?

Een notaris in Lippenhuizen vinden

Notaris Lippenhuizen
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 76 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Lippenhuizen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Terwispel, Hemrik en Jubbega bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Lippenhuizen

Een betaalbare en geschikte Notaris vinden in Lippenhuizen kan best een lastige zijn. Het is nu eenmaal niet geheel volgens etiquette om zonder uitnodiging een notariskantoor binnen te stappen zonder eerder contact. Er zijn enkele belangrijke stappen die je zult moeten volgen om er zeker van te zijn dat je uiteindelijk een notariskantoor uit Lippenhuizen vindt die het beste met je voor heeft. Wij vertellen je met alle plezier waar je aan moet denken!

Spring direct naar:

Een top notaris Lippenhuizen vinden

Ben je zoekende naar een professionele notaris in Lippenhuizen? Dan hebben we goed bericht voor je! Een competente notaris vind je namelijk gewoon met notaris-kaart.nl. Dankzij ons brede aanbod vindt je binnen enkele ogenblikken een praktische notaris in Lippenhuizen die aansluit op je behoefte. Je bent niet altijd verplicht om een notaris in Lippenhuizen in te vliegen. Wij adviseren dan ook om dit eerst rustig na te gaan. Maar evenals als het optioneel is, is het aannemen of benaderen van een notaris in Lippenhuizen regelmatig alsnog een verstandige keuze.

Als je één van onderstaande zaken wilt regelen, ben je immer verplicht om een notaris in Lippenhuizen in de arm te nemen:

 • Een testament op te stellen
 • Het opstellen van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Bij de komende zaken raden wij ten zeerste aan om een notaris in Lippenhuizen te vinden, ook al is dit niet gedwongen:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Verdeling en afhandeling van een erfenis

Tevens speelt een notaris in Lippenhuizen een belangrijke rol in zaken rondom het aan- en verkopen van onroerend goed, bijvoorbeeld een huis. Maar ook bij executie veilingen en het opzetten van een onderneming binnen verschillende rechtsvormen komt een notaris in Lippenhuizen om de hoek kijken.

Alle notarissen uit Lippenhuizen

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Lippenhuizen?

Het goede notariskantoor in Lippenhuizen sluit precies aan bij je behoeften. Een van de vele voordelen van een notariskantoor in Lippenhuizen is dat er een aantal notarissen werken die je verder kunnen helpen. Je zult bij een notariskantoor in Lippenhuizen dan ook notarissen voor diverse soorten kennisgebieden zien rondlopen. Je kunt dus voor een heel breed spectrum aan opdrachten terecht bij een notariskantoor in Lippenhuizen.

Een kantoor is daarom niet alleen in staat om je hoe dan ook verder te helpen, maar heeft meestal ook nog eens een notaris voor je die exact de kennis bezit waar je naar op zoek bent. Overigens kom je met een algemene notaris ook een heel eind. Een expert kan je vaak net even iets extra’s brengen, als de omstandigheid erom vraagt. Daarmee haal je ook het meeste uit je situatie. Wat dat betreft kan een goed notariskantoor in Lippenhuizen je heel erg veel geld schelen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Lippenhuizen?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Lippenhuizen te vinden dat bij je past.

Lippenhuizen notariskantoor samenlevingscontract & testament

We zouden wel tien redenen kunnen opnoemen waarom jij tevens zou moeten kiezen voor een Lippenhuizen notarispraktijk, je zult nu simpelweg heel veel voordeel ondervinden bij deze partij. Op de allereerste plaats is het mogelijk om geld te besparen bij de acquisitie van een perceel. Hier kan men denken aan onder andere gereduceerde onkosten op de akte van hypotheek, de notaris zal je immers van begeleiding voorzien. De notaris in Lippenhuizen weet alles over de authentieke akten en verschillende soorten akten, je weet dus zeker dat jij altijd weer aan de eisen zal voldoen voor als voorbeeld een overeenkomst.

Daarnaast zal je vanwege de notaris veel tijd over kunnen houden. Het opmaken van een hypotheekakte is een zeer zorgvuldige en tijdrovende klus. Het is allicht zonde om hier veel te veel tijd in te stoppen. Middels in Lippenhuizen een notariskantoor te zoeken, bespaar je jezelf flink wat inspanning.

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Lippenhuizen?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Lippenhuizen.

Kosten notaris Lippenhuizen

De onkosten zijn een belangrijke component wanneer je op zoek gaat naar een notaris kantoor in Lippenhuizen. Je wilt immers niet te veel geld kwijt zijn voor een notaris, maar tevens wil je ook voorkomen dat je betaalbaar uit lijkt te zijn, maar tegen een teleurstellende notaris aanloopt.

Wat is dan echt de manier om een kundig notaris kantoor in Lippenhuizen te vinden? Je vraagt ongecompliceerd via ons een aantal offertes op en je maakt op basis daarvan makkelijk de slimste keuze. Je weet snel wat je kwijt bent aan een notaris kantoor in Lippenhuizen door een nauwkeurig gespecificeerde aanbieding.

Er zijn aparte manieren om de kosten van een notaris kantoor in Lippenhuizen op te bouwen. Dit zijn de veel voorkomende:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Lippenhuizen

Nu notarissen uit Lippenhuizen vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Lippenhuizen vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

De meest betaalbare notaris Lippenhuizen

Het is natuurlijk niet zo dat je het allereerste kantoor maar moet ingaan wat er maar bij jou in de nabijheid zit. Met een aantal stappen te doorlopen zal je bij een veel betere keuze uitkomen. Indien je deze stappen volgt, weet je zeker dat je een geschikte en goedkope partij zult vinden. Als je voor jezelf scherp hebt wat je wilt, helpt het je om een fijn tarief te krijgen bij een notarispraktijk in Lippenhuizen. Hij moet namelijk wel weten wat je nu exact van hem of haar wilt.

Is het uitsluitend maar nodig om advies te krijgen voor onder andere het aankopen van een woonhuis of wil je echt een akte op laten stellen? Afhankelijk van je wens kan het tarief ook afwijken. Over het algemeen genomen zien we bij een notarispraktijk in Lippenhuizen een normaal uurtarief van €150. Voor de beginnende notarissen zal dit bedrag natuurlijk iets minder hoog liggen, en andersom voor een geroutineerde partij.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Lippenhuizen op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Lippenhuizen vergelijken

Het is verstandig om verschillende offertes aan te vragen en die te vergelijken. In de offerteaanvraag zal je helder moeten zijn in wat je wilt en wat je zoekt. Hierdoor zal je zeker weten dat je te maken hebt met een specialist, een mate van professionaliteit is voor juridische zaken echt een ware noodzaak. Je komt er zo ook bijtijds achter als de notarispraktijk in Lippenhuizen een bepaalde klus niet voor je kan uitvoeren. Dit scheelt je weer tijd.

De volgende stap is het voeren van een kennismakingsgesprek. Door dit kennismakingsgesprek is het een optie om een beeld te krijgen van de notarispraktijk in Lippenhuizen die je voor je hebt. Je kunt dan direct kijken of het goed klikt met die notaris.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Lippenhuizen

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Lippenhuizen en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Lippenhuizen

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Lippenhuizen terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Lippenhuizen

Gepaste notariële hulp

10 november 2022

Overweldigend om door een prettig gevoelsmens bijgestaan te worden.

- Simon Prins

De stap naar een samenlevingscontract gezet

3 november 2022

Momentje getwijfeld of het benodigd was, maar desondanks alles maar op papier laten zetten. Geeft een hoop rust.

- Gerardus van Dongen

Tarieven vielen mee

30 oktober 2022

De kosten waren laag, tegen onze verwachting in.

- Angela Willemsen

Uitermate vakkundig

21 oktober 2022

Een echte specialist ontdekt. Dat gaf veel geruststelling tijdens het traject..

- Annemieke de Groot

Kennis van zaken

15 oktober 2022

Zoals gewenst, heel erg vakkundig.

- Ruud Wolters

Oprecht super!

6 oktober 2022

Geweldig georganiseerd! Geweldig!

- Cindy van den Broek

Voordelig en top!

27 september 2022

Verklaring van erfrecht was meteen afgehandeld! En wat geld kunnen besparen door de
vergelijking vooraf. Met die reden ben ik content!

- Pieter Maas

Vertrouwelijke notaris getroffen

21 september 2022

Zeer betrouwbaar en gepast advies gekregen van de notaris.

- Anita van de Ven

Verstand van zaken

13 september 2022

Naar verwachting, flink wat kennis van zaken.

- Arjan Vermeulen

Uitgelichte notarissen uit Lippenhuizen

Yvon Notariaat B.V.

Berglaan 2
9203 EG Drachten
Nederland

0512 368 080
http://www.yvon.nl/

Breuker Vellinga Wiersma Netwerk Notarissen

Stationsweg 49
9201 GH Drachten
Nederland

0512 512 205
http://www.bvwnotarissen.nl/

Aangenaam Notarissen

Berglaan 56A
9203 EE Drachten
Nederland

0512 580 330
http://www.altijdaangenaam.nl/