Notaris Urmond

Behoefte aan een ijzersterke notaris in Urmond die bij jou past?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar notaris Urmond verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Notaris-kaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notariskantoren uit Urmond – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Notaris Urmond gezocht?

Schakel direct hulp in

Notaris Urmond
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 121 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Urmond, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Born, Buchten en Obbicht bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Urmond

Een betaalbare en geschikte Notaris vinden in Urmond kan best een moeilijke klus blijken. Je kunt nu eenmaal niet bij het meest nabije notariskantoor binnen stappen en de eerste persoon aanspreken die je ziet. Er zijn een aantal dingen om in je achterhoofd te houden wanneer je zoekt naar een notaris uit Urmond. Wij vertellen je graag wat je moet onthouden!

Spring direct naar:

Een bekwame notaris Urmond vinden

Ben je op zoek naar een deskundige notaris in Urmond? Dan kunnen we je gerust stellen! Een competente notaris vind je immers makkelijk via notaris-kaart.nl. Wij hebben een royaal portfolio en hiermee vind je in minder dan een paar ogenblikken een praktische notaris in Urmond voor jouw project. Je bent niet voor alles verplicht om een notaris in Urmond in te schakelen. Wij adviseren dan ook om dit vooraf even na te gaan. Maar evenals als het optioneel is, is het aannemen of consulteren van een notaris in Urmond regelmatig alsnog een verstandige keuze.

Als je één van de volgende zaken wilt regelen, ben je iedere keer verplicht om een notaris in Urmond in de arm te nemen:

 • Een testament op te stellen
 • Het opstellen van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Wij adviseren daarbuiten om voor de komende gevallen een notaris in Urmond te zoeken:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Verdeling en afhandeling van een nalatenschap

Verder speelt een notaris in Urmond een belangrijke rol in zaken rondom het aan- en verkopen van onroerend goed, bijvoorbeeld een woonhuis. Maar ook bij executie veilingen en het opstarten van een onderneming binnen allemaal rechtsvormen komt een notaris in Urmond om de hoek kijken.

Alle notarissen uit Urmond

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Urmond?

Het goede notariskantoor in Urmond sluit exact aan bij je wensen. Een van de vele voordelen van een notariskantoor in Urmond is dat er meerdere notarissen werken die je op weg kunnen helpen. Regelmatig heeft een notariskantoor in Urmond voor aparte vakgebieden notarissen in dienst. Je kunt dus voor heel veel gevariëerde projecten terecht bij een notariskantoor in Urmond.

Een kantoor is derhalve niet alleen in staat om je hoe dan ook verder te helpen, maar heeft regelmatig ook nog eens een notaris voor je die precies de kennis bezit waar je naar op zoek bent. Uiteraard kom je met een algemene notaris ook een heel eind. Toch zijn er diverse denkbare situaties waar je een professional aan het werk wilt zetten omdat deze van de hoed en de rand weet. Hiermee haal je ook het meeste uit je situatie. Wat dat betreft kan een fatsoenlijk notariskantoor in Urmond je heel veel geld schelen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Urmond?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Urmond te vinden dat bij je past.

Urmond notariskantoor testament & samenlevingscontract

We zouden wel tien oorzaken kunnen benoemen waarom jij tevens zou moeten kiezen voor een Urmond notarispraktijk, je zult nu simpelweg erg veel voordeel ondervinden bij deze partij. Allereerst kan deze je behoorlijk geld besparen bij de aanschaf van een woonhuis of kantoorpand. Hierbij kan men denken aan bijvoorbeeld lagere kosten op de akte van hypotheek, de notaris zal je namelijk van raad voorzien. De notaris in Urmond weet alles over de authentieke akten en verschillende soorten akten, je weet dus absoluut dat jij altijd weer aan de eisen zal voldoen voor onder andere een contract.

Daarbuiten zal je dankzij de notaris veel tijd over kunnen houden. Het opstellen van onder andere een hypotheek akte kost flink wat tijd, al helemaal voor personen die verscheidene woonhuizen in bezit hebben. Je wil hier zelf uiteraard zo min mogelijk tijd aan kwijt zijn. De Urmond notarispraktijk zal al dit werk voor je uit handen nemen.

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Urmond?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Urmond.

Wat zijn de kosten van een notaris kantoor Urmond

Het is noodzakelijk dat je weet wat het verschil is tussen een gewone jurist en een notaris. Dit is toch de eerste stap die je moet zetten. Een jurist is de persoon die de algemene zaken zal bekijken op juridisch gebied. Je kunt onder andere denken aan een bezwaar. Een notaris daarentegen is de partij die in het speciaal gestructureerd is op de notariële zaken. Het is een pro met een hoge mate van vakbekwaamheid en specialisme.

Een notaris kantoor in Urmond is erop ingericht om testamenten of hypotheekaktes op te stellen. De taken die een notaris op zich neemt, bijvoorbeeld het opmaken van certificaten, kunnen niet door een reguliere jurist worden gedaan.

De prijzen van een notaris kantoor in Urmond kunnen als volgt worden gespecificeerd:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Urmond

Nu notarissen uit Urmond vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Urmond vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

Hoe vind je de goedkoopste notaris Urmond

De onkosten voor een notarispraktijk in Urmond kunnen behoorlijk uiteen lopen om verschillende aanleidingen. De ene notarispraktijk in Urmond is uiteraard de andere niet. Tarieven kunnen beduidend verschillen op basis van ervaring en kunde, echter bovendien op basis van populariteit.

Indien je een notarispraktijk in Urmond vindt die nog niet zo lang bestaat of heel klein is, ben je doorgaans wat minder geld kwijt dan aan een notarispraktijk in Urmond die enorm veel ervaring heeft of heel veel notarissen huisvest.

Een wijze om de goedkoopste notarispraktijk in Urmond te vinden is door allemaal offertes te vergelijken en de minst dure te kiezen. Let er hierbij wel op dat de notaris van je keuze wel aansluit bij je situatie. Kijk ook of je kunt achterhalen wat het ene notariskantoor in prijs laat verschillen van het andere, zodat je hier een fatsoenlijk beeld bij krijgt.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Urmond op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Urmond vergelijken

Heb je voor jezelf besloten dat je in Urmond notarispraktijk aanbiedingen wilt aanvragen? Goed! Hier kunnen wij je namelijk uitstekend bij assisteren! Met ons uitgebreide netwerk kunnen we je ook in Urmond aan een notarispraktijk verbinden die past bij jouw wensen.

Met onze offerte-aanvraag kun je makkelijk in het bezit komen van drie aanbiedingen op maat en je kunt zo makkelijk vergelijken. Natuurlijk is dit gehele proces vrijblijvend en kosteloos, tot het moment dat jij je keuze definitief hebt gemaakt om in Urmond je notarispraktijk uit te zoeken. In een persoonlijk kennismakingsgesprek kun je dan je voorkeuren verder kenbaar maken.

Wacht niet langer en vraag direct nog je vrijblijvende en kosteloos aanbiedingen op indien je in Urmond een notarispraktijk zoekt. Later kun je iedere keer nog een alternatieve weg bewandelen, maar wij garanderen dat je met onze offertes succes zult hebben en dat je meteen al begint met besparen op je onkosten voor een notaris.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Urmond

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Urmond en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Urmond

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Urmond terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Urmond

Offertes vlug binnen

24 mei 2024

De offertes waren vlug binnen en dus konden we gauw met de notaris in zee.

- Sebastiaan Koning

Toch een testament

14 mei 2024

Na weken aarzelen toch maar een testament op laten maken. Had ik veel eerder moeten doen!

- Elizabeth Post

Begeleiding was persoonlijk

6 mei 2024

Juridische woordgebruik helder vertaald in het proces. Hierdoor zeer content met de begeleiding.

- Paul Kuipers

Notariële bijstand was aangenaam

4 mei 2024

Geholpen door iemand die enorm met me meeleeft, erg fijn.

- Adrianus van Vliet

Offertes snel binnen

27 april 2024

De offertes waren snel binnen en daardoor konden we vlot met de notaris in zee.

- Yvonne van Leeuwen

Notariskantoor was super

15 april 2024

Het notariskantoor waar we mee hebben samengewerkt was super! Afspraken werden mooi op tijd nagekomen!

- Marinus Koster

Begeleiding was persoonlijk

13 april 2024

Juridische taal begrijpelijk vertaald in het proces. Daarom erg tevreden met de begeleiding.

- Guido van de Pol

Deskundig en vakkundig.

6 april 2024

Geen verzoek of voorstel was te gek, notaris was erg ervaren in zijn vakgebied.

- Melanie van de Ven

Verstand van de wet

30 maart 2024

Zoals gehoopt, uitermate professioneel.

- Adrianus van der Linden

Uitgelichte notarissen uit Urmond

Karel en Nele Schotsmans

Arnold-Sauwenlaan 10/A
3650 Dilsen-Stokkem
België

+32 89 75 51 65
https://www.notaris.be/Notaris/nele-schotsmans

Metis Adviseurs B.V.

Hofdwarsweg 49 A
6161 DE Geleen
Nederland

088 304 0304
http://www.metisnotarissen.nl/

Palmen & Dassen Notarissen

Haalbrugskensweg 6
6171 JA Stein
Nederland

046 433 2046
http://palmendassen.nl/