Notaris Doezum

Behoefte aan een betaalbare notaris in Doezum die bij jou past?

Lees dan vooral verder.

Notaris-kaart zorgt dat jij die zoekt naar notaris Doezum verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notariskantoren uit Doezum – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Notaris Doezum gezocht?

Een notaris uit Doezum vinden

Notaris Doezum
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 129 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Doezum, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Sebaldeburen, Zevenhuizen en Kornhorn bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Doezum

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare Notaris in Doezum is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Het is nu eenmaal niet geheel volgens etiquette om zonder uitnodiging een notariskantoor binnen te lopen zonder eerder contact. Er zijn een aantal dingen om in je achterhoofd te houden wanneer je opzoek gaat naar een notaris uit Doezum. Lees hieronder verder om erachter te komen hoe ook jij de beste notaris uit Doezum kunt vinden!

Spring direct naar:

Een professionele notaris Doezum vinden

Ben je zoekende naar een geschikte notaris in Doezum? Dan hebben we goed nieuws voor je! Een juiste notaris vind je immers eenvoudig vanuit notaris-kaart.nl. Met ons brede aanbod vindt je binnen enkele ogenblikken een praktische notaris in Doezum die aansluit op jouw behoefte. In bepaalde gevallen is het noodzakelijk om een notaris in Doezum in te vliegen, in andere gevallen is het inschakelen van een notaris in Doezum niet vereist, maar raden wij het wel ten zeerste aan.

Indien je één van de volgende zaken wilt regelen, ben je steevast verplicht om een notaris in Doezum in de arm te nemen:

 • Een wilsbeschikking op te stellen
 • Het opmaken van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Bij de komende zaken raden wij ten strengste aan om een notaris in Doezum te vinden, ook al is dit niet gedwongen:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Distributie en afhandeling van een erfenis

Indien je onroerend goed wilt aan- of verkopen, bijvoorbeeld een woning of een kantoorpand, krijg je in ieder geval te maken met een notaris. Maar ook als je een bedrijf wilt oprichten en van bepaalde rechtsvormen gebruik gaat maken, komt een notaris in Doezum om de hoek kijken.

Alle notarissen uit Doezum

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Doezum?

Enkele mensen zijn zoekende naar waar ze exact een notariskantoor in Doezum voor nodig hebben. Een notariskantoor in Doezum kan je onder andere helpen met het opmaken van een testament of het verwerken van een erfenis. Tevens is een notariskantoor in Doezum de uitverkoren partij die je kan bijstaan met het opstellen van talloze notariële aktes. Je kunt bijvoorbeeld denken aan een hypotheekakte of een overdrachtsakte. Bijna iedereen zal ooit wel eens een keer een notaris nodig hebben, het is dus belangrijk om wel te weten hoe je een notariskantoor in Doezum moet zoeken.

Een algemene notaris kan je doorgaans verder helpen, maar een notariskantoor kan je meestal een expliciet specialisatie brengen. Echter zijn er allemaal denkbare scenario`s waar je een deskundige aan het werk wilt zetten omdat deze van de hoed en de rand weet. Hier haal je ook het meeste uit je situatie. Wat dat betreft kan een verstandig notariskantoor in Doezum je heel veel geld schelen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Doezum?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Doezum te vinden dat bij je past.

Doezum notariskantoor testament & samenlevingscontract

Ben je een zoektocht gestart naar die competente notaris die in een handomdraai voor jou je kan helpen bij het opstellen van documenten? Overweeg dan zeker in Doezum een notariskantoor te vinden voor deze klus. Evenals het opmaken van een notarieel testament is iets wat personen in Doezum via notariskantoor willen laten doen.

Je weet dan überhaupt dat je een geldig document krijgt, waarin alles duidelijk en juridisch juist is gedocumenteerd. Dit komt uitermate goed van pas als een samenlevingscontract belangrijk wordt. In het geval van een samenlevingsovereenkomst is dat vaak bij het afbreken van een liefdesrelatie. Je wil daarbij dat alles helder is beschreven, degelijk is vastgelegd en dat het zonder enige aarzeling inzichtelijk is welke zaken aan wie toebehoren en hoe de distributie eruit komt te zien.

Niettemin is het verbreken van een verhouding niet de enige reden om een samenlevingscontract wat in Doezum via notariskantoor is opgemaakt te laten ontbinden. In ieder geval een trouwerij of geregistreerd partnerschap kan de voorwaarden van een samenlevingscontract laten verbreken. Vraag in Doezum je notariskantoor naar de condities!

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Doezum?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Doezum.

Wat zijn de kosten voor een notaris kantoor Doezum

Alvorens je te verdiepen in de onkosten is het van belang om het verschil tussen een jurist en een notaris te kennen. Het is toch de allereerste stap die je moet zetten. Je neemt een jurist in de arm voor algemene juridische zaken en hulp. Denk hierbij met name aan adviezen of aan het schrijven van beroepschriften. Een notaris anderzijds is de partij die in het speciaal gericht is op de notariële zaken. Het is een pro met een hoge mate van vakkennis en specialisme.

Een notaris kantoor in Doezum is erop ingericht om testamenten of hypotheekaktes op te stellen. De werkzaamheden van een jurist en de taken van een notaris zijn onderling niet uitwisselbaar.

De onkosten van een notaris kantoor in Doezum kunnen als volgt worden opgebouwd:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Doezum

Nu notarissen uit Doezum vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Doezum vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

De goedkoopste notaris Doezum

Wanneer je een goedkope notarispraktijk in Doezum zoekt, kun je beter niet het allereerste kantoor binnenstappen wat je tegenkomt. Door een aantal stappen te doorlopen zal je bij een veel betere keuze uitkomen. Wanneer je deze stappen doorloopt, weet je zeker dat je een passende en goedkope partij zult vinden. Indien je voor jezelf helder hebt wat je wilt, helpt het je om een goed uurtarief te krijgen bij een notarispraktijk in Doezum. Hij moet tenslotte wel weten wat je nu exact van hem of haar wilt.

Is het alleen maar nodig om raadgeving te krijgen voor als voorbeeld het aankopen van een gebouw of wil je echt een hypotheekakte op laten maken? Door er rekening mee te houden zal je keuze in een keer een stuk simpeler worden. Voor een notarispraktijk in Doezum zien we veelal een tarief van rond de €150 per uur, dit voor de reguliere notaris in de regio met gemiddelde ervaring. Voor de beginnende notarissen zal dit bedrag simpelweg iets minder hoog liggen, en andersom voor een geroutineerde partij.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Doezum op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Doezum vergelijken

Heb je voor jezelf besloten dat je in Doezum notarispraktijk offertes wilt opvragen? Top! Hier begeleiden we je graag bij! Ons netwerk is immers heel erg groot waardoor ook in Doezum een notarispraktijk te vinden is die precies aansluit op jouw wensen en behoeften.

Je vraagt gemakkelijk via onze offerte-aanvraag drie aanbiedingen op en je offerteaanvraag wordt gauw beantwoord door sommige partijen die voor jou aantrekkelijk zijn. Logischerwijs is dit gehele proces vrijblijvend en kosteloos, tot het ogenblik dat jij je keuze definitief hebt gemaakt om in Doezum je notarispraktijk uit te zoeken. Aansluitend kun je in een kennismaking of bij een afspraak je wensen verder uiteen zetten.

Wacht niet langer en vraag vandaag nog je vrijblijvende en kosteloos aanbiedingen op als je in Doezum een notarispraktijk zoekt. Je kunt altijd nog beslissen om een overige optie te proberen, maar via onze aanbiedingen heb je gegarandeerd succes en begint je besparing direct nog.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Doezum

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Doezum en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Doezum

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Doezum terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Doezum

Na aanvragen offertes direct ontvangen

20 juli 2024

De offertes waren snel binnen en daarom konden we vlot met een notaris in zee.

- Evelien Mulder

Zijn super bijgestaan in de procedure

9 juli 2024

Een eerlijke begeleiding in de zaak is alles wat we wilden en gekregen hebben. Eersterangs begeleiding gehad.

- Evelien Boer

Vertrouwelijke notaris ingeschakeld

5 juli 2024

Erg vertrouwelijke kwestie goed afgehandeld door de notaris.

- Margaretha Koning

Ervaring met notaris was top

29 juni 2024

Het kantoor waar we mee hebben samengewerkt was super! Afspraken werden mooi op tijd nagekomen!

- Wilhelmus van Beek

Vakkundige notaris

21 juni 2024

Binnen no-time een vakkundige notaris. Prachtig!

- Franciscus Sanders

Zoals verwacht

11 juni 2024

Prima aanbod gekregen.

- David Vos

Goed afgehandeld.

4 juni 2024

Helder en snel. Bedankt!

- Adrianus Bosch

Eenvoudig goed

31 mei 2024

Vlot en verhelderend geregeld. Bedankt!

- Tom Groen

Uiteindelijk een testament

22 mei 2024

Een tijd lang nagedacht of ik toch niet een testament zou moeten laten opmaken. Had ik veel eerder moeten doen!

- Simone van de Velden

Uitgelichte notarissen uit Doezum

MOOK de Notaris

Nije Jirden 14
9231 KT Surhuisterveen
Nederland

0512 369 800
http://www.mookdenotaris.nl/

Notaris Mr. P.K. de Boer

Kamperfoelielaan 6-A
9363 EV Marum
Nederland

0594 646 438
http://www.notarisdeboer.nl/

Mw Notariaat

Het Steen 13
9861 BA Grootegast
Nederland

0594 612 033
http://www.mwnotariaat.nl/