Notaris Lievelde

Wil jij een professionele notaris uit Lievelde die bij jou past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar notaris Lievelde verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Notaris-kaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notariskantoren uit Lievelde – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Notaris Lievelde gezocht?

Laat je snel helpen

Notaris Lievelde
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 129 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Lievelde, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Winterswijk Corle, Aalten en Bredevoort bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Lievelde

Een betaalbare en geschikte Notaris vinden in Lievelde kan best een moeilijke klus blijken. Het is nu eenmaal niet geheel volgens standaarden om zomaar een notariskantoor binnen te stappen zonder eerder contact. Er zijn een aantal stappen om in je achterhoofd te houden wanneer je opzoek gaat naar een notaris uit Lievelde. Wij vertellen je met alle plezier waar je aan moet denken!

Spring direct naar:

Een professionele notaris Lievelde vinden

Misschien al voor een langere tijd aan het zoeken naar een notaris in Lievelde? Het is niet altijd makkelijk om bij de juiste persoon uit te komen, die jouw juridische zaken en officiële papieren onder zijn hoede kan nemen. Wij snappen dit als geen ander. Door het flinke aanbod is het complex om de geschikte partijen nog te zien. Gelukkig zijn wij er voor je om je bij te staan in deze tocht. Op deze pagina zullen we je dan ook alle tips laten zien die we je mee kunnen geven indien je op zoek gaat naar een notaris in Lievelde. En met deze tips wordt je zoektocht makkelijker dan ooit.

Wanneer je één van onderstaande zaken wilt organiseren, ben je iedere keer verplicht om een notaris in Lievelde in de arm te nemen:

 • Een testament op te stellen
 • Het opmaken van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Wij adviseren verder om voor de onderstaande gevallen een notaris in Lievelde te zoeken:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Distributie en behandeling van een nalatenschap

Alle notarissen uit Lievelde

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Lievelde?

Het passende notariskantoor in Lievelde sluit nauwkeurig aan bij je wensen. Een van de talrijke voordelen van een notariskantoor in Lievelde is dat er een aantal notarissen werken die je ook kunnen helpen. Vaak heeft een notariskantoor in Lievelde voor allemaal disciplines notarissen in dienst. Je kunt dus voor een aardig breed spectrum aan opdrachten terecht bij een notariskantoor in Lievelde.

Een algemene notaris kan je vaak ook helpen, maar een notariskantoor kun je doorgaans een expliciet specialisme brengen. Een deskundige kan je vaak net even iets extra’s brengen, als de omstandigheid daarom vraagt. Zo kom je straks ook niet voor teleurstellende verrassingen te staan. Wat dat betreft kan een goed notariskantoor in Lievelde je enorm veel geld schelen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Lievelde?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Lievelde te vinden dat bij je past.

Lievelde notariskantoor samenlevingscontract en testament

Ben je op zoek naar een kundige notaris die een samenlevingscontract voor jou en je vriendin of huisgenoot kan opstellen? Laat je dan vooral eens inspireren door in Lievelde een notariskantoor te raadplegen. Indien je een notarieel testament wil laten opmaken kom je ook vaak terecht bij een zoektocht in Lievelde naar een notariskantoor.

Je bent dan immer gegarandeerd van een geldig document, waarin alle afspraken expliciet zijn beschreven. De rechtmatigheid van het document is wel zeer van belang als het benodigd is dat wat in het geschrift staat ook uitgevoerd wordt. Doorgaans is dat pas bij het eindigen van de afspraak in kwestie. In dit soort tijden is het van betekenis dat het document helder is, wettelijk is en dat er zonder enige twijfel is vastgelegd hoe de verdeling van bezittingen eruit moet komen te zien.

Desondanks is het verbreken van een liefdesrelatie niet de enige reden om een samenlevingscontract wat in Lievelde via notariskantoor is opgemaakt te laten ontbinden. Een samenlevingscontract komt tevens te vervallen indien een verhouding wordt omgezet in een huwelijk of geregistreerd partnerschap. Vraag in Lievelde je notariskantoor naar de condities!

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Lievelde?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Lievelde.

Notaris kosten Lievelde

Indien je op zoek gaat naar een notaris kantoor in Lievelde dan is het raadzaam om je te oriënteren op de prijzen. Je wil niet denken dat je goedkoop uit bent, maar tegelijkertijd geld kwijt zijn aan iemand die zijn taak niet verstaat, doch je wilt ook niet te veel betalen.

Wat is dan echt de manier om een bekwaam notaris kantoor in Lievelde te vinden? Via notaris-kaart.nl vraag je simpel sommige offertes op, waarna je je keuze kunt maken. De onkosten van een notaris kantoor in Lievelde worden dan in ieder geval uitstekend voor je gespecificeerd en je weet onmiddellijk waar je aan toe bent.

De onkosten van een notaris kantoor in Lievelde kunnen als volgt worden gespecificeerd:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Lievelde

Nu notarissen uit Lievelde vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Lievelde vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

Hoe vind je de goedkoopste notaris Lievelde

De tariefstelling voor een notarispraktijk in Lievelde kunnen behoorlijk uiteen lopen om talloze oorzaken. Er bestaat over en weer best wat onderscheid tussen de aparte notarispraktijken in Lievelde. Prijzen kunnen fiks afwijken op basis van ervaring en kundigheid, echter tevens op basis van populariteit.

Een notarispraktijk in Lievelde die net gestart is, of uit maar één of twee notarissen bestaat, kost normaliter iets minder dan een notarispraktijk in Lievelde die veel kolossaler is opgericht en tientallen notarissen onder contract heeft.

Je kunt in theorie de goedkoopste notarispraktijk vinden door aanbiedingen op te vragen en daar de minst dure van te kiezen. Het is dan wel van belang dat de gekozen notaris aansluit bij je wensen. Kijk echt of je kunt achterhalen wat het ene notariskantoor in prijs laat variëren van het andere, zodat je hier een degelijk beeld bij krijgt.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Lievelde op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Lievelde vergelijken

Het is uiteraard een zeer goed idee om eerst een aanvraag voor een aanbieding de deur uit te doen. In de offerteaanvraag zal je helder moeten zijn in wat je verwacht en wat je zoekt. Hierdoor zal je zeker weten dat je te maken hebt met een expert, een mate van bekwaamheid is voor juridische zaken echt een ware noodzakelijkheid. Mocht de notarispraktijk in Lievelde iets niet kunnen doen dan kom je hier op een vlotte wijze achter, dit scheelt een heleboel tijd die overbodig besteed wordt.

Hierna hoef je enkel nog maar een kennismaking in te plannen. Gedurende dit gesprek is het een optie om een beeld te krijgen van de notarispraktijk in Lievelde die je voor je hebt. Je kunt dan direct kijken of het goed klikt met die notaris.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Lievelde

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Lievelde en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Lievelde

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Lievelde terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Lievelde

Helemaal goed in orde

19 mei 2024

Opmaken van wilsbeschikking ging zonder teveel juridische taal en hierdoor goed.

- Remco Dekker

Echte specialist in rechtsgebied

17 mei 2024

Mijn notaris had overduidelijk aanzienlijke ervaring in zijn kennisgebied. Dit zorgde voor enorm veel kalmte.

- Joyce van Leeuwen

Persoonlijk bijgestaan

5 mei 2024

Persoonlijke afhandeling op menselijk niveau. Fijn.

- Johannes Koster

Uiteindelijk een testament

30 april 2024

Een tijd lang nagedacht of ik toch niet een testament zou moeten laten opstellen. Had ik flink wat eerder moeten doen!

- Steven van de Wal

Merci

27 april 2024

Dank jullie wel voor de begeleiding en steun!

- Anouk Verbeek

Content met afhandeling

20 april 2024

Eenvoudig content met het opmaken van het samenlevingscontract.

- Richard Kuijpers

Vakkundige notaris

7 april 2024

Binnen no-time een vakkundige notaris. Buitengewoon!

- Joost Peters

Rap afgehandeld

1 april 2024

Verzoek ging vlot en de benodigde documenten waren binnen no time opgesteld.Vlot en zonder lastig gedoe dus blij met de wijze waarop dit gaat.

- Jacqueline van den Bosch

Tarieven vielen mee

24 maart 2024

We dachten dat de notariskosten erg hoog zouden stijgen maar gelukkig viel dit alles mee.

- Erik Blom

Uitgelichte notarissen uit Lievelde

Achterhoek-Notaris

Winterswijkseweg 23
7141 DM Groenlo
Nederland

0544 461 925
http://www.rsnotarissen.nl/

Notariskantoor Roerdink & Stevelink

Winterswijkseweg 23
7141 DM Groenlo
Nederland

0544 461 925
http://www.rsnotarissen.nl/

Keistad Notarissen

Zilverlinde 3
7131 MN Lichtenvoorde
Nederland

0544 373 875
http://www.keistadnotarissen.nl/