Notaris Bredevoort

Wil jij een betaalbare notaris uit Bredevoort die bij jou past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Notaris-kaart zorgt dat jij die zoekt naar notaris Bredevoort verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notariskantoren uit Bredevoort – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2023 en verder.

Notaris Bredevoort gezocht?

Een notaris uit Bredevoort vinden

Notaris Bredevoort
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 100 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Bredevoort, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Lichtenvoorde, Vragender en Winterswijk Miste bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Bredevoort

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare Notaris in Bredevoort is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Je kunt nu eenmaal niet bij het meest nabije notariskantoor binnen stappen en de eerste persoon kiezen die je ziet. Er zijn enkele belangrijke punten die je zult moeten volgen om er helemaal zeker van te zijn dat je uiteindelijk een notariskantoor uit Bredevoort vindt die het beste met je voor heeft. Lees snel verder om erachter te komen hoe ook jij de beste notaris uit Bredevoort kan vinden!

Spring direct naar:

Een bekwame notaris Bredevoort vinden

Ben je zoekende naar een competente notaris in Bredevoort? Dan hebben we goed bericht voor je! Via notaris-kaart.nl kom je namelijk eenvoudig in contact met een deskundige notaris. Door ons brede aanbod vindt je binnen enkele ogenblikken een competente notaris in Bredevoort die aansluit op je behoefte. Je bent niet voor alles verplicht om een notaris in Bredevoort in te schakelen. Wij adviseren dan ook om dit van tevoren even na te gaan. Maar evenals als het optioneel is, is het contracteren of consulteren van een notaris in Bredevoort vaak alsnog een geschikte keuze.

Wanneer je één van onderstaande zaken wilt regelen, ben je immer verplicht om een notaris in Bredevoort in de arm te nemen:

 • Een testament op te stellen
 • Het opmaken van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Bij de komende zaken raden wij ten strengste aan om een notaris in Bredevoort te vinden, ook al is dit niet gedwongen:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Verdeling en afwikkeling van een erfenis

Daarbuiten speelt een notaris in Bredevoort een gewichtige rol in zaken rondom het aan- en verkopen van onroerend goed, zoals een woonhuis. Maar ook bij executie veilingen en het oprichten van een onderneming binnen diverse rechtsvormen komt een notaris in Bredevoort om de hoek kijken.

Alle notarissen uit Bredevoort

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Bredevoort?

Het is nog over het algemeen zo dat men zich afvraagt voor welke dingen je exact een notariskantoor in Bredevoort nodig hebt. Een notariskantoor in Bredevoort zal je begeleiden met vrijwel alles wat betrekking heeft op familiaire zaken zoals bijvoorbeeld een nalatenschap of een wilsbeschikking. Verder is een notariskantoor in Bredevoort de uitverkoren partij die je kan bijstaan met het opstellen van diverse notariële aktes. Denk hierbij aan een hypotheekakte of aan een akte van overdracht. Het helpt als je weet hoe je een geschikt notariskantoor in Bredevoort kunt vinden, omdat praktisch iedereen wel eens een keer een situatie heeft waar hij een notaris bij nodig heeft.

Een algemene notaris kan je doorgaans verder helpen, maar een notariskantoor kan je meestal een specifiek specialisatie brengen. Desalniettemin zijn er diverse denkbare situaties waar je een autoriteit aan het werk wilt zetten omdat deze van de hoed en de rand weet. Zo kom je later ook niet voor vervelende verrassingen te staan. Wat dat betreft kan een slim notariskantoor in Bredevoort je heel veel geld schelen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Bredevoort?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Bredevoort te vinden dat bij je past.

Bredevoort notariskantoor testament & samenlevingscontract

Ben je op zoek naar een deskundige notaris die een samenlevingscontract voor jou en je vriendin of huisgenoot kan opstellen? Overweeg dan zeker in Bredevoort een notariskantoor te zoeken voor deze taak. Tevens het opmaken van een notarieel testament is iets wat men in Bredevoort via notariskantoor willen laten doen.

Je weet dan sowieso dat je een wettelijk document ontvangt, waarin alles helder en juridisch juist is gedocumenteerd. Dit komt bijzonder goed van pas wanneer een samenlevingscontract relevant wordt. In het geval van een samenlevingsovereenkomst is dat over het algemeen bij het opheffen van een verhouding. In dit soort tijden is het van betekenis dat het geschrift begrijpelijk is, wettig is en dat er zonder enige twijfel is vastgelegd hoe de verdeling van dingen eruit moet komen te zien.

Echter gelukkig komt – in tegenstelling tot bij een wilsbeschikking – niet altijd een overlijden kijken bij een ontbinding van het geschrift wat je in Bredevoort via notariskantoor hebt laten opmaken. In ieder geval een huwelijk of geregistreerd partnerschap kan de condities van een samenlevingscontract laten opheffen. Je kunt het beste in Bredevoort je notariskantoor om raadgeving vragen.

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Bredevoort?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Bredevoort.

Wat zijn de kosten van een notaris kantoor Bredevoort

Alvorens je te verdiepen in de prijzen is het slim om het verschil tussen een jurist en een notaris te kennen. Het is toch de eerste stap die je moet zetten. Je neemt een jurist in de arm voor algemene juridische kwesties en hulp. Denk dan met name aan adviezen of aan het schrijven van beroepschriften. Een notaris richt zich overwegend op notariële zaken en aktes. Daardoor is het een professional met een hoge mate van specifieke kennis en specialisme.

Het notaris kantoor in Bredevoort stelt als voorbeeld de aktes op die komen kijken bij het uitreiken van een kredietverlening of bij het opstellen van een testament. De werkzaamheden van een jurist en de werkzaamheden van een notaris zijn onderling niet uitwisselbaar.

Er zijn allemaal manieren om de kosten van een notaris kantoor in Bredevoort op te bouwen. Dit zijn de veel voorkomende:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Bredevoort

Nu notarissen uit Bredevoort vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Bredevoort vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

De meest betaalbare notaris Bredevoort

Wanneer je een goedkope notarispraktijk in Bredevoort zoekt, kun je beter niet het eerste kantoor ingaan wat je tegenkomt. Met een aantal stappen te doorlopen zal je bij een veel betere keuze uitkomen. Wanneer je deze stappen volgt, weet je zeker dat je een deskundige en goedkope partij zult vinden. Als je voor jezelf helder hebt wat je wilt, helpt het je om een prima tarief te krijgen bij een notarispraktijk in Bredevoort. Als de opdracht helder is, is het veel eenvoudiger om een specifiek uurtarief af te spreken.

Gaat je wens enkel over het verwerven van raad? Of wil je verder een akte laten opmaken? Afhankelijk van je wens kan het uurtarief ook variëren. Over het algemeen genomen zien we bij een notarispraktijk in Bredevoort een normaal tarief van €150. Voor de beginnende notarissen zal dit bedrag overigens iets minder hoog liggen, en andersom voor een ervaren partij.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Bredevoort op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Bredevoort vergelijken

Ben je er voor jezelf uit en sta je op het punt om in Bredevoort notarispraktijk aanbiedingen aan te vragen? Mooi! Daar helpen we je graag bij! Ons netwerk is immers best groot waardoor ook in Bredevoort een notarispraktijk te vinden is die nauwkeurig aansluit op jouw wensen en behoeften.

Je vraagt simpel via onze offerte-aanvraag drie offertes op en je offerteaanvraag wordt spoedig beantwoord door sommige partijen die voor jou aantrekkelijk zijn. Natuurlijk is dit gehele proces vrijblijvend en kosteloos, tot het moment dat jij je keuze definitief hebt gemaakt om in Bredevoort je notarispraktijk uit te zoeken. Daarna kun je in een consult of bij een afspraak je behoefte verder uiteen zetten.

Wacht niet langer en vraag meteen nog je vrijblijvende en kosteloos offertes op als je in Bredevoort een notarispraktijk zoekt. Je kunt altijd nog nog besluiten om een overige optie te proberen, maar dankzij onze offertes heb je geheid succes en begint je besparing direct nog.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Bredevoort

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Bredevoort en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Bredevoort

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Bredevoort terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Bredevoort

Erfenis zorgvuldig verdeeld

20 september 2023

Pittige periode achter de rug, maar notaris heeft zorgvuldig de erfenis verdeeld en alles in goede banen geleid.

- Richard Smeets

Lage tarieven

12 september 2023

We waren op zoek naar een notaris die lage kosten rekende, gezien onze opstartfase.
Gauw gevonden bij notaris-kaart en blij gestemd met de snelheid.

- Hendrika Willemsen

Vlot een passende notaris geregeld.

4 september 2023

Snel begeleiding gevonden bij een gevoelige en tijd gerelateerde kwestie. Super!

- Laura Hendriks

Gewoon goed!

1 september 2023

Boven verwachting! Super!

- Ilona Meijer

Deskundig en vakkundig.

25 augustus 2023

Er werd vaak tijd voor ons genomen en geen verzoek was teveel.

- Marleen Bosch

Prima afgehandeld.

16 augustus 2023

Vlot en begrijpelijk geregeld. Dank!

- Manon Visser

Goedkoop is duurkoop

9 augustus 2023

Na allereerst zelfstandig gezocht te hebben en veel geld kwijt te zijn geraakt aan een goedkope notaris, heb ik via notaris-kaart een uitblinker aan de haak geslagen. Had ik veel eerder moeten doen.

- Jeroen de Vos

Voelt betrouwbaar

29 juli 2023

Vertrouwde partij gevonden die me bijstaat. Fantastisch!

- Jan Schipper

Gewoonweg top!

19 juli 2023

Boven verwachting! Geweldig!

- Klaas Peters

Uitgelichte notarissen uit Bredevoort

Achterhoek-Notaris

Winterswijkseweg 23
7141 DM Groenlo
Nederland

0544 461 925
http://www.rsnotarissen.nl/

Notariskantoor Roerdink & Stevelink

Winterswijkseweg 23
7141 DM Groenlo
Nederland

0544 461 925
http://www.rsnotarissen.nl/

Nationale Notaris Lichtenvoorde Keistad

Zilverlinde 3
7131 MN Lichtenvoorde
Nederland

030 242 5672
http://www.nationalenotaris.nl/