Notaris Lichtenvoorde

Behoefte aan een professionele notaris uit Lichtenvoorde die bij jou past?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar notaris Lichtenvoorde verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Notaris-kaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notarissen uit Lichtenvoorde – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Notaris Lichtenvoorde gezocht?

Een notaris uit Lichtenvoorde vinden

Notaris Lichtenvoorde
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 125 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Lichtenvoorde, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van De Heurne, Winterswijk Miste en Winterswijk Corle bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Lichtenvoorde

Een betaalbare en geschikte Notaris vinden in Lichtenvoorde kan best een moeilijke klus blijken. Je kunt nu eenmaal niet bij het meest nabije notariskantoor binnen stappen en de eerste persoon kiezen die je ziet. Er zijn enkele belangrijke stappen die je zult moeten volgen om er zeker van te zijn dat je uiteindelijk een notariskantoor in Lichtenvoorde vindt die hart heeft voor jouw zaak. Wij vertellen je graag wat je moet onthouden!

Spring direct naar:

Een top notaris Lichtenvoorde vinden

Wil je een professionele notaris in Lichtenvoorde vinden? Dan kunnen we je gerust stellen! Vanuit notaris-kaart.nl kom je immers eenvoudig in contact met een kundige notaris. We hebben een veelzijdig portefeuille en daarmee vind je in minder dan enkele ogenblikken een geschikte notaris in Lichtenvoorde voor jouw opdracht. In bepaalde gevallen is het noodzakelijk om een notaris in Lichtenvoorde in te roepen, in overige gevallen is het inschakelen van een notaris in Lichtenvoorde niet verplicht, maar raden wij het wel ten strengste aan.

Je bent in ieder geval verplicht om een notaris in Lichtenvoorde te vinden voor:

 • Een testament op te stellen
 • Het opmaken van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Bij de komende zaken raden wij ten zeerste aan om een notaris in Lichtenvoorde te vinden, ook al is dit niet verplicht:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Distributie en afhandeling van een erfenis

Ook speelt een notaris in Lichtenvoorde een importante rol in zaken gerelateerd aan het aan- en verkopen van onroerend goed, zoals een woning. Maar tevens indien je een bedrijf wilt opstarten en van bepaalde rechtsvormen gebruik zult maken, komt een notaris in Lichtenvoorde om de hoek kijken.

Alle notarissen uit Lichtenvoorde

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Lichtenvoorde?

Het kundige notariskantoor in Lichtenvoorde sluit haarfijn aan bij je behoeften. Een van de vele voordelen van een notariskantoor in Lichtenvoorde is dat er een aantal notarissen werken die je op weg kunnen helpen. Dikwijls heeft een notariskantoor in Lichtenvoorde voor allerlei vakgebieden notarissen in dienst. Je kunt derhalve voor een zeer breed spectrum aan opdrachten terecht bij een notariskantoor in Lichtenvoorde.

Een algemene notaris kan je meestal ook helpen, maar een notariskantoor kun je doorgaans een expliciet specialisatie brengen. Desalniettemin zijn er aparte denkbare situaties waar je een professional aan het werk wilt zetten omdat deze van de hoed en de rand weet. Zo kom je later ook niet voor nare verrassingen te staan. Wat dat betreft kan een fijn notariskantoor in Lichtenvoorde je enorm veel geld schelen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Lichtenvoorde?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Lichtenvoorde te vinden dat bij je past.

Lichtenvoorde notariskantoor testament & samenlevingscontract

Ben je een zoektocht gestart naar die competente notaris die in een handomdraai voor jou je kan helpen bij het opstellen van documenten? Laat je dan vooral eens inspireren door in Lichtenvoorde een notariskantoor te raadplegen. In ieder geval het opmaken van een notarieel testament is iets wat mensen in Lichtenvoorde via notariskantoor willen laten doen.

Je weet dan überhaupt dat je een wettelijk document ontvangt, waarin alles duidelijk en juridisch juist is beschreven. De wettigheid van het geschrift is wel zeer noodzakelijk als het noodzakelijk is dat wat in het document staat ook uitgevoerd wordt. Vaak is dat pas bij het eindigen van de afspraak in kwestie. Je wil daarbij dat alles duidelijk is verwoord, fatsoenlijk is vastgelegd en dat het zonder enige twijfel duidelijk is welke zaken aan wie toebehoren en hoe de verdeling eruit komt te zien.

Evengoed is het opheffen van een verhouding niet de enige aanleiding om een samenlevingscontract wat in Lichtenvoorde via notariskantoor is opgesteld te laten ontbinden. Ook een huwelijk of geregistreerd partnerschap kan de condities van een samenlevingscontract laten opheffen. Je kunt het beste in Lichtenvoorde je notariskantoor om hulp vragen.

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Lichtenvoorde?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Lichtenvoorde.

Wat zijn de kosten van een notaris kantoor Lichtenvoorde

Indien je op zoek gaat naar een notaris kantoor in Lichtenvoorde dan is het van belang om je te oriënteren op de onkosten. Je wilt namelijk niet te veel geld kwijt zijn voor een notaris, maar tegelijkertijd wil je ook voorkomen dat je betaalbaar uit lijkt te zijn, maar tegen een teleurstellende notaris aanloopt.

Wat is dan wel de manier om een kundig notaris kantoor in Lichtenvoorde te vinden? Je vraagt natuurlijk via ons meerdere offertes op en je maakt op basis daarvan makkelijk de beste keuze. Je weet acuut wat je kwijt bent aan een notaris kantoor in Lichtenvoorde via een zorgvuldig gespecificeerde offerte.

Er zijn aparte manieren om de tariefstellingen van een notaris kantoor in Lichtenvoorde op te bouwen. Dit zijn de veel voorkomende:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Lichtenvoorde

Nu notarissen uit Lichtenvoorde vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Lichtenvoorde vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

De meest betaalbare notaris Lichtenvoorde

Er zijn allemaal aanleidingen waarom de tarieven voor een notarispraktijk in Lichtenvoorde kunnen afwijken. De ene notarispraktijk in Lichtenvoorde is logischerwijs de andere niet. Tarieven kunnen stevig variëren op basis van ervaring en kundigheid, maar tevens op basis van populariteit.

Een notarispraktijk in Lichtenvoorde die net gestart is, of uit slechts één of twee notarissen bestaat, kost normaliter iets minder dan een notarispraktijk in Lichtenvoorde die veel kolossaler is neergezet en tientallen notarissen onder contract heeft.

Een wijze om de goedkoopste notarispraktijk in Lichtenvoorde te zoeken is door verschillende offertes te vergelijken en de minst dure te kiezen. Let er daarbij wel op dat de notaris van jouw keuze wel aansluit bij je omstandigheid. Kijk echt of je kunt achterhalen wat het ene notariskantoor in prijs laat verschillen van het andere, zodat je hier een aardig beeld bij krijgt.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Lichtenvoorde op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Lichtenvoorde vergelijken

Het is uiteraard een zeer goed plan om eerst een aanvraag voor een prijsopgave de deur uit te doen. In de aanvraag zul je helder moeten zijn in wat je wil en wat je zoekt. Je weet dan ook zeker dat je met een expert te maken krijgt, wat erg noodzakelijk is in het geval van juridische zaken. Mocht de notarispraktijk in Lichtenvoorde iets niet kunnen doen dan kom je hier op een snelle manier achter, dit bespaart een boel tijd die nodeloos besteed wordt.

De eerstvolgende stap is het voeren van een kennismaking. Bij dit gesprek krijg je meer begrip in wat de notarispraktijk in Lichtenvoorde voor jou kan inhouden. Je kunt dan ogenblikkelijk kijken of het fijn klikt met die notaris.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Lichtenvoorde

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Lichtenvoorde en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Lichtenvoorde

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Lichtenvoorde terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Lichtenvoorde

Prima!

21 mei 2024

We hadden snel een notaris via notaris-kaart met zaken rondom ons erfrecht gevonden. De reacties waren helder zonder teveel juridische taal.

- Erik Mol

Direct de goede specialist getroffen

17 mei 2024

Na aanvraag van de offertes kwam ik vlot in contact met een partij die nauwkeurig wist wat mijn zaak nodig had.

- Sylvia de Graaf

Begrijpelijk opgave van de tarieven ontvangen en deze is netjes opgevolgd. Content dus!

8 mei 2024

- Johan Jansen

Notarieel gewoon top

28 april 2024

De offertes vlot na aanvraag binnen en daarom snel en kritisch rechtelijk advies ontvangen.

- Nathalie Evers

Verstand van zaken

27 april 2024

Naar verwachting, flink verstand van zaken.

- Alexander de Groot

Goedkoper uit dan ik dacht

20 april 2024

Was achteraf een hoop voordeliger uit dan dat ik had vermoed.

- Petrus van Vliet

Vertrouwelijke notaris getroffen

8 april 2024

Erg solide en gepast advies gekregen door de notaris.

- Charlotte van den Bosch

Deskundig en vakkundig.

5 april 2024

Er werd veel tijd voor ons genomen en geen verzoek was teveel.

- Renate Vermeulen

Eenvoudig goed

27 maart 2024

Rap en verhelderend afgehandeld. Dank!

- Diana Huisman

Uitgelichte notarissen uit Lichtenvoorde

Achterhoek-Notaris

Winterswijkseweg 23
7141 DM Groenlo
Nederland

0544 461 925
http://www.rsnotarissen.nl/

Notariskantoor Roerdink & Stevelink

Winterswijkseweg 23
7141 DM Groenlo
Nederland

0544 461 925
http://www.rsnotarissen.nl/

Brinkman & Rensen Network Notaries

Hofstraat 13
7121 DM Aalten
Nederland

0543 474 468
http://www.brinkman-rensen.nl/