Notaris Leimuiden

Heb jij behoefte aan een professional voor jouw notaris zaken in Leimuiden?

Dan ben je op de goede plek.

Notaris-kaart zorgt dat jij die zoekt naar notaris Leimuiden verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notarissen uit Leimuiden – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Notaris Leimuiden gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Notaris Leimuiden
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 113 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Leimuiden, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Hillegom, Hoogmade en Roelofarendsveen bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Leimuiden

Een betaalbare en geschikte Notaris vinden in Leimuiden kan best een lastige zijn. Het is nu eenmaal niet geheel volgens standaarden om zonder uitnodiging een notariskantoor binnen te lopen zonder eerder contact. Er zijn enkele belangrijke punten die je zult moeten volgen om er helemaal zeker van te zijn dat je uiteindelijk een notariskantoor in Leimuiden vindt die het beste met je voor heeft. Wij vertellen je met alle plezier wat je moet onthouden!

Spring direct naar:

Een bekwame notaris Leimuiden vinden

Ben je zeker weten op zoek naar een notaris in Leimuiden? Het kan uitdagend zijn om uit te komen bij de competente persoon die je juridische zaken en documenten onder handen kan nemen. Wij begrijpen dit als geen ander. Mogelijk zie je door de bomen het bos niet meer. Gelukkig zijn wij er voor je om je bij te staan in deze expeditie. Op deze site zullen we jou dan ook alle tips laten zien die we je mee kunnen geven indien je op zoek gaat naar een notaris in Leimuiden. Met deze tips is het vinden van een notaris bij lange na niet meer zo lastig als daarvoor.

Je bent in ieder geval gedwongen om een notaris in Leimuiden te vinden voor:

 • Een wilsbeschikking op te stellen
 • Het opmaken van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Wij adviseren daarbuiten om voor de onderstaande gevallen een notaris in Leimuiden te zoeken:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Verdeling en afwikkeling van een erfenis

Alle notarissen uit Leimuiden

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Leimuiden?

Sommige mensen zijn zoekende naar waar ze exact een notariskantoor in Leimuiden voor nodig hebben. Een notariskantoor in Leimuiden zal je begeleiden met vrijwel alles wat relatie heeft op familierechtelijke zaken zoals onder andere een erfenis of een testament. Daarnaast is het zo dat een notariskantoor in Leimuiden er voor je zal zijn als je een bepaalde akte moet opstellen. Je kunt onder andere denken aan een hypotheekakte of een overdrachtsakte. Nagenoeg iedereen zal ooit wel eens een keer een notaris nodig hebben, het is dus noodzakelijk om wel te weten hoe je een notariskantoor in Leimuiden moet zoeken.

Een algemene notaris kan je vaak verder helpen, maar een notariskantoor kan je veelal een specifiek specialisatie brengen. Niettemin zijn er talloze denkbare scenario`s waar je een expert aan het werk wilt zetten omdat deze van de hoed en de rand weet. Zo kom je daarna ook niet voor teleurstellende verrassingen te staan. Wat dat betreft kan een goed notariskantoor in Leimuiden je heel veel geld schelen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Leimuiden?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Leimuiden te vinden dat bij je past.

Leimuiden notariskantoor testament & samenlevingscontract

Ben je op zoek naar een professionele notaris die een samenlevingscontract voor jou en je liefste of huisgenoot kan opstellen? Overweeg dan zeker in Leimuiden een notariskantoor te vinden voor deze taak. Indien je een notarieel testament wil laten opmaken kom je ook dikwijls terecht bij een zoektocht in Leimuiden naar een notariskantoor.

Je bent dan altijd gegarandeerd van een rechtsgeldig document, waarin alle afspraken expliciet zijn gedocumenteerd. Dit komt uitermate goed van pas wanneer een samenlevingscontract belangrijk wordt. Veelal is dat pas bij het eindigen van de afspraak in kwestie. In dit soort tijden is het van belang dat het document begrijpelijk is, legaal is en dat er zonder enige twijfel is gedocumenteerd hoe de distributie van bezittingen eruit moet komen te zien.

Desalniettemin is het afbreken van een verhouding niet de enige reden om een samenlevingscontract wat in Leimuiden via notariskantoor is opgesteld te laten beëindigen. Ook een huwelijk of geregistreerd partnerschap kan de condities van een samenlevingscontract laten opheffen. Vraag in Leimuiden je notariskantoor naar de voorwaarden!

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Leimuiden?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Leimuiden.

Notaris kosten Leimuiden

Het is belangrijk dat je weet wat het verschil is tussen een normale jurist en een notaris. Het is toch de allereerste stap die je moet maken. Je neemt een jurist in de arm voor algemene juridische zaken en hulp. Je kunt onder andere denken aan een verweerschrift. Een notaris richt zich voornamelijk op notariële zaken en aktes. Het is een prof met een hoge mate van vakkennis en specialisme.

Een notaris kantoor in Leimuiden is erop ingericht om testamenten of hypotheekaktes op te stellen. De werkzaamheden die een notaris op zich neemt, waaronder het opmaken van documenten, kunnen niet door een reguliere jurist worden gedaan.

De tarieven van een notaris kantoor in Leimuiden kunnen als volgt worden opgebouwd:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Leimuiden

Nu notarissen uit Leimuiden vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Leimuiden vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

Hoe vind je de goedkoopste notaris Leimuiden

Wanneer je een goedkope notarispraktijk in Leimuiden zoekt, kun je beter niet het eerste kantoor binnenstappen wat je tegenkomt. Met een aantal stappen te doorlopen zal je bij een veel betere keuze uitkomen. Indien je deze stappen volgt, weet je zeker dat je een geschikte en goedkope partij zult vinden. Indien je voor jezelf helder hebt wat je wilt, helpt het je om een fijn uurtarief te krijgen bij een notarispraktijk in Leimuiden. Als de opdracht helder is, is het namelijk gemakkelijker om een gericht tarief af te spreken.

Gaat je wens uitsluitend over het verwerven van begeleiding? Of wil je ook een overeenkomst laten opmaken? Door daar rekening mee te houden zal jouw keuze in een keer een stuk gemakkelijker worden. Voor een notarispraktijk in Leimuiden zien we gemiddeld een tarief van rond de €150 per uur, dit voor de reguliere notaris in de buurt met gemiddelde ervaring. Ga je voor iemand met wat minder ervaring, ben je over het algemeen wat goedkoper uit. Ga je voor iemand met wat meer ervaring, betaal je vaak wat meer.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Leimuiden op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Leimuiden vergelijken

Het is uiteraard een zeer goed plan om eerst een aanvraag voor een offerte de deur uit te doen. In de offerteaanvraag zul je helder moeten zijn in wat je wilt en wat je zoekt. Hierdoor zul je zeker weten dat je te maken hebt met een deskundige, een mate van bekwaamheid is voor juridische zaken echt een ware noodzaak. Je komt er zo ook tijdig achter wanneer de notarispraktijk in Leimuiden een bepaalde klus niet voor je kan uitvoeren. Dit scheelt je weer tijd.

De eerstvolgende stap is het voeren van een consult. Bij dit gesprek krijg je meer inzicht in wat de notarispraktijk in Leimuiden voor jou kan betekenen. Je kunt dan meteen kijken of het fijn klikt met die notaris.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Leimuiden

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Leimuiden en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Leimuiden

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Leimuiden terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Leimuiden

Prima afwikkeling testament!

19 mei 2024

Ik was angstig dat het zeer complex zou zijn en vooral: prijzig. Gelukkig was het omgekeerde aan de orde.
Naast het werk wat gewoon top gedaan lijkt te zijn, weet ik nu door de uitleg ook precies waar ik voor betaal (herroeping testament). Erg prettig.

- Jasper de Vos

Had dit veel sneller moeten doen

17 mei 2024

Na opgelicht te zijn door mijn voormalig notaris heb ik met notaris-kaart wel een eerlijke notaris ontdekt. Kost iets meer, maar levert ook flink meer op.

- Eric Dijkstra

Duidelijkheid voor later

5 mei 2024

Een tijd lang nagedacht of ik toch niet een testament zou moeten laten opstellen. Blij met deze keuze!

- Manon Willems

Voelt betrouwbaar

1 mei 2024

Betrouwbare partij ontdekt die me helpt. Fantastisch!

- Jacoba Smit

Vlug een kundige professional

24 april 2024

Na aanvraag van de offertes kwam ik vlot in gesprek met een partij die exact wist wat mijn omstandigheid nodig had.

- Cindy van Dijk

Begeleiding was fantastisch

20 april 2024

Een eerlijke begeleiding in de procedure is alles wat we wilden en gekregen hebben. Prima begeleiding gehad.

- Wouter Mol

Notarieel gewoon top

13 april 2024

De offertes rap na aanvraag binnen en daardoor snel en kritisch rechtelijk advies ontvangen.

- Thijs de Leeuw

Inhoudelijk en bekwaam.

6 april 2024

De offertes waren snel in huis en naderhand inhoudelijk aanzienlijk bijgestaan door de notaris.

- Petronella van de Pol

Inderdaad zoals gehoopt

24 maart 2024

Voortreffelijk aanbod ontvangen.

- Sandra Schouten

Uitgelichte notarissen uit Leimuiden

Landelijk Netwerk Gratis Inloopspreekuur Notarissen

Raadhuisstraat 64
2406 AG Alphen aan den Rijn
Nederland


http://inloopspreekuurnotaris.nl/

Notarissen Kroes & Partners

Prins Bernhardlaan 4
2405 VZ Alphen aan den Rijn
Nederland

0172 426 025
http://www.kroesenpartners.nl/

Buller & Rijnbeek Notarissen

Vijverstraat 7/9
2405 BW Alphen aan den Rijn
Nederland

0172 475 972
http://www.bullerenrijnbeek.nl/