Notaris Hillegom

Heb jij behoefte aan een topper voor jouw notaris zaken in Hillegom?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar notaris Hillegom verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notariskantoren uit Hillegom – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Notaris Hillegom gezocht?

Laat je snel helpen

Notaris Hillegom
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 120 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Hillegom, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Roelofarendsveen, Nieuwe Wetering en Oude Wetering bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Hillegom

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare Notaris in Hillegom is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Je kunt nu eenmaal niet bij het dichtstbijzijnde notariskantoor binnen stappen en de eerste persoon kiezen die je ziet. Er zijn een aantal stappen om in je achterhoofd te houden wanneer je opzoek gaat naar een notaris uit Hillegom. Lees hieronder verder om te leren hoe ook jij de beste notaris uit Hillegom kan vinden!

Spring direct naar:

Een professionele notaris Hillegom vinden

Ben je op zoek naar een geschikte notaris in Hillegom? Dan kunnen we je gerust stellen! Vanuit notaris-kaart.nl kom je immers eenvoudig in contact met een deskundige notaris. Met ons veelzijdige aanbod vindt je binnen enkele ogenblikken een praktische notaris in Hillegom die aansluit op jouw behoefte. In sommige gevallen is het vereist om een notaris in Hillegom in te schakelen, in overige gevallen is het inschakelen van een notaris in Hillegom niet verplicht, maar raden wij het wel ten strengste aan.

Wanneer je één van onderstaande zaken wilt regelen, ben je iedere keer verplicht om een notaris in Hillegom in de arm te nemen:

 • Een wilsbeschikking op te stellen
 • Het opstellen van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Bij de opvolgende zaken raden wij ten zeerste aan om een notaris in Hillegom te vinden, ook al is dit niet vereist:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Verdeling en afhandeling van een erfenis

Als je onroerend goed wilt aan- of verkopen, zoals een huis of een kantoorpand, krijg je zeker weten te maken met een notaris. Maar ook bij executie veilingen en het opstarten van een onderneming binnen verscheidene rechtsvormen komt een notaris in Hillegom om de hoek kijken.

Alle notarissen uit Hillegom

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Hillegom?

Het kundige notariskantoor in Hillegom sluit nauwkeurig aan bij je behoeften. Een van de vele voordelen van een notariskantoor in Hillegom is dat er een aantal notarissen werken die je verder kunnen helpen. Dikwijls heeft een notariskantoor in Hillegom voor diverse disciplines notarissen in dienst. Je kunt daarom voor een aardig breed spectrum aan opdrachten terecht bij een notariskantoor in Hillegom.

Een kantoor is daarom niet uitsluitend in staat om je sowieso verder te helpen, maar heeft meestal ook nog eens een notaris voor je die uitgerekend de specialisatie bezit waar je naar op zoek bent. Allicht kom je met een algemene notaris ook een heel eind. Niettemin zijn er diverse denkbare scenario`s waar je een professional aan het werk wilt zetten omdat deze van de hoed en de rand weet. Hiermee haal je ook het meeste uit je situatie. Wat dat betreft kan een fijn notariskantoor in Hillegom je heel erg veel geld schelen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Hillegom?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Hillegom te vinden dat bij je past.

Hillegom notariskantoor samenlevingscontract & testament

Ben je een speurtocht begonnen naar die competente notaris die in een handomdraai voor jou je kan helpen bij het opstellen van aktes? Laat je dan vooral eens inspireren door in Hillegom een notariskantoor te raadplegen. Wanneer je een notarieel testament wil laten opmaken kom je ook dikwijls terecht bij een speurtocht in Hillegom naar een notariskantoor.

Je weet dan hoe dan ook dat je een rechtsgeldig document ontvangt, waarin alles glashelder en juridisch juist is vastgelegd. Dit komt uitermate goed van pas wanneer een samenlevingscontract belangrijk wordt. Dikwijls is dat pas bij het eindigen van de afspraak in kwestie. In dit soort tijden is het van nut dat het document duidelijk is, legaal is en dat er zonder enige twijfel is gedocumenteerd hoe de verdeling van goederen eruit moet komen te zien.

Maar gelukkig komt – in tegenstelling tot bij een wilsbeschikking – niet altijd een overlijden kijken bij een ontbinding van het document wat je in Hillegom via notariskantoor hebt laten opstellen. Een samenlevingscontract komt altijd te vervallen als een liefdesrelatie wordt omgezet in een trouwerij of geregistreerd partnerschap. Je kunt het beste in Hillegom je notariskantoor om begeleiding vragen.

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Hillegom?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Hillegom.

Wat zijn de kosten voor een notaris kantoor Hillegom

Het is noodzakelijk dat je weet wat het verschil is tussen een gewone jurist en een notaris. Het is toch de eerste stap die je moet maken. Een jurist is de persoon die de algemene zaken zal bekijken op juridisch gebied. Je kunt onder andere denken aan een verweerschrift. Een notaris daarentegen is de partij die in het bijzonder gestructureerd is op de notariële zaken. Hierdoor is het een professional met een hoge mate van specifieke kennis en specialisme.

Het notaris kantoor in Hillegom stelt onder andere de stukken op die komen kijken bij het verstrekken van een hypotheek of bij het opmaken van een wilsbeschikking. De taken die een notaris op zich neemt, zoals het opstellen van documenten, kunnen niet door een normale jurist worden gedaan.

Er zijn diverse manieren om de kosten van een notaris kantoor in Hillegom op te bouwen. Dit zijn de veel voorkomende:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Hillegom

Nu notarissen uit Hillegom vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Hillegom vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

De meest betaalbare notaris Hillegom

Als je een goedkope notarispraktijk in Hillegom zoekt, kun je beter niet het eerste kantoor binnenstappen wat je tegenkomt. Wanneer je een paar makkelijke stappen doorloopt, kom je uit bij een uitkomst die wel bij je past. Als je deze stappen volgt, weet je zeker dat je een competente en goedkope partij zult vinden. Als je voor jezelf scherp hebt wat je wilt, helpt het je om een fijn uurtarief te krijgen bij een notarispraktijk in Hillegom. Als de opdracht glashelder is, is het namelijk eenvoudiger om een specifiek uurtarief af te spreken.

Gaat je behoefte enkel over het verkrijgen van advies? Of wil je tevens een hypotheekakte laten opmaken? Afhankelijk van je wens kan het tarief ook afwijken. Over het algemeen genomen zien we bij een notarispraktijk in Hillegom een normaal tarief van €150. Voor de beginnende notarissen zal dit bedrag natuurlijk iets lager liggen, en andersom voor een ervaren partij.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Hillegom op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Hillegom vergelijken

Het is handig om verscheidene aanbiedingen aan te vragen en deze te vergelijken. Het loont als je voor jezelf duidelijk hebt wat je precies zoekt. Daardoor zal je zeker weten dat je te maken hebt met een vakkundige, een mate van professionaliteit is voor juridische zaken echt een ware noodzakelijkheid. Je komt er zo ook bijtijds achter indien de notarispraktijk in Hillegom een specifieke klus niet voor je kan uitvoeren. Dit scheelt jou weer tijd.

Naderhand hoef je alleen nog maar een gesprek in te plannen. Bij dit kennismakingsgesprek krijg je meer begrip in wat de notarispraktijk in Hillegom voor jou kan inhouden. Je kunt dan ogenblikkelijk kijken of het fijn klikt met die notaris.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Hillegom

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Hillegom en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Hillegom

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Hillegom terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Hillegom

Top begeleid van start tot einde traject

22 mei 2024

Vlotte en directe behandeling van de procedure. Tevens vlug reactie op aanvraag van de offertes.

- Eric van Vliet

Snel een bijpassende notaris geregeld.

13 mei 2024

Snel begeleiding gevonden bij een gevoelige en tijd gerelateerde kwestie. Top!

- Sjoerd Jonker

Voortreffelijke keuze

11 mei 2024

Was een uitstekende keus om via notaris-kaart aan mijn notaris te komen.

- Yvonne Jansen

Prima afwikkeling testament!

30 april 2024

Ik was angstig dat het erg complex zou worden en hoofdzakelijk: prijzig. Niets is minder waar.
Natuurlijk betaal je dan het werk van de notaris maar ik begreep ook nog eens waarvoor wat betreft
de herroeping van mijn wilsbeschikking. Zeer aangenaam.

- Chantal Driessen

Duidelijke gang van zaken

23 april 2024

Begrijpelijke offerte ontvangen en deze is ook nagekomen. Top dus.

- Ramona Mol

Notariële bijstand was aangenaam

16 april 2024

Geholpen door een persoon die zeer veel met me meeleeft, geweldig welkom.

- Saskia de Jong

Goedkoop is duurkoop

8 april 2024

Na opgelicht te zijn door mijn voormalige notaris heb ik door notaris-kaart wel een eerlijke notaris gevonden. Had ik veel sneller moeten doen.

- Jessica Koster

Verstand van zaken

1 april 2024

Zoals gewenst, zeer kundig.

- Vanessa van der Heijden

Kritisch begeleid van start tot beëindiging proces

25 maart 2024

Vlotte en pragmatische reacties tijdens het traject. Tevens snel reactie op aanvraag van de offertes.

- Klaas Willemsen

Uitgelichte notarissen uit Hillegom

Notaris Boon B.V.

Heereweg 266
2161 BS Lisse
Nederland

0252 413 244
http://www.notarisboon.nl/

Easy Notaris B.V.

Heereweg 21
2161 AC Lisse
Nederland

0252 414 008
http://www.notaristimmers.nl/

Hurtak & Roodhorst notarissen

Van Den Endelaan 9
2181 ES Hillegom
Nederland

0252 520 850
http://www.hrnotarissen.nl/