Notaris Gilze

Behoefte aan een professionele notaris in Gilze die bij jou past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Notaris-kaart zorgt dat jij die zoekt naar notaris Gilze verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notariskantoren uit Gilze – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2023 en verder.

Notaris Gilze gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Notaris Gilze
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 84 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Gilze, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Dorst, Chaam en Dongen bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Gilze

Een betaalbare en geschikte Notaris vinden in Gilze kan best een moeilijke klus blijken. Je kunt nu eenmaal niet bij het dichtstbijzijnde notariskantoor binnen stappen en de eerste persoon aanspreken die je ziet. Er zijn enkele belangrijke punten die je zult moeten volgen om er helemaal zeker van te zijn dat je uiteindelijk een notariskantoor uit Gilze vindt die het beste met je voor heeft. Lees snel verder om te leren hoe ook jij de beste notaris uit Gilze kan vinden!

Spring direct naar:

Een bekwame notaris Gilze vinden

Wil je een geschikte notaris in Gilze vinden? Dan hebben we goed nieuws voor je! Via notaris-kaart.nl kom je immers gemakkelijk in contact met een competente notaris. Wij hebben een royaal portefeuille en hiermee vind je in minder dan enkele momenten een goede notaris in Gilze voor jouw opdracht. In bepaalde gevallen is het noodzaak om een notaris in Gilze in te huren, in andere gevallen is het inschakelen van een notaris in Gilze niet vereist, maar raden wij het wel ten zeerste aan.

Je bent in elk geval verplicht om een notaris in Gilze te vinden voor:

 • Een testament op te stellen
 • Het opstellen van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Bij de volgende zaken raden wij ten strengste aan om een notaris in Gilze te vinden, ook al is dit niet gedwongen:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Distributie en afwikkeling van een nalatenschap

Daarbuiten speelt een notaris in Gilze een gewichtige rol in zaken rondom het aan- en verkopen van onroerend goed, zoals een woonhuis. Maar ook bij executie veilingen en het opzetten van een onderneming binnen verschillende rechtsvormen komt een notaris in Gilze om de hoek kijken.

Alle notarissen uit Gilze

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Gilze?

Het geschikte notariskantoor in Gilze sluit nauwkeurig aan bij je wensen. Het voordeel van een notariskantoor in Gilze is dat er gewerkt wordt met verschillende notarissen. Je zult bij een notariskantoor in Gilze dan ook notarissen voor talloze soorten expertises zien rondlopen. Je kunt daarom voor een heel breed spectrum aan opdrachten terecht bij een notariskantoor in Gilze.

Een algemene notaris kan je meestal ook helpen, maar een notariskantoor kun je veelal een kenmerkend specialisatie brengen. Een expert kan je vaak net even iets extra’s brengen, wanneer de omstandigheid erom vraagt. Hier haal je ook het meeste uit je situatie. Wat dat betreft kan een goed notariskantoor in Gilze je enorm veel geld schelen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Gilze?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Gilze te vinden dat bij je past.

Gilze notariskantoor samenlevingscontract & testament

We zouden wel tien redenen kunnen opgeven waarom jij mede zou moeten kiezen voor een Gilze notarispraktijk, je zal nu eenmaal erg veel voordeel ondervinden bij deze partij. Allereerst kan deze je behoorlijk geld besparen bij de aanschaf van een huis of kantoorpand. Door het advies wat een notaris je geeft, kun je als voorbeeld goedkoper uit zijn bij het passeren van de hypotheekakte. De notaris in Gilze weet alles over de authentieke akten en overige soorten akten, je weet dus absoluut dat jij altijd weer aan de eisen zult voldoen voor als voorbeeld een contract.

Daarnaast zal je vanwege de notaris veel tijd kunnen besparen. Het opmaken van onder andere een hypotheek akte kost flink wat tijd, al helemaal voor mensen die een aantal huizen in bezit hebben. Het is uiteraard zonde om hier veel te veel tijd in te stoppen. De Gilze notarispraktijk zal al dit werk voor je uit handen nemen.

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Gilze?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Gilze.

Notaris kosten Gilze

De kosten zijn een gewichtige component als je op zoek gaat naar een notaris kantoor in Gilze. Je wilt namelijk niet te veel geld kwijt zijn voor een notaris, maar tegelijkertijd wil je ook voorkomen dat je goedkoop uit lijkt te zijn, maar tegen een teleurstellende notaris aanloopt.

Echter hoe vind je dan echt dat geschikte notaris kantoor in Gilze? Je vraagt ongecompliceerd via ons sommige offertes op en je maakt op basis daarvan makkelijk de allerbeste keuze. Je weet meteen wat je kwijt bent aan een notaris kantoor in Gilze door een zorgvuldig gespecificeerde prijsopgave.

De kosten van een notaris kantoor in Gilze kunnen als volgt worden gespecificeerd:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Gilze

Nu notarissen uit Gilze vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Gilze vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

De goedkoopste notaris Gilze

Indien je een goedkope notarispraktijk in Gilze zoekt, kun je beter niet het allereerste kantoor binnentreden wat je tegenkomt. Met een paar stappen te doorlopen zal je bij een veel betere keuze uitkomen. Via deze stappen weet je absoluut dat je een betrouwbare partij zal vinden. Wanneer je voor jezelf helder hebt wat je wilt, helpt het je om een fatsoenlijk tarief te krijgen bij een notarispraktijk in Gilze. Als de taak helder is, is het veel eenvoudiger om een gericht tarief af te spreken.

Is het alleen maar nodig om advies te krijgen voor bijvoorbeeld het overnemen van een gebouw of wil je ook een overeenkomst op laten maken? Afhankelijk van je wens kan het uurtarief ook variëren. Voor een notarispraktijk in Gilze zien we meestal een uurtarief van rond de €150 per uur, dit voor de reguliere notaris in de omgeving met gemiddelde ervaring. Voor de startende notarissen zal dit bedrag overigens iets lager liggen, en tegenovergesteld voor een geroutineerde partij.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Gilze op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Gilze vergelijken

Het is slim om aparte aanbiedingen aan te vragen en die te vergelijken. Het loont als je voor jezelf duidelijk hebt wat je precies wilt. Je weet dan bovendien zeker dat je met een vakkundige te maken krijgt, wat zeer belangrijk is in het geval van juridische zaken. Je komt er zo ook tijdig achter als de notarispraktijk in Gilze een bepaalde project niet voor je kan uitvoeren. Dit scheelt jou weer tijd.

De eerstvolgende stap is het voeren van een gesprek. Dankzij dit contact krijg je meer begrip in wat de notarispraktijk in Gilze voor jou kan betekenen. In ieder geval zul je gelijk kunnen zien of de persoon wel diegene is die je zoekt voor je juridische zaken.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Gilze

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Gilze en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Gilze

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Gilze terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Gilze

Gauw een kundige professional

4 maart 2023

Na de offertes snel de goede keuze kunnen maken. Contact volgde vlug.

- Robert Schouten

Aanrader!

22 februari 2023

Een aanrader, een begrijpelijk gesprek en correct advies.

- Tessa Smit

Notariële hulp was fijn

19 februari 2023

Overweldigend om door een voortreffelijk gevoelsmens bijgestaan te worden.

- Iris Smit

Goedkope notaris

10 februari 2023

In verband met de oprichting van onze vennootschap zochten wij een een betaalbare notaris.
Gelukt via notaris-kaart en content met de gang van zaken aansluitend.

- Esther de Koning

Prima begeleiding testament!

4 februari 2023

We hadden een zorg dat het lastig zou zijn en ook veel zou kosten. Gelukkig was het tegendeel waar. Niks is minder waar.
Ongeacht het werk wat gewoon prima gedaan lijkt te zijn, weet ik nu door de uitleg ook precies waar ik voor betaal (herroeping testament). Erg aangenaam.

- Ruben van der Linden

Zorgen uit handen

27 januari 2023

Te maken krijgen met een erfdeel is al verdrietig op zichzelf. De notaris welke we daar gevonden hebben heeft ons hierin ontzorgd zover dat kon, erg prettig.

- Eva van Dam

Vertrouwelijke notaris getroffen

19 januari 2023

Zeer betrouwbaar en gepast advies gekregen via de notaris.

- Martine Kok

Moment voor actie

11 januari 2023

Iemand gevonden die van aanpakken wist. Enorm veel aan gehad. Geweldig!

- Michael Jacobs

Door zware tijd heen geholpen

2 januari 2023

Door de notaris zijn we door een onrustige paar maanden heengeloodst. Erfenis is zorgvuldig verdeeld.

- Natascha Bakker

Uitgelichte notarissen uit Gilze

Bolscher & Smits Netwerk Notarissen

Generaal Maczeklaan 40
5111 XC Baarle-Nassau
Nederland

013 507 8745
http://www.bolschersmitsnetwerknotarissen.nl/

Daamen de Kort van Tuijl Notarissen (vestiging Reeshof)

Ketelhavenstraat 49
5045 NG Tilburg
Nederland

013 549 4919
https://www.dktnotarissen.nl/

Daamen de Kort van Tuijl Notarissen (vestiging Rijen)

Mary Zeldenrustlaan 30
5122 CE Rijen
Nederland

0161 455 851
http://www.dktnotarissen.nl/