Notaris Dongen

Behoefte aan een top notaris in Dongen die bij jou past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar notaris Dongen verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Notaris-kaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notariskantoren uit Dongen – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Notaris Dongen gezocht?

Een notaris uit Dongen vinden

Notaris Dongen
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 118 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Dongen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Meeuwen, Dorst en Oosteind bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Dongen

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare Notaris in Dongen is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Het is nu eenmaal niet geheel volgens etiquette om zomaar een notariskantoor binnen te stappen zonder eerder contact. Er zijn een aantal stappen om in je achterhoofd te houden wanneer je opzoek gaat naar een notaris uit Dongen. Wij vertellen je met alle plezier waar je aan moet denken!

Spring direct naar:

Een goede notaris Dongen vinden

Wil je een deskundige notaris in Dongen vinden? Dan hebben we aantrekkelijk bericht voor je! Dankzij notaris-kaart.nl kom je namelijk gemakkelijk in contact met een deskundige notaris. Met ons veelzijdige aanbod vindt je binnen enkele ogenblikken een goede notaris in Dongen die aansluit op jouw behoefte. Je bent niet altijd verplicht om een notaris in Dongen in te schakelen. Wij adviseren dan ook om dit vooraf even na te gaan. Maar tevens als het optioneel is, is het contracteren of consulteren van een notaris in Dongen vaak alsnog een verstandige keuze.

Als je één van de volgende zaken wilt regelen, ben je altijd verplicht om een notaris in Dongen in de arm te nemen:

 • Een testament op te stellen
 • Het opmaken van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Wij adviseren daarbuiten om voor de opvolgende gevallen een notaris in Dongen te zoeken:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Verdeling en behandeling van een nalatenschap

Overigens speelt een notaris in Dongen een gewichtige rol in zaken bij het aan- en verkopen van onroerend goed, bijvoorbeeld een huis. Maar tevens wanneer je een handelsbedrijf wilt beginnen en van sommige rechtsvormen gebruik zult maken, komt een notaris in Dongen om de hoek kijken.

Alle notarissen uit Dongen

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Dongen?

Het geschikte notariskantoor in Dongen sluit exact aan bij je behoeften. Het voordeel van een notariskantoor in Dongen is dat er gewerkt wordt met meerdere notarissen. Je zult bij een notariskantoor in Dongen dan ook notarissen voor diverse soorten kennisgebieden zien rondlopen. Je kunt derhalve voor een zeer breed scala aan opdrachten terecht bij een notariskantoor in Dongen.

Een algemene notaris kan je meestal verder helpen, maar een notariskantoor kun je dikwijls een speciaal specialisatie brengen. Een specialist kan je vaak net even iets extra’s brengen, als de situatie erom vraagt. Daarmee haal je ook het meeste uit je situatie. Wat dat betreft kan een aardig notariskantoor in Dongen je heel erg veel geld schelen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Dongen?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Dongen te vinden dat bij je past.

Dongen notariskantoor testament en samenlevingscontract

Er zijn talrijke voordelen aan het zoeken in Dongen naar een notariskantoor. Allereerst kan deze je flink geld besparen bij de aanschaf van een huis of bedrijfspand. Met het advies wat een notaris je geeft, kun je als voorbeeld goedkoper uit zijn bij het passeren van de hypotheekakte. De notaris in Dongen weet alles over de authentieke akten en verschillende soorten akten, je weet dus zeker dat jij altijd weer aan de eisen zal voldoen voor bijvoorbeeld een overeenkomst.

Daarbuiten zal je door de notaris flink tijd kunnen besparen. Het opmaken van bijvoorbeeld een hypotheek akte kost veel tijd, al helemaal voor personen die een aantal woonhuizen in bezit hebben. Je wil hier zelf uiteraard zo min mogelijk tijd aan kwijt zijn. De Dongen notarispraktijk zal al dit werk voor je uit handen nemen.

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Dongen?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Dongen.

Notaris kosten Dongen

Het is belangrijk dat je weet wat het verschil is tussen een gewone jurist en een notaris. Dit is toch de eerste stap die je moet maken. Je neemt een jurist in de arm voor algemene juridische affaires en raad. Denk dan met name aan adviezen of aan het schrijven van beroepschriften. Een notaris daartegenover is de partij die in het bijzonder gestructureerd is op de notariële zaken. Het is een specialist met een hoge mate van vakbekwaamheid en specialisatie.

Het notaris kantoor in Dongen stelt als voorbeeld de documenten op die komen kijken bij het verstrekken van een hypotheek of bij het opstellen van een wilsbeschikking. De werkzaamheden die een notaris op zich neemt, bijvoorbeeld het opstellen van aktes, kunnen niet door een reguliere jurist worden gedaan.

De prijzen van een notaris kantoor in Dongen kunnen als volgt worden opgebouwd:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Dongen

Nu notarissen uit Dongen vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Dongen vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

De meest betaalbare notaris Dongen

De onkosten voor een notarispraktijk in Dongen kunnen behoorlijk uiteen lopen om allerlei redenen. Er bestaat over en weer best wat onderscheid tussen de aparte notarispraktijken in Dongen. Wat een notaris kost kan fors uiteen lopen op basis van ervaring, specialisatie, vakgebieden en aantal opdrachten.

Een notarispraktijk in Dongen die net gestart is, of uit maar één of twee notarissen bestaat, kost normaliter iets minder als een notarispraktijk in Dongen die veel steviger is opgericht en tientallen notarissen onder contract heeft.

Je kunt in feite de goedkoopste notarispraktijk vinden door offertes op te vragen en daar de goedkoopste van te kiezen. Let er daarbij wel op dat de notaris van je keuze wel past bij jouw situatie. Tracht ook te achterhalen wat het ene notariskantoor precies goedkoper maakt dan het andere notariskantoor, zodat je een doordacht besluit neemt.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Dongen op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Dongen vergelijken

Ben je er voor jezelf uit en sta je op het punt om in Dongen notarispraktijk offertes aan te vragen? Mooi! Hier ondersteunen we je graag bij! Vanuit ons uitgebreide netwerk kunnen we je ook in Dongen aan een notarispraktijk koppelen die past bij je wensen.

Dankzij onze offerte-aanvraag kun je makkelijk in het bezit komen van drie aanbiedingen op maat en je kunt zo eenvoudig vergelijken. Je kunt dit volkomen kosteloos en vrijblijvend doen om zo tot je allerbeste keuze voor een in Dongen gevestigde notarispraktijk te komen. Hierna kun je in een consult of gedurende een afspraak je behoefte verder uiteen zetten.

Als je in Dongen een notarispraktijk zoekt, is het praktisch om niet langer te wachten en meteen nog een kosteloos en vrijblijvende prijsopgave aan te vragen. Later kun je altijd nog een andere weg bewandelen, maar wij garanderen dat je met onze offertes succes zult hebben en dat je nu al begint met besparen op je kosten voor een notaris.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Dongen

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Dongen en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Dongen

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Dongen terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Dongen

Gewoon goed

16 juni 2024

Vlot en verhelderend geregeld. Bedankt!

- Brenda van Wijk

Prijsopgave was betaalbaar

12 juni 2024

We dachten dat de notariskosten erg hoog zouden stijgen maar gelukkig viel dit geheel mee.

- David Willems

Door moeilijke periode heen geholpen

8 juni 2024

Heftige periode achter de rug, maar notaris heeft keurig de erfenis verdeeld en alles in goede banen geleid.

- Edwin Bos

Notaris was top

29 mei 2024

Het notariskantoor waar we mee hebben samengewerkt was super! Afspraak was afspraa, bijzonder prettig.

- Sabine van Dam

Vlot en juiste notaris gevonden

22 mei 2024

Vlot begeleiding gevonden bij een gevoelige en tijd gerelateerde kwestie. Super!

- Sanne Hendriks

Minder duur uit dan ik dacht

17 mei 2024

Kosten vielen een stuk lager uit dan ik dacht.

- Eva Koster

Transparant in alles

5 mei 2024

Duidelijke prijsopgave gekregen en deze is ook nagekomen. Super dus.

- Klaas Maas

Gewoon goed!

1 mei 2024

Fantastisch gegaan! Geweldig!

- Koen Wolters

Minder duur uit dan ik dacht

27 april 2024

Was achteraf een hoop minder duur uit dan dat ik had verwacht.

- Caroline van Dijk

Uitgelichte notarissen uit Dongen

Daamen de Kort van Tuijl Notarissen (vestiging Reeshof)

Ketelhavenstraat 49
5045 NG Tilburg
Nederland

013 549 4919
https://www.dktnotarissen.nl/

Heijkants Notariaat B.V.

Markt 21
4901 EP Oosterhout
Nederland

0162 714 540
http://www.heijkantsnotariaat.nl/

Daamen de Kort van Tuijl Notarissen (vestiging Rijen)

Mary Zeldenrustlaan 30
5122 CE Rijen
Nederland

0161 455 851
http://www.dktnotarissen.nl/