Notaris Ulicoten

Wil jij een betaalbare notaris in Ulicoten die bij jou past?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar notaris Ulicoten verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Notaris-kaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notarissen uit Ulicoten – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2023 en verder.

Notaris Ulicoten gezocht?

Laat je snel helpen

Notaris Ulicoten
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 107 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Ulicoten, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Ulvenhout, Galder en Strijbeek bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Ulicoten

Een betaalbare en geschikte Notaris vinden in Ulicoten kan best een lastige zijn. Je kunt nu eenmaal niet bij het meest nabije notariskantoor binnen stappen en de eerste persoon kiezen die je ziet. Er zijn een aantal stappen om in je achterhoofd te houden wanneer je zoekt naar een notaris in Ulicoten. Lees hieronder verder om erachter te komen hoe ook jij de beste notaris van Ulicoten kan vinden!

Spring direct naar:

Een kundige notaris Ulicoten vinden

In ieder geval al voor een lange tijd aan het zoeken naar een notaris in Ulicoten? Het is niet immer simpel om bij de juiste professional uit te komen, die je juridische zaken en officiële documenten onder zijn hoede kan nemen. Wij snappen dit als geen ander. Mogelijkerwijs zie je door de bomen het bos niet meer. Gelukkig zijn wij er voor je om je bij te staan in deze tocht. Op deze site zullen we je dan ook alle tips laten zien die we je mee kunnen geven als je op zoek gaat naar een notaris in Ulicoten. En door deze tips wordt je zoektocht makkelijker dan ooit.

Je bent in ieder geval gedwongen om een notaris in Ulicoten te vinden voor:

 • Een wilsbeschikking op te stellen
 • Het opmaken van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Wij adviseren daarbuiten om voor de onderstaande gevallen een notaris in Ulicoten te zoeken:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Distributie en afhandeling van een erfenis

Alle notarissen uit Ulicoten

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Ulicoten?

Sommige mensen zijn zoekende naar waar ze exact een notariskantoor in Ulicoten voor nodig hebben. Een notariskantoor in Ulicoten kan je onder meerdere begeleiden met het opmaken van een wilsbeschikking of het verwerken van een erfenis. Ook is een notariskantoor in Ulicoten de uitverkoren partij die je kan assisteren met het opstellen van diverse notariële aktes. Denk hier aan een hypotheekakte of aan een akte van overdracht. Het helpt als je weet hoe je een vakkundig notariskantoor in Ulicoten kunt vinden, omdat praktisch iedereen wel eens een keer een situatie heeft waar hij een notaris bij nodig heeft.

Een algemene notaris kan je veelal ook helpen, maar een notariskantoor kan je regelmatig een bijzonder specialisatie brengen. Desondanks zijn er allerlei denkbare gevallen waar je een expert aan het werk wilt zetten omdat deze van de hoed en de rand weet. Hiermee haal je ook het meeste uit je situatie. Vaak kan een professioneel notariskantoor in Ulicoten je daarom juist geld besparen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Ulicoten?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Ulicoten te vinden dat bij je past.

Ulicoten notariskantoor testament en samenlevingscontract

Ben je een expeditie begonnen naar die competente notaris die in een handomdraai voor jou je kan helpen bij het opstellen van documenten? Laat je dan absoluut eens inspireren door in Ulicoten een notariskantoor te raadplegen. Wanneer je een notarieel wilsbeschikking wil laten opstellen kom je ook regelmatig terecht bij een expeditie in Ulicoten naar een notariskantoor.

Je bent dan over het algemeen verzekerd van een rechtsgeldig document, waarin alle afspraken expliciet zijn gedocumenteerd. Dit komt uiterst goed van pas indien een samenlevingscontract belangrijk wordt. In het geval van een samenlevingsovereenkomst is dat over het algemeen bij het ontbinden van een verhouding. Je wil dan dat alles helder is verwoord, goed is gedocumenteerd en dat het zonder enige aarzeling duidelijk is welke zaken aan wie toebehoren en hoe de distributie eruit komt te zien.

Desalniettemin is het ontbinden van een liefdesrelatie niet de enige reden om een samenlevingscontract wat in Ulicoten via notariskantoor is opgemaakt te laten verbreken. In ieder geval een huwelijk of geregistreerd partnerschap kan de voorwaarden van een samenlevingscontract laten opheffen. Vraag in Ulicoten je notariskantoor naar de condities!

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Ulicoten?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Ulicoten.

Kosten notaris Ulicoten

Voor je te verdiepen in de onkosten is het raadzaam om het onderscheid tussen een jurist en een notaris te kennen. Het is toch de eerste stap die je moet maken. Een jurist is de professional die de algemene zaken zal bekijken op juridisch gebied. Je kunt bijvoorbeeld denken aan een verweerschrift. Een notaris richt zich voornamelijk op notariële zaken en aktes. Hierdoor is het een professional met een hoge mate van specifieke kennis en specialisme.

Een notaris kantoor in Ulicoten is erop ingericht om testamenten of hypotheekaktes op te stellen. De taken die een notaris op zich neemt, bijvoorbeeld het opmaken van aktes, kunnen niet door een gewone jurist worden gedaan.

De tarieven van een notaris kantoor in Ulicoten kunnen als volgt worden gespecificeerd:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Ulicoten

Nu notarissen uit Ulicoten vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Ulicoten vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

De meest betaalbare notaris Ulicoten

Er zijn verschillende oorzaken waarom de tariefstelling voor een notarispraktijk in Ulicoten kunnen afwijken. Er bestaat onderling behoorlijk wat verschil onder de verschillende notarispraktijken in Ulicoten. Tariefstellingen kunnen aardig variëren op basis van ervaring en kundigheid, maar bovendien op basis van populariteit.

Een notarispraktijk in Ulicoten die net gestart is, of uit enkel één of twee notarissen bestaat, kost doorgaans iets minder als een notarispraktijk in Ulicoten die veel kolossaler is opgezet en tientallen notarissen onder contract heeft.

Je kunt in theorie de goedkoopste notarispraktijk vinden door offertes op te vragen en daar de goedkoopste van te kiezen. Het is hier wel van belang dat de gekozen notaris aansluit bij je wensen. Probeer tevens te achterhalen wat het ene notariskantoor nou minder duur maakt dan het andere notariskantoor, zodat je een weloverwogen besluit neemt.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Ulicoten op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Ulicoten vergelijken

Het is simpelweg een erg goed concept om eerst een aanvraag voor een prijsopgave de deur uit te doen. In de offerteaanvraag zul je helder moeten zijn in wat je wilt en wat je zoekt. Hierdoor zul je zeker weten dat je te maken hebt met een vakkundige, een mate van bekwaamheid is voor juridische zaken echt een ware noodzakelijkheid. Mocht de notarispraktijk in Ulicoten iets niet kunnen doen dan kom je hier op een snelle manier achter, dit bespaart een boel tijd die onnodig besteed wordt.

De volgende stap is het voeren van een kennismakingsgesprek. Dankzij dit gesprek is het een optie om een beeld te krijgen van de notarispraktijk in Ulicoten die je voor je hebt. Je kunt dan ogenblikkelijk kijken of het goed klikt met die notaris.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Ulicoten

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Ulicoten en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Ulicoten

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Ulicoten terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Ulicoten

Echte autoriteit in rechtsgebied

30 november 2023

Mijn notaris had overduidelijk aanzienlijke ervaring in zijn discipline. Dit zorgde voor erg veel ontspanning.

- René Blom

Afhandeling uit handen

24 november 2023

De erfenis geregeld krijgen is al onaangenaam en vervelend genoeg. De notaris die we daar gevonden hebben heeft ons hierin ontzorgd zover dit kon, heel prettig.

- Roy de Groot

Oprecht vertrouwd

13 november 2023

Hoopte al dat mijn notaris zo passend zou zijn.

- Robin Koning

Duidelijke gang van zaken

7 november 2023

Overzichtelijke offerte gekregen en deze is ook nagekomen. Top dus.

- Elizabeth de Lange

Prijsopgave was betaalbaar

5 november 2023

We dachten dat de notariskosten erg hoog zouden stijgen maar gelukkig viel dit totaal mee.

- Roel Vos

Geen zorgen gehad

25 oktober 2023

De erfenis geregeld krijgen is al naar en langdradig genoeg. Gelukkig hebben we door
de gevonden notaris hierin een zorg minder gehad.

- Gerardus van der Laan

Vlot een bijpassende notaris geregeld.

14 oktober 2023

Ongeacht de spoed kwestie een notaris gevonden die perfect bij onze zaak pastte. Top!

- Ilse Post

Ervaring met notaris was super

5 oktober 2023

Het kantoor waar we mee hebben samengewerkt was super! Afspraak was afspraa, bijzonder prettig.

- Nienke Janssen

Lage tarieven

26 september 2023

We waren op zoek naar een notaris die lage prijzen rekende, gezien onze opstartfase.
Gelukt via notaris-kaart en tevreden met de gang van zaken daarna.

- Martijn de Leeuw

Uitgelichte notarissen uit Ulicoten

Jan Michoel & Filip Michoel

Burgemeester J. van Aperenstraat 8
2320 Hoogstraten
België

+32 3 314 51 77
http://www.notaris-michoel.be/

Stoel & Stoel Notarissen

Sint Rochusstraat 3
2330 Merksplas
België

+32 14 63 30 43
http://notariaatmerksplas.be/

Bolscher & Smits Netwerk Notarissen

Generaal Maczeklaan 40
5111 XC Baarle-Nassau
Nederland

013 507 8745
http://www.bolschersmitsnetwerknotarissen.nl/