Notaris Erica

Heb jij behoefte aan een professional voor jouw notaris zaken in Erica?

Dan ben je op de goede plek.

Notaris-kaart zorgt dat jij die zoekt naar notaris Erica verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Notaris-kaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notariskantoren uit Erica – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Notaris Erica gezocht?

Een notaris uit Erica vinden

Notaris Erica
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 110 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Erica, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Emmen, Nieuw Amsterdam en Veenoord bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Erica

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare Notaris in Erica is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Het is nu eenmaal niet geheel volgens etiquette om zomaar een notariskantoor binnen te lopen zonder eerder contact. Er zijn een aantal punten om in je achterhoofd te houden wanneer je zoekt naar een notaris in Erica. Lees snel verder om erachter te komen hoe ook jij de beste notaris uit Erica kan vinden!

Spring direct naar:

Een bekwame notaris Erica vinden

Wil je een kundige notaris in Erica vinden? Dan hebben we goed nieuws voor je! Dankzij notaris-kaart.nl kom je namelijk gemakkelijk in contact met een kundige notaris. We hebben een veelzijdig portefeuille en daarmee vind je in minder dan enkele ogenblikken een passende notaris in Erica voor je project. In een paar gevallen is het vereist om een notaris in Erica in te huren, in andere gevallen is het inschakelen van een notaris in Erica niet verplicht, maar raden wij het wel ten strengste aan.

Wanneer je één van de volgende zaken wilt organiseren, ben je altijd verplicht om een notaris in Erica in de arm te nemen:

 • Een wilsbeschikking op te stellen
 • Het opmaken van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Wij adviseren daarnaast om voor de onderstaande gevallen een notaris in Erica te zoeken:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Distributie en behandeling van een erfenis

Ook speelt een notaris in Erica een belangrijke rol in zaken gerelateerd aan het aan- en verkopen van onroerend goed, zoals een huis. Echter ook als je een bedrijf wilt opstarten en van bepaalde rechtsvormen gebruik zult maken, komt een notaris in Erica om de hoek kijken.

Alle notarissen uit Erica

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Erica?

Enkele mensen zijn zoekende naar waar ze exact een notariskantoor in Erica voor nodig hebben. Een notariskantoor in Erica kan je onder andere bijstaan met het opstellen van een testament of het verwerken van een erfenis. Tevens is het zo dat een notariskantoor in Erica er voor je zal zijn als je een bepaalde akte moet opstellen. Je kunt bijvoorbeeld denken aan een hypotheekakte of een overdrachtsakte. Zo goed als iedereen zal ooit wel eens een keer een notaris nodig hebben, het is dus noodzakelijk om wel te weten hoe je een notariskantoor in Erica moet zoeken.

Een kantoor is dus niet uitsluitend in staat om je hoe dan ook verder te helpen, maar heeft doorgaans ook nog eens een notaris voor je die exact de specialisatie bezit waar je naar op zoek bent. Uiteraard kom je met een algemene notaris ook een heel eind. Toch zijn er talloze denkbare scenario`s waar je een deskundige aan het werk wilt zetten omdat deze van de hoed en de rand weet. Zo kom je later ook niet voor teleurstellende verrassingen te staan. Wat dat betreft kan een verstandig notariskantoor in Erica je enorm veel geld schelen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Erica?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Erica te vinden dat bij je past.

Erica notariskantoor samenlevingscontract en testament

Ben je een zoektocht gestart naar die geweldige notaris die in een handomdraai voor jou je kan helpen bij het opmaken van stukken? Laat je dan zeker eens inspireren door in Erica een notariskantoor te raadplegen. Als je een notarieel wilsbeschikking wil laten opmaken kom je ook regelmatig terecht bij een speurtocht in Erica naar een notariskantoor.

Je bent dan iedere keer gegarandeerd van een geldig document, waarin alle afspraken nadrukkelijk zijn beschreven. Dit komt uitermate goed van pas wanneer een samenlevingscontract belangrijk wordt. In het geval van een samenlevingsovereenkomst is dat over het algemeen bij het afbreken van een verhouding. Je wil dan dat alles begrijpelijk is verwoord, fatsoenlijk is gedocumenteerd en dat het zonder enige twijfel inzichtelijk is welke zaken aan wie toebehoren en hoe de distributie eruit komt te zien.

Niettemin is het ontbinden van een liefdesrelatie niet de enige beweegreden om een samenlevingscontract wat in Erica via notariskantoor is opgemaakt te laten beëindigen. In ieder geval een trouwerij of geregistreerd partnerschap kan de voorwaarden van een samenlevingscontract laten opheffen. Vraag in Erica je notariskantoor naar de voorwaarden!

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Erica?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Erica.

Wat zijn de kosten van een notaris kantoor Erica

Alvoor je te verdiepen in de tarieven is het noodzakelijk om het verschil tussen een jurist en een notaris te kennen. Het is toch de eerste stap die je moet zetten. Een jurist is de persoon die de algemene zaken zal bekijken op juridisch gebied. Je kunt onder andere denken aan een verweerschrift. Een notaris daartegenover is de partij die in het speciaal gestructureerd is op de notariële zaken. Daardoor is het een professional met een hoge mate van specifieke kennis en specialisme.

Het notaris kantoor in Erica stelt onder andere de stukken op die komen kijken bij het verstrekken van een hypotheek of bij het opmaken van een testament. De werkzaamheden van een jurist en de werkzaamheden van een notaris zijn onderling niet uitwisselbaar.

Er zijn talloze manieren om de tariefstellingen van een notaris kantoor in Erica op te bouwen. Dit zijn de meest voorkomende:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Erica

Nu notarissen uit Erica vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Erica vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

De meest betaalbare notaris Erica

Het is simpelweg niet zo dat je het allereerste kantoor maar moet binnentreden wat er maar bij jou in de regio zit. Wanneer je een paar simpele stappen doorloopt, kom je uit bij een uitkomst die wel bij je aansluit. Via deze stappen weet je zeker weten dat je een geschikte partij zal vinden. Door duidelijk te zijn in wat je wilt, kun je meestal in verbinding komen met een notarispraktijk in Erica die haarfijn past bij je behoeften. Hij moet tenslotte wel weten wat je nu exact van hem of haar verwacht.

Gaat je behoefte enkel over het verwerven van raad? Of wil je verder een akte laten opstellen? Middels er rekening mee te houden zal jouw keuze in een keer een stuk eenvoudiger worden. Voor een notarispraktijk in Erica zien we veelal een uurtarief van rond de €150 per uur, dit voor de reguliere notaris in de buurt met gemiddelde ervaring. Ga je voor een prof met wat mindere ervaring, ben je over het algemeen wat minder duur uit. Ga je voor een persoon met wat extra ervaring, betaal je vaak wat meer.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Erica op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Erica vergelijken

Ben je er voor jezelf uit en sta je op het punt om in Erica notarispraktijk offertes aan te vragen? Goed! Daar helpen we je graag bij! Ons netwerk is immers enorm groot waardoor ook in Erica een notarispraktijk te vinden is die zorgvuldig aansluit op jouw voorkeuren en behoeften.

Dankzij onze offerte-aanvraag kun je simpel in het bezit komen van drie offertes op maat en je kunt zo makkelijk vergelijken. Je kunt dit geheel gratis en vrijblijvend doen om zo tot je allerbeste keuze voor een in Erica gevestigde notarispraktijk te komen. In een persoonlijk onderhoud kun je dan je voorkeuren verder kenbaar maken.

Wacht niet langer en vraag direct nog je vrijblijvende en kosteloos aanbiedingen op indien je in Erica een notarispraktijk zoekt. Je kunt altijd nog nog beslissen om een andere optie te proberen, maar dankzij onze offertes heb je gegarandeerd succes en begint je besparing vandaag nog.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Erica

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Erica en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Erica

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Erica terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Erica

Prima begeleiding testament!

8 juli 2024

Ik was angstig dat het erg complex zou worden en overwegend: duur. Niets is minder waar.
Begrijpelijk betaal je vanwege het werk van de notaris echter ik begreep ook nog eens waarvoor wat betreft
de herroeping van mijn wilsbeschikking. Erg aangenaam.

- Gerrit van de Velde

De stap naar een samenlevingscontract gezet

30 juni 2024

Momentje getwijfeld of het nodig was, maar niettemin alles maar op papier laten zetten. Geeft een stuk rust.

- Adriana de Bruin

Goedkoop is duurkoop

26 juni 2024

Na opgelicht te zijn door mijn eerdere notaris heb ik met notaris-kaart wel een eerlijke notaris ontdekt. Kost wat meer, maar levert ook flink wat meer op.

- Paul Koning

Zoals bedacht

20 juni 2024

Aanbieding was netjes.

- Kirsten Boer

Domweg prima

11 juni 2024

Fantastische notaris, zoals ik had vermoed.

- Nicole Prins

Geen nummer, humane afhandeling

6 juni 2024

Zeer klantvriendelijk en oplossing gericht advies gekregen. Super.

- Willem van der Horst

Lage tarieven

26 mei 2024

We waren op zoek naar een notaris die lage tarieven rekende, gezien onze opstartfase.
Gauw gevonden bij notaris-kaart en verheugd met de vlotheid.

- Wilhelmina Dijkstra

Lage tarieven

24 mei 2024

In verband met de oprichting van onze onderneming zochten wij een een betaalbare notaris.
Gelukt via notaris-kaart en content met de gang van zaken daarna.

- Marinus Jacobs

Zijn prima bijgestaan in de zaak

17 mei 2024

Een eerlijke afhandeling in de zaak is alles wat we wilden en gekregen hebben. Super begeleiding gekregen.

- Martijn de Koning

Uitgelichte notarissen uit Erica

Nationale Notaris Emmen ’t Suydevelt

Westerbracht 20
7821 CH Emmen
Nederland

030 242 5672
http://www.nationalenotaris.nl/

Mikx / De Boer legal

Angelsloërdijk 29
7822 HK Emmen
Nederland

0591 687 687
http://www.mdbnn.nl/

Notarispraktijk mr. F.K. de Vries B.V.

Westerbracht 20
7821 CH Emmen
Nederland

0591 640 000
http://www.notariaat.net/