Notaris Dongjum

Zoek jij een expert voor jouw notaris zaken in Dongjum?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar notaris Dongjum verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notariskantoren uit Dongjum – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2023 en verder.

Notaris Dongjum gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Notaris Dongjum
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 102 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Dongjum, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Franeker, Tzum en Hitzum bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Dongjum

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare Notaris in Dongjum is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Je kunt nu eenmaal niet bij het dichtstbijzijnde notariskantoor binnen stappen en de eerste persoon kiezen die je ziet. Er zijn enkele belangrijke punten die je zult moeten volgen om er helemaal zeker van te zijn dat je uiteindelijk een notariskantoor in Dongjum vindt die het beste met je voor heeft. Lees snel verder om te leren hoe ook jij de beste notaris uit Dongjum kunt vinden!

Spring direct naar:

Een goede notaris Dongjum vinden

Wil je een geschikte notaris in Dongjum vinden? Dan kunnen we je gerust stellen! Dankzij notaris-kaart.nl kom je namelijk makkelijk in contact met een professionele notaris. Met ons veelzijdige aanbod vindt je binnen enkele ogenblikken een verstandige notaris in Dongjum die aansluit op je behoefte. Je bent niet voor alles verplicht om een notaris in Dongjum in te schakelen. Wij adviseren dan ook om dit van tevoren rustig na te gaan. Maar ook als het optioneel is, is het inhuren of raadplegen van een notaris in Dongjum meestal alsnog een geschikte keuze.

Wanneer je één van de volgende zaken wilt regelen, ben je iedere keer verplicht om een notaris in Dongjum in de arm te nemen:

 • Een testament op te stellen
 • Het opstellen van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Wij adviseren daarbuiten om voor de komende gevallen een notaris in Dongjum te zoeken:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Distributie en afwikkeling van een nalatenschap

Indien je onroerend goed wilt aan- of verkopen, zoals een woonhuis of een kantoorpand, krijg je tevens te maken met een notaris. Maar ook bij executie veilingen en het beginnen van een onderneming binnen verscheidene rechtsvormen komt een notaris in Dongjum om de hoek kijken.

Alle notarissen uit Dongjum

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Dongjum?

Een competent notariskantoor in Dongjum kan je correct helpen met de toestand waar jij een notaris voor wilt inhuren. Een van de vele voordelen van een notariskantoor in Dongjum is dat er een aantal notarissen werken die je ook kunnen helpen. Regelmatig heeft een notariskantoor in Dongjum voor verschillende disciplines notarissen in dienst. Je kunt derhalve voor een zeer breed spectrum aan opdrachten terecht bij een notariskantoor in Dongjum.

Een algemene notaris kan je veelal ook helpen, maar een notariskantoor kun je veelal een kenmerkend specialisme brengen. Een professional kan je vaak net even iets extra’s brengen, als de situatie daarom vraagt. Zo kom je straks ook niet voor nare verrassingen te staan. Vaak kan een professioneel notariskantoor in Dongjum je daarom juist geld besparen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Dongjum?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Dongjum te vinden dat bij je past.

Dongjum notariskantoor testament en samenlevingscontract

Ben je een expeditie gestart naar die perfecte notaris die in een handomdraai voor jou je kan helpen bij het opmaken van aktes? Laat je dan zeker eens inspireren door in Dongjum een notariskantoor te raadplegen. Wanneer je een notarieel wilsbeschikking wil laten opstellen kom je ook vaak terecht bij een speurtocht in Dongjum naar een notariskantoor.

Je bent dan natuurlijk gegarandeerd van een rechtsgeldig document, waarin alle afspraken nadrukkelijk zijn gedocumenteerd. Dit komt zeer goed van pas indien een samenlevingscontract relevant wordt. Veelal is dat pas bij het beëindigen van de afspraak in kwestie. In dit soort tijden is het van waarde dat het geschrift begrijpelijk is, rechtsgeldig is en dat er zonder enige twijfel is beschreven hoe de verdeling van spullen eruit moet komen te zien.

Echter gelukkig komt – in tegenstelling tot bij een wilsbeschikking – niet altijd een overlijden kijken bij een ontbinding van het geschrift wat je in Dongjum via notariskantoor hebt laten opstellen. Een samenlevingscontract komt daarnaast te vervallen wanneer een relatie wordt omgezet in een trouwerij of geregistreerd partnerschap. Vraag in Dongjum je notariskantoor naar de voorwaarden!

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Dongjum?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Dongjum.

Kosten notaris Dongjum

Alvorens je te verdiepen in de prijzen is het van belang om het onderscheid tussen een jurist en een notaris te kennen. Dit helpt je om tot de goede keuze te komen. Een jurist is de persoon die de algemene zaken zal bekijken op juridisch gebied. Denk hierbij met name aan adviezen of aan het schrijven van beroepschriften. Een notaris daartegenover is de partij die in het bijzonder gericht is op de notariële zaken. Het is een professional met een hoge mate van vakbekwaamheid en specialisatie.

Een notaris kantoor in Dongjum is erop ingericht om testamenten of hypotheekaktes op te stellen. De werkzaamheden van een jurist en de werkzaamheden van een notaris zijn over en weer niet uitwisselbaar.

Er zijn allerlei manieren om de prijzen van een notaris kantoor in Dongjum op te bouwen. Dit zijn de veel voorkomende:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Dongjum

Nu notarissen uit Dongjum vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Dongjum vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

De goedkoopste notaris Dongjum

De tarieven voor een notarispraktijk in Dongjum kunnen sterk uiteen lopen om allemaal redenen. Er bestaat wederkerig behoorlijk wat verschil tussen de allerlei notarispraktijken in Dongjum. Wat een notaris kost kan stevig uiteen lopen op basis van ervaring, specialisatie, vakgebieden en aantal opdrachten.

Een notarispraktijk in Dongjum die net begonnen is, of uit maar één of twee notarissen bestaat, kost normaliter iets minder dan een notarispraktijk in Dongjum die veel groter is opgericht en tientallen notarissen onder contract heeft.

Je kunt in feite de goedkoopste notarispraktijk vinden door aanbiedingen op te vragen en daar de goedkoopste van te kiezen. Let er hierbij wel op dat de notaris van je keuze wel aansluit bij jouw omstandigheid. Probeer verder te achterhalen wat het ene notariskantoor precies minder duur maakt dan het andere notariskantoor, zodat je een weloverwogen beslissing neemt.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Dongjum op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Dongjum vergelijken

Ben je er voor jezelf uit en sta je op het punt om in Dongjum notarispraktijk aanbiedingen aan te vragen? Mooi! Daar helpen we je graag bij! Ons netwerk is namelijk flink groot waardoor ook in Dongjum een notarispraktijk te vinden is die zorgvuldig aansluit op jouw voorkeuren en behoeften.

Je vraagt simpel via onze offerte-aanvraag drie aanbiedingen op en je aanvraag wordt snel beantwoord door sommige partijen die voor jou aantrekkelijk zijn. Je kunt dit geheel gratis en vrijblijvend doen om zo tot jouw allerbeste keuze voor een in Dongjum gevestigde notarispraktijk te komen. Vervolgens kun je in een gesprek of gedurende een afspraak je behoefte verder uiteen zetten.

Wanneer je in Dongjum een notarispraktijk zoekt, is het handig om niet langer te wachten en meteen nog een kosteloos en vrijblijvende offerte op te vragen. Je kunt altijd nog nog beslissen om een overige optie te proberen, maar met onze aanbiedingen heb je gegarandeerd succes en begint je besparing vandaag nog.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Dongjum

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Dongjum en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Dongjum

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Dongjum terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Dongjum

Top raadgeving gekregen!

28 november 2023

Helder advies gekregen, oprecht blij met onze aanvraag op notaris-kaart.

- Tamara de Haan

Goedkoper dan verwacht

23 november 2023

Onkosten vielen behoorlijk lager uit dan ik dacht.

- Cornelis van der Meulen

Verstand van zaken

19 november 2023

Naar verwachting, veel verstand van zaken.

- Sanne van der Horst

Content met afhandeling

9 november 2023

Simpelweg verheugd met het opmaken van het samenlevingscontract.

- Michel Maas

Deskundige notaris

5 november 2023

In minder dan no-time een deskundige notaris. Geweldig!

- Dave de Vos

Samenlevingscontract opgemaakt

28 oktober 2023

Samenlevingscontract was snel afgehandeld. Grandioos!

- Gerardus Smit

Goedkoop is duurkoop

14 oktober 2023

Na opgelicht te zijn door mijn voormalige notaris heb ik dankzij notaris-kaart wel een betrouwbare notaris getroffen. Had ik veel eerder moeten doen.

- Inge Willems

Duidelijkheid voor straks

3 oktober 2023

Een moment lang nagedacht of ik toch niet een testament zou moeten laten opstellen. Had ik veel eerder moeten doen!

- Jessica Peeters

Notariële ondersteuning was prettig

26 september 2023

Geholpen door een prof die heel erg met me meeleeft, zeer aangenaam.

- Barry Gerritsen

Uitgelichte notarissen uit Dongjum

Notaris IJdema

Voorstraat 41
8801 LA Franeker
Nederland

0517 395 325
http://www.notarisijdema.nl/

Willem Jansma

Hoyte Roucomastrjitte 40
9035 CD Dronryp
Nederland

0517 231 752
http://www.willemjansma.nl/hoofd/Lllkkkcckk0999.php

Notarispraktijk mr. H.J. Hettema

Zuidoostersingel 51
8861 GD Harlingen
Nederland

0517 412 686
http://www.jelsma-koelma.nl/