Notaris Wommels

Ben jij op zoek naar een topper voor jouw notaris zaken in Wommels?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar notaris Wommels verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Notaris-kaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notarissen uit Wommels – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2023 en verder.

Notaris Wommels gezocht?

Laat je snel helpen

Notaris Wommels
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 94 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Wommels, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Hartwerd, Burgwerd en Spannum bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Wommels

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare Notaris in Wommels is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Je kunt nu eenmaal niet bij het meest nabije notariskantoor binnen stappen en de eerste persoon aanspreken die je ziet. Er zijn een aantal punten om in je achterhoofd te houden wanneer je opzoek gaat naar een notaris in Wommels. Lees hieronder verder om te leren hoe ook jij de beste notaris uit Wommels kan vinden!

Spring direct naar:

Een kundige notaris Wommels vinden

Ben je op zoek naar een vakkundige notaris in Wommels? Dan kunnen we je gerust stellen! Een juiste notaris vind je immers gewoon bij notaris-kaart.nl. Wij hebben een fors portefeuille en daarmee vind je binnen enkele ogenblikken een verstandige notaris in Wommels voor jouw project. In een paar gevallen is het noodzaak om een notaris in Wommels in te vliegen, in overige gevallen is het inschakelen van een notaris in Wommels niet verplicht, maar raden wij het wel ten zeerste aan.

Je bent in ieder geval verplicht om een notaris in Wommels te vinden voor:

 • Een testament op te stellen
 • Het opstellen van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Wij adviseren verder om voor de onderstaande gevallen een notaris in Wommels te zoeken:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Verdeling en afhandeling van een nalatenschap

Overigens speelt een notaris in Wommels een belangrijke rol in zaken gerelateerd aan het aan- en verkopen van onroerend goed, zoals een huis. Maar ook bij executie veilingen en het opstarten van een onderneming binnen verscheidene rechtsvormen komt een notaris in Wommels om de hoek kijken.

Alle notarissen uit Wommels

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Wommels?

Een competent notariskantoor in Wommels kan je exact helpen met de omstandigheid waar jij een notaris voor wilt inhuren. Een van de vele voordelen van een notariskantoor in Wommels is dat er verscheidene notarissen werken die je op weg kunnen helpen. Dikwijls heeft een notariskantoor in Wommels voor allerlei vakgebieden notarissen in dienst. Je kunt dus voor erg veel gevariëerde projecten terecht bij een notariskantoor in Wommels.

Een kantoor is natuurlijk niet alleen in staat om je hoe dan ook verder te helpen, maar heeft vaak ook nog eens een notaris voor je die exact de specialisatie bezit waar je naar op zoek bent. Uiteraard kom je met een algemene notaris ook een heel eind. Een specialist kan je vaak net even iets extra’s brengen, als de omstandigheid daarom vraagt. Hier haal je ook het maximale uit je situatie. Vaak kan een professioneel notariskantoor in Wommels je daarom juist geld besparen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Wommels?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Wommels te vinden dat bij je past.

Wommels notariskantoor testament & samenlevingscontract

We zouden wel tien redenen kunnen benoemen waarom jij ook zou moeten kiezen voor een Wommels notarispraktijk, je zult nu eenmaal flink veel voordeel ondervinden bij deze partij. Ten eerste kan deze je veel geld besparen bij de aanschaf van een woning of kantoorpand. Vanwege het advies wat een notaris je geeft, kun je onder andere goedkoper uit zijn bij het passeren van de hypotheekakte. De notaris in Wommels weet alles over de authentieke akten en andere soorten akten, je weet dus zeker weten dat jij altijd weer aan de eisen zult voldoen voor onder andere een contract.

Ook bespaart een notariskantoor je ook regelmatig wat tijd. Het opmaken van bijvoorbeeld een hypotheek akte kost flink wat tijd, al helemaal voor personen die een aantal woningen in bezit hebben. Je wil hier zelf natuurlijk zo min mogelijk tijd aan kwijt zijn. De Wommels notarispraktijk zal al dit werk voor je uit handen nemen.

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Wommels?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Wommels.

Wat zijn de kosten van een notaris kantoor Wommels

Alvoor je te verdiepen in de tarieven is het noodzakelijk om het verschil tussen een jurist en een notaris te kennen. Dit helpt je om tot de goede keuze te komen. Je neemt een jurist in de arm voor algemene juridische affaires en hulp. Je kunt onder andere denken aan een bezwaar. Een notaris daarentegen is de partij die in het speciaal gericht is op de notariële zaken. Daardoor is het een professional met een hoge mate van specifieke kennis en specialisme.

Het notaris kantoor in Wommels stelt onder andere de documenten op die komen kijken bij het uitreiken van een lening of bij het opmaken van een wilsbeschikking. De taken van een jurist en de taken van een notaris zijn over en weer niet uitwisselbaar.

Er zijn aparte manieren om de onkosten van een notaris kantoor in Wommels op te bouwen. Dit zijn de meest voorkomende:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Wommels

Nu notarissen uit Wommels vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Wommels vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

De meest betaalbare notaris Wommels

Als je een goedkope notarispraktijk in Wommels zoekt, kun je beter niet het eerste kantoor binnentreden wat je tegenkomt. Met een paar stappen te doorlopen zal je bij een veel betere keuze uitkomen. Door deze stappen weet je zeker dat je een juiste partij zal vinden. Door uitgesproken te zijn in wat je wilt, zul je over het algemeen in verbinding komen met een notarispraktijk in Wommels die nauwkeurig past bij je behoeften. Als de taak begrijpelijk is, is het veel gemakkelijker om een gericht tarief af te spreken.

Gaat je behoefte alleen over het verkrijgen van begeleiding? Of wil je tevens een hypotheekakte laten opmaken? Afhankelijk van je wens kan het tarief ook variëren. Over het algemeen genomen zien we bij een notarispraktijk in Wommels een gebruikelijk tarief van €150. Voor de beginnende notarissen zal dit bedrag uiteraard iets lager liggen, en andersom voor een geroutineerde partij.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Wommels op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Wommels vergelijken

Het is natuurlijk een heel goed plan om eerst een aanvraag voor een offerte de deur uit te doen. Het loont als je voor jezelf duidelijk hebt wat je precies wilt. Hierdoor kun je zeker weten dat je te maken hebt met een specialist, een mate van deskundigheid is voor juridische zaken echt een ware noodzakelijkheid. Mocht de notarispraktijk in Wommels iets niet kunnen doen dan kom je hier op een vlotte manier achter, dit scheelt een heleboel tijd die onnodig besteed wordt.

De volgende stap is het voeren van een kennismaking. Vanuit dit onderhoud krijg je meer begrip in wat de notarispraktijk in Wommels voor jou kan betekenen. In ieder geval zal je gelijk kunnen zien of de persoon wel diegene is die je zoekt voor je juridische zaken.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Wommels

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Wommels en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Wommels

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Wommels terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Wommels

Vlot een passende notaris geregeld.

24 september 2023

Ondanks de haast kwestie een notaris gevonden die geheel bij onze zaak pastte. Super!

- Barry Hermans

Merci

17 september 2023

Dank jullie wel voor de begeleiding en steun!

- Erwin de Vos

Notarieel gewoon top

10 september 2023

De offertes rap na aanvraag binnen en daardoor snel en goed rechtelijk advies gekregen.

- Erwin de Koning

Voldaan met afgeleverd werk

28 augustus 2023

Eenvoudig voldaan met de gang van zaken rondom onze samenlevingsovereenkomst.

- Robin Post

Aanvraag offertes aan te raden

23 augustus 2023

Uit eigen ervaring bevelen wij notaris-kaart en zodoende de offerte aanvraag aan.

- Barry van de Wal

Prima advies gekregen!

14 augustus 2023

Onbetwistbaar advies ontvangen, oprecht blij met onze aanvraag op notaris-kaart.

- Rob Kok

Tarieven vielen mee

7 augustus 2023

We dachten dat de notariskosten erg hoog zouden stijgen maar gelukkig viel dit geheel mee.

- Yvonne Schipper

Professionele en ervaren

30 juli 2023

Er werd ruim tijd voor ons genomen en geen voorstel was teveel.

- Jan Vos

Offertes gauw binnen

20 juli 2023

Vlug de offertes gehad en een juiste notaris gevonden.

- Sandra Dekker

Uitgelichte notarissen uit Wommels

Notaris IJdema

Voorstraat 41
8801 LA Franeker
Nederland

0517 395 325
http://www.notarisijdema.nl/

Willem Jansma

Hoyte Roucomastrjitte 40
9035 CD Dronryp
Nederland

0517 231 752
http://www.willemjansma.nl/hoofd/Lllkkkcckk0999.php

Detmar Notaris Mr L A

Eekwerdlaan 2
8701 LS Bolsward
Nederland

0515 572 455
http://www.detmartroost.nl/