Notaris Bolsward

Ben jij op zoek naar een professional voor jouw notaris zaken in Bolsward?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar notaris Bolsward verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notariskantoren uit Bolsward – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Notaris Bolsward gezocht?

Schakel direct hulp in

Notaris Bolsward
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 114 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Bolsward, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Hartwerd, Burgwerd en Hichtum bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Bolsward

Een betaalbare en geschikte Notaris vinden in Bolsward kan best een lastige zijn. Het is nu eenmaal niet geheel volgens etiquette om zomaar een notariskantoor binnen te stappen zonder eerder contact. Er zijn een aantal dingen om in je achterhoofd te houden wanneer je zoekt naar een notaris in Bolsward. Lees hieronder verder om te leren hoe ook jij de beste notaris uit Bolsward kan vinden!

Spring direct naar:

Een bekwame notaris Bolsward vinden

Ben je op zoek naar een vakkundige notaris in Bolsward? Dan hebben we goed nieuws voor je! Een kundige notaris vind je immers eenvoudig vanuit notaris-kaart.nl. We hebben een fors portefeuille en daarmee vind je in minder dan enkele momenten een kundige notaris in Bolsward voor je klus. In een paar gevallen is het vereist om een notaris in Bolsward in te vliegen, in overige gevallen is het inschakelen van een notaris in Bolsward niet noodzakelijk, maar raden wij het wel ten zeerste aan.

Indien je één van onderstaande zaken wilt regelen, ben je altijd verplicht om een notaris in Bolsward in de arm te nemen:

 • Een testament op te stellen
 • Het opstellen van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Wij adviseren verder om voor de komende gevallen een notaris in Bolsward te zoeken:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Verdeling en afhandeling van een nalatenschap

Als je onroerend goed wilt aan- of verkopen, zoals een huis of een kantoorpand, krijg je bovendien te maken met een notaris. Maar ook bij executie veilingen en het opstarten van een onderneming binnen verschillende rechtsvormen komt een notaris in Bolsward om de hoek kijken.

Alle notarissen uit Bolsward

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Bolsward?

Het is nog altijd zo dat men zich afvraagt voor welke aangelegenheden je precies een notariskantoor in Bolsward nodig hebt. Een notariskantoor in Bolsward zal je helpen met vrijwel alles wat relatie heeft op familiaire zaken zoals bijvoorbeeld een nalatenschap of een testament. Bovendien is het zo dat een notariskantoor in Bolsward er voor je zal zijn als je een bepaalde akte moet opstellen. Denk hierbij aan een hypotheekakte of aan een akte van overdracht. Nagenoeg iedereen zal ooit wel eens een keer een notaris nodig hebben, het is dus van belang om wel te weten hoe je een notariskantoor in Bolsward moet zoeken.

Een kantoor is derhalve niet alleen in staat om je überhaupt verder te helpen, maar heeft veelal ook nog eens een notaris voor je die precies de specialisatie bezit waar je naar op zoek bent. Uiteraard kom je met een algemene notaris ook een heel eind. Een professional kan je vaak net even iets extra’s brengen, wanneer de gebeurtenis erom vraagt. Zo kom je straks ook niet voor vervelende verrassingen te staan. Wat dat betreft kan een slim notariskantoor in Bolsward je heel erg veel geld schelen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Bolsward?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Bolsward te vinden dat bij je past.

Bolsward notariskantoor testament & samenlevingscontract

Ben je op zoek naar een professionele notaris die een samenlevingscontract voor jou en je vriendin of huisgenoot kan opmaken? Laat je dan vooral eens inspireren door in Bolsward een notariskantoor te raadplegen. Als je een notarieel testament wil laten opmaken kom je ook veelal terecht bij een speurtocht in Bolsward naar een notariskantoor.

Je bent dan iedere keer gegarandeerd van een rechtsgeldig document, waarin alle afspraken expliciet zijn vastgelegd. Dit komt uitermate goed van pas wanneer een samenlevingscontract belangrijk wordt. Meestal is dat pas bij het opheffen van de afspraak in kwestie. In dit soort tijden is het van nut dat het document duidelijk is, wettelijk is en dat er zonder enige twijfel is gedocumenteerd hoe de verdeling van goederen eruit moet komen te zien.

Maar gelukkig komt – in contrast tot bij een wilsbeschikking – niet altijd een overlijden kijken bij een ontbinding van het geschrift wat je in Bolsward via notariskantoor hebt laten opstellen. Een samenlevingscontract komt ook te vervallen als een verhouding wordt omgezet in een huwelijk of geregistreerd partnerschap. Vraag in Bolsward je notariskantoor naar de condities!

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Bolsward?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Bolsward.

Notaris kosten Bolsward

De onkosten zijn een gewichtige component indien je op zoek gaat naar een notaris kantoor in Bolsward. Je wilt immers niet te veel geld kwijt zijn voor een notaris, maar gelijktijdig wil je ook voorkomen dat je betaalbaar uit lijkt te zijn, maar tegen een teleurstellende notaris aanloopt.

Maar hoe vind je dan echt dat geschikte notaris kantoor in Bolsward? Je vraagt simpel via ons sommige offertes op en je maakt op basis daarvan simpel de aantrekkelijkste keuze. Je weet snel wat je kwijt bent aan een notaris kantoor in Bolsward door een zorgvuldig gespecificeerde aanbieding.

Er zijn verschillende manieren om de tariefstellingen van een notaris kantoor in Bolsward op te bouwen. Dit zijn de meest voorkomende:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Bolsward

Nu notarissen uit Bolsward vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Bolsward vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

Hoe vind je de goedkoopste notaris Bolsward

De tariefstelling voor een notarispraktijk in Bolsward kunnen flink uiteen lopen om verschillende oorzaken. Er bestaat over en weer aanzienlijk wat onderscheid tussen de aparte notarispraktijken in Bolsward. Tariefstellingen kunnen behoorlijk verschillen op basis van ervaring en kunde, en tevens op basis van populariteit.

Een notarispraktijk in Bolsward die net begonnen is, of uit enkel één of twee notarissen bestaat, kost over het algemeen iets minder dan een notarispraktijk in Bolsward die veel groter is opgericht en tientallen notarissen onder contract heeft.

Je kunt in feite de goedkoopste notarispraktijk vinden door offertes op te vragen en daar de minst dure van te kiezen. Het is daarbij wel van belang dat de gekozen notaris aansluit bij je wensen. Kijk verder of je kunt achterhalen wat het ene notariskantoor in prijs laat variëren van het andere, zodat je hier een degelijk beeld bij krijgt.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Bolsward op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Bolsward vergelijken

Heb je voor jezelf besloten dat je in Bolsward notarispraktijk aanbiedingen wilt opvragen? Goed! Daar ondersteunen we je graag bij! Ons netwerk is namelijk best groot waardoor ook in Bolsward een notarispraktijk te traceren is die zorgvuldig aansluit op je wensen en behoeften.

Dankzij onze offerte-aanvraag kun je simpel in het bezit komen van drie aanbiedingen op maat en je kunt zo eenvoudig vergelijken. Natuurlijk is dit gehele proces vrijblijvend en gratis, tot het ogenblik dat jij je keuze permanent hebt gemaakt om in Bolsward je notarispraktijk uit te zoeken. In een persoonlijk contact kun je dan je behoefte verder kenbaar maken.

Wacht niet langer en vraag direct nog je vrijblijvende en kosteloos aanbiedingen op wanneer je in Bolsward een notarispraktijk zoekt. Later kun je altijd nog een overige weg bewandelen, maar wij beloven dat je met onze aanbiedingen succes zult hebben en dat je nu al start met besparen op je onkosten voor een notaris.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Bolsward

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Bolsward en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Bolsward

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Bolsward terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Bolsward

Beter geprijsd dan verwacht

16 mei 2024

Was naderhand een stuk voordeliger uit dan dat ik had vermoed.

- Cindy van Dijk

Ervaring met notariskantoor was super

9 mei 2024

Heel fijn met het notariskantoor samengewerkt. Afspraken werden mooi op tijd nagekomen!

- Bas van Doorn

We zijn persoonlijk bijgestaan

30 april 2024

Iedere stap werd goed gefundeerd . Hierdoor zeer tevreden met de begeleiding.

- Irene de Vries

Bedankt

22 april 2024

Bedankt voor alle hulp en ondersteuning!

- Dennis Dijkstra

Simpelweg prima

17 april 2024

Fantastische notaris, zoals ik had gewenst.

- Maria Molenaar

Verstand van zaken

12 april 2024

Zoals vermoed, zeer kundig.

- Annemarie Kuijpers

Prima geregeld.

6 april 2024

Rap en begrijpelijk geregeld. Dank!

- Iris de Jonge

Ze had kennis van zaken

28 maart 2024

Ze was zeer bekwaam en kundig. Buitengewoon!

- Matthijs de Haan

Lage kosten

22 maart 2024

In verband met de oprichting van onze onderneming zochten wij een een betaalbare notaris.
Rap gevonden bij notaris-kaart en blij met de vlotheid.

- Jacqueline de Koning

Uitgelichte notarissen uit Bolsward

Detmar Notaris Mr L A

Eekwerdlaan 2
8701 LS Bolsward
Nederland

0515 572 455
http://www.detmartroost.nl/

Notariskantoor Paauwe

Hammole 20
8711 BZ Workum
Nederland

0515 542 015
http://www.notarispaauwe.nl/

Notaris kantoor Paauwe

Hammole 20
8711 BZ Workum
Nederland

0515 542 015
http://www.notarispaauwe.nl/