Notaris Bilthoven

Heb jij behoefte aan een expert voor jouw notaris zaken in Bilthoven?

Dan ben je op de goede plek.

Notaris-kaart zorgt dat jij die op zoek bent naar notaris Bilthoven verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Notaris-kaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notarissen uit Bilthoven – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2022 en verder.

Notaris Bilthoven gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Notaris Bilthoven
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 72 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Bilthoven, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Maartensdijk, Hollandsche Rading en Lage Vuursche bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Bilthoven

Een betaalbare en geschikte Notaris vinden in Bilthoven kan best een moeilijke klus blijken. Je kunt nu eenmaal niet bij het dichtstbijzijnde notariskantoor binnen stappen en de eerste persoon kiezen die je ziet. Er zijn een aantal dingen om in je achterhoofd te houden wanneer je opzoek gaat naar een notaris in Bilthoven. Wij vertellen je met alle plezier waar je aan moet denken!

Spring direct naar:

Een goede notaris Bilthoven vinden

Wil je een geschikte notaris in Bilthoven vinden? Dan hebben we goed nieuws voor je! Vanuit notaris-kaart.nl kom je immers gemakkelijk in contact met een deskundige notaris. We hebben een royaal portfolio en daarmee vind je in minder dan enkele ogenblikken een passende notaris in Bilthoven voor je klus. In een paar gevallen is het noodzakelijk om een notaris in Bilthoven in te roepen, in overige gevallen is het inschakelen van een notaris in Bilthoven niet vereist, maar raden wij het wel ten zeerste aan.

Je bent in elk geval gedwongen om een notaris in Bilthoven te vinden voor:

 • Een wilsbeschikking op te stellen
 • Het opmaken van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Bij de eerstvolgende zaken raden wij ten strengste aan om een notaris in Bilthoven te vinden, ook al is dit niet gedwongen:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Verdeling en afhandeling van een nalatenschap

Als je onroerend goed wilt aan- of verkopen, zoals een woning of een kantoorpand, krijg je ook te maken met een notaris. Maar ook indien je een bedrijf wilt beginnen en van sommige rechtsvormen gebruik gaat maken, komt een notaris in Bilthoven om de hoek kijken.

Alle notarissen uit Bilthoven

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Bilthoven?

Sommige mensen zijn zoekende naar waar ze precies een notariskantoor in Bilthoven voor nodig hebben. Een notariskantoor in Bilthoven kan je onder andere assisteren met het opmaken van een testament of het verwerken van een nalatenschap. Tevens is een notariskantoor in Bilthoven de uitverkoren partij die je kan ondersteunen met het opstellen van een aantal notariële aktes. Denk hier aan een hypotheekakte of aan een akte van overdracht. Nagenoeg iedereen zal ooit wel eens een keer een notaris nodig hebben, het is dus van belang om wel te weten hoe je een notariskantoor in Bilthoven moet zoeken.

Een algemene notaris kan je vaak ook helpen, maar een notariskantoor kan je regelmatig een specifiek specialisme brengen. Evengoed zijn er allerlei denkbare scenario`s waar je een professional aan het werk wilt zetten omdat deze van de hoed en de rand weet. Zo kom je daarna ook niet voor vervelende verrassingen te staan. Vaak kan een kundig notariskantoor in Bilthoven je daardoor juist geld besparen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Bilthoven?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Bilthoven te vinden dat bij je past.

Bilthoven notariskantoor testament en samenlevingscontract

Er zijn talrijke voordelen aan het zoeken in Bilthoven naar een notariskantoor. Op de eerste plaats is het een optie om geld te besparen bij de aankoop van een woonhuis. Met het advies wat een notaris je geeft, kun je bijvoorbeeld goedkoper uit zijn bij het passeren van de hypotheekakte. In Bilthoven bij een notariskantoor ben je aan het geschikte adres voor een samenlevingscontract en een wilsbeschikking. Je weet dus steevast dat deze papieren helder en wettelijk zijn.

Tevens bespaart een notariskantoor je ook veel tijd. Het opmaken van bijvoorbeeld een hypotheek akte kost flink wat tijd, al helemaal voor personen die meerdere woningen in bezit hebben. Het is allicht zonde om hier veel te veel tijd in te stoppen. Middels in Bilthoven een notariskantoor te zoeken, bespaar je jezelf flink wat moeite.

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Bilthoven?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Bilthoven.

Kosten notaris Bilthoven

Alvoor je te verdiepen in de kosten is het van belang om het verschil tussen een jurist en een notaris te kennen. Het is toch de eerste stap die je moet maken. Een jurist is de persoon die de algemene zaken zal bekijken op juridisch gebied. Je kunt onder andere denken aan een bezwaar. Een notaris anderzijds is de partij die in het bijzonder gericht is op de notariële zaken. Hierdoor is het een persoon met een hoge mate van specifieke kennis en specialisatie.

Een notaris kantoor in Bilthoven is erop ingericht om testamenten of hypotheekaktes op te stellen. De taken die een notaris op zich neemt, waaronder het opmaken van aktes, kunnen niet door een gewone jurist worden gedaan.

Er zijn aparte manieren om de onkosten van een notaris kantoor in Bilthoven op te bouwen. Dit zijn de veel voorkomende:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Bilthoven

Nu notarissen uit Bilthoven vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Bilthoven vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

De goedkoopste notaris Bilthoven

Als je een goedkope notarispraktijk in Bilthoven zoekt, kun je beter niet het allereerste kantoor ingaan wat je tegenkomt. Wegens een paar stappen te doorlopen zal je bij een veel betere keuze uitkomen. Via deze stappen weet je zeker dat je een betrouwbare partij zal vinden. Als je voor jezelf helder hebt wat je wilt, helpt het je om een prima uurtarief te krijgen bij een notarispraktijk in Bilthoven. Als de klus glashelder is, is het een stuk gemakkelijker om een specifiek tarief af te spreken.

Is het uitsluitend maar nodig om raadgeving te krijgen voor onder andere het overnemen van een woning of wil je tevens een akte op laten maken? Met daar rekening mee te houden zal je keuze in een keer een stuk eenvoudiger worden. Over het algemeen genomen zien we bij een notarispraktijk in Bilthoven een standaard tarief van €150. Ga je voor een professional met wat minder ervaring, ben je over het algemeen wat minder duur uit. Ga je voor een persoon met wat meer ervaring, betaal je wel wat meer.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Bilthoven op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Bilthoven vergelijken

Heb je voor jezelf besloten dat je in Bilthoven notarispraktijk offertes wilt opvragen? Goed! Hier assisteren we je graag bij! Ons netwerk is namelijk flink groot waardoor ook in Bilthoven een notarispraktijk te traceren is die nauwkeurig aansluit op je voorkeuren en behoeften.

Met onze offerte-aanvraag kun je eenvoudig in het bezit komen van drie aanbiedingen op maat en je kunt zo makkelijk vergelijken. Uiteraard is dit hele proces vrijblijvend en gratis, tot het ogenblik dat jij je keuze definitief hebt gemaakt om in Bilthoven je notarispraktijk uit te zoeken. Vervolgens kun je in een consult of tijdens een afspraak je behoefte verder uiteen zetten.

Als je in Bilthoven een notarispraktijk zoekt, is het belangrijk om niet langer te wachten en meteen nog een gratis en vrijblijvende offerte op te vragen. Je kunt altijd nog nog besluiten om een overige optie te proberen, maar dankzij onze aanbiedingen heb je gegarandeerd succes en begint je besparing direct nog.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Bilthoven

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Bilthoven en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Bilthoven

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Bilthoven terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Bilthoven

Door intensieve tijd heen geholpen

13 juli 2022

Pittige periode achter de rug, maar notaris heeft zorgvuldig de erfenis verdeeld en alles in juiste banen geleid.

- Cindy Koning

Vertrouwde partij

9 juli 2022

Partij ontdekt die betrouwbaar aanvoelt. Fijn!

- Kelly de Koning

Goedkope notaris

2 juli 2022

We waren op zoek naar een notaris die lage kosten rekende, wegens onze opstartfase.
Gauw gevonden bij notaris-kaart en blij gestemd met de haast.

- Vincent Koning

Notaris was super

20 juni 2022

Heel fijn met het notariskantoor samengewerkt. Afspraak was afspraa, bijzonder prettig.

- Pascal Driessen

Lage kosten

14 juni 2022

We waren op zoek naar een notaris die lage prijzen rekende, gezien onze opstartfase.
Vlug gevonden bij notaris-kaart en blij met de vlotheid.

- Marinus de Vos

Ervaring met notaris was top

9 juni 2022

Heel fijn met het notariskantoor samengewerkt. Afspraak was afspraa, bijzonder prettig.

- Matthijs Mulder

Inhoudelijk en bekwaam.

30 mei 2022

De offertes rap na verzoek binnenshuis en daardoor snel en prima juridisch advies gekregen.

- Patricia Sanders

Super!

24 mei 2022

We hadden snel een notaris via notaris-kaart voor aangelegenheden rondom ons erfrecht gevonden. De reacties waren helder zonder teveel juridische taal.

- Jessica Visser

Voordeliger uit dan ik dacht

18 mei 2022

Kosten vielen veel minder hoog uit dan ik dacht.

- Nancy van den Heuvel

Uitgelichte notarissen uit Bilthoven

Anotaris

1e verdieping in het pand van Anotaris
Schoudermantel 37
3981 AE Bunnik

030 656 8788
http://www.anotaris.nl/

Notariskantoor van Veeren

Soesterbergsestraat 14
3768 EH Soest
Nederland

035 602 9045
http://www.notarisvanveeren.nl/

de Baarnse notarissen Smit Delen Ligthart

Eemnesserweg 12
3741 GA Baarn
Nederland

035 541 3321
http://www.debaarnsenotarissen.nl/