Notaris De Bilt

Heb jij behoefte aan een topper voor jouw notaris zaken in De Bilt?

Dan ben je aan het juiste adres.

Notaris-kaart zorgt dat jij die op zoek bent naar notaris De Bilt verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notarissen uit De Bilt – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Notaris De Bilt gezocht?

Laat je snel helpen

Notaris De Bilt
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 115 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in De Bilt, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Odijk, Werkhoven en Nieuwegein bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris De Bilt

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare Notaris in De Bilt is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Je kunt nu eenmaal niet bij het meest nabije notariskantoor binnen stappen en de eerste persoon kiezen die je ziet. Er zijn enkele belangrijke punten die je zult moeten volgen om er zeker van te zijn dat je uiteindelijk een notariskantoor in De Bilt vindt die hart heeft voor jouw zaak. Lees hieronder verder om te leren hoe ook jij de beste notaris van De Bilt kunt vinden!

Spring direct naar:

Een top notaris De Bilt vinden

Ook al voor een lange tijd aan het zoeken naar een notaris in De Bilt? Het is niet immer eenvoudig om bij de juiste individu uit te komen, die je juridische zaken en officiële aktes onder zijn hoede kan nemen. Wij snappen dit maar al te goed. Misschien zie je door de bomen het bos niet meer. Gelukkig zijn wij er voor je om je bij te staan in deze tocht. We laten dan ook alles aan bod komen wat jij nodig hebt, indien je op zoek bent naar een notaris in De Bilt. Door deze tips is het vinden van een notaris bij lange na niet meer zo lastig als daarvoor.

Je bent in ieder geval gedwongen om een notaris in De Bilt te vinden voor:

 • Een wilsbeschikking op te stellen
 • Het opmaken van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Wij adviseren daarnaast om voor de komende gevallen een notaris in De Bilt te zoeken:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Distributie en behandeling van een nalatenschap

Alle notarissen uit De Bilt

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor De Bilt?

Het is nog over het algemeen zo dat men zich afvraagt voor welke aangelegenheden je precies een notariskantoor in De Bilt nodig hebt. Een notariskantoor in De Bilt zal je begeleiden met vrijwel alles wat relatie heeft op familiaire zaken zoals bijvoorbeeld een nalatenschap of een wilsbeschikking. Daarbuiten is het zo dat een notariskantoor in De Bilt er voor je zal zijn als je een bepaalde akte moet opmaken. Je kunt onder andere denken aan een hypotheekakte of een overdrachtsakte. Het helpt als je weet hoe je een competent notariskantoor in De Bilt kunt vinden, omdat praktisch iedereen wel eens een keer een toestand heeft waar hij een notaris bij nodig heeft.

Een kantoor is derhalve niet uitsluitend in staat om je hoe dan ook verder te helpen, maar heeft meestal ook nog eens een notaris voor je die uitgerekend de specialisatie bezit waar je naar op zoek bent. Uiteraard kom je met een algemene notaris ook een heel eind. Niettemin zijn er verschillende denkbare situaties waar je een deskundige aan het werk wilt zetten omdat deze van de hoed en de rand weet. Daarmee haal je ook het meeste uit je situatie. Wat dat betreft kan een goed notariskantoor in De Bilt je heel erg veel geld schelen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit De Bilt?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor De Bilt te vinden dat bij je past.

De Bilt notariskantoor testament en samenlevingscontract

Ben je een expeditie gestart naar die perfecte notaris die in een handomdraai voor jou je kan helpen bij het opmaken van aktes? Overweeg dan zeker in De Bilt een notariskantoor te vinden voor deze klus. Ook het opstellen van een notarieel wilsbeschikking is iets wat mensen in De Bilt via notariskantoor willen laten doen.

Je weet dan überhaupt dat je een rechtsgeldig document ontvangt, waarin alles begrijpelijk en juridisch juist is beschreven. De rechtmatigheid van het document is wel zeer belangrijk als het nodig is dat wat in het geschrift staat ook uitgevoerd wordt. In het geval van een samenlevingsovereenkomst is dat vaak bij het afbreken van een verbinding. Je wil op dat moment dat alles helder is verwoord, correct is gedocumenteerd en dat het zonder enige twijfel duidelijk is welke zaken aan wie toebehoren en hoe de verdeling eruit komt te zien.

Evengoed is het opheffen van een verhouding niet de enige aanleiding om een samenlevingscontract wat in De Bilt via notariskantoor is opgesteld te laten ontbinden. Ook een huwelijk of geregistreerd partnerschap kan de voorwaarden van een samenlevingscontract laten opheffen. Vraag in De Bilt je notariskantoor naar de condities!

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract De Bilt?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor De Bilt.

Notaris kosten De Bilt

Als je op zoek gaat naar een notaris kantoor in De Bilt dan is het slim om je te oriënteren op de kosten. Je wil niet denken dat je goedkoop uit bent, maar gelijktijdig geld kwijt zijn aan iemand die zijn ambacht niet verstaat, doch je wilt ook niet te veel betalen.

Echter hoe vind je dan echt dat competente notaris kantoor in De Bilt? Je vraagt ongecompliceerd via ons diverse offertes op en je maakt op basis daarvan eenvoudig de allerbeste keuze. Je weet acuut wat je kwijt bent aan een notaris kantoor in De Bilt dankzij een zorgvuldig gespecificeerde aanbieding.

De kosten van een notaris kantoor in De Bilt kunnen als volgt worden gespecificeerd:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio De Bilt

Nu notarissen uit De Bilt vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit De Bilt vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

De meest betaalbare notaris De Bilt

De tariefstelling voor een notarispraktijk in De Bilt kunnen flink uiteen lopen om talloze redenen. De ene notarispraktijk in De Bilt is logischerwijs de andere niet. Wat een notaris kost kan fors uiteen lopen op basis van ervaring, specialisatie, kennisgebieden en hoeveelheid opdrachten.

Een notarispraktijk in De Bilt die net begonnen is, of uit maar één of twee notarissen bestaat, kost normaliter iets minder dan een notarispraktijk in De Bilt die veel groter is neergezet en tientallen notarissen onder contract heeft.

Je kunt in theorie de goedkoopste notarispraktijk vinden door aanbiedingen op te vragen en daar de goedkoopste van te kiezen. Het is hier wel van belang dat de gekozen notaris aansluit bij je wensen. Kijk bovendien of je kunt achterhalen wat het ene notariskantoor in prijs laat afwijken van het andere, zodat je hier een degelijk beeld bij krijgt.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van De Bilt op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris De Bilt vergelijken

Heb je voor jezelf besloten dat je in De Bilt notarispraktijk offertes wilt aanvragen? Prachtig! Daar ondersteunen we je graag bij! Ons netwerk is namelijk heel erg groot waardoor ook in De Bilt een notarispraktijk te traceren is die precies aansluit op jouw wensen en behoeften.

Je vraagt simpelweg via onze offerte-aanvraag drie offertes op en je aanvraag wordt spoedig beantwoord door een aantal partijen die voor jou interessant zijn. Natuurlijk is dit gehele proces vrijblijvend en kosteloos, tot het ogenblik dat jij je keuze definitief hebt gemaakt om in De Bilt je notarispraktijk uit te zoeken. In een persoonlijk contact kun je dan je voorkeuren verder kenbaar maken.

Als je in De Bilt een notarispraktijk zoekt, is het handig om niet langer te wachten en nu nog een kosteloos en vrijblijvende offerte aan te vragen. Later kun je altijd nog een alternatieve route bewandelen, maar wij verzekeren dat je met onze offertes succes zult hebben en dat je direct al begint met besparen op je onkosten voor een notaris.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken De Bilt

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit De Bilt en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

De Bilt

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit De Bilt terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in De Bilt

Top verlopen

19 mei 2024

Had in korte periode een goede aanbieding op maat, top!

- Robin Koster

Vertrouwelijke notaris ingeschakeld

13 mei 2024

Zeer betrouwbaar en passend advies gekregen van de notaris.

- Patricia van der Heijden

Competent en vakkundig.

8 mei 2024

Geen vraag of idee was te gek, notaris was erg ervaren in zijn vakgebied.

- Peter Visser

Inzichtelijk overzicht van de kosten gekregen en deze is netjes opgevolgd. Content dus!

30 april 2024

- Sander Hermans

Duidelijkheid voor straks

22 april 2024

Een tijd lang overwogen of ik toch niet een testament zou moeten laten opstellen. Content met deze beslissing!

- Manon Willemsen

Content met beslissing

19 april 2024

Naderhand blij dat ik mijn notaris via notaris-kaart heb gevonden.

- Jacqueline van der Horst

Goedkope notaris

10 april 2024

We waren op zoek naar een notaris die lage kosten rekende, gegeven onze opstartfase.
Gauw gevonden bij notaris-kaart en blij met de snelheid.

- Daniël Huisman

Door intensieve periode heen geholpen

5 april 2024

Zware periode achter de rug, maar notaris heeft zorgvuldig de erfenis verdeeld en alles in goede banen geleid.

- Marc Smits

Had dit veel sneller moeten doen

26 maart 2024

Na opgelicht te zijn door mijn voormalig notaris heb ik dankzij notaris-kaart wel een betrouwbare notaris ontdekt. Kost iets meer, maar levert ook flink meer op.

- Jeroen Jansen

Uitgelichte notarissen uit De Bilt

Anotaris

1e verdieping in het pand van Anotaris
Schoudermantel 37
3981 AE Bunnik

030 656 8788
http://www.anotaris.nl/

Van Benthem & Keulen advocaten & notariaat

Archimedeslaan 61
3584 BA Utrecht
Nederland

030 259 5959
http://www.vbk.nl/

Notarispraktijk De Bilt-Bilthoven B.V.

Soestdijkseweg Zuid 267
3721 AE Bilthoven
Nederland

030 229 0811
https://houwingvanbeek.nl/