Notaris Zeist

Wil jij een professionele notaris in Zeist die bij jou past?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar notaris Zeist verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Notaris-kaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notariskantoren uit Zeist – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Notaris Zeist gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Notaris Zeist
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 128 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Zeist, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Bilthoven, Den Dolder en Bosch en Duin bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Zeist

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare Notaris in Zeist is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Het is nu eenmaal niet geheel volgens etiquette om zomaar een notariskantoor binnen te stappen zonder eerder contact. Er zijn enkele belangrijke punten die je zult moeten volgen om er helemaal zeker van te zijn dat je uiteindelijk een notariskantoor in Zeist vindt die het beste met je voor heeft. Lees snel verder om te leren hoe ook jij de beste notaris van Zeist kunt vinden!

Spring direct naar:

Een goede notaris Zeist vinden

Ben je zoekende naar een professionele notaris in Zeist? Dan hebben we fijn bericht voor je! Via notaris-kaart.nl kom je immers gemakkelijk in contact met een competente notaris. Met ons brede aanbod vindt je binnen enkele ogenblikken een goede notaris in Zeist die aansluit op je behoefte. Je bent niet voor alles verplicht om een notaris in Zeist in te roepen. Wij adviseren dan ook om dit eerst even na te gaan. Maar tevens als het optioneel is, is het contracteren of consulteren van een notaris in Zeist meestal alsnog een geschikte keuze.

Als je één van onderstaande zaken wilt regelen, ben je altijd verplicht om een notaris in Zeist in de arm te nemen:

 • Een wilsbeschikking op te stellen
 • Het opstellen van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Wij adviseren daarbuiten om voor de opvolgende gevallen een notaris in Zeist te zoeken:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Distributie en afhandeling van een nalatenschap

Indien je onroerend goed wilt aan- of verkopen, bijvoorbeeld een woning of een bedrijfspand, krijg je bovendien te maken met een notaris. Maar ook bij executie veilingen en het opstarten van een onderneming binnen verscheidene rechtsvormen komt een notaris in Zeist om de hoek kijken.

Alle notarissen uit Zeist

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Zeist?

Enkele mensen zijn zoekende naar waar ze precies een notariskantoor in Zeist voor nodig hebben. Een notariskantoor in Zeist kan je onder meerdere helpen met het opmaken van een testament of het verwerken van een erfenis. Daarnaast is het zo dat een notariskantoor in Zeist er voor je zal zijn als je een bepaalde akte moet opstellen. Je kunt als voorbeeld denken aan een hypotheekakte of een overdrachtsakte. Het helpt als je weet hoe je een bekwaam notariskantoor in Zeist kunt vinden, omdat bijna iedereen wel eens een keer een gebeurtenis heeft waar hij een notaris bij nodig heeft.

Een algemene notaris kan je veelal verder helpen, maar een notariskantoor kan je doorgaans een bijzonder specialisme brengen. Een specialist kan je vaak net even iets extra’s brengen, als de omstandigheid daarom vraagt. Hiermee haal je ook het maximale uit je situatie. Wat dat betreft kan een verstandig notariskantoor in Zeist je enorm veel geld schelen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Zeist?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Zeist te vinden dat bij je past.

Zeist notariskantoor testament en samenlevingscontract

Ben je een speurtocht begonnen naar die perfecte notaris die in een handomdraai voor jou je kan helpen bij het opstellen van aktes? Laat je dan absoluut eens inspireren door in Zeist een notariskantoor te raadplegen. Als je een notarieel testament wil laten opmaken kom je ook regelmatig terecht bij een speurtocht in Zeist naar een notariskantoor.

Je weet dan sowieso dat je een geldig document krijgt, waarin alles glashelder en juridisch juist is vastgelegd. Dit komt uitermate goed van pas als een samenlevingscontract relevant wordt. Veelal is dat pas bij het beëindigen van de regeling in kwestie. Je wil daarbij dat alles begrijpelijk is verwoord, degelijk is vastgelegd en dat het zonder enige twijfel helder is welke zaken aan wie toebehoren en hoe de distributie eruit komt te zien.

Echter gelukkig komt – in contrast tot bij een wilsbeschikking – niet altijd een overlijden kijken bij een ontbinding van het geschrift wat je in Zeist via notariskantoor hebt laten opstellen. Een samenlevingscontract komt in ieder geval te vervallen indien een relatie wordt omgezet in een trouwerij of geregistreerd partnerschap. Je kunt het beste in Zeist je notariskantoor om advies vragen.

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Zeist?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Zeist.

Kosten notaris Zeist

Alvoor je te verdiepen in de tarieven is het raadzaam om het verschil tussen een jurist en een notaris te kennen. Het is toch de allereerste stap die je moet zetten. Een jurist is de persoon die de algemene zaken zal bekijken op juridisch gebied. Je kunt bijvoorbeeld denken aan een bezwaar. Een notaris daarentegen is de partij die in het speciaal gericht is op de notariële zaken. Het is een specialist met een hoge mate van vakbekwaamheid en specialisme.

Het notaris kantoor in Zeist stelt bijvoorbeeld de stukken op die komen kijken bij het uitreiken van een lening of bij het opstellen van een wilsbeschikking. De werkzaamheden van een jurist en de taken van een notaris zijn over en weer niet uitwisselbaar.

De tariefstellingen van een notaris kantoor in Zeist kunnen als volgt worden gespecificeerd:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Zeist

Nu notarissen uit Zeist vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Zeist vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

De goedkoopste notaris Zeist

Indien je een goedkope notarispraktijk in Zeist zoekt, kun je beter niet het allereerste kantoor binnenstappen wat je tegenkomt. Wegens een aantal stappen te doorlopen zal je bij een veel betere keuze uitkomen. Als je deze stappen doorloopt, weet je zeker dat je een passende en goedkope partij zult vinden. Als je voor jezelf begrijpelijk hebt wat je wilt, helpt het je om een prima uurtarief te krijgen bij een notarispraktijk in Zeist. Als de opdracht glashelder is, is het veel eenvoudiger om een gericht uurtarief af te spreken.

Is het alleen maar nodig om hulp te krijgen voor bijvoorbeeld het verkrijgen van een huis of wil je bovendien een hypotheekakte op laten stellen? Middels er rekening mee te houden zal je keuze in een keer een stuk eenvoudiger worden. Voor een notarispraktijk in Zeist zien we gewoonlijk een tarief van rond de €150 per uur, dit voor de reguliere notaris in de regio met gemiddelde ervaring. Ga je voor iemand met wat minder ervaring, ben je over het algemeen wat minder duur uit. Ga je voor een professional met wat meer ervaring, betaal je wel wat meer.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Zeist op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Zeist vergelijken

Het is uiteraard een erg goed plan om eerst een aanvraag voor een prijsopgave de deur uit te doen. In de aanvraag zul je duidelijk moeten zijn in wat je wil en wat je zoekt. Hierdoor zal je zeker weten dat je te maken hebt met een vakkundige, een mate van deskundigheid is voor juridische zaken echt een ware noodzaak. Je komt er zo ook bijtijds achter indien de notarispraktijk in Zeist een specifieke opdracht niet voor je kan uitvoeren. Dit scheelt jou weer tijd.

De opvolgende stap is het voeren van een gesprek. Bij dit contact krijg je meer begrip in wat de notarispraktijk in Zeist voor jou kan inhouden. Je kunt dan direct kijken of het goed klikt met die notaris.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Zeist

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Zeist en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Zeist

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Zeist terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Zeist

Begeleiding was persoonlijk

21 juni 2024

Juridische woordgebruik glashelder vertaald in het proces. Daarom zeer tevreden met de begeleiding.

- Arie Blom

Gepaste notariële hulp

15 juni 2024

Geholpen door een persoon die geweldig met me meeleeft, geweldig welkom.

- Pieter van Beek

Zeer bekwaam

6 juni 2024

Mijn notaris had overduidelijk aanzienlijke ervaring in zijn discipline. Dat gaf veel duidelijkheid gedurende het traject..

- Steven Smeets

Gewoon prima!

31 mei 2024

Fantastisch gedaan! Fantastisch!

- Vanessa Dekker

Zijn geweldig bijgestaan in de procedure

23 mei 2024

Een eerlijke begeleiding in de zaak is alles wat we wilden en gekregen hebben. Super begeleiding gehad.

- Michael van Beek

Deskundig en vakkundig.

16 mei 2024

Er werd ruim tijd voor ons genomen en geen voorstel was teveel.

- Erwin Peters

Afhandeling uit handen

7 mei 2024

De erfenis afgehandeld krijgen is al ingewikkeld en vervelend genoeg. Gelukkig hebben we door
de gevonden notaris hierin een zorg minder gehad.

- Wouter van den Broek

Prijsopgave was betaalbaar

1 mei 2024

We dachten dat de notariskosten super hoog zouden oplopen maar gelukkig viel dit totaal mee.

- Astrid Maas

Content met afwikkeling

22 april 2024

Gewoon gelukkig met de gang van zaken rondom onze samenlevingsovereenkomst.

- René van de Brink

Uitgelichte notarissen uit Zeist

Anotaris

1e verdieping in het pand van Anotaris
Schoudermantel 37
3981 AE Bunnik

030 656 8788
http://www.anotaris.nl/

Van Rhijn Notarissen

2e Dorpsstraat 58
3701 AB Zeist
Nederland

030 692 0866
http://www.vanrhijnnotarissen.nl/

Kool Notaris Mr J A

Slotlaan 68
3701 GP Zeist
Nederland

030 691 6234
http://www.notariskool.nl/