Notaris Noordhorn

Heb jij behoefte aan een expert voor jouw notaris zaken in Noordhorn?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar notaris Noordhorn verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notariskantoren uit Noordhorn – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Notaris Noordhorn gezocht?

Een notaris in Noordhorn vinden

Notaris Noordhorn
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 127 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Noordhorn, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Den Ham, Oldehove en Niehove bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Noordhorn

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare Notaris in Noordhorn is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Het is nu eenmaal niet geheel volgens standaarden om zomaar een notariskantoor binnen te lopen zonder eerder contact. Er zijn enkele belangrijke stappen die je zult moeten volgen om er zeker van te zijn dat je uiteindelijk een notariskantoor uit Noordhorn vindt die hart heeft voor jouw zaak. Wij vertellen je met alle plezier wat je moet onthouden!

Spring direct naar:

Een top notaris Noordhorn vinden

Ben je op zoek naar een vakkundige notaris in Noordhorn? Dan kunnen we je gerust stellen! Een deskundige notaris vind je immers eenvoudig dankzij notaris-kaart.nl. Dankzij ons veelzijdige aanbod vindt je binnen enkele ogenblikken een goede notaris in Noordhorn die aansluit op jouw behoefte. In bepaalde gevallen is het vereist om een notaris in Noordhorn in te schakelen, in andere gevallen is het inschakelen van een notaris in Noordhorn niet noodzakelijk, maar raden wij het wel ten zeerste aan.

Je bent in elk geval verplicht om een notaris in Noordhorn te vinden voor:

 • Een testament op te stellen
 • Het opstellen van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Bij de eerstvolgende zaken raden wij ten zeerste aan om een notaris in Noordhorn te vinden, ook al is dit niet verplicht:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Verdeling en afhandeling van een erfenis

Wanneer je onroerend goed wilt aan- of verkopen, bijvoorbeeld een huis of een bedrijfspand, krijg je ook te maken met een notaris. Maar ook bij executie veilingen en het opzetten van een onderneming binnen verschillende rechtsvormen komt een notaris in Noordhorn om de hoek kijken.

Alle notarissen uit Noordhorn

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Noordhorn?

Bepaalde mensen zijn zoekende naar waar ze exact een notariskantoor in Noordhorn voor nodig hebben. Een notariskantoor in Noordhorn zal je begeleiden met vrijwel alles wat relatie heeft op familierechtelijke zaken zoals bijvoorbeeld een erfenis of een testament. Bovendien is het zo dat een notariskantoor in Noordhorn er voor je zal zijn als je een bepaalde akte moet opstellen. Denk hier aan een hypotheekakte of aan een akte van overdracht. Het helpt als je weet hoe je een bekwaam notariskantoor in Noordhorn kunt vinden, omdat bijna iedereen wel eens een keer een toestand heeft waar hij een notaris bij nodig heeft.

Een kantoor is dus niet alleen in staat om je hoe dan ook verder te helpen, maar heeft vaak ook nog eens een notaris voor je die exact de specialisatie bezit waar je naar op zoek bent. Uiteraard kom je met een algemene notaris ook een heel eind. Evengoed zijn er diverse denkbare scenario`s waar je een specialist aan het werk wilt zetten omdat deze van de hoed en de rand weet. Hiermee haal je ook het maximale uit je situatie. Wat dat betreft kan een verstandig notariskantoor in Noordhorn je enorm veel geld schelen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Noordhorn?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Noordhorn te vinden dat bij je past.

Noordhorn notariskantoor samenlevingscontract & testament

Er zijn vele voordelen aan het zoeken in Noordhorn naar een notariskantoor. Allereerst kan deze je flink geld besparen bij de aanschaf van een huis of kantoorpand. Door het advies wat een notaris je geeft, kun je bijvoorbeeld goedkoper uit zijn bij het passeren van de hypotheekakte. De notaris in Noordhorn weet alles over de authentieke akten en verschillende soorten akten, je weet dus geheid dat jij altijd weer aan de eisen zal voldoen voor bijvoorbeeld een contract.

Verder bespaart een notariskantoor je ook behoorlijk tijd. Het opstellen van bijvoorbeeld een hypotheek akte kost flink wat tijd, al helemaal voor mensen die een aantal woningen in bezit hebben. Het is uiteraard zonde om hier veel te veel tijd in te stoppen. Door in Noordhorn een notariskantoor te vinden, bespaar je jezelf flink wat overlast.

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Noordhorn?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Noordhorn.

Wat zijn de kosten van een notaris kantoor Noordhorn

Het is noodzakelijk dat je weet wat het onderscheid is tussen een normale jurist en een notaris. Dit is toch de allereerste stap die je moet maken. Je neemt een jurist in de arm voor algemene juridische kwesties en raad. Denk hierbij met name aan adviezen of aan het schrijven van beroepschriften. Een notaris anderzijds is de partij die in het bijzonder gericht is op de notariële zaken. Daardoor is het een persoon met een hoge mate van specifieke kennis en specialisatie.

Een notaris kantoor in Noordhorn is erop ingericht om testamenten of hypotheekaktes op te stellen. De werkzaamheden die een notaris op zich neemt, zoals het opstellen van aktes, kunnen niet door een normale jurist worden gedaan.

De prijzen van een notaris kantoor in Noordhorn kunnen als volgt worden opgebouwd:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Noordhorn

Nu notarissen uit Noordhorn vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Noordhorn vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

Hoe vind je de goedkoopste notarispraktijk Noordhorn

Het is uiteraard niet zo dat je het eerste kantoor maar moet binnentreden wat er maar bij jou in de nabijheid zit. Als je een paar eenvoudige stappen doorloopt, kom je uit bij een uitkomst die wel bij je aansluit. Wanneer je deze stappen doorloopt, weet je zeker dat je een geschikte en goedkope partij zult vinden. Wanneer je voor jezelf begrijpelijk hebt wat je wilt, helpt het je om een fijn uurtarief te krijgen bij een notarispraktijk in Noordhorn. Hij moet immers wel weten wat je nu exact van hem of haar wilt.

Is het alleen maar nodig om advies te krijgen voor als voorbeeld het aankopen van een huis of wil je ook een hypotheekakte op laten stellen? Middels er rekening mee te houden zal je keuze in een keer een stuk gemakkelijker worden. Voor een notarispraktijk in Noordhorn zien we over het algemeen een tarief van rond de €150 per uur, dit voor de reguliere notaris in de regio met gemiddelde ervaring. Voor de startende notarissen zal dit bedrag uiteraard iets minder hoog liggen, en tegenovergesteld voor een geroutineerde partij.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Noordhorn op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Noordhorn vergelijken

Heb je voor jezelf besloten dat je in Noordhorn notarispraktijk offertes wilt aanvragen? Mooi! Hier begeleiden we je graag bij! Met ons uitgebreide netwerk kunnen we je ook in Noordhorn aan een notarispraktijk koppelen die past bij je behoeften.

Dankzij onze offerte-aanvraag kun je simpel in het bezit komen van drie offertes op maat en je kunt zo gemakkelijk vergelijken. Vanzelfsprekend is dit hele proces vrijblijvend en kosteloos, tot het ogenblik dat jij je keuze definitief hebt gemaakt om in Noordhorn je notarispraktijk uit te zoeken. Aansluitend kun je in een gesprek of bij een afspraak je voorkeuren verder uiteen zetten.

Wanneer je in Noordhorn een notarispraktijk zoekt, is het slim om niet langer te wachten en nu nog een gratis en vrijblijvende prijsopgave op te vragen. Je kunt natuurlijk nog beslissen om een andere optie te proberen, maar dankzij onze offertes heb je gegarandeerd succes en begint je besparing direct nog.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Noordhorn

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Noordhorn en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Noordhorn

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Noordhorn terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Noordhorn

Na opvragen offertes direct ontvangen

25 mei 2024

Vlug de offertes ontvangen en een passende notaris gevonden.

- Nicole de Lange

Hele aangelegenheid vakkundig begeleid

17 mei 2024

Vlotte en directe behandeling van de procedure. Ook vlug antwoord op aanvraag van de offertes.

- Martijn de Haan

Goed en snel geregeld

8 mei 2024

Opstellen van wilsbeschikking ging zonder teveel juridische taal en hierdoor prima.

- Angela van de Pol

Goedkope notaris

28 april 2024

We waren op zoek naar een notaris die lage kosten rekende, wegens onze opstartfase.
Snel gevonden bij notaris-kaart en verheugd met de haast.

- Hendrikus de Vries

Zorgvuldig geregeld

21 april 2024

Had in korte periode een passende aanbieding op maat, super!

- Marijke Koster

Aanrader!

17 april 2024

Verhelderend advies ontvangen, echt blij met onze aanvraag op notaris-kaart.

- Robertus de Ruiter

Toch een testament

9 april 2024

Na lang weifelen toch maar een testament op laten maken. Had ik veel eerder moeten doen!

- Danny Blom

Eenvoudig goed

2 april 2024

Rap en begrijpelijk geregeld. Bedankt!

- Jacob de Boer

Content met beslissing

30 maart 2024

Was een geweldige keus om via notaris-kaart aan mijn notaris te komen.

- Pieter de Lange

Uitgelichte notarissen uit Noordhorn

Notariskantoor Hilgen

Wierde 7
9965 TA Leens
Nederland

0595 572 205
http://www.notarishilgen.nl/

Hilgen Netwerk Notarissen

Wierde 7
9965 TA Leens
Nederland

0595 572 205
http://www.notarishilgen.nl/?utm_source=google&utm_medium=google-places&utm_campaign=local-search

Mr. Tj. Smid Netwerk Notarissen

De Gast 6
9801 AD Zuidhorn
Nederland

0594 503 131
http://www.notariszuidhorn.nl/?utm_source=google&utm_medium=google-places&utm_campaign=local-search