Notaris Roermond

Behoefte aan een top notaris in Roermond die bij jou past?

Dan ben je op de goede plek.

Notaris-kaart zorgt dat jij die zoekt naar notaris Roermond verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notariskantoren uit Roermond – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Notaris Roermond gezocht?

Schakel direct hulp in

Notaris Roermond
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 114 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Roermond, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Haelen, Buggenum en Horn bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Roermond

Een betaalbare en geschikte Notaris vinden in Roermond kan best een moeilijke klus blijken. Je kunt nu eenmaal niet bij het meest nabije notariskantoor binnen stappen en de eerste persoon aanspreken die je ziet. Er zijn een aantal punten om in je achterhoofd te houden wanneer je opzoek gaat naar een notaris in Roermond. Wij vertellen je graag wat je moet onthouden!

Spring direct naar:

Een top notaris Roermond vinden

Ben je op zoek naar een juiste notaris in Roermond? Dan hebben we aantrekkelijk nieuws voor je! Vanuit notaris-kaart.nl kom je namelijk gemakkelijk in contact met een deskundige notaris. We hebben een veelzijdig portefeuille en daarmee vind je in minder dan enkele momenten een handige notaris in Roermond voor je opdracht. Je bent niet voor alles verplicht om een notaris in Roermond in te roepen. Wij adviseren dan ook om dit vooraf even na te gaan. Maar ook als het optioneel is, is het aannemen of benaderen van een notaris in Roermond vaak alsnog een verstandige keuze.

Indien je één van de volgende zaken wilt organiseren, ben je immer verplicht om een notaris in Roermond in de arm te nemen:

 • Een wilsbeschikking op te stellen
 • Het opmaken van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Bij de eerstvolgende zaken raden wij ten strengste aan om een notaris in Roermond te vinden, ook al is dit niet voorgeschreven:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Verdeling en afhandeling van een nalatenschap

Ook speelt een notaris in Roermond een importante rol in zaken bij het aan- en verkopen van onroerend goed, bijvoorbeeld een huis. Echter tevens indien je een bedrijf wilt beginnen en van sommige rechtsvormen gebruik gaat maken, komt een notaris in Roermond om de hoek kijken.

Alle notarissen uit Roermond

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Roermond?

Een competent notariskantoor in Roermond kan je nauwgezet helpen met de gebeurtenis waar jij een notaris voor wilt inhuren. Een van de vele voordelen van een notariskantoor in Roermond is dat er een aantal notarissen werken die je op weg kunnen helpen. Dikwijls heeft een notariskantoor in Roermond voor aparte specialismen notarissen in dienst. Je kunt dus voor enorm veel gevariëerde projecten terecht bij een notariskantoor in Roermond.

Een algemene notaris kan je vaak verder helpen, maar een notariskantoor kun je doorgaans een speciaal specialisme brengen. Een expert kan je vaak net even iets extra’s brengen, indien de gebeurtenis erom vraagt. Zo kom je zometeen ook niet voor teleurstellende verrassingen te staan. Wat dat betreft kan een verstandig notariskantoor in Roermond je enorm veel geld schelen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Roermond?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Roermond te vinden dat bij je past.

Roermond notariskantoor samenlevingscontract & testament

Ben je een expeditie gestart naar die competente notaris die in een handomdraai voor jou je kan helpen bij het opstellen van documenten? Overweeg dan zeker in Roermond een notariskantoor te zoeken voor deze klus. Ook het opmaken van een notarieel wilsbeschikking is iets wat mensen in Roermond via notariskantoor willen laten doen.

Je weet dan hoe dan ook dat je een wettelijk document krijgt, waarin alles begrijpelijk en juridisch juist is beschreven. De rechtsgeldigheid van het document is immers erg belangrijk indien het benodigd is dat hetgeen in het geschrift staat ook uitgevoerd wordt. In het geval van een samenlevingsovereenkomst is dat over het algemeen bij het beëindigen van een relatie. Je wil op dat moment dat alles begrijpelijk is beschreven, degelijk is vastgelegd en dat het zonder enige aarzeling helder is welke zaken aan wie toebehoren en hoe de distributie eruit komt te zien.

Desondanks is het verbreken van een liefdesrelatie niet de enige beweegreden om een samenlevingscontract wat in Roermond via notariskantoor is opgesteld te laten beëindigen. Een samenlevingscontract komt daarnaast te vervallen als een verhouding wordt omgezet in een huwelijk of geregistreerd partnerschap. Vraag in Roermond je notariskantoor naar de condities!

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Roermond?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Roermond.

Wat zijn de kosten voor een notaris kantoor Roermond

De onkosten zijn een gewichtige component als je op zoek gaat naar een notaris kantoor in Roermond. Je wil niet denken dat je betaalbaar uit bent, maar tegelijkertijd geld kwijt zijn aan iemand die zijn arbeid niet verstaat, maar je wilt ook niet te veel betalen.

Echter hoe vind je dan echt dat handige notaris kantoor in Roermond? Je vraagt gewoon via ons een aantal offertes op en je maakt op basis daarvan gemakkelijk de beste keuze. Je weet meteen wat je kwijt bent aan een notaris kantoor in Roermond met een zorgvuldig gespecificeerde prijsopgave.

De tarieven van een notaris kantoor in Roermond kunnen als volgt worden opgebouwd:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Roermond

Nu notarissen uit Roermond vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Roermond vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

De goedkoopste notaris Roermond

Als je een goedkope notarispraktijk in Roermond zoekt, kun je beter niet het eerste kantoor binnenlopen wat je tegenkomt. Als je een paar eenvoudige stappen doorloopt, kom je uit bij een uitkomst die wel bij je past. Dankzij deze stappen weet je immers dat je een passende partij zal vinden. Wanneer je voor jezelf helder hebt wat je wilt, helpt het je om een goed uurtarief te krijgen bij een notarispraktijk in Roermond. Hij moet immers wel weten wat je nu exact van hem of haar wil.

Is het enkel maar nodig om raadgeving te krijgen voor als voorbeeld het aanschaffen van een woonhuis of wil je daarnaast een akte op laten stellen? Middels hier rekening mee te houden zal jouw keuze in een keer een stuk makkelijker worden. Over het algemeen genomen zien we bij een notarispraktijk in Roermond een standaard uurtarief van €150. Ga je voor een professional met wat mindere ervaring, ben je over het algemeen wat goedkoper uit. Ga je voor een professional met wat meer ervaring, betaal je wel wat meer.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Roermond op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Roermond vergelijken

Het is goed om een aantal aanbiedingen aan te vragen en die te vergelijken. Het loont als je voor jezelf helder hebt wat je precies zoekt. Hierdoor zul je zeker weten dat je te maken hebt met een deskundige, een mate van deskundigheid is voor juridische zaken echt een ware noodzakelijkheid. Je komt er zo ook tijdig achter als de notarispraktijk in Roermond een bepaalde taak niet voor je kan uitvoeren. Dit scheelt je weer tijd.

Aansluitend hoef je alleen nog maar een consult in te plannen. Via dit gesprek krijg je meer inzicht in wat de notarispraktijk in Roermond voor jou kan inhouden. Je kunt dan direct kijken of het fijn klikt met die notaris.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Roermond

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Roermond en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Roermond

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Roermond terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Roermond

Erfenis keurig verdeeld

16 juni 2024

Door de notaris zijn we door een roerige periode heengeloodst. Erfenis is netjes verdeeld.

- Marc van den Heuvel

Competent en vakkundig.

15 juni 2024

Geen verzoek of idee was te gek, notaris was erg geoefend in zijn vakgebied.

- Erwin Meijer

Exact zoals vermoed

8 juni 2024

Voortreffelijk aanbod ontvangen.

- Frank Boer

Betrouwbare notaris gevonden

28 mei 2024

Zeer vertrouwelijke kwestie goed afgehandeld door de notaris.

- Danny de Vries

Begrijpelijk totaalbeeld van de kosten ontvangen en deze is netjes opgevolgd. Content dus!

22 mei 2024

- Edwin Dijkstra

Oprecht een vakvrouw

12 mei 2024

Ze was zeer professioneel en vakkundig. Enorm fijn!

- Eveline Maas

Onderzoek was noodzakelijk en is goed gedaan

7 mei 2024

Er is in onze aangelegenheid door de notaris gedegen en grondig onderzoek gedaan, net wat we nodig hadden. Dank!.

- Jasper Postma

Bedankt

1 mei 2024

Dank jullie wel voor de begeleiding en steun!

- Jasper de Bruijn

Na opvragen offertes meteen ontvangen

21 april 2024

Gauw de offertes gekregen en een juiste notaris gevonden.

- Wilhelmina Hermans

Uitgelichte notarissen uit Roermond

Van Hecke Houben Notarissen B.V.

Steegstraat 1
6041 EA Roermond
Nederland

0475 562 143
http://www.vanheckehouben.nl/

Notariskantoor mr F M M Verheesen

Steegstraat 1
6041 EA Roermond
Nederland

0475 318 749
http://www.detelefoongids.nl/bg-l/19715032-Notariskantoor+Mr+P+Verheesen+voorheen+v+Acker/vermelding/

VanLier Posthumus Notarissen

Rijksweg Zuid 17
6071 HT Swalmen
Nederland

0475 503 700
http://www.vlpnotarissen.nl/