Notaris Herten

Wil jij een top notaris in Herten die bij jou past?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar notaris Herten verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notarissen uit Herten – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Notaris Herten gezocht?

Schakel direct hulp in

Notaris Herten
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 114 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Herten, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Roermond, Linne en Sint Odilienberg bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Herten

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare Notaris in Herten is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Je kunt nu eenmaal niet bij het meest nabije notariskantoor binnen stappen en de eerste persoon kiezen die je ziet. Er zijn een aantal dingen om in je achterhoofd te houden wanneer je zoekt naar een notaris uit Herten. Lees hieronder verder om erachter te komen hoe ook jij de beste notaris van Herten kan vinden!

Spring direct naar:

Een goede notaris Herten vinden

Wil je een competente notaris in Herten vinden? Dan kunnen we je gerust stellen! Via notaris-kaart.nl kom je namelijk eenvoudig in contact met een deskundige notaris. Wij hebben een veelzijdig portfolio en hiermee vind je binnen enkele momenten een goede notaris in Herten voor je project. In een aantal gevallen is het noodzakelijk om een notaris in Herten in te vliegen, in andere gevallen is het inschakelen van een notaris in Herten niet verplicht, maar raden wij het wel ten strengste aan.

Je bent in ieder geval gedwongen om een notaris in Herten te vinden voor:

 • Een testament op te stellen
 • Het opstellen van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Wij adviseren daarnaast om voor de opvolgende gevallen een notaris in Herten te zoeken:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Verdeling en afhandeling van een erfenis

Verder speelt een notaris in Herten een belangrijke rol in zaken gerelateerd aan het aan- en verkopen van onroerend goed, bijvoorbeeld een woonhuis. Echter ook wanneer je een bedrijf wilt oprichten en van sommige rechtsvormen gebruik wilt maken, komt een notaris in Herten om de hoek kijken.

Alle notarissen uit Herten

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Herten?

Het is nog over het algemeen zo dat men zich afvraagt voor welke zaken je exact een notariskantoor in Herten nodig hebt. Een notariskantoor in Herten zal je helpen met vrijwel alles wat betrekking heeft op familiaire zaken zoals bijvoorbeeld een erfenis of een wilsbeschikking. Ook is het zo dat een notariskantoor in Herten er voor je zal zijn als je een bepaalde akte moet opstellen. Denk hierbij aan een hypotheekakte of aan een akte van overdracht. Het helpt als je weet hoe je een competent notariskantoor in Herten kunt vinden, omdat bijna iedereen wel eens een keer een gebeurtenis heeft waar hij een notaris bij nodig heeft.

Een algemene notaris kan je veelal ook helpen, maar een notariskantoor kan je doorgaans een bijzonder specialisatie brengen. Toch zijn er allerlei denkbare scenario`s waar je een specialist aan het werk wilt zetten omdat deze van de hoed en de rand weet. Zo kom je straks ook niet voor complexe verrassingen te staan. Wat dat betreft kan een verstandig notariskantoor in Herten je enorm veel geld schelen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Herten?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Herten te vinden dat bij je past.

Herten notariskantoor testament en samenlevingscontract

Er zijn talrijke voordelen aan het zoeken in Herten naar een notariskantoor. Op de allereerste plaats is het een optie om geld te besparen bij de verwerving van een woonhuis. Hierbij kan men denken aan bijvoorbeeld lagere onkosten op de akte van hypotheek, de notaris zal je namelijk van raad voorzien. In Herten bij een notariskantoor ben je aan het juiste adres voor een samenlevingscontract en een testament. Je weet dus altijd dat deze aktes glashelder en rechtsgeldig zijn.

Tevens bespaart een notariskantoor je ook flink wat tijd. Het opstellen van onder andere een hypotheek akte kost flink wat tijd, al helemaal voor mensen die verscheidene huizen in bezit hebben. Je wil hier zelf begrijpelijk zo min mogelijk tijd aan kwijt zijn. De Herten notarispraktijk zal al dit werk voor je uit handen nemen.

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Herten?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Herten.

Notaris kosten Herten

Indien je op zoek gaat naar een notaris kantoor in Herten dan is het noodzakelijk om je te oriënteren op de onkosten. Je wilt namelijk niet te veel geld kwijt zijn voor een notaris, maar tevens wil je ook voorkomen dat je goedkoop uit lijkt te zijn, maar tegen een teleurstellende notaris aanloopt.

Wat is dan wel de manier om een behendig notaris kantoor in Herten te vinden? Je vraagt makkelijk via ons een aantal offertes op en je maakt op basis daarvan makkelijk de beste keuze. Je weet onmiddellijk wat je kwijt bent aan een notaris kantoor in Herten met een zorgvuldig gespecificeerde offerte.

De kosten van een notaris kantoor in Herten kunnen als volgt worden opgebouwd:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Herten

Nu notarissen uit Herten vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Herten vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

Hoe vind je de goedkoopste notaris Herten

De tarieven voor een notarispraktijk in Herten kunnen veel uiteen lopen om aparte oorzaken. Er bestaat onderling best wat verschil onder de diverse notarispraktijken in Herten. Tariefstellingen kunnen flink afwijken op basis van ervaring en kundigheid, maar bovendien op basis van populariteit.

Als je een notarispraktijk in Herten vindt die nog niet zo lang bestaat of zeer klein is, ben je veelal wat minder geld kwijt dan aan een notarispraktijk in Herten die heel erg veel expertise heeft of heel erg veel notarissen huisvest.

Je kunt in feite de goedkoopste notarispraktijk vinden door aanbiedingen op te vragen en daar de goedkoopste van te kiezen. Let er hierbij wel op dat de notaris van je keuze wel past bij je omstandigheid. Kijk wel of je kunt achterhalen wat het ene notariskantoor in prijs laat variëren van het andere, zodat je hier een fatsoenlijk beeld bij krijgt.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Herten op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Herten vergelijken

Ben je er voor jezelf uit en sta je op het punt om in Herten notarispraktijk offertes aan te vragen? Fijn! Hier kunnen wij je immers uitstekend bij assisteren! Vanuit ons uitgebreide netwerk kunnen we je ook in Herten aan een notarispraktijk verbinden die past bij je behoeften.

Dankzij onze offerte-aanvraag kun je gemakkelijk in het bezit komen van drie offertes op maat en je kunt zo eenvoudig vergelijken. Uiteraard is dit gehele proces vrijblijvend en kosteloos, tot het ogenblik dat jij je keuze definitief hebt gemaakt om in Herten je notarispraktijk uit te zoeken. In een persoonlijk gesprek kun je dan je wensen verder kenbaar maken.

Wacht niet langer en vraag direct nog je vrijblijvende en kosteloos aanbiedingen op wanneer je in Herten een notarispraktijk zoekt. Je kunt natuurlijk nog besluiten om een alternatieve optie te proberen, maar dankzij onze offertes heb je geheid succes en begint je besparing direct nog.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Herten

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Herten en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Herten

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Herten terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Herten

Helder uiteenzetting van de kosten gekregen en deze is netjes opgevolgd. Tevreden dus!

10 april 2024

- Monique Janssen

Samenlevingscontract geregeld

6 april 2024

Samenlevingscontract was zo overeengekomen. Formidabel!

- Jeffrey de Bruin

Toch een testament

26 maart 2024

Een moment lang overwogen of ik toch niet een testament zou moeten laten opstellen. Content met deze beslissing!

- Maarten van der Linden

Inhoudelijk en professioneel.

23 maart 2024

De offertes waren snel in huis en daarna inhoudelijk aanzienlijk bijgestaan door de notaris.

- Kirsten van der Meulen

Zoals verwacht

13 maart 2024

Uitstekend aanbod ontvangen.

- Mariska Koning

Tarieven vielen mee

4 maart 2024

We dachten dat de notariskosten erg hoog zouden stijgen maar gelukkig viel dit totaal mee.

- Jeroen van der Laan

Altijd bereikbaar voor vragen

1 maart 2024

Top bereikbare notaris gekregen, erg content.

- Annemarie van der Laan

Goedkoop en goed!

18 februari 2024

Verklaring van erfrecht was meteen geregeld! En wat kosten kunnen besparen door de
vergelijking voorafgaand. Tevreden dus!

- Eveline van der Meer

Ervaring met notariskantoor was super

11 februari 2024

Heel fijn met het notariskantoor samengewerkt. Afspraak was afspraa, bijzonder prettig.

- Marc de Jonge

Uitgelichte notarissen uit Herten

Notariskantoor Roerdalen

Schaapsweg 36
6077 CG Sint Odiliënberg
Nederland

0475 537 440
http://www.notariskantoorroerdalen.nl/

Van Hecke Houben Notarissen B.V.

Steegstraat 1
6041 EA Roermond
Nederland

0475 562 143
http://www.vanheckehouben.nl/

Notariskantoor mr F M M Verheesen

Steegstraat 1
6041 EA Roermond
Nederland

0475 318 749
http://www.detelefoongids.nl/bg-l/19715032-Notariskantoor+Mr+P+Verheesen+voorheen+v+Acker/vermelding/