Notaris Schiedam

Ben jij opzoek naar een betaalbare notaris uit Schiedam die bij jou past?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar notaris Schiedam verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notarissen uit Schiedam – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Notaris Schiedam gezocht?

Nu notaris offertes vergelijken

Notaris Schiedam
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 126 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Schiedam, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Vlaardingen, Rhoon en Rotterdam Albrandswaard bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Schiedam

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare Notaris in Schiedam is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Je kunt nu eenmaal niet bij het meest nabije notariskantoor binnen stappen en de eerste persoon aanspreken die je ziet. Er zijn enkele belangrijke stappen die je zult moeten volgen om er helemaal zeker van te zijn dat je uiteindelijk een notariskantoor uit Schiedam vindt die hart heeft voor jouw zaak. Lees snel verder om te leren hoe ook jij de beste notaris uit Schiedam kunt vinden!

Spring direct naar:

Een top notaris Schiedam vinden

Misschien al voor een langere tijd aan het zoeken naar een notaris in Schiedam? Het kan uitdagend zijn om uit te komen bij de geschikte persoon die jouw juridische zaken en aktes onder handen kan nemen. Wij snappen dit maar al te goed. Zo nu en dan zie je door de bomen het bos niet meer. Maar gedurende deze tocht zullen wij er tevens voor je zijn. Op deze pagina zullen we je dan ook alle tips laten zien die we je mee kunnen geven indien je op zoek gaat naar een notaris in Schiedam. Door deze tips is het vinden van een notaris bij lange na niet meer zo moeilijk als voorheen.

Je bent in ieder geval gedwongen om een notaris in Schiedam te vinden voor:

 • Een wilsbeschikking op te stellen
 • Het opmaken van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Bij de eerstvolgende zaken raden wij ten zeerste aan om een notaris in Schiedam te vinden, ook al is dit niet vereist:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Distributie en behandeling van een nalatenschap

Alle notarissen uit Schiedam

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Schiedam?

Een verstandig notariskantoor in Schiedam kan je correct helpen met de omstandigheid waar jij een notaris voor wilt inhuren. Een van de talrijke voordelen van een notariskantoor in Schiedam is dat er meerdere notarissen werken die je tevens kunnen helpen. Je zult bij een notariskantoor in Schiedam dan ook notarissen voor verschillende soorten kennisgebieden zien rondlopen. Je kunt dus voor een heel breed scala aan opdrachten terecht bij een notariskantoor in Schiedam.

Een algemene notaris kan je doorgaans verder helpen, maar een notariskantoor kun je meestal een speciaal specialisme brengen. Niettemin zijn er allerlei denkbare scenario`s waar je een deskundige aan het werk wilt zetten omdat deze van de hoed en de rand weet. Hier haal je ook het meeste uit je situatie. Vaak kan een vakkundig notariskantoor in Schiedam je hierdoor juist geld besparen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Schiedam?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Schiedam te vinden dat bij je past.

Schiedam notariskantoor testament & samenlevingscontract

Er zijn vele voordelen aan het zoeken in Schiedam naar een notariskantoor. Op de allereerste plaats is het mogelijk om geld te besparen bij de aankoop van een huis. Hierbij kan je denken aan onder andere lagere kosten op de akte van hypotheek, de notaris zal je immers van raad voorzien. In Schiedam bij een notariskantoor ben je aan het geschikte adres voor een samenlevingscontract en een wilsbeschikking. Je weet dus immer dat deze aktes helder en rechtsgeldig zijn.

Verder bespaart een notariskantoor je ook regelmatig wat tijd. Het opmaken van bijvoorbeeld een hypotheek akte kost veel tijd, al helemaal voor personen die verscheidene huizen in bezit hebben. Je wil hier zelf begrijpelijk zo weinig mogelijk tijd aan kwijt zijn. Door in Schiedam een notariskantoor te zoeken, bespaar je jezelf flink wat overlast.

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Schiedam?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Schiedam.

Wat zijn de kosten voor een notaris kantoor Schiedam

Als je op zoek gaat naar een notaris kantoor in Schiedam dan is het slim om je te oriënteren op de prijzen. Je wil niet denken dat je goedkoop uit bent, maar gelijktijdig geld kwijt raken aan iemand die zijn arbeid niet verstaat, doch je wilt ook niet te veel betalen.

Wat is dan echt de methode om een kundig notaris kantoor in Schiedam te vinden? Via notaris-kaart.nl vraag je makkelijk diverse offertes op, waarna je je keuze kunt maken. Je weet direct wat je kwijt bent aan een notaris kantoor in Schiedam dankzij een secuur gespecificeerde prijsopgave.

Er zijn diverse manieren om de kosten van een notaris kantoor in Schiedam op te bouwen. Dit zijn de meest voorkomende:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Schiedam

Nu notarissen uit Schiedam vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Schiedam vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

De goedkoopste notaris Schiedam

Wanneer je een goedkope notarispraktijk in Schiedam zoekt, kun je beter niet het eerste kantoor binnentreden wat je tegenkomt. Door een aantal stappen te doorlopen zal je bij een veel betere keuze uitkomen. Wanneer je deze stappen doorloopt, weet je zeker dat je een geschikte en goedkope partij zult vinden. Door uitgesproken te zijn in wat je wilt, zal je natuurlijk in aanraking komen met een notarispraktijk in Schiedam die haarfijn past bij je behoeften. Als de klus helder is, is het veel gemakkelijker om een specifiek uurtarief af te spreken.

Is het alleen maar nodig om hulp te krijgen voor onder andere het overnemen van een gebouw of wil je daarnaast een akte op laten maken? Middels hier rekening mee te houden zal jouw keuze in een keer een stuk simpeler worden. Voor een notarispraktijk in Schiedam zien we gemiddeld een uurtarief van rond de €150 per uur, dit voor de reguliere notaris in de omgeving met gemiddelde ervaring. Voor de startende notarissen zal dit bedrag uiteraard iets minder hoog liggen, en andersom voor een ervaren partij.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Schiedam op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Schiedam vergelijken

Het is uiteraard een erg goed concept om eerst een aanvraag voor een prijsopgave de deur uit te doen. In de offerteaanvraag zal je helder moeten zijn in wat je verwacht en wat je zoekt. Hierdoor kun je zeker weten dat je te maken hebt met een specialist, een mate van professionaliteit is voor juridische zaken echt een ware noodzaak. Mocht de notarispraktijk in Schiedam iets niet kunnen doen dan kom je hier op een vlotte manier achter, dit scheelt een hoop tijd die overbodig besteed wordt.

De eerstvolgende stap is het voeren van een consult. Gedurende dit kennismakingsgesprek is het een optie om een beeld te krijgen van de notarispraktijk in Schiedam die je voor je hebt. Verder zul je direct kunnen zien of de persoon wel degene is die je zoekt voor jouw juridische zaken.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Schiedam

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Schiedam en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Schiedam

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Schiedam terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Schiedam

Aanrader

16 mei 2024

Uit persoonlijke ondervinding bevelen wij notaris-kaart en zeker de offerte aanvraag aan.

- Sabine Schouten

Begeleiding was prima

5 mei 2024

Een eerlijke begeleiding in de procedure is alles wat we wilden en gekregen hebben. Super begeleiding gehad.

- Karin van Dam

Vertrouwde partij

1 mei 2024

Partij ontdekt die vertrouwd aanvoelt. Top!

- Bastiaan Hoekstra

Goedkoop en top!

26 april 2024

Verklaring van erfrecht was meteen afgehandeld! Inderdaad echt aan te raden om te vergelijken, daardoor wat euro’s bespaard. Content dus!

- Patrick van Doorn

Transparant in alles

18 april 2024

Overzichtelijke offerte gekregen en deze is ook nagekomen. Mooi dus.

- Jelle de Leeuw

Enorm professioneel

10 april 2024

Een werkelijke pro ontdekt. Dat gaf veel zekerheid tijdens het traject..

- Marleen Dijkstra

De notaris was zeer bereikbaar

1 april 2024

Wij konden de notaris zo goed als altijd bereiken voor beraad, erg fijn.

- Nicolaas Janssen

Kennis van zaken

28 maart 2024

Naar verwachting, flink kennis van zaken.

- Petrus Visser

Domweg perfect

18 maart 2024

Fantastische notaris, zoals ik had vermoed.

- Jasper van de Velden

Uitgelichte notarissen uit Schiedam

Notarispraktijk J.T.A. van der Stok B.V.

Blaak 31
3011 GA Rotterdam
Nederland

010 224 6224
http://www.loyensloeff.com/

Mr. E.M. Bijster Notarispraktijk B.V.

Oosthavenkade 39
3134 NW Vlaardingen
Nederland

010 445 3777
http://www.maesnotaris.nl/ons_team.html

Notariskantoor Gregoire

Dorpsweg 203
3082 LM Rotterdam
Nederland

010 429 8077
http://www.gregoire-notarisopzuid.nl/