Notaris Vlaardingen

Heb jij behoefte aan een topper voor jouw notaris zaken in Vlaardingen?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar notaris Vlaardingen verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notariskantoren uit Vlaardingen – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Notaris Vlaardingen gezocht?

Een notaris uit Vlaardingen vinden

Notaris Vlaardingen
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 122 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Vlaardingen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Vondelingenplaat Rotterdam, Botlek Rotterdam en Spijkenisse bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Vlaardingen

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare Notaris in Vlaardingen is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Het is nu eenmaal niet geheel volgens standaarden om zomaar een notariskantoor binnen te lopen zonder eerder contact. Er zijn enkele belangrijke punten die je zult moeten volgen om er helemaal zeker van te zijn dat je uiteindelijk een notariskantoor in Vlaardingen vindt die het beste met je voor heeft. Lees snel verder om erachter te komen hoe ook jij de beste notaris van Vlaardingen kan vinden!

Spring direct naar:

Een kundige notaris Vlaardingen vinden

Wil je een kundige notaris in Vlaardingen vinden? Dan hebben we aantrekkelijk nieuws voor je! Een vakkundige notaris vind je immers gewoon bij notaris-kaart.nl. Met ons brede aanbod vindt je binnen enkele ogenblikken een handige notaris in Vlaardingen die aansluit op je behoefte. Je bent niet voor alles verplicht om een notaris in Vlaardingen in te roepen. Wij adviseren dan ook om dit eerst rustig na te gaan. Maar evenals als het optioneel is, is het aannemen of raadplegen van een notaris in Vlaardingen vaak alsnog een geschikte keuze.

Als je één van de volgende zaken wilt regelen, ben je immer verplicht om een notaris in Vlaardingen in de arm te nemen:

 • Een testament op te stellen
 • Het opmaken van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Wij adviseren daarbuiten om voor de opvolgende gevallen een notaris in Vlaardingen te zoeken:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Verdeling en afwikkeling van een nalatenschap

Verder speelt een notaris in Vlaardingen een gewichtige rol in zaken bij het aan- en verkopen van onroerend goed, bijvoorbeeld een woonhuis. Maar ook wanneer je een bedrijf wilt oprichten en van bepaalde rechtsvormen gebruik wilt maken, komt een notaris in Vlaardingen om de hoek kijken.

Alle notarissen uit Vlaardingen

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Vlaardingen?

Het goede notariskantoor in Vlaardingen sluit exact aan bij je behoeften. Een van de vele voordelen van een notariskantoor in Vlaardingen is dat er verschillende notarissen werken die je verder kunnen helpen. Je zult bij een notariskantoor in Vlaardingen dan ook notarissen voor diverse soorten vakgebieden zien rondlopen. Je kunt dus voor heel veel verschillende projecten terecht bij een notariskantoor in Vlaardingen.

Een kantoor is daarom niet alleen in staat om je überhaupt verder te helpen, maar heeft meestal ook nog eens een notaris voor je die exact de kennis bezit waar je naar op zoek bent. Overigens kom je met een algemene notaris ook een heel eind. Evengoed zijn er talloze denkbare gevallen waar je een kenner aan het werk wilt zetten omdat deze van de hoed en de rand weet. Daarmee haal je ook het meeste uit je situatie. Vaak kan een kundig notariskantoor in Vlaardingen je daardoor juist geld besparen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Vlaardingen?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Vlaardingen te vinden dat bij je past.

Vlaardingen notariskantoor samenlevingscontract en testament

Ben je op zoek naar een competente notaris die een samenlevingscontract voor jou en je geliefde of huisgenoot kan opmaken? Overweeg dan zeker in Vlaardingen een notariskantoor te zoeken voor deze opdracht. Wanneer je een notarieel testament wil laten opmaken kom je ook doorgaans terecht bij een expeditie in Vlaardingen naar een notariskantoor.

Je weet dan hoe dan ook dat je een geldig document ontvangt, waarin alles glashelder en juridisch juist is gedocumenteerd. De rechtmatigheid van het document is namelijk erg van belang indien het benodigd is dat hetgeen in het geschrift staat ook uitgevoerd wordt. In het geval van een samenlevingsovereenkomst is dat veelal bij het verbreken van een verbinding. Je wil op dat moment dat alles helder is verwoord, goed is gedocumenteerd en dat het zonder enige aarzeling duidelijk is welke zaken aan wie toebehoren en hoe de distributie eruit komt te zien.

Maar gelukkig komt – in tegenstelling tot bij een testament – niet altijd een overlijden kijken bij een ontbinding van het document wat je in Vlaardingen via notariskantoor hebt laten opmaken. Een samenlevingscontract komt altijd te vervallen als een verhouding wordt omgezet in een trouwerij of geregistreerd partnerschap. Vraag in Vlaardingen je notariskantoor naar de voorwaarden!

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Vlaardingen?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Vlaardingen.

Kosten notaris Vlaardingen

Voor je te verdiepen in de kosten is het van belang om het onderscheid tussen een jurist en een notaris te kennen. Het is toch de eerste stap die je moet maken. Je neemt een jurist in de arm voor algemene juridische aangelegenheden en raad. Je kunt bijvoorbeeld denken aan een verweerschrift. Een notaris anderzijds is de partij die in het speciaal gestructureerd is op de notariële zaken. Hierdoor is het een professional met een hoge mate van specifieke kennis en specialisme.

Het notaris kantoor in Vlaardingen stelt bijvoorbeeld de stukken op die komen kijken bij het uitreiken van een lening of bij het opstellen van een testament. De taken van een jurist en de werkzaamheden van een notaris zijn over en weer niet uitwisselbaar.

De onkosten van een notaris kantoor in Vlaardingen kunnen als volgt worden opgebouwd:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Vlaardingen

Nu notarissen uit Vlaardingen vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Vlaardingen vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

Hoe vind je de goedkoopste notarispraktijk Vlaardingen

Er zijn allerlei redenen waarom de tarieven voor een notarispraktijk in Vlaardingen kunnen variëren. Er bestaat over en weer aanzienlijk wat verschil onder de diverse notarispraktijken in Vlaardingen. Wat een notaris kost kan fors uiteen lopen op basis van ervaring, specialismes, kennisgebieden en hoeveelheid opdrachten.

Een notarispraktijk in Vlaardingen die net begonnen is, of uit slechts één of twee notarissen bestaat, kost normaliter iets minder dan een notarispraktijk in Vlaardingen die veel steviger is opgezet en tientallen notarissen onder contract heeft.

Je kunt in theorie de goedkoopste notarispraktijk vinden door aanbiedingen op te vragen en daar de goedkoopste van te kiezen. Het is hier wel van belang dat de gekozen notaris aansluit bij je behoefte. Tracht echt te achterhalen wat het ene notariskantoor precies goedkoper maakt dan het andere notariskantoor, zodat je een bewust beslissing neemt.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Vlaardingen op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Vlaardingen vergelijken

Heb je voor jezelf besloten dat je in Vlaardingen notarispraktijk offertes wilt aanvragen? Goed! Daar ondersteunen we je graag bij! Met ons uitgebreide netwerk kunnen we je ook in Vlaardingen aan een notarispraktijk koppelen die past bij je behoefte.

Via onze offerte-aanvraag kun je eenvoudig in het bezit komen van drie aanbiedingen op maat en je kunt zo makkelijk vergelijken. Je kunt dit geheel kosteloos en vrijblijvend doen om zo tot je beste keuze voor een in Vlaardingen gevestigde notarispraktijk te komen. In een persoonlijk gesprek kun je dan je behoefte verder kenbaar maken.

Wacht niet langer en vraag direct nog je vrijblijvende en kosteloos aanbiedingen op indien je in Vlaardingen een notarispraktijk zoekt. Je kunt natuurlijk nog beslissen om een andere optie te proberen, maar dankzij onze offertes heb je gegarandeerd succes en begint je besparing direct nog.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Vlaardingen

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Vlaardingen en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Vlaardingen

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Vlaardingen terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Vlaardingen

Prima!

16 juni 2024

Na het kiezen van een notaris via notaris-kaart konden we snel antwoorden krijgen wat betreft
het erfrecht. De vragen die we hadden werden vlug en glashelder beantwoord.

- Dirk Koster

Moment voor actie

14 juni 2024

Geen woorden maar daden. Dankzij mijn notaris stond ik stevig in mijn schoenen en wist ik wat er ging komen. Wat een geruststelling!

- Angela Jonker

Top raadgeving gekregen!

6 juni 2024

Een aanrader, een duidelijk verhaal en correct advies.

- Cornelia van der Meer

Erfenis correct verdeeld

30 mei 2024

Heftige periode achter de rug, maar notaris heeft keurig de erfenis verdeeld en alles in goede banen geleid.

- Ivo de Jonge

Geen nummer, menselijke behandeling

19 mei 2024

Persoonlijke afhandeling op menselijk niveau. Prettig.

- Petronella Blom

Goedkoop is duurkoop

15 mei 2024

Na bedonderd te zijn door mijn eerdere notaris heb ik dankzij notaris-kaart wel een eerlijke notaris gevonden. Kost iets meer, maar levert ook veel meer op.

- Karin Hermans

Blij met besluit

9 mei 2024

Was een geweldige keus om via notaris-kaart aan mijn notaris te komen.

- Robert van de Wal

Vlot geregeld

30 april 2024

Van het aanvragen van de offertes tot de aktes opstellen, het ging geweldig en vlot.Gemakkelijk en dus content.

- Frank de Ruiter

Snel de passende professional gevonden

24 april 2024

Na verzoek van de offertes kwam ik snel in contact met een partij die nauwkeurig wist wat mijn zaak benodigd had.

- Ramona van de Wal

Uitgelichte notarissen uit Vlaardingen

Mr. E.M. Bijster Notarispraktijk B.V.

Oosthavenkade 39
3134 NW Vlaardingen
Nederland

010 445 3777
http://www.maesnotaris.nl/ons_team.html

Lint Notarissen

Hoogvlietsekerkweg 152
3194 AM Hoogvliet Rotterdam
Nederland

010 820 9798
http://www.lintnotarissen.nl/

Nationale Notaris Hoogvliet

Hoogvlietsekerkweg 152
3194 AM Hoogvliet Rotterdam
Nederland

030 242 5672
http://www.nationalenotaris.nl/