Notaris Lucaswolde

Zoek jij een expert voor jouw notaris zaken in Lucaswolde?

Lees dan vooral verder.

Notaris-kaart zorgt dat jij die op zoek bent naar notaris Lucaswolde verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notariskantoren uit Lucaswolde – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Notaris Lucaswolde gezocht?

Een notaris uit Lucaswolde vinden

Notaris Lucaswolde
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 124 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Lucaswolde, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Marum, Nuis en Niebert bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Lucaswolde

Een betaalbare en geschikte Notaris vinden in Lucaswolde kan best een moeilijke klus blijken. Het is nu eenmaal niet geheel volgens standaarden om zomaar een notariskantoor binnen te lopen zonder eerder contact. Er zijn een aantal stappen om in je achterhoofd te houden wanneer je zoekt naar een notaris in Lucaswolde. Lees hieronder verder om te leren hoe ook jij de beste notaris uit Lucaswolde kan vinden!

Spring direct naar:

Een bekwame notaris Lucaswolde vinden

Wil je een geschikte notaris in Lucaswolde vinden? Dan hebben we aantrekkelijk nieuws voor je! Dankzij notaris-kaart.nl kom je immers makkelijk in contact met een competente notaris. We hebben een ruim portefeuille en daarmee vind je in minder dan enkele ogenblikken een handige notaris in Lucaswolde voor je klus. In een paar gevallen is het noodzaak om een notaris in Lucaswolde in te roepen, in overige gevallen is het inschakelen van een notaris in Lucaswolde niet noodzakelijk, maar raden wij het wel ten zeerste aan.

Wanneer je één van onderstaande zaken wilt regelen, ben je altijd verplicht om een notaris in Lucaswolde in de arm te nemen:

 • Een testament op te stellen
 • Het opstellen van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Bij de komende zaken raden wij ten strengste aan om een notaris in Lucaswolde te vinden, ook al is dit niet gedwongen:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Verdeling en afhandeling van een nalatenschap

Tevens speelt een notaris in Lucaswolde een gewichtige rol in zaken rondom het aan- en verkopen van onroerend goed, zoals een huis. Maar ook bij executie veilingen en het beginnen van een onderneming binnen diverse rechtsvormen komt een notaris in Lucaswolde om de hoek kijken.

Alle notarissen uit Lucaswolde

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Lucaswolde?

Het geschikte notariskantoor in Lucaswolde sluit precies aan bij je behoeften. Een van de vele voordelen van een notariskantoor in Lucaswolde is dat er verschillende notarissen werken die je tevens kunnen helpen. Je zult bij een notariskantoor in Lucaswolde dan ook notarissen voor diverse soorten vakgebieden zien rondlopen. Je kunt daarom voor een enorm breed spectrum aan opdrachten terecht bij een notariskantoor in Lucaswolde.

Een algemene notaris kan je meestal ook helpen, maar een notariskantoor kun je meestal een kenmerkend specialisme brengen. Een professional kan je vaak net even iets extra’s brengen, wanneer de gebeurtenis daarom vraagt. Hiermee haal je ook het meeste uit je situatie. Wat dat betreft kan een competent notariskantoor in Lucaswolde je heel veel geld schelen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Lucaswolde?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Lucaswolde te vinden dat bij je past.

Lucaswolde notariskantoor testament en samenlevingscontract

We zouden wel tien redenen kunnen opgeven waarom jij tevens zou moeten kiezen voor een Lucaswolde notarispraktijk, je zult nu eenmaal flink veel baat ondervinden bij deze partij. Ten eerste kan deze je veel geld besparen bij de aanschaf van een woonhuis of bedrijfspand. Door het advies wat een notaris je geeft, kun je bijvoorbeeld goedkoper uit zijn bij het passeren van de hypotheekakte. In Lucaswolde bij een notariskantoor ben je aan het geschikte adres voor een samenlevingscontract en een testament. Je weet dus immer dat deze aktes duidelijk en legaal zijn.

Daarbuiten zal je door de notaris flink tijd over kunnen houden. Het opstellen van onder andere een hypotheek akte kost veel tijd, al helemaal voor personen die meerdere woonhuizen in bezit hebben. Je wil hier zelf simpelweg zo min mogelijk tijd aan kwijt zijn. De Lucaswolde notarispraktijk zal al dit werk voor je uit handen nemen.

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Lucaswolde?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Lucaswolde.

Kosten notaris Lucaswolde

Voor je te verdiepen in de kosten is het raadzaam om het onderscheid tussen een jurist en een notaris te kennen. Dit helpt je om tot de goede keuze te komen. Je neemt een jurist in de arm voor algemene juridische zaken en begeleiding. Je kunt bijvoorbeeld denken aan een verweerschrift. Een notaris richt zich hoofdzakelijk op notariële zaken en aktes. Het is een pro met een hoge mate van vakkennis en specialisatie.

Een notaris kantoor in Lucaswolde is erop ingericht om testamenten of hypotheekaktes op te stellen. De taken die een notaris op zich neemt, waaronder het opmaken van documenten, kunnen niet door een normale jurist worden gedaan.

De tariefstellingen van een notaris kantoor in Lucaswolde kunnen als volgt worden opgebouwd:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Lucaswolde

Nu notarissen uit Lucaswolde vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Lucaswolde vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

De meest betaalbare notaris Lucaswolde

Er zijn allemaal redenen waarom de onkosten voor een notarispraktijk in Lucaswolde kunnen uiteenlopen. Er bestaat over en weer best wat verschil tussen de diverse notarispraktijken in Lucaswolde. Wat een notaris kost kan stevig uiteen lopen op basis van ervaring, specialismes, vakgebieden en aantal opdrachten.

Indien je een notarispraktijk in Lucaswolde vindt die nog niet zo lang bestaat of zeer klein is, ben je doorgaans wat minder geld kwijt dan aan een notarispraktijk in Lucaswolde die heel erg veel ervaring heeft of enorm veel notarissen huisvest.

Je kunt in feite de goedkoopste notarispraktijk vinden door aanbiedingen op te vragen en daar de goedkoopste van te kiezen. Het is dan wel van belang dat de gekozen notaris aansluit bij je wensen. Probeer bovendien te achterhalen wat het ene notariskantoor precies minder duur maakt dan het andere notariskantoor, zodat je een weloverwogen besluit neemt.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Lucaswolde op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Lucaswolde vergelijken

Het is uiteraard een erg goed concept om eerst een aanvraag voor een aanbieding de deur uit te doen. In de aanvraag zul je duidelijk moeten zijn in wat je verwacht en wat je zoekt. Je weet dan vaak zeker dat je met een vakkundige te maken krijgt, wat heel van belang is in het geval van juridische zaken. Je komt er zo ook tijdig achter indien de notarispraktijk in Lucaswolde een specifieke taak niet voor je kan uitvoeren. Dit scheelt je weer tijd.

De volgende stap is het voeren van een consult. Door dit gesprek is het een optie om een beeld te krijgen van de notarispraktijk in Lucaswolde die je voor je hebt. Je kunt dan ogenblikkelijk kijken of het goed klikt met deze notaris.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Lucaswolde

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Lucaswolde en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Lucaswolde

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Lucaswolde terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Lucaswolde

Eenvoudig goed

19 juni 2024

Helder en snel. Dank!

- Esther Smit

Goed en snel geregeld

12 juni 2024

Wilsbeschikking is buiten al teveel poespas georganiseerd. Begrijpelijke taal en lage kosten. Perfect.

- Marianne Kuiper

Deskundige notaris

5 juni 2024

Binnen no-time een kundige notaris. Bedankt!

- Barbara van der Laan

Moment voor actie

1 juni 2024

Geen woorden maar daden. Met mijn notaris stond ik stevig in mijn schoenen en wist ik wat er ging komen. Wat een opluchting!

- Yvonne van Leeuwen

Voldaan met afgeleverd werk

25 mei 2024

Simpelweg gelukkig met het opmaken van het samenlevingscontract.

- Vincent Jacobs

Heldere gang van zaken

14 mei 2024

Begrijpelijke prijsopgave gehad en deze is ook nagekomen. Mooi dus.

- Wendy de Wit

Correct geregeld

6 mei 2024

Vlug de juiste persoon getroffen, fijn!

- Paul Driessen

Simpelweg goed

29 april 2024

Geweldige notaris, zoals ik had gehoopt.

- Claudia van Loon

Vertrouwelijke notaris getroffen

26 april 2024

Erg vertrouwelijke kwestie goed geregeld door de notaris.

- Gerardus Hofman

Uitgelichte notarissen uit Lucaswolde

Huizinga De Vries Notarissen

Tolberterstraat 39A
9351 BC Leek
Nederland

0594 512 005
http://huizingadevries.nl/

Mw Notariaat

Het Steen 13
9861 BA Grootegast
Nederland

0594 612 033
http://www.mwnotariaat.nl/

Notaris Mr. P.K. de Boer

Kamperfoelielaan 6-A
9363 EV Marum
Nederland

0594 646 438
http://www.notarisdeboer.nl/