Notaris Lisse

Ben jij opzoek naar een betaalbare notaris uit Lisse die bij jou past?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar notaris Lisse verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Notaris-kaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notarissen uit Lisse – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Notaris Lisse gezocht?

Schakel direct hulp in

Notaris Lisse
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 135 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Lisse, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Sassenheim, Hillegom en De Zilk bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Lisse

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare Notaris in Lisse is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Het is nu eenmaal niet geheel volgens standaarden om zonder uitnodiging een notariskantoor binnen te lopen zonder eerder contact. Er zijn enkele belangrijke punten die je zult moeten volgen om er zeker van te zijn dat je uiteindelijk een notariskantoor uit Lisse vindt die hart heeft voor jouw zaak. Lees hieronder verder om te leren hoe ook jij de beste notaris van Lisse kunt vinden!

Spring direct naar:

Een bekwame notaris Lisse vinden

Tevens al voor een lange periode aan het zoeken naar een notaris in Lisse? Het is niet altijd simpel om bij de juiste individu uit te komen, die jouw juridische zaken en officiële papieren onder zijn hoede kan nemen. Wij snappen dit als geen ander. Mogelijkerwijs zie je door de bomen het bos niet meer. Gelukkig zijn wij er voor je om je bij te staan in deze tocht. Op deze website zullen we jou dan ook alle tips laten zien die we je mee kunnen geven voordat je op zoek gaat naar een notaris in Lisse. En met deze tips wordt je zoektocht simpeler dan ooit.

Indien je één van de volgende zaken wilt organiseren, ben je immer verplicht om een notaris in Lisse in de arm te nemen:

 • Een wilsbeschikking op te stellen
 • Het opstellen van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Bij de komende zaken raden wij ten zeerste aan om een notaris in Lisse te vinden, ook al is dit niet verplicht:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Verdeling en afwikkeling van een nalatenschap

Alle notarissen uit Lisse

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Lisse?

Het juiste notariskantoor in Lisse sluit nauwgezet aan bij je behoeften. Een van de talrijke voordelen van een notariskantoor in Lisse is dat er meerdere notarissen werken die je op weg kunnen helpen. Je zult bij een notariskantoor in Lisse dan ook notarissen voor verschillende soorten expertises zien rondlopen. Je kunt zodoende voor een enorm breed scala aan opdrachten terecht bij een notariskantoor in Lisse.

Een algemene notaris kan je vaak verder helpen, maar een notariskantoor kun je meestal een expliciet specialisme brengen. Echter zijn er allemaal denkbare gevallen waar je een specialist aan het werk wilt zetten omdat deze van de hoed en de rand weet. Daarmee haal je ook het meeste uit je situatie. Vaak kan een kundig notariskantoor in Lisse je hierdoor juist geld besparen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Lisse?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Lisse te vinden dat bij je past.

Lisse notariskantoor samenlevingscontract & testament

We zouden wel tien argumenten kunnen opgeven waarom jij ook zou moeten kiezen voor een Lisse notarispraktijk, je zult nu simpelweg heel veel baat ondervinden bij deze partij. Op de allereerste plaats is het mogelijk om geld te besparen bij de verwerving van een perceel. Door het advies wat een notaris je geeft, kun je als voorbeeld goedkoper uit zijn bij het passeren van de hypotheekakte. De notaris in Lisse weet alles over de authentieke akten en andere soorten akten, je weet dus geheid dat jij altijd weer aan de eisen zal voldoen voor bijvoorbeeld een overeenkomst.

Bovendien zal je door de notaris behoorlijk tijd over kunnen houden. Het opstellen van onder andere een hypotheek akte kost veel tijd, al helemaal voor mensen die verscheidene woonhuizen in bezit hebben. Het is natuurlijk zonde om hier veel te veel tijd in te stoppen. Middels in Lisse een notariskantoor te vinden, bespaar je jezelf veel moeite.

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Lisse?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Lisse.

Wat zijn de kosten van een notaris kantoor Lisse

Het is noodzakelijk dat je weet wat het onderscheid is tussen een reguliere jurist en een notaris. Dit is toch de eerste stap die je moet maken. Een jurist is de persoon die de algemene zaken zal bekijken op juridisch gebied. Je kunt als voorbeeld denken aan een verweerschrift. Een notaris anderzijds is de partij die in het bijzonder gestructureerd is op de notariële zaken. Hierdoor is het een professional met een hoge mate van specifieke kennis en specialisatie.

Het notaris kantoor in Lisse stelt als voorbeeld de documenten op die komen kijken bij het verstrekken van een hypotheek of bij het opmaken van een wilsbeschikking. De taken van een jurist en de taken van een notaris zijn onderling niet uitwisselbaar.

De kosten van een notaris kantoor in Lisse kunnen als volgt worden gespecificeerd:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Lisse

Nu notarissen uit Lisse vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Lisse vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

De meest betaalbare notaris Lisse

Er zijn verschillende aanleidingen waarom de prijzen voor een notarispraktijk in Lisse kunnen uiteenlopen. De ene notarispraktijk in Lisse is logischerwijs de andere niet. Wat een notaris kost kan erg uiteen lopen op basis van ervaring, specialismes, vakgebieden en aantal opdrachten.

Wanneer je een notarispraktijk in Lisse vindt die nog niet zo lang bestaat of erg klein is, ben je doorgaans wat minder geld kwijt dan aan een notarispraktijk in Lisse die heel erg veel ervaring heeft of heel erg veel notarissen huisvest.

Je kunt in theorie de goedkoopste notarispraktijk vinden door aanbiedingen op te vragen en daar de goedkoopste van te kiezen. Het is daarbij wel van belang dat de gekozen notaris aansluit bij je behoefte. Kijk bovendien of je kunt achterhalen wat het ene notariskantoor in prijs laat afwijken van het andere, zodat je hier een correct beeld bij krijgt.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Lisse op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Lisse vergelijken

Heb je voor jezelf besloten dat je in Lisse notarispraktijk aanbiedingen wilt opvragen? Goed! Hier helpen we je graag bij! Met ons uitgebreide netwerk kunnen we je ook in Lisse aan een notarispraktijk koppelen die past bij jouw voorkeuren.

Je vraagt simpelweg via onze offerte-aanvraag drie aanbiedingen op en je aanvraag wordt snel beantwoord door sommige partijen die voor jou boeiend zijn. Vanzelfsprekend is dit hele proces vrijblijvend en kosteloos, tot het ogenblik dat jij je keuze definitief hebt gemaakt om in Lisse je notarispraktijk uit te zoeken. In een persoonlijk contact kun je dan je voorkeuren verder kenbaar maken.

Wanneer je in Lisse een notarispraktijk zoekt, is het verstandig om niet langer te wachten en direct nog een kosteloos en vrijblijvende aanbieding aan te vragen. Je kunt altijd nog besluiten om een andere optie te proberen, maar dankzij onze aanbiedingen heb je gegarandeerd succes en begint je besparing direct nog.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Lisse

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Lisse en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Lisse

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Lisse terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Lisse

Snel en juiste notaris gevonden

20 juni 2024

Ongeacht de spoed kwestie een notaris gevonden die uitstekend bij onze kwestie pastte. Top!

- Sylvia Schipper

Kennis van de wet

12 juni 2024

Naar verwachting, flink wat verstand van zaken.

- Eric Vink

Uiteindelijk een testament

3 juni 2024

Een tijd lang nagedacht of ik toch niet een testament zou moeten laten opmaken. Had ik veel eerder moeten doen!

- Simone van de Velden

Erfenis correct verdeeld

26 mei 2024

Heftige tijd achter de rug, maar notaris heeft netjes de erfenis verdeeld en alles in juiste banen geleid.

- Remco Jacobs

Eindelijk een samenlevingscontract

19 mei 2024

Na een aantal jaar bijeen wonen alles toch maar formeel gemaakt. Geeft een heleboel rust.

- Remco van Beek

Altijd bereikbaar voor aanvragen

13 mei 2024

Prima bereikbare notaris gekregen, erg content.

- Ruud van de Veen

Aanrader

11 mei 2024

Uit eigen ondervinding bevelen wij notaris-kaart en zeker de offerte aanvraag aan.

- Ronald de Ruiter

Door raad en daad bijgestaan

29 april 2024

Een mens gevonden die van aanpakken wist. Zeer veel aan gehad. Top!

- Daniëlle Koning

Een prof die weet waar die het over heeft

27 april 2024

Vlug de geschikte man gevonden. Grandioos!

- Janneke Post

Uitgelichte notarissen uit Lisse

Nodisa B.V.

J.P. Gouverneurlaan 30
2171 ER Sassenheim
Nederland

0252 226 960
http://www.notariskantoorderuiter.nl/

Notaris Boon B.V.

Heereweg 266
2161 BS Lisse
Nederland

0252 413 244
http://www.notarisboon.nl/

Easy Notaris B.V.

Heereweg 21
2161 AC Lisse
Nederland

0252 414 008
http://www.notaristimmers.nl/