Notaris Kerkrade

Heb jij behoefte aan een topper voor jouw notaris zaken in Kerkrade?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar notaris Kerkrade verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notariskantoren uit Kerkrade – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Notaris Kerkrade gezocht?

Schakel direct hulp in

Notaris Kerkrade
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 125 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Kerkrade, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Vaals, Lemiers en Bocholtz bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Kerkrade

Een betaalbare en geschikte Notaris vinden in Kerkrade kan best een moeilijke klus blijken. Het is nu eenmaal niet geheel volgens standaarden om zonder uitnodiging een notariskantoor binnen te lopen zonder eerder contact. Er zijn een aantal stappen om in je achterhoofd te houden wanneer je opzoek gaat naar een notaris uit Kerkrade. Lees snel verder om te leren hoe ook jij de beste notaris uit Kerkrade kunt vinden!

Spring direct naar:

Een bekwame notaris Kerkrade vinden

Wil je een deskundige notaris in Kerkrade vinden? Dan kunnen we je gerust stellen! Dankzij notaris-kaart.nl kom je immers eenvoudig in contact met een deskundige notaris. Dankzij ons veelzijdige aanbod vindt je binnen enkele ogenblikken een geschikte notaris in Kerkrade die aansluit op je behoefte. In bepaalde gevallen is het noodzakelijk om een notaris in Kerkrade in te huren, in andere gevallen is het inschakelen van een notaris in Kerkrade niet vereist, maar raden wij het wel ten strengste aan.

Wanneer je één van de volgende zaken wilt regelen, ben je iedere keer verplicht om een notaris in Kerkrade in de arm te nemen:

 • Een testament op te stellen
 • Het opstellen van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Wij adviseren verder om voor de volgende gevallen een notaris in Kerkrade te zoeken:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Verdeling en afwikkeling van een nalatenschap

Ook speelt een notaris in Kerkrade een importante rol in zaken rondom het aan- en verkopen van onroerend goed, bijvoorbeeld een huis. Maar ook bij executie veilingen en het oprichten van een onderneming binnen diverse rechtsvormen komt een notaris in Kerkrade om de hoek kijken.

Alle notarissen uit Kerkrade

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Kerkrade?

Het passende notariskantoor in Kerkrade sluit nauwkeurig aan bij je behoeften. Het voordeel van een notariskantoor in Kerkrade is dat er gewerkt wordt met verschillende notarissen. Vaak heeft een notariskantoor in Kerkrade voor allemaal vakgebieden notarissen in dienst. Je kunt dus voor erg veel verscheidene projecten terecht bij een notariskantoor in Kerkrade.

Een algemene notaris kan je doorgaans verder helpen, maar een notariskantoor kun je vaak een bijzonder specialisme brengen. Een expert kan je vaak net even iets extra’s brengen, indien de omstandigheid erom vraagt. Daarmee haal je ook het maximale uit je situatie. Vaak kan een vakkundig notariskantoor in Kerkrade je daarom juist geld besparen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Kerkrade?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Kerkrade te vinden dat bij je past.

Kerkrade notariskantoor testament & samenlevingscontract

Ben je een expeditie gestart naar die geweldige notaris die in een handomdraai voor jou je kan helpen bij het opstellen van stukken? Laat je dan zeker eens inspireren door in Kerkrade een notariskantoor te raadplegen. Wanneer je een notarieel wilsbeschikking wil laten opmaken kom je ook veelal terecht bij een zoektocht in Kerkrade naar een notariskantoor.

Je weet dan hoe dan ook dat je een geldig document krijgt, waarin alles begrijpelijk en juridisch juist is vastgelegd. Dit komt uitermate goed van pas wanneer een samenlevingscontract relevant wordt. Doorgaans is dat pas bij het opheffen van de overeenkomst in kwestie. Je wil daarbij dat alles begrijpelijk is beschreven, correct is gedocumenteerd en dat het zonder enige aarzeling helder is welke zaken aan wie toebehoren en hoe de distributie eruit komt te zien.

Echter gelukkig komt – in contrast tot bij een wilsbeschikking – niet altijd een overlijden kijken bij een ontbinding van het document wat je in Kerkrade via notariskantoor hebt laten opstellen. Ook een huwelijk of geregistreerd partnerschap kan de voorwaarden van een samenlevingscontract laten verbreken. Vraag in Kerkrade je notariskantoor naar de voorwaarden!

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Kerkrade?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Kerkrade.

Wat zijn de kosten voor een notaris kantoor Kerkrade

Alvoor je te verdiepen in de tarieven is het belangrijk om het verschil tussen een jurist en een notaris te kennen. Dit is toch de eerste stap die je moet maken. Een jurist is de professional die de algemene zaken zal bekijken op juridisch gebied. Je kunt onder andere denken aan een bezwaar. Een notaris daarentegen is de partij die in het speciaal gericht is op de notariële zaken. Het is een specialist met een hoge mate van vakbekwaamheid en specialisme.

Het notaris kantoor in Kerkrade stelt als voorbeeld de stukken op die komen kijken bij het verstrekken van een krediet of bij het opmaken van een wilsbeschikking. De taken van een jurist en de taken van een notaris zijn over en weer niet uitwisselbaar.

Er zijn aparte manieren om de onkosten van een notaris kantoor in Kerkrade op te bouwen. Dit zijn de veel voorkomende:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Kerkrade

Nu notarissen uit Kerkrade vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Kerkrade vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

De goedkoopste notaris Kerkrade

Als je een goedkope notarispraktijk in Kerkrade zoekt, kun je beter niet het eerste kantoor binnenstappen wat je tegenkomt. Wanneer je een paar simpele stappen doorloopt, kom je uit bij een oplossing die wel bij je aansluit. Als je deze stappen volgt, weet je zeker dat je een betrouwbare en goedkope partij zult vinden. Indien je voor jezelf helder hebt wat je wilt, helpt het je om een fijn uurtarief te krijgen bij een notarispraktijk in Kerkrade. Als de klus helder is, is het veel eenvoudiger om een passend tarief af te spreken.

Is het alleen maar nodig om raadgeving te krijgen voor als voorbeeld het overnemen van een woonhuis of wil je bovendien een akte op laten maken? Middels daar rekening mee te houden zal je keuze in een keer een stuk simpeler worden. Voor een notarispraktijk in Kerkrade zien we over het algemeen een uurtarief van rond de €150 per uur, dit voor de reguliere notaris in de regio met gemiddelde ervaring. Voor de startende notarissen zal dit bedrag overigens iets minder hoog liggen, en andersom voor een ervaren partij.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Kerkrade op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Kerkrade vergelijken

Ben je er voor jezelf uit en sta je op het punt om in Kerkrade notarispraktijk aanbiedingen aan te vragen? Goed! Daar ondersteunen we je graag bij! Via ons uitgebreide netwerk kunnen we je ook in Kerkrade aan een notarispraktijk koppelen die past bij jouw voorkeuren.

Vanuit onze offerte-aanvraag kun je gemakkelijk in het bezit komen van drie aanbiedingen op maat en je kunt zo makkelijk vergelijken. Je kunt dit volkomen kosteloos en vrijblijvend doen om zo tot je allerbeste keuze voor een in Kerkrade gevestigde notarispraktijk te komen. In een persoonlijk onderhoud kun je dan je voorkeuren verder kenbaar maken.

Wanneer je in Kerkrade een notarispraktijk zoekt, is het goed om niet langer te wachten en nu nog een gratis en vrijblijvende prijsopgave op te vragen. Je kunt altijd nog beslissen om een andere optie te proberen, maar via onze aanbiedingen heb je gegarandeerd succes en begint je besparing vandaag nog.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Kerkrade

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Kerkrade en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Kerkrade

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Kerkrade terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Kerkrade

Moment voor actie

19 mei 2024

Een professional gevonden die van aanpakken wist. Zeer veel aan gehad. Super!

- Hendrikus van der Horst

Offerte was betaalbaar

17 mei 2024

De kosten waren laag, tegen onze verwachting in.

- Jelle Huisman

Top raadgeving gekregen!

9 mei 2024

Een aanrader, een begrijpelijk verhaal en correct advies.

- Marloes Willems

Voortreffelijke keus

2 mei 2024

Naderhand blij dat ik mijn notaris via notaris-kaart heb gevonden.

- Mark Vos

Beter geprijsd dan verwacht

27 april 2024

Was naderhand een hoop minder duur uit dan dat ik had verwacht.

- Miranda Kuijpers

Oprecht een vakvrouw

17 april 2024

Mijn notaris had overduidelijk kennis van zaken. Fantastisch!

- Jan Kuijpers

Ervaren notaris ontdekt

13 april 2024

Ons samenlevingscontract is deskundig en rap opgesteld.
Ondanks de soort van uitzondering situaties, was het snel gedaan.
Ook vielen de tarieven ons erg mee.

- Mark van de Velde

We zijn persoonlijk begeleid

2 april 2024

Iedere stap werd kritisch gefundeerd . Zeer content met het proces.

- Maurice Blom

Altijd bereikbaar voor aanvragen

29 maart 2024

Prima bereikbare notaris gekregen, erg content.

- Suzanne van Wijk

Uitgelichte notarissen uit Kerkrade

Mr. H.J.M. van de Weijer B.V.

Stationsstraat 42
6461 EJ Kerkrade
Nederland

045 545 5549
http://notarisvandeweijer.nl/Notaris_van_de_Weijer/Contact.html

America & van Thoor Notariskantoor

Grupellostraat 1
6461 CR Kerkrade
Nederland

045 545 7251
http://www.notarisvanthoor.nl/

Smeets & Schop Notarissen

Willem Sophiaplein 10
6466 CP Kerkrade
Nederland

045 541 1945
http://www.smeetsschop.nl/