Notaris Hunsel

Zoek jij een expert voor jouw notaris zaken in Hunsel?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar notaris Hunsel verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Notaris-kaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notariskantoren uit Hunsel – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Notaris Hunsel gezocht?

Nu notaris offertes vergelijken

Notaris Hunsel
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 103 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Hunsel, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Ell, Haler en Ittervoort bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Hunsel

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare Notaris in Hunsel is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Je kunt nu eenmaal niet bij het meest nabije notariskantoor binnen stappen en de eerste persoon kiezen die je ziet. Er zijn een aantal stappen om in je achterhoofd te houden wanneer je opzoek gaat naar een notaris in Hunsel. Wij vertellen je met alle plezier wat je moet onthouden!

Spring direct naar:

Een top notaris Hunsel vinden

Ben je zoekende naar een professionele notaris in Hunsel? Dan kunnen we je gerust stellen! Een deskundige notaris vind je namelijk makkelijk bij notaris-kaart.nl. Dankzij ons brede aanbod vindt je binnen enkele ogenblikken een competente notaris in Hunsel die aansluit op je behoefte. In bepaalde gevallen is het noodzakelijk om een notaris in Hunsel in te schakelen, in overige gevallen is het inschakelen van een notaris in Hunsel niet vereist, maar raden wij het wel ten strengste aan.

Je bent in ieder geval gedwongen om een notaris in Hunsel te vinden voor:

 • Een testament op te stellen
 • Het opmaken van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Wij adviseren verder om voor de volgende gevallen een notaris in Hunsel te zoeken:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Verdeling en afhandeling van een erfenis

Wanneer je onroerend goed wilt aan- of verkopen, zoals een huis of een bedrijfspand, krijg je bovendien te maken met een notaris. Maar tevens wanneer je een onderneming wilt beginnen en van bepaalde rechtsvormen gebruik zult maken, komt een notaris in Hunsel om de hoek kijken.

Alle notarissen uit Hunsel

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Hunsel?

Het geschikte notariskantoor in Hunsel sluit precies aan bij je behoeften. Een van de vele voordelen van een notariskantoor in Hunsel is dat er verscheidene notarissen werken die je tevens kunnen helpen. Je zult bij een notariskantoor in Hunsel dan ook notarissen voor allerlei soorten vakgebieden zien rondlopen. Je kunt derhalve voor een heel breed spectrum aan opdrachten terecht bij een notariskantoor in Hunsel.

Een kantoor is dus niet uitsluitend in staat om je sowieso verder te helpen, maar heeft regelmatig ook nog eens een notaris voor je die uitgerekend de kennis bezit waar je naar op zoek bent. Natuurlijk kom je met een algemene notaris ook een heel eind. Toch zijn er talloze denkbare gevallen waar je een specialist aan het werk wilt zetten omdat deze van de hoed en de rand weet. Zo kom je daarna ook niet voor complexe verrassingen te staan. Wat dat betreft kan een verstandig notariskantoor in Hunsel je enorm veel geld schelen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Hunsel?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Hunsel te vinden dat bij je past.

Hunsel notariskantoor samenlevingscontract en testament

Ben je op zoek naar een geschikte notaris die een samenlevingscontract voor jou en je geliefde of huisgenoot kan opmaken? Laat je dan zeker eens inspireren door in Hunsel een notariskantoor te raadplegen. Tevens het opmaken van een notarieel wilsbeschikking is iets wat personen in Hunsel via notariskantoor willen laten doen.

Je weet dan sowieso dat je een wettelijk document krijgt, waarin alles glashelder en juridisch juist is gedocumenteerd. De wettigheid van het geschrift is namelijk zeer van belang als het noodzakelijk is dat wat in het geschrift staat ook uitgevoerd wordt. Vaak is dat pas bij het eindigen van de regeling in kwestie. In dit soort tijden is het van waarde dat het geschrift begrijpelijk is, wettig is en dat er zonder enige twijfel is gedocumenteerd hoe de verdeling van spullen eruit moet komen te zien.

Desondanks is het afbreken van een verhouding niet de enige reden om een samenlevingscontract wat in Hunsel via notariskantoor is opgesteld te laten beëindigen. Een samenlevingscontract komt altijd te vervallen wanneer een verhouding wordt omgezet in een trouwerij of geregistreerd partnerschap. Vraag in Hunsel je notariskantoor naar de condities!

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Hunsel?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Hunsel.

Kosten notaris Hunsel

Indien je op zoek gaat naar een notaris kantoor in Hunsel dan is het raadzaam om je te oriënteren op de kosten. Je wilt namelijk niet te veel geld kwijt zijn voor een notaris, maar gelijktijdig wil je ook voorkomen dat je goedkoop uit lijkt te zijn, maar tegen een teleurstellende notaris aanloopt.

Wat is dan wel de methode om een vakkundig notaris kantoor in Hunsel te vinden? Je vraagt gewoon via ons diverse offertes op en je maakt op basis daarvan gewoon de aantrekkelijkste keuze. De tarieven van een notaris kantoor in Hunsel worden dan in ieder geval uitstekend voor je gespecificeerd en je weet snel waar je aan toe bent.

Er zijn allerlei manieren om de onkosten van een notaris kantoor in Hunsel op te bouwen. Dit zijn de veel voorkomende:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Hunsel

Nu notarissen uit Hunsel vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Hunsel vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

De goedkoopste notaris Hunsel

Indien je een goedkope notarispraktijk in Hunsel zoekt, kun je beter niet het allereerste kantoor binnentreden wat je tegenkomt. Indien je een paar eenvoudige stappen doorloopt, kom je uit bij een uitkomst die wel bij je aansluit. Indien je deze stappen volgt, weet je zeker dat je een deskundige en goedkope partij zult vinden. Door duidelijk te zijn in wat je wilt, kun je altijd in contact komen met een notarispraktijk in Hunsel die precies past bij je voorkeuren. Hij moet tenslotte wel weten wat je nu precies van hem of haar wilt.

Gaat je wens louter over het verwerven van raad? Of wil je verder een overeenkomst laten opmaken? Afhankelijk van je behoefte kan het tarief ook variëren. Voor een notarispraktijk in Hunsel zien we doorgaans een tarief van rond de €150 per uur, dit voor de reguliere notaris in de buurt met gemiddelde ervaring. Voor de beginnende notarissen zal dit bedrag natuurlijk iets minder hoog liggen, en tegenovergesteld voor een geroutineerde partij.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Hunsel op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Hunsel vergelijken

Het is verstandig om verscheidene aanbiedingen aan te vragen en deze te vergelijken. Het loont als je voor jezelf duidelijk hebt wat je precies verwacht. Je weet dan echt zeker dat je met een deskundige te maken krijgt, wat heel belangrijk is in het geval van juridische aangelegenheden. Mocht de notarispraktijk in Hunsel iets niet kunnen doen dan kom je hier op een vlotte manier achter, dit bespaart een heleboel tijd die nodeloos besteed wordt.

De opvolgende stap is het voeren van een kennismakingsgesprek. Dankzij dit kennismakingsgesprek is het mogelijk om een beeld te krijgen van de notarispraktijk in Hunsel die je voor je hebt. Je kunt dan direct kijken of het goed klikt met die notaris.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Hunsel

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Hunsel en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Hunsel

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Hunsel terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Hunsel

Uiteindelijk een samenlevingscontract

23 mei 2024

Even getwijfeld of het benodigd was, maar desondanks alles maar op papier laten zetten. Geeft een hoop rust.

- Arjan Meijer

Zekerheid voor later

12 mei 2024

Een tijd lang nagedacht of ik toch niet een testament zou moeten laten opstellen. Had ik flink wat eerder moeten doen!

- Paulus van Dijk

Merci

6 mei 2024

Dank u wel voor de begeleiding en steun!

- Paul Jonker

Voelt goed

4 mei 2024

Vertrouwde partij gevonden die me adviseert. Fantastisch!

- Bianca van de Velden

Super verlopen

21 april 2024

Had binnen korte periode een goede aanbieding op maat, fantastisch!

- Sabrina van de Berg

Door zware periode heen geholpen

19 april 2024

Heftige periode achter de rug, maar notaris heeft keurig de erfenis verdeeld en alles in goede banen geleid.

- Niels Jonker

Prima werk ontvangen

7 april 2024

We hadden een zorg dat het moeizaam zou zijn en ook veel zou kosten. Gelukkig was het tegendeel waar. Niets is minder waar.
Natuurlijk betaal je voor het werk van de notaris maar ik begreep ook nog eens waarvoor wat betreft
de herroeping van mijn testament. Super prettig.

- Christiaan Evers

Super!

3 april 2024

We hadden snel een notaris via notaris-kaart met aangelegenheden rondom ons erfrecht ontdekt. De vragen die we hadden werden gauw en glashelder beantwoord.

- Wendy Bos

Helder opgave van de tarieven ontvangen en deze is netjes opgevolgd. Tevreden dus!

25 maart 2024

- Bas Kuipers

Uitgelichte notarissen uit Hunsel

AKTIE Notarissen Zuid- Limburg B.V.

Pastoor Cramerstraat 2H
6102 AC Echt
Nederland

088 304 0300
http://www.aktienotarissen.nl/

Notariskantoor mr. S.J.M. van de Ven

Peijerstraat 68-70
6101 Echt
Nederland

0475 484 242
http://www.notarisvandeven.nl/

Debucquoy / Filip

Breeërsteenweg 313
3640 Kinrooi
België

+32 89 77 78 15
https://www.notaris.be/Kantoor/notaris-filip-debucquoy