Notaris Harlingen

Zoek jij een professional voor jouw notaris zaken in Harlingen?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar notaris Harlingen verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notariskantoren uit Harlingen – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Notaris Harlingen gezocht?

Schakel direct hulp in

Notaris Harlingen
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 121 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Harlingen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Pietersbierum, Schettens en Wijnaldum bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Harlingen

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare Notaris in Harlingen is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Je kunt nu eenmaal niet bij het dichtstbijzijnde notariskantoor binnen stappen en de eerste persoon aanspreken die je ziet. Er zijn een aantal dingen om in je achterhoofd te houden wanneer je zoekt naar een notaris in Harlingen. Lees snel verder om te leren hoe ook jij de beste notaris van Harlingen kunt vinden!

Spring direct naar:

Een goede notaris Harlingen vinden

Tevens al voor een lange tijd aan het zoeken naar een notaris in Harlingen? Het is niet immer eenvoudig om bij de juiste professional uit te komen, die jouw juridische zaken en officiële documenten onder zijn hoede kan nemen. Wij begrijpen dit maar al te goed. Wellicht zie je door de bomen het bos niet meer. Maar bij deze zoektocht zullen wij er zeker weten voor je zijn. We laten dan ook alles aan bod komen wat jij nodig hebt, als je op zoek bent naar een notaris in Harlingen. Dankzij deze tips is het vinden van een notaris bij lange na niet meer zo moeilijk als vroeger.

Je bent in ieder geval verplicht om een notaris in Harlingen te vinden voor:

 • Een wilsbeschikking op te stellen
 • Het opmaken van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Bij de volgende zaken raden wij ten zeerste aan om een notaris in Harlingen te vinden, ook al is dit niet voorgeschreven:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Distributie en afhandeling van een nalatenschap

Alle notarissen uit Harlingen

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Harlingen?

Sommige mensen zijn zoekende naar waar ze exact een notariskantoor in Harlingen voor nodig hebben. Een notariskantoor in Harlingen kan je onder meerdere bijstaan met het opstellen van een wilsbeschikking of het verwerken van een erfenis. Tevens is een notariskantoor in Harlingen de uitverkoren partij die je kan ondersteunen met het opmaken van een aantal notariële aktes. Je kunt onder andere denken aan een hypotheekakte of een overdrachtsakte. Het helpt als je weet hoe je een competent notariskantoor in Harlingen kunt vinden, omdat bijna iedereen wel eens een keer een gebeurtenis heeft waar hij een notaris bij nodig heeft.

Een algemene notaris kan je meestal verder helpen, maar een notariskantoor kan je veelal een kenmerkend specialisatie brengen. Een deskundige kan je vaak net even iets extra’s brengen, als de omstandigheid daarom vraagt. Zo kom je daarna ook niet voor vervelende verrassingen te staan. Wat dat betreft kan een slim notariskantoor in Harlingen je heel veel geld schelen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Harlingen?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Harlingen te vinden dat bij je past.

Harlingen notariskantoor testament & samenlevingscontract

Er zijn vele voordelen aan het zoeken in Harlingen naar een notariskantoor. Op de allereerste plaats is het mogelijk om geld te besparen bij de aankoop van een woonhuis. Hier kan men denken aan als voorbeeld gereduceerde kosten op de akte van hypotheek, de notaris zal je namelijk van raad voorzien. In Harlingen bij een notariskantoor ben je aan het juiste adres voor een samenlevingscontract en een wilsbeschikking. Je weet dus immer dat deze stukken helder en wettelijk zijn.

Tevens bespaart een notariskantoor je ook flink wat tijd. Het opmaken van een akte is een zeer zorgvuldige en tijdrovende taak. Het is allicht zonde om hier veel te veel tijd in te stoppen. De Harlingen notarispraktijk zal al dit werk voor je uit handen nemen.

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Harlingen?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Harlingen.

Kosten notaris Harlingen

De prijzen zijn een doorslaggevende component als je op zoek gaat naar een notaris kantoor in Harlingen. Je wilt namelijk niet te veel geld kwijt zijn voor een notaris, maar tegelijkertijd wil je ook voorkomen dat je betaalbaar uit lijkt te zijn, maar tegen een teleurstellende notaris aanloopt.

Echter hoe vind je dan echt dat goede notaris kantoor in Harlingen? Je vraagt gewoon via ons een aantal offertes op en je maakt op basis daarvan gemakkelijk de allerbeste keuze. De kosten van een notaris kantoor in Harlingen worden dan in ieder geval uitstekend voor je gespecificeerd en je weet snel waar je aan toe bent.

Er zijn talloze manieren om de tarieven van een notaris kantoor in Harlingen op te bouwen. Dit zijn de veel voorkomende:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Harlingen

Nu notarissen uit Harlingen vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Harlingen vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

De meest betaalbare notaris Harlingen

De kosten voor een notarispraktijk in Harlingen kunnen veel uiteen lopen om allemaal oorzaken. De ene notarispraktijk in Harlingen is uiteraard de andere niet. Wat een notaris kost kan flink uiteen lopen op basis van ervaring, specialismes, vakgebieden en aantal opdrachten.

Een notarispraktijk in Harlingen die net begonnen is, of uit alleen één of twee notarissen bestaat, kost meestal iets minder als een notarispraktijk in Harlingen die veel groter is opgericht en tientallen notarissen onder contract heeft.

Een manier om de goedkoopste notarispraktijk in Harlingen te zoeken is door allerlei aanbiedingen te vergelijken en de goedkoopste te kiezen. Het is dan wel van belang dat de gekozen notaris aansluit bij je behoefte. Tracht bovendien te achterhalen wat het ene notariskantoor nou minder duur maakt dan het andere notariskantoor, zodat je een doordacht besluit neemt.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Harlingen op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Harlingen vergelijken

Het is goed om verscheidene aanbiedingen aan te vragen en die te vergelijken. Het loont als je voor jezelf helder hebt wat je precies wilt. Je weet dan bovendien zeker dat je met een specialist te maken krijgt, wat erg noodzakelijk is in het geval van juridische aangelegenheden. Je komt er zo ook bijtijds achter indien de notarispraktijk in Harlingen een specifieke project niet voor je kan uitvoeren. Dit scheelt je weer tijd.

De volgende stap is het voeren van een kennismakingsgesprek. Vanuit dit onderhoud krijg je meer begrip in wat de notarispraktijk in Harlingen voor jou kan inhouden. Je kunt dan meteen kijken of het fijn klikt met deze notaris.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Harlingen

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Harlingen en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Harlingen

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Harlingen terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Harlingen

Begrijpelijk uiteenzetting van de tarieven ontvangen en deze is keurig opgevolgd. Tevreden dus!

17 juni 2024

- Michiel Molenaar

Verstand van wetgeving

10 juni 2024

Zoals vermoed, zeer professioneel.

- Saskia van Vliet

Zekerheid voor later

4 juni 2024

Na lang weifelen toch maar een testament op laten stellen. Had ik flink wat eerder moeten doen!

- Marcel van den Bosch

Kennis van zaken

30 mei 2024

Naar verwachting, veel kennis van zaken.

- Matthijs de Vos

De notaris was zeer bereikbaar

23 mei 2024

Top bereikbare notaris gekregen, zeer content.

- Pascal Martens

Tijd voor actie

17 mei 2024

Geen woorden maar daden. Met mijn notaris stond ik stabiel in mijn schoenen en wist ik wat er ging komen. Wat een verademing!

- Jan de Koning

Bedankt

11 mei 2024

Dank u wel voor de begeleiding en hulp!

- Arjan Vermeulen

Door raad en daad bijgestaan

4 mei 2024

Geen woorden maar daden. Dankzij mijn notaris stond ik stevig in mijn schoenen en wist ik wat er ging komen. Wat een geruststelling!

- Kelly Gerritsen

Prijzen vielen mee

26 april 2024

De prijzen waren laag, tegen onze verwachting in.

- Martin Jonker

Uitgelichte notarissen uit Harlingen

Notaris IJdema

Voorstraat 41
8801 LA Franeker
Nederland

0517 395 325
http://www.notarisijdema.nl/

Notarispraktijk mr. H.J. Hettema

Zuidoostersingel 51
8861 GD Harlingen
Nederland

0517 412 686
http://www.jelsma-koelma.nl/

Detmar Notaris Mr L A

Eekwerdlaan 2
8701 LS Bolsward
Nederland

0515 572 455
http://www.detmartroost.nl/