Notaris Nieuwegein

Behoefte aan een ijzersterke notaris in Nieuwegein die bij jou past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar notaris Nieuwegein verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notarissen uit Nieuwegein – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Notaris Nieuwegein gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Notaris Nieuwegein
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 129 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Nieuwegein, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van IJsselstein, Lopikerkapel en Vleuten bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Nieuwegein

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare Notaris in Nieuwegein is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Het is nu eenmaal niet geheel volgens etiquette om zonder uitnodiging een notariskantoor binnen te lopen zonder eerder contact. Er zijn een aantal stappen om in je achterhoofd te houden wanneer je opzoek gaat naar een notaris uit Nieuwegein. Lees snel verder om te leren hoe ook jij de beste notaris uit Nieuwegein kan vinden!

Spring direct naar:

Een bekwame notaris Nieuwegein vinden

Ben je op zoek naar een competente notaris in Nieuwegein? Dan kunnen we je gerust stellen! Met notaris-kaart.nl kom je namelijk makkelijk in contact met een competente notaris. Met ons veelzijdige aanbod vindt je binnen enkele ogenblikken een passende notaris in Nieuwegein die aansluit op je behoefte. Je bent niet voor alles verplicht om een notaris in Nieuwegein in te vliegen. Wij adviseren dan ook om dit eerst even na te gaan. Maar tevens als het optioneel is, is het inhuren of raadplegen van een notaris in Nieuwegein meestal alsnog een verstandige keuze.

Je bent in elk geval gedwongen om een notaris in Nieuwegein te vinden voor:

 • Een testament op te stellen
 • Het opstellen van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Bij de volgende zaken raden wij ten strengste aan om een notaris in Nieuwegein te vinden, ook al is dit niet voorgeschreven:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Verdeling en behandeling van een nalatenschap

Als je onroerend goed wilt aan- of verkopen, bijvoorbeeld een woning of een bedrijfspand, krijg je zeker weten te maken met een notaris. Maar ook bij executie veilingen en het beginnen van een onderneming binnen verscheidene rechtsvormen komt een notaris in Nieuwegein om de hoek kijken.

Alle notarissen uit Nieuwegein

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Nieuwegein?

Een aantal mensen zijn zoekende naar waar ze precies een notariskantoor in Nieuwegein voor nodig hebben. Een notariskantoor in Nieuwegein zal je begeleiden met vrijwel alles wat betrekking heeft op familiaire zaken zoals bijvoorbeeld een erfenis of een testament. Daarnaast is het zo dat een notariskantoor in Nieuwegein er voor je zal zijn als je een bepaalde akte moet opstellen. Je kunt onder andere denken aan een hypotheekakte of een overdrachtsakte. Zo goed als iedereen zal ooit wel eens een keer een notaris nodig hebben, het is dus noodzakelijk om wel te weten hoe je een notariskantoor in Nieuwegein moet zoeken.

Een kantoor is daarom niet alleen in staat om je hoe dan ook verder te helpen, maar heeft veelal ook nog eens een notaris voor je die precies de kennis bezit waar je naar op zoek bent. Overigens kom je met een algemene notaris ook een heel eind. Toch zijn er allemaal denkbare gevallen waar je een deskundige aan het werk wilt zetten omdat deze van de hoed en de rand weet. Hiermee haal je ook het meeste uit je situatie. Wat dat betreft kan een goed notariskantoor in Nieuwegein je enorm veel geld schelen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Nieuwegein?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Nieuwegein te vinden dat bij je past.

Nieuwegein notariskantoor testament & samenlevingscontract

Ben je op zoek naar een geschikte notaris die een samenlevingscontract voor jou en je liefste of huisgenoot kan opmaken? Overweeg dan zeker in Nieuwegein een notariskantoor te vinden voor deze taak. Indien je een notarieel testament wil laten opstellen kom je ook veelal terecht bij een expeditie in Nieuwegein naar een notariskantoor.

Je weet dan hoe dan ook dat je een legaal document krijgt, waarin alles begrijpelijk en juridisch juist is vastgelegd. De rechtsgeldigheid van het geschrift is wel erg noodzakelijk indien het benodigd is dat hetgeen in het document staat ook uitgevoerd wordt. In het geval van een samenlevingsovereenkomst is dat gewoonlijk bij het beëindigen van een relatie. In dit soort tijden is het van waarde dat het geschrift duidelijk is, wettelijk is en dat er zonder enige twijfel is vastgelegd hoe de distributie van dingen eruit moet komen te zien.

Echter gelukkig komt – in contrast tot bij een testament – niet altijd een overlijden kijken bij een ontbinding van het geschrift wat je in Nieuwegein via notariskantoor hebt laten opstellen. Een samenlevingscontract komt tevens te vervallen indien een liefdesrelatie wordt omgezet in een trouwerij of geregistreerd partnerschap. Vraag in Nieuwegein je notariskantoor naar de voorwaarden!

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Nieuwegein?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Nieuwegein.

Notaris kosten Nieuwegein

Voor je te verdiepen in de prijzen is het noodzakelijk om het verschil tussen een jurist en een notaris te kennen. Dit is toch de allereerste stap die je moet zetten. Je neemt een jurist in de arm voor algemene juridische affaires en advies. Je kunt als voorbeeld denken aan een bezwaar. Een notaris anderzijds is de partij die in het bijzonder gericht is op de notariële zaken. Hierdoor is het een professional met een hoge mate van specifieke kennis en specialisatie.

Een notaris kantoor in Nieuwegein is erop ingericht om testamenten of hypotheekaktes op te stellen. De taken die een notaris op zich neemt, zoals het opstellen van certificaten, kunnen niet door een reguliere jurist worden gedaan.

De tariefstellingen van een notaris kantoor in Nieuwegein kunnen als volgt worden opgebouwd:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Nieuwegein

Nu notarissen uit Nieuwegein vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Nieuwegein vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

De goedkoopste notaris Nieuwegein

Het is uiteraard niet zo dat je het allereerste kantoor maar moet betreden wat er maar bij jou in de regio zit. Als je een paar makkelijke stappen doorloopt, kom je uit bij een oplossing die wel bij je aansluit. Als je deze stappen doorloopt, weet je zeker dat je een deskundige en goedkope partij zult vinden. Door uitgesproken te zijn in wat je wilt, zal je doorgaans in aanraking komen met een notarispraktijk in Nieuwegein die nauwgezet past bij je wensen. Hij moet tenslotte wel weten wat je nu precies van hem of haar wil.

Gaat je wens uitsluitend over het verkrijgen van raadgeving? Of wil je bovendien een akte laten opmaken? Door er rekening mee te houden zal jouw keuze in een keer een stuk gemakkelijker worden. Voor een notarispraktijk in Nieuwegein zien we doorgaans een tarief van rond de €150 per uur, dit voor de reguliere notaris in de omgeving met gemiddelde ervaring. Voor de startende notarissen zal dit bedrag simpelweg iets minder hoog liggen, en andersom voor een ervaren partij.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Nieuwegein op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Nieuwegein vergelijken

Het is uiteraard een heel goed concept om eerst een aanvraag voor een aanbieding de deur uit te doen. Het loont als je voor jezelf duidelijk hebt wat je precies verwacht. Je weet dan bovendien zeker dat je met een expert te maken krijgt, wat ontzettend van belang is in het geval van juridische zaken. Je komt er zo ook tijdig achter als de notarispraktijk in Nieuwegein een specifieke project niet voor je kan uitvoeren. Dit scheelt jou weer tijd.

Vervolgens hoef je alleen nog maar een gesprek in te plannen. Vanuit dit gesprek krijg je meer begrip in wat de notarispraktijk in Nieuwegein voor jou kan betekenen. Je kunt dan ogenblikkelijk kijken of het fijn klikt met deze notaris.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Nieuwegein

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Nieuwegein en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Nieuwegein

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Nieuwegein terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Nieuwegein

Individueel bijgestaan

21 mei 2024

Erg klantvriendelijk en oplossing gericht advies gekregen. Fijn.

- Barry Schouten

Goedkoop is duurkoop

16 mei 2024

Na bedonderd te zijn door mijn voormalig notaris heb ik door notaris-kaart wel een betrouwbare notaris gevonden. Had ik veel eerder moeten doen.

- Natascha Peters

Lage tarieven

10 mei 2024

In verband met de oprichting van onze coöperatie zochten wij een een betaalbare notaris.
Gauw gevonden bij notaris-kaart en blij gestemd met de vlotheid.

- Angela Wolters

Verstand van zaken

3 mei 2024

Zoals gewenst, zeer kundig.

- Christian van Dongen

Prima keuze

25 april 2024

Naderhand content dat ik mijn notaris via notaris-kaart heb gevonden.

- Jacoba van de Berg

Echte vakkundige binnen rechtsgebied

15 april 2024

Een echte prof gevonden. Dat gaf veel zekerheid tijdens het traject..

- Marloes Molenaar

Merci

7 april 2024

Dank jullie wel voor de begeleiding en steun!

- Tamara van Loon

Duidelijk overzicht van de tarieven ontvangen en deze is netjes opgevolgd. Tevreden dus!

1 april 2024

- Johanna Koster

Verstand van zaken

29 maart 2024

Naar verwachting, flink verstand van zaken.

- Niels Bosman

Uitgelichte notarissen uit Nieuwegein

Notuleerbureau Utrecht

Tankenberg 10
3524 LA Utrecht
Nederland

06 50571644
http://mb-notuleerbureau.nl/

Blokhuis Notariskantoor

Poortdijk 30
3402 BS IJsselstein
Nederland

030 688 1212
http://www.kantoor-blokhuisnotariskantoor.nl/

Dijkstra Sutter Notaries

Newtonbaan 16
3439 NK Nieuwegein
Nederland

030 602 0790
http://www.dsnotarissen.nl/?utm_source=google&utm_medium=google-places&utm_campaign=local-search