Notaris Wouterswoude

Heb jij behoefte aan een topper voor jouw notaris zaken in Wouterswoude?

Dan ben je op de goede plek.

Notaris-kaart zorgt dat jij die op zoek bent naar notaris Wouterswoude verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notarissen uit Wouterswoude – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2022 en verder.

Notaris Wouterswoude gezocht?

Nu notaris offertes vergelijken

Notaris Wouterswoude
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 66 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Wouterswoude, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Dokkum, Damwoude en Broeksterwoude bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Wouterswoude

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare Notaris in Wouterswoude is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Je kunt nu eenmaal niet bij het meest nabije notariskantoor binnen stappen en de eerste persoon kiezen die je ziet. Er zijn een aantal punten om in je achterhoofd te houden wanneer je opzoek gaat naar een notaris uit Wouterswoude. Wij vertellen je graag waar je aan moet denken!

Spring direct naar:

Een top notaris Wouterswoude vinden

Ook al voor een langere tijd aan het zoeken naar een notaris in Wouterswoude? Het is niet altijd makkelijk om bij de juiste individu uit te komen, die je juridische zaken en officiële papieren onder zijn hoede kan nemen. Wij snappen dit maar al te goed. Door het stevige aanbod is het ingewikkeld om de verstandige partijen nog te vinden. Gelukkig zijn wij er voor je om je bij te staan in deze speurtocht. We laten dan ook alles aan bod komen wat jij nodig hebt, indien je op zoek bent naar een notaris in Wouterswoude. En door deze tips wordt je zoektocht eenvoudiger dan ooit.

Wanneer je één van de volgende zaken wilt organiseren, ben je steevast verplicht om een notaris in Wouterswoude in de arm te nemen:

 • Een testament op te stellen
 • Het opstellen van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Wij adviseren daarbuiten om voor de komende gevallen een notaris in Wouterswoude te zoeken:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Verdeling en afwikkeling van een erfenis

Alle notarissen uit Wouterswoude

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Wouterswoude?

Het is nog steeds zo dat men zich afvraagt voor welke kwesties je precies een notariskantoor in Wouterswoude nodig hebt. Een notariskantoor in Wouterswoude kan je onder andere bijstaan met het opstellen van een testament of het verwerken van een erfenis. Bovendien is het zo dat een notariskantoor in Wouterswoude er voor je zal zijn als je een bepaalde akte moet opstellen. Denk daarbij aan een hypotheekakte of aan een akte van overdracht. Het helpt als je weet hoe je een vakbekwaam notariskantoor in Wouterswoude kunt vinden, omdat haast iedereen wel eens een keer een toestand heeft waar hij een notaris bij nodig heeft.

Een algemene notaris kan je meestal ook helpen, maar een notariskantoor kan je doorgaans een specifiek specialisme brengen. Desondanks zijn er allerlei denkbare gevallen waar je een professional aan het werk wilt zetten omdat deze van de hoed en de rand weet. Daarmee haal je ook het maximale uit je situatie. Wat dat betreft kan een fijn notariskantoor in Wouterswoude je heel erg veel geld schelen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Wouterswoude?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Wouterswoude te vinden dat bij je past.

Wouterswoude notariskantoor samenlevingscontract en testament

We zouden wel tien redenen kunnen opgeven waarom jij mede zou moeten kiezen voor een Wouterswoude notarispraktijk, je zult nu simpelweg heel veel voordeel ondervinden bij deze partij. Op de eerste plaats is het een optie om geld te besparen bij de verwerving van een perceel. Met het advies wat een notaris je geeft, kun je onder andere goedkoper uit zijn bij het passeren van de hypotheekakte. De notaris in Wouterswoude weet alles over de authentieke akten en andere soorten akten, je weet dus absoluut dat jij altijd weer aan de eisen zal voldoen voor onder andere een overeenkomst.

Verder bespaart een notariskantoor je ook regelmatig wat tijd. Het opmaken van een hypotheekakte is een uiterst zorgvuldige en tijdrovende taak. Het is natuurlijk zonde om hier veel te veel tijd in te stoppen. Door in Wouterswoude een notariskantoor te vinden, bespaar je jezelf behoorlijk moeite.

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Wouterswoude?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Wouterswoude.

Kosten notaris Wouterswoude

Als je op zoek gaat naar een notaris kantoor in Wouterswoude dan is het van belang om je te oriënteren op de prijzen. Je wil niet denken dat je betaalbaar uit bent, maar gelijktijdig geld kwijt zijn aan iemand die zijn ambacht niet verstaat, doch je wilt ook niet te veel betalen.

Wat is dan echt de wijze om een bedreven notaris kantoor in Wouterswoude te vinden? Via notaris-kaart.nl vraag je gemakkelijk diverse offertes op, waarna je je keuze kunt maken. Je weet onmiddellijk wat je kwijt bent aan een notaris kantoor in Wouterswoude via een zorgvuldig gespecificeerde offerte.

De prijzen van een notaris kantoor in Wouterswoude kunnen als volgt worden gespecificeerd:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Wouterswoude

Nu notarissen uit Wouterswoude vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Wouterswoude vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

Hoe vind je de goedkoopste notaris Wouterswoude

Het is simpelweg niet zo dat je het allereerste kantoor maar moet betreden wat er maar bij jou in de regio zit. Met een paar stappen te doorlopen zal je bij een veel betere keuze uitkomen. Dankzij deze stappen weet je absoluut dat je een geschikte partij zal vinden. Als je voor jezelf begrijpelijk hebt wat je wilt, helpt het je om een goed tarief te krijgen bij een notarispraktijk in Wouterswoude. Hij moet namelijk wel weten wat je nu exact van hem of haar wilt.

Is het uitsluitend maar nodig om hulp te krijgen voor onder andere het kopen van een woning of wil je daarnaast een hypotheekakte op laten maken? Met er rekening mee te houden zal jouw keuze in een keer een stuk makkelijker worden. Voor een notarispraktijk in Wouterswoude zien we veelal een tarief van rond de €150 per uur, dit voor de reguliere notaris in de omgeving met gemiddelde ervaring. Voor de beginnende notarissen zal dit bedrag uiteraard iets minder hoog liggen, en tegenovergesteld voor een geroutineerde partij.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Wouterswoude op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Wouterswoude vergelijken

Het is verstandig om verschillende aanbiedingen aan te vragen en deze te vergelijken. In de offerteaanvraag zal je duidelijk moeten zijn in wat je verwacht en wat je zoekt. Je weet dan echt zeker dat je met een vakkundige te maken krijgt, wat erg belangrijk is in het geval van juridische affaires. Mocht de notarispraktijk in Wouterswoude iets niet kunnen doen dan kom je hier op een vlotte manier achter, dit bespaart een heleboel tijd die nodeloos besteed wordt.

De eerstvolgende stap is het voeren van een consult. Via dit kennismakingsgesprek krijg je meer begrip in wat de notarispraktijk in Wouterswoude voor jou kan betekenen. Je kunt dan ogenblikkelijk kijken of het goed klikt met deze notaris.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Wouterswoude

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Wouterswoude en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Wouterswoude

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Wouterswoude terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Wouterswoude

Gewoon perfect!

14 juli 2022

Fantastisch gegaan! Fantastisch!

- Sjoerd van der Laan

Lage tarieven

7 juli 2022

We waren op zoek naar een notaris die lage prijzen rekende, wegens onze opstartfase.
Gelukt via notaris-kaart en content met de gang van zaken aansluitend.

- Femke van der Meulen

Erfenis zorgvuldig verdeeld

29 juni 2022

Door de notaris zijn we door een lastige paar maanden heengeloodst. Erfenis is zorgvuldig verdeeld.

- Richard van de Veen

Zijn prima bijgestaan in de zaak

25 juni 2022

De begeleiding tijdens de procedure was super en zoals gewenst. Prima begeleiding gehad.

- Marloes van Doorn

Erfenis netjes verdeeld

18 juni 2022

Zware tijd achter de rug, maar notaris heeft onberispelijk de erfenis verdeeld en alles in juiste banen geleid.

- Deborah van Loon

Aanrader!

10 juni 2022

Helder advies gekregen, echt blij met onze aanvraag op notaris-kaart.

- Margaretha de Bruijn

Verstand van zaken

1 juni 2022

Zoals vermoed, enorm kundig.

- Joris Jansen

Goedkope notaris

23 mei 2022

We waren op zoek naar een notaris die lage prijzen rekende, wegens onze opstartfase.
Snel gevonden bij notaris-kaart en blij gestemd met de haast.

- Rutger Hendriks

Immer bereikbaar voor aanvragen

19 mei 2022

Goed bereikbare notaris gekregen, erg content.

- Susanne de Haan

Uitgelichte notarissen uit Wouterswoude

Notarispraktijk mr. G. Huizinga B.V.

Doniawei 75
9104 GJ Damwâld
Nederland

0511 421 201
http://www.notarisleegstra.nl/

Notaris Leegstra

Blauhússtrjitte 2
9104 EV Damwâld
Nederland

0511 421 201
http://www.notarisleegstra.nl/

Hellema Notaris B.V.

Hogepol 18
9101 LZ Dokkum
Nederland

0519 294 915
http://www.hellemanotarissen.nl/