Notaris Driesum

Behoefte aan een betaalbare notaris uit Driesum die bij jou past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Notaris-kaart zorgt dat jij die op zoek bent naar notaris Driesum verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Notaris-kaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notariskantoren uit Driesum – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Notaris Driesum gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Notaris Driesum
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 133 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Driesum, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Dokkum, De Valom en Wouterswoude bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Driesum

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare Notaris in Driesum is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Het is nu eenmaal niet geheel volgens standaarden om zonder uitnodiging een notariskantoor binnen te lopen zonder eerder contact. Er zijn een aantal punten om in je achterhoofd te houden wanneer je opzoek gaat naar een notaris uit Driesum. Lees snel verder om te leren hoe ook jij de beste notaris van Driesum kunt vinden!

Spring direct naar:

Een professionele notaris Driesum vinden

Wil je een competente notaris in Driesum vinden? Dan hebben we goed nieuws voor je! Dankzij notaris-kaart.nl kom je namelijk makkelijk in contact met een kundige notaris. Dankzij ons brede aanbod vindt je binnen enkele ogenblikken een verstandige notaris in Driesum die aansluit op je behoefte. Je bent niet voor alles verplicht om een notaris in Driesum in te huren. Wij adviseren dan ook om dit van tevoren even na te gaan. Maar ook als het optioneel is, is het contracteren of raadplegen van een notaris in Driesum meestal alsnog een verstandige keuze.

Je bent in elk geval verplicht om een notaris in Driesum te vinden voor:

 • Een wilsbeschikking op te stellen
 • Het opstellen van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Bij de volgende zaken raden wij ten zeerste aan om een notaris in Driesum te vinden, ook al is dit niet vereist:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Verdeling en afhandeling van een nalatenschap

Als je onroerend goed wilt aan- of verkopen, zoals een huis of een kantoorpand, krijg je bovendien te maken met een notaris. Maar tevens als je een handelsbedrijf wilt oprichten en van sommige rechtsvormen gebruik gaat maken, komt een notaris in Driesum om de hoek kijken.

Alle notarissen uit Driesum

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Driesum?

Sommige mensen zijn zoekende naar waar ze precies een notariskantoor in Driesum voor nodig hebben. Een notariskantoor in Driesum kan je onder andere assisteren met het opmaken van een wilsbeschikking of het verwerken van een nalatenschap. Tevens is het zo dat een notariskantoor in Driesum er voor je zal zijn als je een bepaalde akte moet opstellen. Je kunt onder andere denken aan een hypotheekakte of een overdrachtsakte. Nagenoeg iedereen zal ooit wel eens een keer een notaris nodig hebben, het is dus noodzakelijk om wel te weten hoe je een notariskantoor in Driesum moet zoeken.

Een kantoor is natuurlijk niet uitsluitend in staat om je sowieso verder te helpen, maar heeft vaak ook nog eens een notaris voor je die precies de kennis bezit waar je naar op zoek bent. Uiteraard kom je met een algemene notaris ook een heel eind. Desalniettemin zijn er verschillende denkbare scenario`s waar je een deskundige aan het werk wilt zetten omdat deze van de hoed en de rand weet. Zo kom je achteraf ook niet voor teleurstellende verrassingen te staan. Vaak kan een professioneel notariskantoor in Driesum je daarom juist geld besparen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Driesum?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Driesum te vinden dat bij je past.

Driesum notariskantoor samenlevingscontract en testament

Ben je een expeditie begonnen naar die geweldige notaris die in een handomdraai voor jou je kan helpen bij het opmaken van stukken? Laat je dan absoluut eens inspireren door in Driesum een notariskantoor te raadplegen. In ieder geval het opstellen van een notarieel wilsbeschikking is iets wat men in Driesum via notariskantoor willen laten doen.

Je bent dan iedere keer verzekerd van een legaal document, waarin alle afspraken nadrukkelijk zijn beschreven. De rechtmatigheid van het document is immers erg noodzakelijk indien het noodzakelijk is dat hetgeen in het geschrift staat ook uitgevoerd wordt. In het geval van een samenlevingsovereenkomst is dat veelal bij het verbreken van een relatie. In dit soort tijden is het van nut dat het document duidelijk is, legaal is en dat er zonder enige twijfel is gedocumenteerd hoe de verdeling van spullen eruit moet komen te zien.

Echter is het beëindigen van een verhouding niet de enige aanleiding om een samenlevingscontract wat in Driesum via notariskantoor is opgesteld te laten beëindigen. In ieder geval een trouwerij of geregistreerd partnerschap kan de voorwaarden van een samenlevingscontract laten beëindigen. Je kunt het beste in Driesum je notariskantoor om advies vragen.

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Driesum?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Driesum.

Kosten notaris Driesum

Wanneer je op zoek gaat naar een notaris kantoor in Driesum dan is het slim om je te oriënteren op de onkosten. Je wilt namelijk niet te veel geld kwijt zijn voor een notaris, maar gelijktijdig wil je ook voorkomen dat je voordelig uit lijkt te zijn, maar tegen een teleurstellende notaris aanloopt.

Wat is dan echt de methode om een bedreven notaris kantoor in Driesum te vinden? Je vraagt gemakkelijk via ons meerdere offertes op en je maakt op basis daarvan gewoon de allerbeste keuze. Je weet acuut wat je kwijt bent aan een notaris kantoor in Driesum via een secuur gespecificeerde aanbieding.

Er zijn verschillende manieren om de kosten van een notaris kantoor in Driesum op te bouwen. Dit zijn de veel voorkomende:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Driesum

Nu notarissen uit Driesum vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Driesum vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

Hoe vind je de goedkoopste notarispraktijk Driesum

De kosten voor een notarispraktijk in Driesum kunnen veel uiteen lopen om diverse redenen. De ene notarispraktijk in Driesum is natuurlijk de andere niet. Wat een notaris kost kan flink uiteen lopen op basis van ervaring, specialismes, vakgebieden en aantal opdrachten.

Een notarispraktijk in Driesum die net begonnen is, of uit alleen één of twee notarissen bestaat, kost meestal iets minder als een notarispraktijk in Driesum die veel groter is neergezet en tientallen notarissen onder contract heeft.

Je kunt in theorie de goedkoopste notarispraktijk vinden door offertes op te vragen en daar de minst dure van te kiezen. Het is daarbij wel van belang dat de gekozen notaris aansluit bij je wensen. Tracht verder te achterhalen wat het ene notariskantoor nou goedkoper maakt dan het andere notariskantoor, zodat je een weldoordacht besluit neemt.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Driesum op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Driesum vergelijken

Ben je er voor jezelf uit en sta je op het punt om in Driesum notarispraktijk aanbiedingen aan te vragen? Goed! Hier kunnen wij je immers uitstekend bij assisteren! Vanuit ons uitgebreide netwerk kunnen we je ook in Driesum aan een notarispraktijk verbinden die past bij jouw behoeften.

Je vraagt simpelweg via onze offerte-aanvraag drie offertes op en je offerteaanvraag wordt snel beantwoord door meerdere partijen die voor jou aantrekkelijk zijn. Je kunt dit geheel gratis en vrijblijvend doen om zo tot jouw beste keuze voor een in Driesum gevestigde notarispraktijk te komen. Vervolgens kun je in een kennismaking of gedurende een afspraak je voorkeuren verder uiteen zetten.

Als je in Driesum een notarispraktijk zoekt, is het goed om niet langer te wachten en nu nog een kosteloos en vrijblijvende offerte op te vragen. Je kunt altijd nog nog beslissen om een alternatieve optie te proberen, maar met onze aanbiedingen heb je geheid succes en begint je besparing vandaag nog.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Driesum

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Driesum en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Driesum

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Driesum terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Driesum

Uiteindelijk een testament

21 mei 2024

Een moment lang overwogen of ik toch niet een testament zou moeten laten opstellen. Had ik flink wat eerder moeten doen!

- Martinus Timmermans

Top advies gekregen!

12 mei 2024

Een aanrader, een begrijpelijk gesprek en correct advies.

- Linda Willemsen

Helemaal goed in orde

5 mei 2024

Wilsbeschikking is buiten al teveel heisa georganiseerd. Duidelijke taal en lage tarieven. Uitstekend.

- Charlotte Evers

Prima keus

30 april 2024

Was een uitstekende keus om via notaris-kaart aan mijn notaris te komen.

- Martinus van den Bosch

Ervaren notaris gevonden

27 april 2024

Ons samenlevingscontract is vakkundig en gauw opgesteld.
Er zaten wat extra haken en ogen aan bij ons echter hij heeft dit duidelijk en bekwaam afgehandeld.
De prijzen waren prima.

- Jacob van de Wal

Goedkoop is duurkoop

19 april 2024

Na opgelicht te zijn door mijn vorige notaris heb ik dankzij notaris-kaart wel een eerlijke notaris getroffen. Had ik veel eerder moeten doen.

- Robin Koning

Zoals verwacht

13 april 2024

Offerte was eerlijk.

- Inge Boer

Exact zoals vermoed

3 april 2024

Prima aanbod gekregen.

- Erwin Mulder

Gewoon prima!

25 maart 2024

Fantastisch gedaan! Super!

- Rogier van de Brink

Uitgelichte notarissen uit Driesum

Notarispraktijk mr. G. Huizinga B.V.

Doniawei 75
9104 GJ Damwâld
Nederland

0511 421 201
http://www.notarisleegstra.nl/

Notaris Leegstra

Blauhússtrjitte 2
9104 EV Damwâld
Nederland

0511 421 201
http://www.notarisleegstra.nl/

Hellema Notaris B.V.

Hogepol 18
9101 LZ Dokkum
Nederland

0519 294 915
http://www.hellemanotarissen.nl/