Notaris Spannum

Wil jij een betaalbare notaris uit Spannum die bij jou past?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar notaris Spannum verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Notaris-kaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notariskantoren uit Spannum – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Notaris Spannum gezocht?

Schakel direct hulp in

Notaris Spannum
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 111 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Spannum, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Wommels, Kubaard en Iens bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Spannum

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare Notaris in Spannum is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Het is nu eenmaal niet geheel volgens standaarden om zomaar een notariskantoor binnen te lopen zonder eerder contact. Er zijn enkele belangrijke punten die je zult moeten volgen om er helemaal zeker van te zijn dat je uiteindelijk een notariskantoor in Spannum vindt die het beste met je voor heeft. Wij vertellen je graag wat je moet onthouden!

Spring direct naar:

Een bekwame notaris Spannum vinden

Wil je een competente notaris in Spannum vinden? Dan kunnen we je gerust stellen! Vanuit notaris-kaart.nl kom je namelijk eenvoudig in contact met een deskundige notaris. We hebben een veelzijdig portfolio en daarmee vind je in minder dan een paar momenten een handige notaris in Spannum voor jouw opdracht. Je bent niet voor alles verplicht om een notaris in Spannum in te vliegen. Wij adviseren dan ook om dit eerst rustig na te gaan. Maar tevens als het optioneel is, is het inhuren of raadplegen van een notaris in Spannum vaak alsnog een geschikte keuze.

Indien je één van de volgende zaken wilt organiseren, ben je steevast verplicht om een notaris in Spannum in de arm te nemen:

 • Een wilsbeschikking op te stellen
 • Het opmaken van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Bij de eerstvolgende zaken raden wij ten strengste aan om een notaris in Spannum te vinden, ook al is dit niet gedwongen:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Distributie en afwikkeling van een erfenis

Als je onroerend goed wilt aan- of verkopen, zoals een woonhuis of een kantoorpand, krijg je zeker weten te maken met een notaris. Echter tevens indien je een concern wilt beginnen en van bepaalde rechtsvormen gebruik zult maken, komt een notaris in Spannum om de hoek kijken.

Alle notarissen uit Spannum

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Spannum?

Het is nog steeds zo dat men zich afvraagt voor welke kwesties je precies een notariskantoor in Spannum nodig hebt. Een notariskantoor in Spannum kan je onder meerdere bijstaan met het opstellen van een wilsbeschikking of het verwerken van een erfenis. Ook is een notariskantoor in Spannum de uitverkoren partij die je kan helpen met het opmaken van diverse notariële aktes. Denk daarbij aan een hypotheekakte of aan een akte van overdracht. Bijna iedereen zal ooit wel eens een keer een notaris nodig hebben, het is dus van belang om wel te weten hoe je een notariskantoor in Spannum moet zoeken.

Een kantoor is zodoende niet uitsluitend in staat om je sowieso verder te helpen, maar heeft regelmatig ook nog eens een notaris voor je die exact de kennis bezit waar je naar op zoek bent. Natuurlijk kom je met een algemene notaris ook een heel eind. Echter zijn er aparte denkbare situaties waar je een kenner aan het werk wilt zetten omdat deze van de hoed en de rand weet. Hier haal je ook het maximale uit je situatie. Vaak kan een professioneel notariskantoor in Spannum je daardoor juist geld besparen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Spannum?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Spannum te vinden dat bij je past.

Spannum notariskantoor testament en samenlevingscontract

Ben je een zoektocht begonnen naar die geschikte notaris die in een handomdraai voor jou je kan helpen bij het opstellen van documenten? Overweeg dan zeker in Spannum een notariskantoor te vinden voor deze opdracht. Indien je een notarieel testament wil laten opmaken kom je ook regelmatig terecht bij een speurtocht in Spannum naar een notariskantoor.

Je weet dan überhaupt dat je een wettelijk document krijgt, waarin alles begrijpelijk en juridisch juist is beschreven. De rechtsgeldigheid van het document is immers erg van belang indien het benodigd is dat hetgeen in het geschrift staat ook uitgevoerd wordt. In het geval van een samenlevingsovereenkomst is dat veelal bij het afbreken van een verbinding. In dit soort tijden is het van betekenis dat het document begrijpelijk is, rechtsgeldig is en dat er zonder enige twijfel is vastgelegd hoe de distributie van dingen eruit moet komen te zien.

Niettemin is het afbreken van een liefdesrelatie niet de enige aanleiding om een samenlevingscontract wat in Spannum via notariskantoor is opgesteld te laten ontbinden. Een samenlevingscontract komt altijd te vervallen wanneer een relatie wordt omgezet in een trouwerij of geregistreerd partnerschap. Vraag in Spannum je notariskantoor naar de condities!

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Spannum?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Spannum.

Notaris kosten Spannum

Indien je op zoek gaat naar een notaris kantoor in Spannum dan is het slim om je te oriënteren op de prijzen. Je wilt immers niet te veel geld kwijt zijn voor een notaris, maar gelijktijdig wil je ook voorkomen dat je betaalbaar uit lijkt te zijn, maar tegen een teleurstellende notaris aanloopt.

Echter hoe vind je dan echt dat kundige notaris kantoor in Spannum? Via notaris-kaart.nl vraag je gemakkelijk meerdere offertes op, waarna je je keuze kunt maken. Je weet acuut wat je kwijt bent aan een notaris kantoor in Spannum met een secuur gespecificeerde offerte.

De kosten van een notaris kantoor in Spannum kunnen als volgt worden opgebouwd:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Spannum

Nu notarissen uit Spannum vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Spannum vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

De goedkoopste notaris Spannum

Het is uiteraard niet zo dat je het eerste kantoor maar moet betreden wat er maar bij jou in de buurt zit. Met een paar stappen te doorlopen zal je bij een veel betere keuze uitkomen. Indien je deze stappen volgt, weet je zeker dat je een competente en goedkope partij zult vinden. Door helder te zijn in wat je wilt, zul je meestal in contact komen met een notarispraktijk in Spannum die nauwgezet past bij je voorkeuren. Hij moet tenslotte wel weten wat je nu precies van hem of haar verwacht.

Gaat je wens louter over het verwerven van raadgeving? Of wil je daarnaast een akte laten opmaken? Afhankelijk van je wens kan het tarief ook variëren. Voor een notarispraktijk in Spannum zien we over het algemeen een tarief van rond de €150 per uur, dit voor de reguliere notaris in de buurt met gemiddelde ervaring. Voor de startende notarissen zal dit bedrag uiteraard iets minder hoog liggen, en andersom voor een ervaren partij.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Spannum op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Spannum vergelijken

Het is simpelweg een erg goed plan om eerst een aanvraag voor een aanbieding de deur uit te doen. Het loont als je voor jezelf duidelijk hebt wat je precies wilt. Daardoor zul je zeker weten dat je te maken hebt met een specialist, een mate van professionaliteit is voor juridische zaken echt een ware noodzaak. Je komt er zo ook tijdig achter wanneer de notarispraktijk in Spannum een bepaalde klus niet voor je kan uitvoeren. Dit scheelt je weer tijd.

Daarna hoef je enkel nog maar een kennismaking in te plannen. Tijdens dit gesprek is het mogelijk om een beeld te krijgen van de notarispraktijk in Spannum die je voor je hebt. Tevens zal je gelijk kunnen zien of de professional wel diegene is die je zoekt voor jouw juridische zaken.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Spannum

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Spannum en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Spannum

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Spannum terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Spannum

Na aanvragen offertes direct ontvangen

25 mei 2024

Vlot de offertes gekregen en een juiste notaris gevonden.

- Christian Hofman

De notaris was zeer bereikbaar

17 mei 2024

Goed bereikbare notaris gekregen, erg content.

- Stefan van Doorn

Inhoudelijk en vakkundig.

10 mei 2024

De offertes rap na verzoek binnenshuis en daarom snel en prima juridisch advies ontvangen.

- Marianne Blom

Aanrader

30 april 2024

We kunnen notaris-kaart aanraden.

- Martinus van Dongen

Betrouwbare notaris gevonden

27 april 2024

Zeer vertrouwelijke kwestie goed afgehandeld door de notaris.

- Paul de Leeuw

Inderdaad zoals verwacht

16 april 2024

Voortreffelijk aanbod ontvangen.

- Frank Evers

Helemaal goed in orde

9 april 2024

Opmaken van wilsbeschikking ging zonder teveel juridische spraak en daarom goed.

- Wilhelmus Hermans

Zijn prima bijgestaan in de zaak

2 april 2024

Een eerlijke begeleiding in de zaak is alles wat we wilden en gekregen hebben. Top begeleiding gehad.

- Bastiaan Bos

Kennis van wetgeving

28 maart 2024

Naar verwachting, flink wat kennis van zaken.

- Guido van den Bosch

Uitgelichte notarissen uit Spannum

Notaris IJdema

Voorstraat 41
8801 LA Franeker
Nederland

0517 395 325
http://www.notarisijdema.nl/

Willem Jansma

Hoyte Roucomastrjitte 40
9035 CD Dronryp
Nederland

0517 231 752
http://www.willemjansma.nl/hoofd/Lllkkkcckk0999.php

Detmar Notaris Mr L A

Eekwerdlaan 2
8701 LS Bolsward
Nederland

0515 572 455
http://www.detmartroost.nl/