Notaris Wolsum

Wil jij een professionele notaris in Wolsum die bij jou past?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar notaris Wolsum verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Notaris-kaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notariskantoren uit Wolsum – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2023 en verder.

Notaris Wolsum gezocht?

Een notaris uit Wolsum vinden

Notaris Wolsum
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 106 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Wolsum, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Hartwerd, Burgwerd en Hichtum bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Wolsum

Een betaalbare en geschikte Notaris vinden in Wolsum kan best een lastige zijn. Je kunt nu eenmaal niet bij het dichtstbijzijnde notariskantoor binnen stappen en de eerste persoon aanspreken die je ziet. Er zijn enkele belangrijke stappen die je zult moeten volgen om er zeker van te zijn dat je uiteindelijk een notariskantoor in Wolsum vindt die het beste met je voor heeft. Lees hieronder verder om te leren hoe ook jij de beste notaris van Wolsum kunt vinden!

Spring direct naar:

Een kundige notaris Wolsum vinden

Ben je ook op zoek naar een notaris in Wolsum? Het kan lastig zijn om uit te komen bij de kundige professional die je juridische zaken en stukken onder handen kan nemen. Wij snappen dit als geen ander. Door het forse aanbod is het ingewikkeld om de handige partijen nog te vinden. Gelukkig zijn wij er voor je om je bij te staan in deze zoektocht. Op deze website zullen we je dan ook alle tips laten zien die we je mee kunnen geven als je op zoek gaat naar een notaris in Wolsum. Met deze tips is het vinden van een notaris bij lange na niet meer zo zwaar als daarvoor.

Wanneer je één van onderstaande zaken wilt organiseren, ben je iedere keer verplicht om een notaris in Wolsum in de arm te nemen:

 • Een wilsbeschikking op te stellen
 • Het opmaken van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Wij adviseren daarbuiten om voor de komende gevallen een notaris in Wolsum te zoeken:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Distributie en afwikkeling van een erfenis

Alle notarissen uit Wolsum

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Wolsum?

Het goede notariskantoor in Wolsum sluit exact aan bij je behoeften. Een van de vele voordelen van een notariskantoor in Wolsum is dat er talloze notarissen werken die je ook kunnen helpen. Veelal heeft een notariskantoor in Wolsum voor verschillende vakgebieden notarissen in dienst. Je kunt derhalve voor een enorm breed scala aan opdrachten terecht bij een notariskantoor in Wolsum.

Een kantoor is zodoende niet uitsluitend in staat om je sowieso verder te helpen, maar heeft meestal ook nog eens een notaris voor je die precies de kennis bezit waar je naar op zoek bent. Allicht kom je met een algemene notaris ook een heel eind. Een expert kan je vaak net even iets extra’s brengen, indien de toestand erom vraagt. Hier haal je ook het meeste uit je situatie. Vaak kan een professioneel notariskantoor in Wolsum je daarom juist geld besparen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Wolsum?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Wolsum te vinden dat bij je past.

Wolsum notariskantoor samenlevingscontract en testament

Ben je op zoek naar een kundige notaris die een samenlevingscontract voor jou en je geliefde of huisgenoot kan opmaken? Overweeg dan zeker in Wolsum een notariskantoor te zoeken voor deze opdracht. Als je een notarieel testament wil laten opmaken kom je ook veelal terecht bij een zoektocht in Wolsum naar een notariskantoor.

Je weet dan hoe dan ook dat je een legaal document ontvangt, waarin alles helder en juridisch juist is vastgelegd. Dit komt zeer goed van pas indien een samenlevingscontract relevant wordt. Doorgaans is dat pas bij het opheffen van de regeling in kwestie. Je wil daarbij dat alles begrijpelijk is beschreven, degelijk is gedocumenteerd en dat het zonder enige twijfel duidelijk is welke zaken aan wie toebehoren en hoe de verdeling eruit komt te zien.

Desalniettemin is het verbreken van een relatie niet de enige reden om een samenlevingscontract wat in Wolsum via notariskantoor is opgesteld te laten verbreken. In ieder geval een huwelijk of geregistreerd partnerschap kan de voorwaarden van een samenlevingscontract laten verbreken. Je kunt het beste in Wolsum je notariskantoor om hulp vragen.

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Wolsum?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Wolsum.

Notaris kosten Wolsum

Het is noodzakelijk dat je weet wat het onderscheid is tussen een reguliere jurist en een notaris. Dit is toch de allereerste stap die je moet zetten. Je neemt een jurist in de arm voor algemene juridische kwesties en raad. Je kunt bijvoorbeeld denken aan een verweerschrift. Een notaris richt zich hoofdzakelijk op notariële zaken en aktes. Daardoor is het een professional met een hoge mate van specifieke kennis en specialisatie.

Het notaris kantoor in Wolsum stelt onder andere de stukken op die komen kijken bij het verstrekken van een kredietverlening of bij het opmaken van een wilsbeschikking. De taken van een jurist en de taken van een notaris zijn over en weer niet uitwisselbaar.

Er zijn allerlei manieren om de kosten van een notaris kantoor in Wolsum op te bouwen. Dit zijn de veel voorkomende:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Wolsum

Nu notarissen uit Wolsum vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Wolsum vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

Hoe vind je de goedkoopste notarispraktijk Wolsum

Er zijn verschillende aanleidingen waarom de tariefstelling voor een notarispraktijk in Wolsum kunnen afwijken. De ene notarispraktijk in Wolsum is natuurlijk de andere niet. Wat een notaris kost kan erg uiteen lopen op basis van ervaring, specialisatie, kennisgebieden en hoeveelheid opdrachten.

Een notarispraktijk in Wolsum die net gestart is, of uit enkel één of twee notarissen bestaat, kost normaliter iets minder dan een notarispraktijk in Wolsum die veel groter is opgezet en tientallen notarissen onder contract heeft.

Een methode om de goedkoopste notarispraktijk in Wolsum te vinden is door diverse offertes te vergelijken en de minst dure te kiezen. Let er daarbij wel op dat de notaris van je keuze wel past bij je omstandigheid. Kijk tevens of je kunt achterhalen wat het ene notariskantoor in prijs laat verschillen van het andere, zodat je hier een correct beeld bij krijgt.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Wolsum op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Wolsum vergelijken

Heb je voor jezelf besloten dat je in Wolsum notarispraktijk offertes wilt aanvragen? Goed! Daar kunnen wij je immers geweldig bij begeleiden! Vanuit ons uitgebreide netwerk kunnen we je ook in Wolsum aan een notarispraktijk verbinden die past bij jouw behoefte.

Vanuit onze offerte-aanvraag kun je makkelijk in het bezit komen van drie aanbiedingen op maat en je kunt zo gemakkelijk vergelijken. Je kunt dit geheel kosteloos en vrijblijvend doen om zo tot je beste keuze voor een in Wolsum gevestigde notarispraktijk te komen. Vervolgens kun je in een gesprek of gedurende een afspraak je behoefte verder uiteen zetten.

Wacht niet langer en vraag meteen nog je vrijblijvende en kosteloos offertes op wanneer je in Wolsum een notarispraktijk zoekt. Je kunt altijd nog besluiten om een overige optie te proberen, maar via onze offertes heb je geheid succes en begint je besparing direct nog.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Wolsum

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Wolsum en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Wolsum

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Wolsum terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Wolsum

Gauw de geschikte prof getroffen

14 mei 2023

Na verzoek van de offertes kwam ik rap in gesprek met een partij die haarfijn wist wat mijn kwestie nodig had.

- Melanie Kuipers

De notaris was zeer bereikbaar

1 mei 2023

Goed bereikbare notaris gekregen, zeer content.

- Iris Brouwer

We zijn persoonlijk bijgestaan

25 april 2023

Juridische woordgebruik begrijpelijk vertaald in het proces. Hierdoor zeer content met de afhandeling.

- Sanne van den Bosch

Geen nummer, menselijke afhandeling

20 april 2023

Erg klantgericht en oplossing gericht advies gekregen. Super.

- Remco Martens

Verstand van de wet

15 april 2023

Zoals gewenst, erg vakkundig.

- Cornelia van den Broek

Voortreffelijke keuze

5 april 2023

Was een prima keuze om via notaris-kaart aan mijn notaris te komen.

- Ellen Jacobs

Correct verzorgd

31 maart 2023

Had in korte tijd een goeie aanbieding op maat, fantastisch!

- Patricia Schipper

Helemaal goed in orde

23 maart 2023

Opmaken van testament ging zonder teveel juridische taal en daarom prima.

- Stefan van Doorn

Gewoon goed

17 maart 2023

Hoopte al dat mijn notaris zo passend zou zijn.

- Pieter van Dam

Uitgelichte notarissen uit Wolsum

Detmar Notaris Mr L A

Eekwerdlaan 2
8701 LS Bolsward
Nederland

0515 572 455
http://www.detmartroost.nl/

Notariskantoor Paauwe

Hammole 20
8711 BZ Workum
Nederland

0515 542 015
http://www.notarispaauwe.nl/

Notaris kantoor Paauwe

Hammole 20
8711 BZ Workum
Nederland

0515 542 015
http://www.notarispaauwe.nl/