Notaris Ureterp

Ben jij op zoek naar een expert voor jouw notaris zaken in Ureterp?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar notaris Ureterp verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Notaris-kaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notarissen uit Ureterp – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Notaris Ureterp gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Notaris Ureterp
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 107 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Ureterp, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Olterterp, Siegerswoude en Frieschepalen bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Ureterp

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare Notaris in Ureterp is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Je kunt nu eenmaal niet bij het dichtstbijzijnde notariskantoor binnen stappen en de eerste persoon kiezen die je ziet. Er zijn enkele belangrijke punten die je zult moeten volgen om er zeker van te zijn dat je uiteindelijk een notariskantoor uit Ureterp vindt die hart heeft voor jouw zaak. Lees hieronder verder om erachter te komen hoe ook jij de beste notaris uit Ureterp kan vinden!

Spring direct naar:

Een bekwame notaris Ureterp vinden

Ook al voor een lange tijd aan het zoeken naar een notaris in Ureterp? Het kan ingewikkeld zijn om uit te komen bij de geschikte professional die jouw juridische zaken en aktes onder handen kan nemen. Wij begrijpen dit als geen ander. Misschien zie je door de bomen het bos niet meer. Maar gedurende deze zoektocht zullen wij er tevens voor je zijn. Op deze website zullen we je dan ook alle tips laten zien die we je mee kunnen geven als je op zoek gaat naar een notaris in Ureterp. Dankzij deze tips is het vinden van een notaris bij lange na niet meer zo zwaar als voorheen.

Als je één van de volgende zaken wilt regelen, ben je altijd verplicht om een notaris in Ureterp in de arm te nemen:

 • Een testament op te stellen
 • Het opmaken van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Wij adviseren verder om voor de onderstaande gevallen een notaris in Ureterp te zoeken:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Distributie en afwikkeling van een nalatenschap

Alle notarissen uit Ureterp

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Ureterp?

Het is nog steeds zo dat men zich afvraagt voor welke dingen je exact een notariskantoor in Ureterp nodig hebt. Een notariskantoor in Ureterp kan je onder andere begeleiden met het opstellen van een wilsbeschikking of het verwerken van een nalatenschap. Verder is een notariskantoor in Ureterp de uitverkoren partij die je kan assisteren met het opmaken van diverse notariële aktes. Je kunt bijvoorbeeld denken aan een hypotheekakte of een overdrachtsakte. Nagenoeg iedereen zal ooit wel eens een keer een notaris nodig hebben, het is dus noodzakelijk om wel te weten hoe je een notariskantoor in Ureterp moet zoeken.

Een algemene notaris kan je meestal ook helpen, maar een notariskantoor kan je veelal een kenmerkend specialisatie brengen. Een specialist kan je vaak net even iets extra’s brengen, als de toestand erom vraagt. Zo kom je straks ook niet voor complexe verrassingen te staan. Vaak kan een vakkundig notariskantoor in Ureterp je hierdoor juist geld besparen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Ureterp?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Ureterp te vinden dat bij je past.

Ureterp notariskantoor samenlevingscontract en testament

We zouden wel tien redenen kunnen benoemen waarom jij ook zou moeten kiezen voor een Ureterp notarispraktijk, je zult nu simpelweg erg veel baat ondervinden bij deze partij. Allereerst kan deze je flink wat geld besparen bij de aanschaf van een woning of kantoorpand. Door het advies wat een notaris je geeft, kun je als voorbeeld goedkoper uit zijn bij het passeren van de hypotheekakte. De notaris in Ureterp weet alles over de authentieke akten en overige soorten akten, je weet dus geheid dat jij altijd weer aan de eisen zal voldoen voor als voorbeeld een overeenkomst.

Verder bespaart een notariskantoor je ook regelmatig wat tijd. Het opmaken van onder andere een hypotheek akte kost veel tijd, al helemaal voor mensen die meerdere woningen in bezit hebben. Het is uiteraard zonde om hier veel te veel tijd in te stoppen. Door in Ureterp een notariskantoor te vinden, bespaar je jezelf aanzienlijke overlast.

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Ureterp?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Ureterp.

Wat zijn de kosten van een notaris kantoor Ureterp

Het is noodzakelijk dat je weet wat het verschil is tussen een normale jurist en een notaris. Het is toch de eerste stap die je moet maken. Een jurist is de professional die de algemene zaken zal bekijken op juridisch gebied. Je kunt bijvoorbeeld denken aan een bezwaar. Een notaris richt zich overwegend op notariële zaken en aktes. Daardoor is het een professional met een hoge mate van specifieke kennis en specialisme.

Het notaris kantoor in Ureterp stelt onder andere de documenten op die komen kijken bij het verstrekken van een kredietverlening of bij het opstellen van een testament. De werkzaamheden die een notaris op zich neemt, zoals het opmaken van certificaten, kunnen niet door een reguliere jurist worden gedaan.

De tariefstellingen van een notaris kantoor in Ureterp kunnen als volgt worden opgebouwd:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Ureterp

Nu notarissen uit Ureterp vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Ureterp vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

Hoe vind je de goedkoopste notaris Ureterp

Als je een goedkope notarispraktijk in Ureterp zoekt, kun je beter niet het allereerste kantoor binnentreden wat je tegenkomt. Door een aantal stappen te doorlopen zal je bij een veel betere keuze uitkomen. Als je deze stappen doorloopt, weet je zeker dat je een passende en goedkope partij zult vinden. Indien je voor jezelf scherp hebt wat je wilt, helpt het je om een goed uurtarief te krijgen bij een notarispraktijk in Ureterp. Hij moet tenslotte wel weten wat je nu precies van hem of haar wil.

Gaat je behoefte uitsluitend over het verkrijgen van hulp? Of wil je bovendien een overeenkomst laten opmaken? Door hier rekening mee te houden zal je keuze in een keer een stuk simpeler worden. Voor een notarispraktijk in Ureterp zien we meestal een tarief van rond de €150 per uur, dit voor de reguliere notaris in de omgeving met gemiddelde ervaring. Voor de startende notarissen zal dit bedrag uiteraard iets lager liggen, en tegenovergesteld voor een geroutineerde partij.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Ureterp op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Ureterp vergelijken

Het is handig om verschillende offertes aan te vragen en deze te vergelijken. In de aanvraag zul je helder moeten zijn in wat je wilt en wat je zoekt. Je weet dan echt zeker dat je met een expert te maken krijgt, wat ontzettend belangrijk is in het geval van juridische affaires. Mocht de notarispraktijk in Ureterp iets niet kunnen doen dan kom je hier op een snelle wijze achter, dit bespaart een boel tijd die onnodig besteed wordt.

Vervolgens hoef je uitsluitend nog maar een consult in te plannen. Tijdens dit gesprek is het mogelijk om een beeld te krijgen van de notarispraktijk in Ureterp die je voor je hebt. Verder zul je direct kunnen zien of de persoon wel diegene is die je zoekt voor jouw juridische zaken.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Ureterp

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Ureterp en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Ureterp

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Ureterp terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Ureterp

Hele zaak vakkundig begeleid

21 mei 2024

Vlotte en pragmatische reacties gedurende het proces. Tevens snel reactie op aanvraag van de offertes.

- Laura Gerritsen

Verstand van regelgeving

12 mei 2024

Zoals vermoed, erg kundig.

- Pieter de Boer

Individueel bijgestaan

10 mei 2024

Persoonlijke begeleiding op menselijk niveau. Super.

- Inge Vos

Helemaal goed in orde

2 mei 2024

Wilsbeschikking is zonder al teveel heisa geregeld. Duidelijke taal en lage kosten. Perfect.

- Ruben Peters

Oprecht top!

21 april 2024

Geweldig geregeld! Grandioos!

- Elizabeth Driessen

Door raad en daad bijgestaan

16 april 2024

Een mens gevonden die van aanpakken wist. Heel veel aan gehad. Geweldig!

- Jacoba van den Bosch

Aanrader!

9 april 2024

Een aanrader, een helder gesprek en juist advies.

- Robertus Hermans

Gepaste notariële hulp

1 april 2024

Overweldigend om door een aangenaam gevoelsmens bijgestaan te worden.

- Eveline Schipper

Ervaren notaris gevonden

28 maart 2024

Deskundige notaris gevonden die ons geholpen heeft met ons samenlevingscontract.
Er zaten wat extra haken en ogen aan bij ons echter hij heeft dit duidelijk en professioneel afgehandeld.
Ook vielen de tarieven ons erg mee.

- Gerardus de Graaf

Uitgelichte notarissen uit Ureterp

MOOK de Notaris

Nije Jirden 14
9231 KT Surhuisterveen
Nederland

0512 369 800
http://www.mookdenotaris.nl/

Notaris Mr. P.K. de Boer

Kamperfoelielaan 6-A
9363 EV Marum
Nederland

0594 646 438
http://www.notarisdeboer.nl/

Yvon Notariaat B.V.

Berglaan 2
9203 EG Drachten
Nederland

0512 368 080
http://www.yvon.nl/