Notaris Ulrum

Wil jij een professionele notaris in Ulrum die bij jou past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar notaris Ulrum verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Notaris-kaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notarissen uit Ulrum – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2023 en verder.

Notaris Ulrum gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Notaris Ulrum
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 116 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Ulrum, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Lauwerzijl, Leens en Zuurdijk bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Ulrum

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare Notaris in Ulrum is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Het is nu eenmaal niet geheel volgens standaarden om zomaar een notariskantoor binnen te lopen zonder eerder contact. Er zijn een aantal stappen om in je achterhoofd te houden wanneer je opzoek gaat naar een notaris uit Ulrum. Lees hieronder verder om te leren hoe ook jij de beste notaris van Ulrum kan vinden!

Spring direct naar:

Een top notaris Ulrum vinden

Ook al voor een lange periode aan het zoeken naar een notaris in Ulrum? Het is niet steevast eenvoudig om bij de juiste professional uit te komen, die je juridische zaken en officiële aktes onder zijn hoede kan nemen. Wij snappen dit als geen ander. Mogelijk zie je door de bomen het bos niet meer. Gelukkig zijn wij er voor je om je bij te staan in deze expeditie. We laten dan ook alles aan bod komen wat jij nodig hebt, als je op zoek bent naar een notaris in Ulrum. En dankzij deze tips wordt je zoektocht simpeler dan ooit.

Je bent in ieder geval gedwongen om een notaris in Ulrum te vinden voor:

 • Een wilsbeschikking op te stellen
 • Het opmaken van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Bij de volgende zaken raden wij ten zeerste aan om een notaris in Ulrum te vinden, ook al is dit niet gedwongen:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Verdeling en afhandeling van een erfenis

Alle notarissen uit Ulrum

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Ulrum?

Het juiste notariskantoor in Ulrum sluit exact aan bij je behoeften. Een van de talrijke voordelen van een notariskantoor in Ulrum is dat er verscheidene notarissen werken die je op weg kunnen helpen. Je zult bij een notariskantoor in Ulrum dan ook notarissen voor talloze soorten kennisgebieden zien rondlopen. Je kunt dus voor heel veel verschillende projecten terecht bij een notariskantoor in Ulrum.

Een kantoor is natuurlijk niet uitsluitend in staat om je überhaupt verder te helpen, maar heeft vaak ook nog eens een notaris voor je die precies de specialisatie bezit waar je naar op zoek bent. Uiteraard kom je met een algemene notaris ook een heel eind. Een specialist kan je vaak net even iets extra’s brengen, indien de situatie erom vraagt. Zo kom je achteraf ook niet voor teleurstellende verrassingen te staan. Vaak kan een vakkundig notariskantoor in Ulrum je daarom juist geld besparen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Ulrum?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Ulrum te vinden dat bij je past.

Ulrum notariskantoor testament & samenlevingscontract

We zouden wel tien oorzaken kunnen opnoemen waarom jij mede zou moeten kiezen voor een Ulrum notarispraktijk, je zal nu eenmaal heel veel baat ondervinden bij deze partij. Op de eerste plaats is het een optie om geld te besparen bij de aankoop van een woning. Vanwege het advies wat een notaris je geeft, kun je onder andere goedkoper uit zijn bij het passeren van de hypotheekakte. De notaris in Ulrum weet alles over de authentieke akten en andere soorten akten, je weet dus zeker weten dat jij altijd weer aan de eisen zult voldoen voor als voorbeeld een contract.

Bovendien zal je vanwege de notaris behoorlijk tijd kunnen besparen. Het opmaken van bijvoorbeeld een hypotheek akte kost veel tijd, al helemaal voor personen die een aantal huizen in bezit hebben. Het is allicht zonde om hier veel te veel tijd in te stoppen. Door in Ulrum een notariskantoor te zoeken, bespaar je jezelf behoorlijk inspanning.

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Ulrum?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Ulrum.

Notaris kosten Ulrum

Het is belangrijk dat je weet wat het onderscheid is tussen een normale jurist en een notaris. Dit is toch de allereerste stap die je moet zetten. Je neemt een jurist in de arm voor algemene juridische zaken en advies. Denk hierbij met name aan adviezen of aan het schrijven van beroepschriften. Een notaris daarentegen is de partij die in het bijzonder gericht is op de notariële zaken. Hierdoor is het een persoon met een hoge mate van specifieke kennis en specialisatie.

Een notaris kantoor in Ulrum is erop ingericht om testamenten of hypotheekaktes op te stellen. De taken van een jurist en de taken van een notaris zijn over en weer niet uitwisselbaar.

Er zijn aparte manieren om de onkosten van een notaris kantoor in Ulrum op te bouwen. Dit zijn de veel voorkomende:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Ulrum

Nu notarissen uit Ulrum vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Ulrum vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

De goedkoopste notaris Ulrum

De kosten voor een notarispraktijk in Ulrum kunnen behoorlijk uiteen lopen om aparte redenen. De ene notarispraktijk in Ulrum is biologisch de andere niet. Wat een notaris kost kan flink uiteen lopen op basis van ervaring, specialismes, vakgebieden en aantal opdrachten.

Een notarispraktijk in Ulrum die net gestart is, of uit slechts één of twee notarissen bestaat, kost gemiddeld iets minder dan een notarispraktijk in Ulrum die veel steviger is opgericht en tientallen notarissen onder contract heeft.

Je kunt in theorie de goedkoopste notarispraktijk vinden door aanbiedingen op te vragen en daar de goedkoopste van te kiezen. Let er hierbij wel op dat de notaris van jouw keuze wel past bij jouw omstandigheid. Kijk ook of je kunt achterhalen wat het ene notariskantoor in prijs laat variëren van het andere, zodat je hier een aardig beeld bij krijgt.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Ulrum op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Ulrum vergelijken

Heb je voor jezelf besloten dat je in Ulrum notarispraktijk aanbiedingen wilt opvragen? Mooi! Daar begeleiden we je graag bij! Vanuit ons uitgebreide netwerk kunnen we je ook in Ulrum aan een notarispraktijk koppelen die past bij je wensen.

Je vraagt makkelijk via onze offerte-aanvraag drie aanbiedingen op en je offerteaanvraag wordt spoedig beantwoord door meerdere partijen die voor jou interessant zijn. Je kunt dit volkomen kosteloos en vrijblijvend doen om zo tot je beste keuze voor een in Ulrum gevestigde notarispraktijk te komen. Hierna kun je in een consult of bij een afspraak je wensen verder uiteen zetten.

Wanneer je in Ulrum een notarispraktijk zoekt, is het belangrijk om niet langer te wachten en vandaag nog een gratis en vrijblijvende offerte op te vragen. Later kun je over het algemeen nog een overige route bewandelen, maar wij verzekeren dat je met onze offertes succes zult hebben en dat je vandaag al start met besparen op je onkosten voor een notaris.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Ulrum

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Ulrum en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Ulrum

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Ulrum terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Ulrum

Door raad en daad bijgestaan

22 november 2023

Een professional gevonden die van aanpakken wist. Heel veel aan gehad. Geweldig!

- Albert Bakker

Kennis van zaken

18 november 2023

Naar verwachting, veel kennis van zaken.

- Peter Jonker

Samenlevingscontract opgemaakt

7 november 2023

Samenlevingscontract was vlug afgehandeld. Prachtig!

- Martinus Smeets

Vertrouwelijke notaris ingeschakeld

31 oktober 2023

Zeer vertrouwelijke kwestie goed geregeld door de notaris.

- Koen de Vos

Prima raadgeving gekregen!

24 oktober 2023

Onbetwistbaar advies gekregen, echt blij met onze aanvraag op notaris-kaart.

- Marinus Schipper

Gewoon top!

10 oktober 2023

Boven verwachting! Top!

- Johanna Huisman

Door raad en daad geholpen

6 oktober 2023

Een mens gevonden die van aanpakken wist. Erg veel aan gehad. Uitstekend!

- Michael van der Meulen

Vlug een deskundige professional

30 september 2023

Na de offertes razendsnel de geschikte keuze kunnen maken. Gesprek volgde vlug.

- Alexander van de Velde

Goed en snel geregeld

23 september 2023

Opmaken van wilsbeschikking ging zonder teveel juridische taal en daarom goed.

- Bas Timmermans

Uitgelichte notarissen uit Ulrum

Notariskantoor Hilgen

Wierde 7
9965 TA Leens
Nederland

0595 572 205
http://www.notarishilgen.nl/

Hilgen Netwerk Notarissen

Wierde 7
9965 TA Leens
Nederland

0595 572 205
http://www.notarishilgen.nl/?utm_source=google&utm_medium=google-places&utm_campaign=local-search

Mr. Tj. Smid Netwerk Notarissen

De Gast 6
9801 AD Zuidhorn
Nederland

0594 503 131
http://www.notariszuidhorn.nl/?utm_source=google&utm_medium=google-places&utm_campaign=local-search