Notaris Lauwerzijl

Ben jij opzoek naar een top notaris uit Lauwerzijl die bij jou past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Notaris-kaart zorgt dat jij die op zoek bent naar notaris Lauwerzijl verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Notaris-kaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notariskantoren uit Lauwerzijl – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Notaris Lauwerzijl gezocht?

Laat je snel helpen

Notaris Lauwerzijl
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 116 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Lauwerzijl, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Niezijl, Grijpskerk en Pieterzijl bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Lauwerzijl

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare Notaris in Lauwerzijl is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Je kunt nu eenmaal niet bij het meest nabije notariskantoor binnen stappen en de eerste persoon aanspreken die je ziet. Er zijn enkele belangrijke punten die je zult moeten volgen om er zeker van te zijn dat je uiteindelijk een notariskantoor uit Lauwerzijl vindt die hart heeft voor jouw zaak. Lees hieronder verder om erachter te komen hoe ook jij de beste notaris van Lauwerzijl kunt vinden!

Spring direct naar:

Een top notaris Lauwerzijl vinden

Ben je op zoek naar een professionele notaris in Lauwerzijl? Dan kunnen we je gerust stellen! Via notaris-kaart.nl kom je immers eenvoudig in contact met een competente notaris. Met ons brede aanbod vindt je binnen enkele ogenblikken een kundige notaris in Lauwerzijl die aansluit op je behoefte. In sommige gevallen is het vereist om een notaris in Lauwerzijl in te schakelen, in overige gevallen is het inschakelen van een notaris in Lauwerzijl niet verplicht, maar raden wij het wel ten strengste aan.

Als je één van de volgende zaken wilt organiseren, ben je immer verplicht om een notaris in Lauwerzijl in de arm te nemen:

 • Een wilsbeschikking op te stellen
 • Het opmaken van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Bij de eerstvolgende zaken raden wij ten strengste aan om een notaris in Lauwerzijl te vinden, ook al is dit niet vereist:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Distributie en behandeling van een nalatenschap

Wanneer je onroerend goed wilt aan- of verkopen, zoals een huis of een bedrijfspand, krijg je ook te maken met een notaris. Maar ook bij executie veilingen en het beginnen van een onderneming binnen allemaal rechtsvormen komt een notaris in Lauwerzijl om de hoek kijken.

Alle notarissen uit Lauwerzijl

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Lauwerzijl?

Het is nog over het algemeen zo dat men zich afvraagt voor welke dingen je exact een notariskantoor in Lauwerzijl nodig hebt. Een notariskantoor in Lauwerzijl kan je onder meerdere bijstaan met het opstellen van een wilsbeschikking of het verwerken van een nalatenschap. Daarbuiten is het zo dat een notariskantoor in Lauwerzijl er voor je zal zijn als je een bepaalde akte moet opstellen. Denk hier aan een hypotheekakte of aan een akte van overdracht. Het helpt als je weet hoe je een deskundig notariskantoor in Lauwerzijl kunt vinden, omdat haast iedereen wel eens een keer een toestand heeft waar hij een notaris bij nodig heeft.

Een kantoor is derhalve niet uitsluitend in staat om je überhaupt verder te helpen, maar heeft doorgaans ook nog eens een notaris voor je die uitgerekend de kennis bezit waar je naar op zoek bent. Allicht kom je met een algemene notaris ook een heel eind. Een expert kan je vaak net even iets extra’s brengen, indien de omstandigheid daarom vraagt. Zo kom je daarna ook niet voor complexe verrassingen te staan. Wat dat betreft kan een fatsoenlijk notariskantoor in Lauwerzijl je enorm veel geld schelen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Lauwerzijl?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Lauwerzijl te vinden dat bij je past.

Lauwerzijl notariskantoor samenlevingscontract en testament

Ben je een expeditie gestart naar die geschikte notaris die in een handomdraai voor jou je kan helpen bij het opstellen van stukken? Laat je dan vooral eens inspireren door in Lauwerzijl een notariskantoor te raadplegen. Indien je een notarieel wilsbeschikking wil laten opmaken kom je ook dikwijls terecht bij een expeditie in Lauwerzijl naar een notariskantoor.

Je weet dan hoe dan ook dat je een rechtsgeldig document krijgt, waarin alles helder en juridisch juist is vastgelegd. Dit komt bijzonder goed van pas indien een samenlevingscontract belangrijk wordt. In het geval van een samenlevingsovereenkomst is dat meestal bij het eindigen van een relatie. Je wil daarbij dat alles duidelijk is verwoord, correct is vastgelegd en dat het zonder enige twijfel helder is welke zaken aan wie toebehoren en hoe de distributie eruit komt te zien.

Desalniettemin is het afbreken van een verbinding niet de enige reden om een samenlevingscontract wat in Lauwerzijl via notariskantoor is opgemaakt te laten verbreken. Een samenlevingscontract komt in ieder geval te vervallen als een verhouding wordt omgezet in een trouwerij of geregistreerd partnerschap. Je kunt het beste in Lauwerzijl je notariskantoor om begeleiding vragen.

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Lauwerzijl?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Lauwerzijl.

Kosten notaris Lauwerzijl

Het is noodzakelijk dat je weet wat het verschil is tussen een gewone jurist en een notaris. Dit helpt je om tot de passende keuze te komen. Een jurist is de persoon die de algemene zaken zal bekijken op juridisch gebied. Denk hierbij met name aan adviezen of aan het schrijven van beroepschriften. Een notaris anderzijds is de partij die in het speciaal gericht is op de notariële zaken. Daardoor is het een persoon met een hoge mate van specifieke kennis en specialisatie.

Een notaris kantoor in Lauwerzijl is erop ingericht om testamenten of hypotheekaktes op te stellen. De werkzaamheden van een jurist en de werkzaamheden van een notaris zijn onderling niet uitwisselbaar.

Er zijn diverse manieren om de tarieven van een notaris kantoor in Lauwerzijl op te bouwen. Dit zijn de meest voorkomende:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Lauwerzijl

Nu notarissen uit Lauwerzijl vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Lauwerzijl vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

De meest betaalbare notaris Lauwerzijl

Het is uiteraard niet zo dat je het allereerste kantoor maar moet binnenstappen wat er maar bij jou in de regio zit. Wanneer je een paar makkelijke stappen doorloopt, kom je uit bij een oplossing die wel bij je past. Via deze stappen weet je immers dat je een betrouwbare partij zal vinden. Als je voor jezelf helder hebt wat je wilt, helpt het je om een goed uurtarief te krijgen bij een notarispraktijk in Lauwerzijl. Hij moet tenslotte wel weten wat je nu exact van hem of haar verwacht.

Gaat je behoefte alleen over het verkrijgen van begeleiding? Of wil je tevens een hypotheekakte laten opmaken? Afhankelijk van je wens kan het uurtarief ook variëren. Voor een notarispraktijk in Lauwerzijl zien we over het algemeen een tarief van rond de €150 per uur, dit voor de reguliere notaris in de omgeving met gemiddelde ervaring. Voor de startende notarissen zal dit bedrag uiteraard iets minder hoog liggen, en andersom voor een geroutineerde partij.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Lauwerzijl op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Lauwerzijl vergelijken

Het is uiteraard een zeer goed idee om eerst een aanvraag voor een aanbieding de deur uit te doen. Het loont als je voor jezelf helder hebt wat je precies verwacht. Hierdoor zul je zeker weten dat je te maken hebt met een expert, een mate van deskundigheid is voor juridische zaken echt een ware noodzaak. Mocht de notarispraktijk in Lauwerzijl iets niet kunnen doen dan kom je hier op een vlotte manier achter, dit scheelt een heleboel tijd die overbodig besteed wordt.

Hierna hoef je alleen nog maar een consult in te plannen. Dankzij dit contact is het een optie om een beeld te krijgen van de notarispraktijk in Lauwerzijl die je voor je hebt. Je kunt dan meteen kijken of het goed klikt met deze notaris.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Lauwerzijl

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Lauwerzijl en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Lauwerzijl

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Lauwerzijl terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Lauwerzijl

Eenvoudig goed

25 mei 2024

Begrijpelijk en snel. Dank!

- Stefan Willemsen

Betrouwbare partij

17 mei 2024

Vertrouwde partij ontdekt die me ondersteunt. Prettig!

- Anouk de Bruin

Helemaal goed in orde

6 mei 2024

Testament is buiten al teveel poespas georganiseerd. Begrijpelijke taal en lage tarieven. Uitstekend.

- Marleen Verhoeven

Door raad en daad bijgestaan

3 mei 2024

Een mens gevonden die van aanpakken wist. Zeer veel aan gehad. Geweldig!

- Robertus van der Meulen

Zorgvuldig geregeld

23 april 2024

Snel de geschikte persoon ontdekt, aangenaam!

- Steven van der Heijden

Kennis van de wet

14 april 2024

Naar verwachting, flink wat kennis van zaken.

- Mark de Jonge

Begeleiding was persoonlijk

13 april 2024

Elke stap werd kritisch gefundeerd . Daarom zeer tevreden met de afhandeling.

- Wendy van Vliet

Duidelijkheid voor later

6 april 2024

Een moment lang overwogen of ik toch niet een testament zou moeten laten opstellen. Content met deze keuze!

- Laura Janssen

Duidelijk opgave van de tarieven gekregen en deze is netjes opgevolgd. Content dus!

28 maart 2024

- Cornelis Maas

Uitgelichte notarissen uit Lauwerzijl

Notariskantoor Hilgen

Wierde 7
9965 TA Leens
Nederland

0595 572 205
http://www.notarishilgen.nl/

Hilgen Netwerk Notarissen

Wierde 7
9965 TA Leens
Nederland

0595 572 205
http://www.notarishilgen.nl/?utm_source=google&utm_medium=google-places&utm_campaign=local-search

Mw Notariaat

Het Steen 13
9861 BA Grootegast
Nederland

0594 612 033
http://www.mwnotariaat.nl/