Notaris Ubbena

Heb jij behoefte aan een topper voor jouw notaris zaken in Ubbena?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar notaris Ubbena verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Notaris-kaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notariskantoren uit Ubbena – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Notaris Ubbena gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Notaris Ubbena
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 120 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Ubbena, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Loon, Vries en Rhee bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Ubbena

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare Notaris in Ubbena is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Het is nu eenmaal niet geheel volgens etiquette om zomaar een notariskantoor binnen te stappen zonder eerder contact. Er zijn een aantal stappen om in je achterhoofd te houden wanneer je opzoek gaat naar een notaris uit Ubbena. Lees hieronder verder om te leren hoe ook jij de beste notaris uit Ubbena kan vinden!

Spring direct naar:

Een kundige notaris Ubbena vinden

Ben je zoekende naar een professionele notaris in Ubbena? Dan kunnen we je gerust stellen! Dankzij notaris-kaart.nl kom je namelijk gemakkelijk in contact met een deskundige notaris. We hebben een royaal portfolio en daarmee vind je binnen een paar momenten een handige notaris in Ubbena voor jouw opdracht. Je bent niet voor alles verplicht om een notaris in Ubbena in te schakelen. Wij adviseren dan ook om dit van tevoren even na te gaan. Maar ook als het optioneel is, is het inhuren of benaderen van een notaris in Ubbena vaak alsnog een geschikte keuze.

Je bent in ieder geval verplicht om een notaris in Ubbena te vinden voor:

 • Een wilsbeschikking op te stellen
 • Het opmaken van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Wij adviseren verder om voor de komende gevallen een notaris in Ubbena te zoeken:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Verdeling en behandeling van een erfenis

Indien je onroerend goed wilt aan- of verkopen, bijvoorbeeld een woning of een bedrijfspand, krijg je ook te maken met een notaris. Maar ook als je een bedrijf wilt opzetten en van sommige rechtsvormen gebruik gaat maken, komt een notaris in Ubbena om de hoek kijken.

Alle notarissen uit Ubbena

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Ubbena?

Een aantal mensen zijn zoekende naar waar ze precies een notariskantoor in Ubbena voor nodig hebben. Een notariskantoor in Ubbena zal je helpen met vrijwel alles wat betrekking heeft op familiaire zaken zoals bijvoorbeeld een nalatenschap of een testament. Daarbuiten is een notariskantoor in Ubbena de uitverkoren partij die je kan ondersteunen met het opstellen van een aantal notariële aktes. Denk hier aan een hypotheekakte of aan een akte van overdracht. Het helpt als je weet hoe je een bekwaam notariskantoor in Ubbena kunt vinden, omdat bijna iedereen wel eens een keer een situatie heeft waar hij een notaris bij nodig heeft.

Een kantoor is daarom niet alleen in staat om je hoe dan ook verder te helpen, maar heeft regelmatig ook nog eens een notaris voor je die uitgerekend de kennis bezit waar je naar op zoek bent. Allicht kom je met een algemene notaris ook een heel eind. Een deskundige kan je vaak net even iets extra’s brengen, wanneer de gebeurtenis erom vraagt. Hiermee haal je ook het maximale uit je situatie. Vaak kan een kundig notariskantoor in Ubbena je daardoor juist geld besparen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Ubbena?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Ubbena te vinden dat bij je past.

Ubbena notariskantoor testament en samenlevingscontract

Ben je een speurtocht begonnen naar die geweldige notaris die in een handomdraai voor jou je kan helpen bij het opmaken van documenten? Laat je dan vooral eens inspireren door in Ubbena een notariskantoor te raadplegen. Als je een notarieel testament wil laten opmaken kom je ook vaak terecht bij een expeditie in Ubbena naar een notariskantoor.

Je weet dan hoe dan ook dat je een legaal document ontvangt, waarin alles duidelijk en juridisch juist is gedocumenteerd. Dit komt uitermate goed van pas indien een samenlevingscontract belangrijk wordt. In het geval van een samenlevingsovereenkomst is dat gewoonlijk bij het opheffen van een verbinding. Je wil daarbij dat alles duidelijk is beschreven, fatsoenlijk is beschreven en dat het zonder enige twijfel helder is welke zaken aan wie toebehoren en hoe de verdeling eruit komt te zien.

Echter gelukkig komt – in contrast tot bij een wilsbeschikking – niet altijd een overlijden kijken bij een ontbinding van het geschrift wat je in Ubbena via notariskantoor hebt laten opstellen. Ook een trouwerij of geregistreerd partnerschap kan de voorwaarden van een samenlevingscontract laten verbreken. Je kunt het beste in Ubbena je notariskantoor om raad vragen.

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Ubbena?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Ubbena.

Notaris kosten Ubbena

Het is belangrijk dat je weet wat het onderscheid is tussen een reguliere jurist en een notaris. Dit helpt je om tot de juiste keuze te komen. Een jurist is de professional die de algemene zaken zal bekijken op juridisch gebied. Je kunt bijvoorbeeld denken aan een bezwaar. Een notaris richt zich voornamelijk op notariële zaken en aktes. Daardoor is het een persoon met een hoge mate van specifieke kennis en specialisme.

Het notaris kantoor in Ubbena stelt als voorbeeld de stukken op die komen kijken bij het uitreiken van een kredietverlening of bij het opmaken van een testament. De werkzaamheden die een notaris op zich neemt, waaronder het opmaken van certificaten, kunnen niet door een gewone jurist worden gedaan.

De tariefstellingen van een notaris kantoor in Ubbena kunnen als volgt worden gespecificeerd:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Ubbena

Nu notarissen uit Ubbena vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Ubbena vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

De meest betaalbare notaris Ubbena

Het is uiteraard niet zo dat je het allereerste kantoor maar moet binnenstappen wat er maar bij jou in de buurt zit. Wegens een aantal stappen te doorlopen zal je bij een veel betere keuze uitkomen. Dankzij deze stappen weet je immers dat je een betrouwbare partij zal vinden. Wanneer je voor jezelf helder hebt wat je wilt, helpt het je om een goed uurtarief te krijgen bij een notarispraktijk in Ubbena. Als de taak duidelijk is, is het veel simpeler om een passend uurtarief af te spreken.

Is het uitsluitend maar nodig om raad te krijgen voor onder andere het overnemen van een huis of wil je tevens een hypotheekakte op laten stellen? Afhankelijk van je wens kan het uurtarief ook afwijken. Over het algemeen genomen zien we bij een notarispraktijk in Ubbena een standaard tarief van €150. Ga je voor een persoon met wat minder ervaring, ben je over het algemeen wat goedkoper uit. Ga je voor een professional met wat extra ervaring, betaal je wel wat meer.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Ubbena op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Ubbena vergelijken

Het is verstandig om diverse offertes aan te vragen en deze te vergelijken. Het loont als je voor jezelf duidelijk hebt wat je precies wilt. Je weet dan ook zeker dat je met een specialist te maken krijgt, wat zeer noodzakelijk is in het geval van juridische aangelegenheden. Je komt er zo ook tijdig achter als de notarispraktijk in Ubbena een bepaalde klus niet voor je kan uitvoeren. Dit scheelt jou weer tijd.

De eerstvolgende stap is het voeren van een kennismakingsgesprek. Via dit gesprek krijg je meer begrip in wat de notarispraktijk in Ubbena voor jou kan inhouden. Je kunt dan direct kijken of het fijn klikt met deze notaris.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Ubbena

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Ubbena en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Ubbena

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Ubbena terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Ubbena

Kosten wel maar moeite niet bespaard

20 juli 2024

Verklaring van erfrecht was zo afgehandeld! Nou echt aan te raden om te vergelijken, daarom wat euro’s bespaard. Met die reden ben ik content!

- Dennis Boer

Snel afgehandeld

9 juli 2024

Verzoek verliep snel en de benodigde documenten waren binnen no time opgesteld.Vlot en zonder moeilijk toestanden dus blij met de manier waarop dit gaat.

- Kelly van Beek

Uiteindelijk een samenlevingscontract

3 juli 2024

Even getwijfeld of het noodzakelijk was, maar toch alles maar op papier laten zetten. Voelt wel prettig.

- Nienke Wolters

Geen nummer, humane behandeling

26 juni 2024

Erg klantgericht en oplossing gericht advies gekregen. Prettig.

- Johan van der Heijden

Moment voor actie

22 juni 2024

Een prof gevonden die van aanpakken wist. Enorm veel aan gehad. Super!

- Nancy Schipper

Eenvoudigweg top!

11 juni 2024

Boven verwachting! Top!

- Marinus de Lange

Voortreffelijke keus

3 juni 2024

Achteraf verheugd dat ik mijn notaris via notaris-kaart heb gezocht.

- Barry Willems

Samenlevingscontract opgesteld

28 mei 2024

Samenlevingscontract was vlug geregeld. Fantastisch!

- Ronald Martens

Minder duur uit dan ik dacht

22 mei 2024

Onkosten vielen een stuk minder hoog uit dan ik dacht.

- Hendrik de Ruiter

Uitgelichte notarissen uit Ubbena

Notariaat Vries B.V.

Vriezerweg 8a
9482 TB Tynaarlo
Nederland

0592 541 219
http://www.notariaatvries.nl/

Mr. N H Wessel Notariskantoor

Hoofdweg 153
9765 CB Paterswolde
Nederland

050 309 5638
http://www.notariswessel.nl/

De Haan Advocaten & Notarissen Assen

Overcingellaan 17
9401 LA Assen
Nederland

0592 430 340
https://www.dehaanlaw.nl/vestigingen/assen