Notaris Ter Apelkanaal

Ben jij opzoek naar een top notaris uit Ter Apelkanaal die bij jou past?

Lees dan vooral verder.

Notaris-kaart zorgt dat jij die zoekt naar notaris Ter Apelkanaal verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Notaris-kaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notariskantoren uit Ter Apelkanaal – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2022 en verder.

Notaris Ter Apelkanaal gezocht?

Laat je snel helpen

Notaris Ter Apelkanaal
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 86 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Ter Apelkanaal, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Vledderveen, Sellingen en Ter Apel bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Ter Apelkanaal

Een betaalbare en geschikte Notaris vinden in Ter Apelkanaal kan best een lastige zijn. Je kunt nu eenmaal niet bij het meest nabije notariskantoor binnen stappen en de eerste persoon aanspreken die je ziet. Er zijn een aantal stappen om in je achterhoofd te houden wanneer je opzoek gaat naar een notaris uit Ter Apelkanaal. Lees snel verder om te leren hoe ook jij de beste notaris uit Ter Apelkanaal kunt vinden!

Spring direct naar:

Een goede notaris Ter Apelkanaal vinden

Ben je op zoek naar een professionele notaris in Ter Apelkanaal? Dan kunnen we je gerust stellen! Een professionele notaris vind je namelijk eenvoudig bij notaris-kaart.nl. Door ons veelzijdige aanbod vindt je binnen enkele ogenblikken een handige notaris in Ter Apelkanaal die aansluit op je behoefte. Je bent niet voor alles verplicht om een notaris in Ter Apelkanaal in te huren. Wij adviseren dan ook om dit van tevoren rustig na te gaan. Maar tevens als het optioneel is, is het aannemen of raadplegen van een notaris in Ter Apelkanaal meestal alsnog een geschikte keuze.

Je bent in elk geval verplicht om een notaris in Ter Apelkanaal te vinden voor:

 • Een testament op te stellen
 • Het opstellen van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Wij adviseren daarbuiten om voor de onderstaande gevallen een notaris in Ter Apelkanaal te zoeken:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Verdeling en behandeling van een nalatenschap

Wanneer je onroerend goed wilt aan- of verkopen, zoals een woning of een kantoorpand, krijg je in ieder geval te maken met een notaris. Maar ook bij executie veilingen en het opzetten van een onderneming binnen verschillende rechtsvormen komt een notaris in Ter Apelkanaal om de hoek kijken.

Alle notarissen uit Ter Apelkanaal

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Ter Apelkanaal?

Een aantal mensen zijn zoekende naar waar ze precies een notariskantoor in Ter Apelkanaal voor nodig hebben. Een notariskantoor in Ter Apelkanaal kan je onder andere helpen met het opmaken van een testament of het verwerken van een nalatenschap. Daarbuiten is een notariskantoor in Ter Apelkanaal de uitverkoren partij die je kan assisteren met het opstellen van meerdere notariële aktes. Denk hierbij aan een hypotheekakte of aan een akte van overdracht. Het helpt als je weet hoe je een geschikt notariskantoor in Ter Apelkanaal kunt vinden, omdat bijna iedereen wel eens een keer een toestand heeft waar hij een notaris bij nodig heeft.

Een kantoor is dus niet alleen in staat om je sowieso verder te helpen, maar heeft vaak ook nog eens een notaris voor je die precies de specialisatie bezit waar je naar op zoek bent. Natuurlijk kom je met een algemene notaris ook een heel eind. Een professional kan je vaak net even iets extra’s brengen, wanneer de situatie erom vraagt. Zo kom je later ook niet voor vervelende verrassingen te staan. Wat dat betreft kan een fijn notariskantoor in Ter Apelkanaal je heel veel geld schelen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Ter Apelkanaal?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Ter Apelkanaal te vinden dat bij je past.

Ter Apelkanaal notariskantoor testament en samenlevingscontract

Ben je op zoek naar een deskundige notaris die een samenlevingscontract voor jou en je partner of huisgenoot kan opstellen? Laat je dan zeker eens inspireren door in Ter Apelkanaal een notariskantoor te raadplegen. Wanneer je een notarieel wilsbeschikking wil laten opmaken kom je ook meestal terecht bij een speurtocht in Ter Apelkanaal naar een notariskantoor.

Je bent dan iedere keer verzekerd van een legaal document, waarin alle afspraken expliciet zijn vastgelegd. De wettigheid van het geschrift is immers zeer belangrijk indien het nodig is dat wat in het geschrift staat ook uitgevoerd wordt. In het geval van een samenlevingsovereenkomst is dat over het algemeen bij het stoppen van een relatie. In dit soort tijden is het van nut dat het document begrijpelijk is, wettelijk is en dat er zonder enige twijfel is gedocumenteerd hoe de verdeling van bezittingen eruit moet komen te zien.

Desondanks is het opheffen van een verhouding niet de enige beweegreden om een samenlevingscontract wat in Ter Apelkanaal via notariskantoor is opgesteld te laten ontbinden. Een samenlevingscontract komt altijd te vervallen als een relatie wordt omgezet in een huwelijk of geregistreerd partnerschap. Je kunt het beste in Ter Apelkanaal je notariskantoor om raad vragen.

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Ter Apelkanaal?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Ter Apelkanaal.

Kosten notaris Ter Apelkanaal

Het is noodzakelijk dat je weet wat het verschil is tussen een reguliere jurist en een notaris. Het is toch de eerste stap die je moet zetten. Een jurist is de professional die de algemene zaken zal bekijken op juridisch gebied. Denk hierbij met name aan adviezen of aan het schrijven van beroepschriften. Een notaris richt zich overwegend op notariële zaken en aktes. Hierdoor is het een persoon met een hoge mate van specifieke kennis en specialisme.

Het notaris kantoor in Ter Apelkanaal stelt bijvoorbeeld de aktes op die komen kijken bij het verstrekken van een hypotheek of bij het opstellen van een wilsbeschikking. De taken die een notaris op zich neemt, zoals het opmaken van aktes, kunnen niet door een reguliere jurist worden gedaan.

De prijzen van een notaris kantoor in Ter Apelkanaal kunnen als volgt worden gespecificeerd:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Ter Apelkanaal

Nu notarissen uit Ter Apelkanaal vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Ter Apelkanaal vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

Hoe vind je de goedkoopste notarispraktijk Ter Apelkanaal

Het is natuurlijk niet zo dat je het eerste kantoor maar moet betreden wat er maar bij jou in de regio zit. Wegens een paar stappen te doorlopen zal je bij een veel betere keuze uitkomen. Als je deze stappen volgt, weet je zeker dat je een betrouwbare en goedkope partij zult vinden. Indien je voor jezelf scherp hebt wat je wilt, helpt het je om een fatsoenlijk uurtarief te krijgen bij een notarispraktijk in Ter Apelkanaal. Hij moet namelijk wel weten wat je nu exact van hem of haar wilt.

Is het enkel maar nodig om raad te krijgen voor onder andere het overnemen van een woning of wil je echt een overeenkomst op laten stellen? Middels daar rekening mee te houden zal jouw keuze in een keer een stuk gemakkelijker worden. Voor een notarispraktijk in Ter Apelkanaal zien we veelal een uurtarief van rond de €150 per uur, dit voor de reguliere notaris in de buurt met gemiddelde ervaring. Voor de startende notarissen zal dit bedrag natuurlijk iets minder hoog liggen, en tegenovergesteld voor een ervaren partij.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Ter Apelkanaal op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Ter Apelkanaal vergelijken

Heb je voor jezelf besloten dat je in Ter Apelkanaal notarispraktijk offertes wilt aanvragen? Fijn! Hier kunnen wij je namelijk geweldig bij assisteren! Ons netwerk is namelijk best groot waardoor ook in Ter Apelkanaal een notarispraktijk te vinden is die precies aansluit op jouw wensen en behoeften.

Je vraagt simpelweg via onze offerte-aanvraag drie offertes op en je aanvraag wordt gauw beantwoord door een aantal partijen die voor jou aantrekkelijk zijn. Uiteraard is dit hele proces vrijblijvend en kosteloos, tot het ogenblik dat jij je keuze definitief hebt gemaakt om in Ter Apelkanaal je notarispraktijk uit te zoeken. Vervolgens kun je in een consult of gedurende een afspraak je behoeften verder uiteen zetten.

Wacht niet langer en vraag meteen nog je vrijblijvende en gratis offertes op als je in Ter Apelkanaal een notarispraktijk zoekt. Je kunt altijd nog besluiten om een alternatieve optie te proberen, maar met onze offertes heb je gegarandeerd succes en begint je besparing vandaag nog.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Ter Apelkanaal

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Ter Apelkanaal en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Ter Apelkanaal

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Ter Apelkanaal terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Ter Apelkanaal

Tijd voor actie

24 november 2022

Een professional gevonden die van aanpakken wist. Enorm veel aan gehad. Uitstekend!

- Annemarie Visser

Prima raadgeving gekregen!

10 november 2022

Duidelijk advies gekregen, oprecht blij met onze aanvraag op notaris-kaart.

- Joris Jansen

Goedkope notaris

5 november 2022

In verband met de oprichting van onze coöperatie zochten wij een een betaalbare notaris.
Vlug gevonden bij notaris-kaart en blij gestemd met de snelheid.

- Adriana Mol

Eindelijk een samenlevingscontract

27 oktober 2022

Momentje getwijfeld of het noodzakelijk was, maar niettemin alles maar op papier laten zetten. Voelt wel fijn.

- Frank Smits

Kritisch begeleid van begin tot beëindiging traject

20 oktober 2022

Snelle en directe afhandeling van de procedure. Tevens vlug antwoord op aanvraag van de offertes.

- Tamara van de Veen

Geen nummer, menselijke behandeling

15 oktober 2022

Persoonlijke begeleiding op menselijk niveau. Fijn.

- Jacqueline Peters

Blij met besluit

5 oktober 2022

Was een geweldige keuze om via notaris-kaart aan mijn notaris te komen.

- Angelique Meijer

Ze had kennis van zaken

26 september 2022

Mijn notaris had overduidelijk kennis van zaken. Heel fijn!

- Niels de Jonge

Gewoon prima

19 september 2022

Hoopte al dat mijn notaris zo competent zou zijn.

- Marinus Visser

Uitgelichte notarissen uit Ter Apelkanaal

Dijkstra Jansen Bergman Notarissen

Lilienthalplein 3
9501 XP Stadskanaal
Nederland

0599 612 016
http://www.djbnotarissen.nl/

Notariaat Ter Apel

Molenweg 3
9561 KT Ter Apel
Nederland

0599 581 460
http://www.notariaatterapel.nl/

Van Roosmalen Fissering Hilgen notarissen

Spil 4
7881 BW Emmer-Compascuum
Nederland

0591 374 354
http://www.veenenveste.nl/