Notaris Ter Apel

Ben jij op zoek naar een expert voor jouw notaris zaken in Ter Apel?

Dan ben je op de goede plek.

Notaris-kaart zorgt dat jij die op zoek bent naar notaris Ter Apel verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notarissen uit Ter Apel – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2023 en verder.

Notaris Ter Apel gezocht?

Nu notaris offertes vergelijken

Notaris Ter Apel
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 107 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Ter Apel, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Ter Apelkanaal, Veelerveen en Musselkanaal bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Ter Apel

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare Notaris in Ter Apel is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Je kunt nu eenmaal niet bij het meest nabije notariskantoor binnen stappen en de eerste persoon kiezen die je ziet. Er zijn enkele belangrijke punten die je zult moeten volgen om er zeker van te zijn dat je uiteindelijk een notariskantoor in Ter Apel vindt die het beste met je voor heeft. Lees snel verder om erachter te komen hoe ook jij de beste notaris uit Ter Apel kan vinden!

Spring direct naar:

Een top notaris Ter Apel vinden

Ben je wel op zoek naar een notaris in Ter Apel? Het kan uitdagend zijn om uit te komen bij de goede individu die je juridische zaken en stukken onder handen kan nemen. Wij begrijpen dit als geen ander. Soms zie je door de bomen het bos niet meer. Maar bij deze speurtocht zullen wij er tevens voor je zijn. Op deze site zullen we je dan ook alle tips laten zien die we je mee kunnen geven als je op zoek gaat naar een notaris in Ter Apel. En met deze tips wordt je zoektocht simpeler dan ooit.

Je bent in elk geval verplicht om een notaris in Ter Apel te vinden voor:

 • Een testament op te stellen
 • Het opmaken van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Wij adviseren daarbuiten om voor de komende gevallen een notaris in Ter Apel te zoeken:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Verdeling en afwikkeling van een nalatenschap

Alle notarissen uit Ter Apel

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Ter Apel?

Het is nog altijd zo dat men zich afvraagt voor welke kwesties je precies een notariskantoor in Ter Apel nodig hebt. Een notariskantoor in Ter Apel zal je assisteren met vrijwel alles wat betrekking heeft op familierechtelijke zaken zoals bijvoorbeeld een nalatenschap of een testament. Daarbuiten is een notariskantoor in Ter Apel de uitverkoren partij die je kan ondersteunen met het opmaken van talloze notariële aktes. Denk daarbij aan een hypotheekakte of aan een akte van overdracht. Het helpt als je weet hoe je een vakkundig notariskantoor in Ter Apel kunt vinden, omdat bijna iedereen wel eens een keer een situatie heeft waar hij een notaris bij nodig heeft.

Een kantoor is daarom niet alleen in staat om je hoe dan ook verder te helpen, maar heeft meestal ook nog eens een notaris voor je die exact de kennis bezit waar je naar op zoek bent. Allicht kom je met een algemene notaris ook een heel eind. Niettemin zijn er diverse denkbare gevallen waar je een autoriteit aan het werk wilt zetten omdat deze van de hoed en de rand weet. Zo kom je later ook niet voor teleurstellende verrassingen te staan. Wat dat betreft kan een goed notariskantoor in Ter Apel je heel erg veel geld schelen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Ter Apel?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Ter Apel te vinden dat bij je past.

Ter Apel notariskantoor testament & samenlevingscontract

Ben je een expeditie begonnen naar die geweldige notaris die in een handomdraai voor jou je kan helpen bij het opstellen van documenten? Overweeg dan zeker in Ter Apel een notariskantoor te zoeken voor deze opdracht. Wanneer je een notarieel wilsbeschikking wil laten opstellen kom je ook veelal terecht bij een zoektocht in Ter Apel naar een notariskantoor.

Je bent dan natuurlijk gegarandeerd van een rechtsgeldig document, waarin alle afspraken nadrukkelijk zijn vastgelegd. Dit komt uiterst goed van pas als een samenlevingscontract belangrijk wordt. In het geval van een samenlevingsovereenkomst is dat doorgaans bij het opheffen van een liefdesrelatie. In dit soort tijden is het van betekenis dat het document begrijpelijk is, legaal is en dat er zonder enige twijfel is vastgelegd hoe de verdeling van dingen eruit moet komen te zien.

Toch is het opheffen van een relatie niet de enige beweegreden om een samenlevingscontract wat in Ter Apel via notariskantoor is opgesteld te laten beëindigen. Een samenlevingscontract komt daarnaast te vervallen wanneer een verbinding wordt omgezet in een huwelijk of geregistreerd partnerschap. Je kunt het beste in Ter Apel je notariskantoor om hulp vragen.

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Ter Apel?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Ter Apel.

Notaris kosten Ter Apel

De tarieven zijn een gewichtige component als je op zoek gaat naar een notaris kantoor in Ter Apel. Je wil niet denken dat je betaalbaar uit bent, maar gelijktijdig geld kwijt raken aan iemand die zijn beroep niet verstaat, echter je wilt ook niet te veel betalen.

Echter hoe vind je dan wel dat verstandige notaris kantoor in Ter Apel? Via notaris-kaart.nl vraag je natuurlijk meerdere offertes op, waarna je je keuze kunt maken. Je weet direct wat je kwijt bent aan een notaris kantoor in Ter Apel dankzij een secuur gespecificeerde offerte.

De tarieven van een notaris kantoor in Ter Apel kunnen als volgt worden opgebouwd:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Ter Apel

Nu notarissen uit Ter Apel vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Ter Apel vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

De meest betaalbare notaris Ter Apel

Wanneer je een goedkope notarispraktijk in Ter Apel zoekt, kun je beter niet het eerste kantoor binnenlopen wat je tegenkomt. Door een aantal stappen te doorlopen zal je bij een veel betere keuze uitkomen. Via deze stappen weet je immers dat je een juiste partij zal vinden. Indien je voor jezelf begrijpelijk hebt wat je wilt, helpt het je om een fijn uurtarief te krijgen bij een notarispraktijk in Ter Apel. Als de taak duidelijk is, is het veel gemakkelijker om een specifiek tarief af te spreken.

Is het uitsluitend maar nodig om raad te krijgen voor bijvoorbeeld het kopen van een woning of wil je bovendien een hypotheekakte op laten maken? Met hier rekening mee te houden zal jouw keuze in een keer een stuk makkelijker worden. Voor een notarispraktijk in Ter Apel zien we veelal een tarief van rond de €150 per uur, dit voor de reguliere notaris in de regio met gemiddelde ervaring. Voor de startende notarissen zal dit bedrag overigens iets lager liggen, en andersom voor een geroutineerde partij.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Ter Apel op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Ter Apel vergelijken

Heb je voor jezelf besloten dat je in Ter Apel notarispraktijk aanbiedingen wilt opvragen? Fijn! Daar ondersteunen we je graag bij! Met ons uitgebreide netwerk kunnen we je ook in Ter Apel aan een notarispraktijk koppelen die past bij jouw wensen.

Je vraagt eenvoudig via onze offerte-aanvraag drie offertes op en je aanvraag wordt gauw beantwoord door verschillende partijen die voor jou aantrekkelijk zijn. Natuurlijk is dit gehele proces vrijblijvend en gratis, tot het moment dat jij je keuze permanent hebt gemaakt om in Ter Apel je notarispraktijk uit te zoeken. In een persoonlijk kennismakingsgesprek kun je dan je wensen verder kenbaar maken.

Wacht niet langer en vraag nu nog je vrijblijvende en kosteloos offertes op wanneer je in Ter Apel een notarispraktijk zoekt. Je kunt altijd nog beslissen om een andere optie te proberen, maar dankzij onze aanbiedingen heb je gegarandeerd succes en begint je besparing direct nog.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Ter Apel

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Ter Apel en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Ter Apel

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Ter Apel terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Ter Apel

Oprecht prima

26 november 2023

Hoopte al dat mijn notaris zo degelijk zou zijn.

- Annemarie de Groot

Enorm bekwaam

16 november 2023

Mijn notaris had onmiskenbaar aanzienlijke ervaring in zijn kennisgebied. Dit zorgde voor zeer veel ontspanning.

- Bastiaan de Vos

Vertrouwde partner

8 november 2023

Vertrouwde partij ontdekt die me bijstaat. Fijn!

- Kelly van der Laan

Begeleiding was persoonlijk

30 oktober 2023

Juridische taal duidelijk vertaald in het proces. Daarom zeer tevreden met de begeleiding.

- Albert de Graaf

Vakkundig en ervaren

29 oktober 2023

Er werd veel tijd voor ons genomen en geen verzoek was teveel.

- Esther Hofman

Voelt vertrouwd

13 oktober 2023

Partij ontdekt die goed aanvoelt. Aangenaam!

- Marije Hofman

Inhoudelijk en vakkundig.

5 oktober 2023

De offertes waren snel in huis en nadien inhoudelijk aanzienlijk bijgestaan door de notaris.

- Elizabeth Schouten

Ze had kennis van zaken

1 oktober 2023

Ze was enorm bekwaam en vakkundig. Erg fijn!

- Jasper de Haan

Zijn super bijgestaan in de zaak

21 september 2023

De afhandeling tijdens de zaak was super en zoals gewenst. Super begeleiding gehad.

- Gerardus Kuiper

Uitgelichte notarissen uit Ter Apel

Notariskantoor Weggemans B.V.

Hoofdweg 25
9698 AA Wedde
Nederland

0597 561 425
http://www.notarisweggemans.nl/

Dijkstra Jansen Bergman Notarissen

Lilienthalplein 3
9501 XP Stadskanaal
Nederland

0599 612 016
http://www.djbnotarissen.nl/

Notariaat Ter Apel

Molenweg 3
9561 KT Ter Apel
Nederland

0599 581 460
http://www.notariaatterapel.nl/