Notaris Stavoren

Behoefte aan een ijzersterke notaris uit Stavoren die bij jou past?

Dan ben je op de goede plek.

Notaris-kaart zorgt dat jij die zoekt naar notaris Stavoren verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notarissen uit Stavoren – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Notaris Stavoren gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Notaris Stavoren
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 125 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Stavoren, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Bakhuizen, Hemelum en Workum bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Stavoren

Een betaalbare en geschikte Notaris vinden in Stavoren kan best een moeilijke klus blijken. Het is nu eenmaal niet geheel volgens etiquette om zomaar een notariskantoor binnen te lopen zonder eerder contact. Er zijn enkele belangrijke stappen die je zult moeten volgen om er zeker van te zijn dat je uiteindelijk een notariskantoor uit Stavoren vindt die hart heeft voor jouw zaak. Wij vertellen je graag waar je aan moet denken!

Spring direct naar:

Een kundige notaris Stavoren vinden

Ben je op zoek naar een professionele notaris in Stavoren? Dan hebben we aantrekkelijk nieuws voor je! Dankzij notaris-kaart.nl kom je namelijk gemakkelijk in contact met een professionele notaris. Wij hebben een ruim portefeuille en daarmee vind je binnen enkele ogenblikken een verstandige notaris in Stavoren voor jouw opdracht. In een aantal gevallen is het vereist om een notaris in Stavoren in te huren, in overige gevallen is het inschakelen van een notaris in Stavoren niet verplicht, maar raden wij het wel ten zeerste aan.

Je bent in elk geval verplicht om een notaris in Stavoren te vinden voor:

 • Een wilsbeschikking op te stellen
 • Het opmaken van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Bij de eerstvolgende zaken raden wij ten zeerste aan om een notaris in Stavoren te vinden, ook al is dit niet verplicht:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Distributie en afwikkeling van een nalatenschap

Daarbuiten speelt een notaris in Stavoren een importante rol in zaken bij het aan- en verkopen van onroerend goed, zoals een woonhuis. Echter ook wanneer je een handelsbedrijf wilt oprichten en van bepaalde rechtsvormen gebruik gaat maken, komt een notaris in Stavoren om de hoek kijken.

Alle notarissen uit Stavoren

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Stavoren?

Enkele mensen zijn zoekende naar waar ze exact een notariskantoor in Stavoren voor nodig hebben. Een notariskantoor in Stavoren kan je onder andere helpen met het opmaken van een wilsbeschikking of het verwerken van een erfenis. Ook is een notariskantoor in Stavoren de uitverkoren partij die je kan helpen met het opstellen van allerlei notariële aktes. Je kunt bijvoorbeeld denken aan een hypotheekakte of een overdrachtsakte. Het helpt als je weet hoe je een capabel notariskantoor in Stavoren kunt vinden, omdat praktisch iedereen wel eens een keer een gebeurtenis heeft waar hij een notaris bij nodig heeft.

Een kantoor is natuurlijk niet alleen in staat om je hoe dan ook verder te helpen, maar heeft veelal ook nog eens een notaris voor je die precies de kennis bezit waar je naar op zoek bent. Natuurlijk kom je met een algemene notaris ook een heel eind. Toch zijn er verschillende denkbare gevallen waar je een deskundige aan het werk wilt zetten omdat deze van de hoed en de rand weet. Daarmee haal je ook het maximale uit je situatie. Vaak kan een vakkundig notariskantoor in Stavoren je daarom juist geld besparen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Stavoren?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Stavoren te vinden dat bij je past.

Stavoren notariskantoor testament en samenlevingscontract

We zouden wel tien argumenten kunnen opgeven waarom jij ook zou moeten kiezen voor een Stavoren notarispraktijk, je zult nu eenmaal heel veel voordeel ondervinden bij deze partij. Ten eerste kan deze je flink geld besparen bij de aankoop van een huis of kantoorpand. Hier kan je denken aan bijvoorbeeld minder kosten op de akte van hypotheek, de notaris zal je namelijk van advies voorzien. De notaris in Stavoren weet alles over de authentieke akten en andere soorten akten, je weet dus geheid dat jij altijd weer aan de eisen zult voldoen voor bijvoorbeeld een overeenkomst.

Tevens zal je door de notaris flink wat tijd kunnen besparen. Het opstellen van een akte is een uitermate zorgvuldige en tijdrovende taak. Je wil hier zelf simpelweg zo min mogelijk tijd aan kwijt zijn. Middels in Stavoren een notariskantoor te zoeken, bespaar je jezelf flink wat inspanning.

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Stavoren?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Stavoren.

Wat zijn de kosten van een notaris kantoor Stavoren

Alvorens je te verdiepen in de tarieven is het noodzakelijk om het onderscheid tussen een jurist en een notaris te kennen. Het is toch de allereerste stap die je moet maken. Een jurist is de professional die de algemene zaken zal bekijken op juridisch gebied. Je kunt als voorbeeld denken aan een verweerschrift. Een notaris richt zich hoofdzakelijk op notariële zaken en aktes. Het is een professional met een hoge mate van vakkennis en specialisme.

Een notaris kantoor in Stavoren is erop ingericht om testamenten of hypotheekaktes op te stellen. De taken van een jurist en de werkzaamheden van een notaris zijn onderling niet uitwisselbaar.

De tarieven van een notaris kantoor in Stavoren kunnen als volgt worden gespecificeerd:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Stavoren

Nu notarissen uit Stavoren vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Stavoren vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

Hoe vind je de goedkoopste notaris Stavoren

De kosten voor een notarispraktijk in Stavoren kunnen behoorlijk uiteen lopen om aparte aanleidingen. Er bestaat wederkerig best wat verschil onder de allerlei notarispraktijken in Stavoren. Wat een notaris kost kan stevig uiteen lopen op basis van ervaring, specialismes, kennisgebieden en hoeveelheid opdrachten.

Wanneer je een notarispraktijk in Stavoren vindt die nog niet zo lang bestaat of enorm klein is, ben je meestal wat minder geld kwijt dan aan een notarispraktijk in Stavoren die enorm veel expertise heeft of heel veel notarissen huisvest.

Een manier om de goedkoopste notarispraktijk in Stavoren te zoeken is door diverse offertes te vergelijken en de minst dure te kiezen. Het is hier wel van belang dat de gekozen notaris aansluit bij je behoefte. Tracht ook te achterhalen wat het ene notariskantoor precies goedkoper maakt dan het andere notariskantoor, zodat je een bewust beslissing neemt.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Stavoren op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Stavoren vergelijken

Het is handig om een aantal offertes aan te vragen en deze te vergelijken. In de aanvraag zul je duidelijk moeten zijn in wat je wilt en wat je zoekt. Je weet dan echt zeker dat je met een professional te maken krijgt, wat erg noodzakelijk is in het geval van juridische affaires. Mocht de notarispraktijk in Stavoren iets niet kunnen doen dan kom je hier op een snelle manier achter, dit bespaart een boel tijd die onnodig besteed wordt.

Naderhand hoef je louter nog maar een kennismaking in te plannen. Tijdens dit gesprek is het een optie om een beeld te krijgen van de notarispraktijk in Stavoren die je voor je hebt. Verder zal je meteen kunnen zien of de persoon wel degene is die je zoekt voor jouw juridische zaken.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Stavoren

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Stavoren en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Stavoren

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Stavoren terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Stavoren

Notaris was super

27 februari 2024

Heel fijn met het notariskantoor samengewerkt. Afspraak was afspraa, bijzonder prettig.

- Dave van den Heuvel

Simpelweg goed!

24 februari 2024

Boven verwachting! Super!

- Michiel de Graaf

Erfenis zorgvuldig verdeeld

14 februari 2024

Pittige periode achter de rug, maar notaris heeft onberispelijk de erfenis verdeeld en alles in juiste banen geleid.

- Thomas de Koning

Zekerheid voor later

8 februari 2024

Na urenlang aarzelen toch maar een testament op laten stellen. Blij met deze beslissing!

- Adrianus Brouwer

Betrouwbare notaris gevonden

24 januari 2024

Zeer degelijk en passend advies gekregen door de notaris.

- Rob van Doorn

Persoonlijk bijgestaan

19 januari 2024

Erg klantgericht en oplossing gericht advies gekregen. Super.

- Charlotte de Leeuw

Zekerheid voor later

9 januari 2024

Na lang weifelen toch maar een testament op laten maken. Had ik veel eerder moeten doen!

- Marco Mol

Geld wel maar moeite niet bespaard

6 januari 2024

Verklaring van erfrecht was zo afgehandeld! En wat geld kunnen besparen door de
vergelijking van te voren. Content dus!

- Jacoba Smeets

Goedkoper dan verwacht

26 december 2023

Was achteraf een stuk minder duur uit dan dat ik had bedacht.

- Vanessa Wolters

Uitgelichte notarissen uit Stavoren

Detmar Notaris Mr L A

Eekwerdlaan 2
8701 LS Bolsward
Nederland

0515 572 455
http://www.detmartroost.nl/

Notariskantoor Paauwe

Hammole 20
8711 BZ Workum
Nederland

0515 542 015
http://www.notarispaauwe.nl/

Notaris kantoor Paauwe

Hammole 20
8711 BZ Workum
Nederland

0515 542 015
http://www.notarispaauwe.nl/