Notaris Workum

Behoefte aan een betaalbare notaris uit Workum die bij jou past?

Lees dan vooral verder.

Notaris-kaart zorgt dat jij die zoekt naar notaris Workum verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Notaris-kaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notariskantoren uit Workum – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2023 en verder.

Notaris Workum gezocht?

Nu notaris offertes vergelijken

Notaris Workum
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 102 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Workum, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Nijhuizum, Hindeloopen en Gaast bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Workum

Een betaalbare en geschikte Notaris vinden in Workum kan best een lastige zijn. Het is nu eenmaal niet geheel volgens etiquette om zomaar een notariskantoor binnen te stappen zonder eerder contact. Er zijn enkele belangrijke stappen die je zult moeten volgen om er zeker van te zijn dat je uiteindelijk een notariskantoor uit Workum vindt die het beste met je voor heeft. Lees snel verder om te leren hoe ook jij de beste notaris van Workum kunt vinden!

Spring direct naar:

Een top notaris Workum vinden

Ben je zoekende naar een deskundige notaris in Workum? Dan kunnen we je gerust stellen! Een deskundige notaris vind je namelijk gewoon met notaris-kaart.nl. We hebben een veelzijdig portefeuille en daarmee vind je in minder dan een paar momenten een handige notaris in Workum voor jouw opdracht. In een aantal gevallen is het noodzaak om een notaris in Workum in te roepen, in andere gevallen is het inschakelen van een notaris in Workum niet verplicht, maar raden wij het wel ten strengste aan.

Je bent in elk geval verplicht om een notaris in Workum te vinden voor:

 • Een testament op te stellen
 • Het opmaken van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Wij adviseren daarnaast om voor de opvolgende gevallen een notaris in Workum te zoeken:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Distributie en behandeling van een nalatenschap

Wanneer je onroerend goed wilt aan- of verkopen, bijvoorbeeld een woning of een bedrijfspand, krijg je ook te maken met een notaris. Maar ook bij executie veilingen en het beginnen van een onderneming binnen allemaal rechtsvormen komt een notaris in Workum om de hoek kijken.

Alle notarissen uit Workum

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Workum?

Bepaalde mensen zijn zoekende naar waar ze exact een notariskantoor in Workum voor nodig hebben. Een notariskantoor in Workum zal je assisteren met vrijwel alles wat relatie heeft op familiaire zaken zoals onder andere een nalatenschap of een wilsbeschikking. Bovendien is het zo dat een notariskantoor in Workum er voor je zal zijn als je een bepaalde akte moet opmaken. Je kunt als voorbeeld denken aan een hypotheekakte of een overdrachtsakte. Zo goed als iedereen zal ooit wel eens een keer een notaris nodig hebben, het is dus belangrijk om wel te weten hoe je een notariskantoor in Workum moet zoeken.

Een algemene notaris kan je vaak ook helpen, maar een notariskantoor kan je vaak een expliciet specialisme brengen. Echter zijn er aparte denkbare scenario`s waar je een kenner aan het werk wilt zetten omdat deze van de hoed en de rand weet. Zo kom je later ook niet voor nare verrassingen te staan. Wat dat betreft kan een verstandig notariskantoor in Workum je heel veel geld schelen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Workum?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Workum te vinden dat bij je past.

Workum notariskantoor samenlevingscontract & testament

Ben je een zoektocht gestart naar die geweldige notaris die in een handomdraai voor jou je kan helpen bij het opmaken van stukken? Laat je dan absoluut eens inspireren door in Workum een notariskantoor te raadplegen. Evenals het opstellen van een notarieel wilsbeschikking is iets wat mensen in Workum via notariskantoor willen laten doen.

Je weet dan überhaupt dat je een wettelijk document krijgt, waarin alles duidelijk en juridisch juist is vastgelegd. De wettigheid van het geschrift is immers erg van belang als het noodzakelijk is dat hetgeen in het geschrift staat ook uitgevoerd wordt. In het geval van een samenlevingsovereenkomst is dat over het algemeen bij het opheffen van een verhouding. Je wil op dat moment dat alles helder is beschreven, degelijk is gedocumenteerd en dat het zonder enige aarzeling inzichtelijk is welke zaken aan wie toebehoren en hoe de verdeling eruit komt te zien.

Desalniettemin is het verbreken van een verhouding niet de enige beweegreden om een samenlevingscontract wat in Workum via notariskantoor is opgesteld te laten ontbinden. In ieder geval een trouwerij of geregistreerd partnerschap kan de voorwaarden van een samenlevingscontract laten ontbinden. Je kunt het beste in Workum je notariskantoor om raad vragen.

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Workum?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Workum.

Wat zijn de kosten van een notaris kantoor Workum

Wanneer je op zoek gaat naar een notaris kantoor in Workum dan is het belangrijk om je te oriënteren op de onkosten. Je wilt namelijk niet te veel geld kwijt zijn voor een notaris, maar tegelijkertijd wil je ook voorkomen dat je voordelig uit lijkt te zijn, maar tegen een teleurstellende notaris aanloopt.

Echter hoe vind je dan echt dat passende notaris kantoor in Workum? Je vraagt gemakkelijk via ons een aantal offertes op en je maakt op basis daarvan simpel de slimste keuze. Je weet direct wat je kwijt bent aan een notaris kantoor in Workum dankzij een secuur gespecificeerde prijsopgave.

Er zijn talloze manieren om de onkosten van een notaris kantoor in Workum op te bouwen. Dit zijn de meest voorkomende:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Workum

Nu notarissen uit Workum vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Workum vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

De goedkoopste notaris Workum

Wanneer je een goedkope notarispraktijk in Workum zoekt, kun je beter niet het allereerste kantoor binnenlopen wat je tegenkomt. Indien je een paar eenvoudige stappen doorloopt, kom je uit bij een uitkomst die wel bij je past. Door deze stappen weet je zeker weten dat je een betrouwbare partij zal vinden. Door helder te zijn in wat je wilt, zul je natuurlijk in aanraking komen met een notarispraktijk in Workum die precies past bij je wensen. Hij moet namelijk wel weten wat je nu precies van hem of haar wilt.

Gaat je behoefte uitsluitend over het verwerven van begeleiding? Of wil je verder een overeenkomst laten opstellen? Middels daar rekening mee te houden zal jouw keuze in een keer een stuk simpeler worden. Voor een notarispraktijk in Workum zien we gewoonlijk een uurtarief van rond de €150 per uur, dit voor de reguliere notaris in de regio met gemiddelde ervaring. Ga je voor iemand met wat minder ervaring, ben je over het algemeen wat minder duur uit. Ga je voor een persoon met wat extra ervaring, betaal je ook wat meer.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Workum op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Workum vergelijken

Het is slim om diverse offertes aan te vragen en die te vergelijken. Het loont als je voor jezelf duidelijk hebt wat je precies wilt. Daardoor kun je zeker weten dat je te maken hebt met een expert, een mate van professionaliteit is voor juridische zaken echt een ware noodzaak. Je komt er zo ook bijtijds achter als de notarispraktijk in Workum een specifieke project niet voor je kan uitvoeren. Dit scheelt je weer tijd.

De eerstvolgende stap is het voeren van een gesprek. Dankzij dit gesprek is het een optie om een beeld te krijgen van de notarispraktijk in Workum die je voor je hebt. Verder zul je gelijk kunnen zien of de professional wel diegene is die je zoekt voor je juridische zaken.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Workum

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Workum en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Workum

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Workum terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Workum

Een persoon die snapt waar die het over heeft

21 september 2023

Snel de juiste man ontdekt. Uitstekend!

- Adriana Hendriks

Afhandeling uit handen

13 september 2023

De erfenis geregeld krijgen is al naar en langdradig genoeg. De notaris die we daar gevonden hebben heeft ons hierin ontzorgd zover dat kon, erg fijn.

- Bart de Wit

Razendsnel de geschikte specialist getroffen

7 september 2023

Na aanvraag van de offertes kwam ik vlot in gesprek met een partij die nauwkeurig wist wat mijn omstandigheid nodig had.

- Michael van der Heijden

De stap naar een samenlevingscontract gezet

28 augustus 2023

Na een aantal jaar samen wonen alles toch maar officieel gemaakt. Geeft een boel rust.

- Hendrikus van Loon

Prima afhandeling testament!

27 augustus 2023

We hadden een zorg dat het moeizaam zou zijn en ook veel zou kosten. Gelukkig was het tegendeel waar. Niets is minder waar.
Begrijpelijk betaal je dan het werk van de notaris echter ik begreep ook nog eens waarvoor wat betreft
de herroeping van mijn testament. Zeer aangenaam.

- Annemarie Jonker

Duidelijk uiteenzetting van de tarieven gekregen en deze is netjes opgevolgd. Content dus!

16 augustus 2023

- Suzanne Dijkstra

Samenlevingscontract opgemaakt

8 augustus 2023

Samenlevingscontract was snel verzorgd. Voortreffelijk!

- Melanie Vermeulen

Vertrouwelijke notaris ingeschakeld

28 juli 2023

Zeer deugdelijk en passend advies ontvangen door de notaris.

- Astrid Groen

Moment voor actie

23 juli 2023

Geen woorden maar daden. Door mijn notaris stond ik degelijk in mijn schoenen en wist ik wat er ging komen. Wat een verademing!

- Bram Timmermans

Uitgelichte notarissen uit Workum

Detmar Notaris Mr L A

Eekwerdlaan 2
8701 LS Bolsward
Nederland

0515 572 455
http://www.detmartroost.nl/

Notariskantoor Paauwe

Hammole 20
8711 BZ Workum
Nederland

0515 542 015
http://www.notarispaauwe.nl/

Notaris kantoor Paauwe

Hammole 20
8711 BZ Workum
Nederland

0515 542 015
http://www.notarispaauwe.nl/