Notaris Hemelum

Ben jij op zoek naar een expert voor jouw notaris zaken in Hemelum?

Dan ben je op de goede plek.

Notaris-kaart zorgt dat jij die op zoek bent naar notaris Hemelum verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notariskantoren uit Hemelum – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2023 en verder.

Notaris Hemelum gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Notaris Hemelum
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 69 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Hemelum, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Rijs, Mirns en Bakhuizen bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Hemelum

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare Notaris in Hemelum is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Je kunt nu eenmaal niet bij het meest nabije notariskantoor binnen stappen en de eerste persoon kiezen die je ziet. Er zijn enkele belangrijke stappen die je zult moeten volgen om er helemaal zeker van te zijn dat je uiteindelijk een notariskantoor uit Hemelum vindt die het beste met je voor heeft. Wij vertellen je graag waar je aan moet denken!

Spring direct naar:

Een top notaris Hemelum vinden

Wil je een professionele notaris in Hemelum vinden? Dan kunnen we je gerust stellen! Een geschikte notaris vind je namelijk makkelijk vanuit notaris-kaart.nl. Wij hebben een fors portefeuille en hiermee vind je in minder dan een paar ogenblikken een goede notaris in Hemelum voor jouw opdracht. In sommige gevallen is het vereist om een notaris in Hemelum in te vliegen, in andere gevallen is het inschakelen van een notaris in Hemelum niet vereist, maar raden wij het wel ten zeerste aan.

Je bent in ieder geval gedwongen om een notaris in Hemelum te vinden voor:

 • Een wilsbeschikking op te stellen
 • Het opstellen van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Bij de opvolgende zaken raden wij ten strengste aan om een notaris in Hemelum te vinden, ook al is dit niet vereist:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Verdeling en afwikkeling van een erfenis

Daarbuiten speelt een notaris in Hemelum een belangrijke rol in zaken rondom het aan- en verkopen van onroerend goed, zoals een woonhuis. Maar ook indien je een concern wilt opzetten en van sommige rechtsvormen gebruik gaat maken, komt een notaris in Hemelum om de hoek kijken.

Alle notarissen uit Hemelum

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Hemelum?

Het is nog altijd zo dat men zich afvraagt voor welke zaken je precies een notariskantoor in Hemelum nodig hebt. Een notariskantoor in Hemelum kan je onder andere assisteren met het opstellen van een wilsbeschikking of het verwerken van een erfenis. Daarbuiten is het zo dat een notariskantoor in Hemelum er voor je zal zijn als je een bepaalde akte moet opstellen. Denk daarbij aan een hypotheekakte of aan een akte van overdracht. Bijna iedereen zal ooit wel eens een keer een notaris nodig hebben, het is dus van belang om wel te weten hoe je een notariskantoor in Hemelum moet zoeken.

Een kantoor is zodoende niet alleen in staat om je sowieso verder te helpen, maar heeft vaak ook nog eens een notaris voor je die uitgerekend de specialisatie bezit waar je naar op zoek bent. Overigens kom je met een algemene notaris ook een heel eind. Desalniettemin zijn er verschillende denkbare gevallen waar je een professional aan het werk wilt zetten omdat deze van de hoed en de rand weet. Zo kom je zometeen ook niet voor vervelende verrassingen te staan. Wat dat betreft kan een aardig notariskantoor in Hemelum je heel erg veel geld schelen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Hemelum?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Hemelum te vinden dat bij je past.

Hemelum notariskantoor samenlevingscontract en testament

Er zijn talrijke voordelen aan het zoeken in Hemelum naar een notariskantoor. Op de eerste plaats is het een optie om geld te besparen bij de aankoop van een huis. Vanwege het advies wat een notaris je geeft, kun je onder andere goedkoper uit zijn bij het passeren van de hypotheekakte. De notaris in Hemelum weet alles over de authentieke akten en verschillende soorten akten, je weet dus absoluut dat jij altijd weer aan de eisen zult voldoen voor bijvoorbeeld een contract.

Bovendien zal je door de notaris flink wat tijd over kunnen houden. Het opstellen van een akte is een uiterst zorgvuldige en tijdrovende klus. Het is uiteraard zonde om hier veel te veel tijd in te stoppen. De Hemelum notarispraktijk zal al dit werk voor je uit handen nemen.

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Hemelum?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Hemelum.

Kosten notaris Hemelum

De onkosten zijn een gewichtige component indien je op zoek gaat naar een notaris kantoor in Hemelum. Je wilt namelijk niet te veel geld kwijt zijn voor een notaris, maar tegelijkertijd wil je ook voorkomen dat je betaalbaar uit lijkt te zijn, maar tegen een teleurstellende notaris aanloopt.

Wat is dan toch echt de manier om een kundig notaris kantoor in Hemelum te vinden? Via notaris-kaart.nl vraag je eenvoudig een aantal offertes op, waarna je je keuze kunt maken. De tariefstelling van een notaris kantoor in Hemelum worden dan in ieder geval uitstekend voor je gespecificeerd en je weet meteen waar je aan toe bent.

De tariefstellingen van een notaris kantoor in Hemelum kunnen als volgt worden opgebouwd:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Hemelum

Nu notarissen uit Hemelum vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Hemelum vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

Hoe vind je de goedkoopste notaris Hemelum

Indien je een goedkope notarispraktijk in Hemelum zoekt, kun je beter niet het allereerste kantoor binnenlopen wat je tegenkomt. Indien je een paar makkelijke stappen doorloopt, kom je uit bij een uitkomst die wel bij je past. Met deze stappen weet je zeker dat je een passende partij zal vinden. Indien je voor jezelf scherp hebt wat je wilt, helpt het je om een fatsoenlijk tarief te krijgen bij een notarispraktijk in Hemelum. Als de taak glashelder is, is het een stuk simpeler om een specifiek tarief af te spreken.

Is het alleen maar nodig om advies te krijgen voor als voorbeeld het aanschaffen van een pand of wil je ook een overeenkomst op laten stellen? Door er rekening mee te houden zal jouw keuze in een keer een stuk simpeler worden. Over het algemeen genomen zien we bij een notarispraktijk in Hemelum een gebruikelijk tarief van €150. Ga je voor een persoon met wat mindere ervaring, ben je over het algemeen wat minder duur uit. Ga je voor iemand met wat extra ervaring, betaal je misschien wat meer.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Hemelum op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Hemelum vergelijken

Het is goed om aparte aanbiedingen aan te vragen en deze te vergelijken. In de offerteaanvraag zal je duidelijk moeten zijn in wat je wil en wat je zoekt. Daardoor kun je zeker weten dat je te maken hebt met een specialist, een mate van bekwaamheid is voor juridische zaken echt een ware noodzaak. Je komt er zo ook tijdig achter als de notarispraktijk in Hemelum een specifieke opdracht niet voor je kan uitvoeren. Dit scheelt jou weer tijd.

De volgende stap is het voeren van een gesprek. Dankzij dit contact krijg je meer begrip in wat de notarispraktijk in Hemelum voor jou kan betekenen. Verder zul je meteen kunnen zien of de professional wel diegene is die je zoekt voor jouw juridische zaken.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Hemelum

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Hemelum en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Hemelum

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Hemelum terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Hemelum

Offerte was betaalbaar

11 mei 2023

We dachten dat de notariskosten erg hoog zouden stijgen maar gelukkig viel dit alles mee.

- Albert de Lange

Zijn prima bijgestaan in de zaak

3 mei 2023

Een eerlijke afhandeling in de zaak is alles wat we wilden en gekregen hebben. Super begeleiding gehad.

- Kirsten Maas

Notarieel gewoon top

29 april 2023

De offertes waren snel in huis en vervolgens inhoudelijk aanzienlijk bijgestaan door de notaris.

- Karin van der Laan

Vlot afgehandeld

19 april 2023

Vanaf het aanvragen van de offertes tot de aktes opstellen, het ging geweldig en vlot.Vlot en zonder lastig toestanden dus gelukkig met de manier waarop dit gaat.

- David van der Meer

Mooi afgehandeld

14 april 2023

Vlug de juiste persoon getroffen, fijn!

- Adriana Kuipers

Gewoonweg fijn

5 april 2023

Uitstekende notaris, zoals ik had gehoopt.

- Robert Blom

Zijn geweldig bijgestaan in de procedure

1 april 2023

Een eerlijke begeleiding in de zaak is alles wat we wilden en gekregen hebben. Eersterangs begeleiding gehad.

- Sabrina de Haan

Voortreffelijke keus

22 maart 2023

Was een uitstekende keus om via notaris-kaart aan mijn notaris te komen.

- Danny Hoekstra

Zekerheid voor later

17 maart 2023

Een moment lang nagedacht of ik toch niet een testament zou moeten laten opmaken. Blij met deze keuze!

- Jolanda Jansen

Uitgelichte notarissen uit Hemelum

Notariskantoor Paauwe

Hammole 20
8711 BZ Workum
Nederland

0515 542 015
http://www.notarispaauwe.nl/

Detmar Notaris Mr L A

Eekwerdlaan 2
8701 LS Bolsward
Nederland

0515 572 455
http://www.detmartroost.nl/

Notaris kantoor Paauwe

Hammole 20
8711 BZ Workum
Nederland

0515 542 015
http://www.notarispaauwe.nl/