Notaris Raerd

Zoek jij een professional voor jouw notaris zaken in Raerd?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar notaris Raerd verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Notaris-kaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notariskantoren uit Raerd – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Notaris Raerd gezocht?

Laat je snel helpen

Notaris Raerd
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 123 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Raerd, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Friens, Jirnsum en Poppenwier bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Raerd

Een betaalbare en geschikte Notaris vinden in Raerd kan best een moeilijke klus blijken. Je kunt nu eenmaal niet bij het dichtstbijzijnde notariskantoor binnen stappen en de eerste persoon kiezen die je ziet. Er zijn enkele belangrijke punten die je zult moeten volgen om er zeker van te zijn dat je uiteindelijk een notariskantoor uit Raerd vindt die hart heeft voor jouw zaak. Lees snel verder om erachter te komen hoe ook jij de beste notaris van Raerd kan vinden!

Spring direct naar:

Een bekwame notaris Raerd vinden

Ben je op zoek naar een kundige notaris in Raerd? Dan kunnen we je gerust stellen! Een geschikte notaris vind je immers gemakkelijk via notaris-kaart.nl. Dankzij ons veelzijdige aanbod vindt je binnen enkele ogenblikken een kundige notaris in Raerd die aansluit op jouw behoefte. Je bent niet voor alles verplicht om een notaris in Raerd in te roepen. Wij adviseren dan ook om dit van tevoren even na te gaan. Maar tevens als het optioneel is, is het inhuren of raadplegen van een notaris in Raerd regelmatig alsnog een geschikte keuze.

Als je één van onderstaande zaken wilt organiseren, ben je iedere keer verplicht om een notaris in Raerd in de arm te nemen:

 • Een wilsbeschikking op te stellen
 • Het opmaken van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Wij adviseren daarnaast om voor de onderstaande gevallen een notaris in Raerd te zoeken:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Distributie en afwikkeling van een nalatenschap

Overigens speelt een notaris in Raerd een belangrijke rol in zaken gerelateerd aan het aan- en verkopen van onroerend goed, bijvoorbeeld een woning. Maar ook bij executie veilingen en het oprichten van een onderneming binnen verschillende rechtsvormen komt een notaris in Raerd om de hoek kijken.

Alle notarissen uit Raerd

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Raerd?

Het passende notariskantoor in Raerd sluit exact aan bij je wensen. Een van de talrijke voordelen van een notariskantoor in Raerd is dat er een aantal notarissen werken die je tevens kunnen helpen. Meestal heeft een notariskantoor in Raerd voor allemaal disciplines notarissen in dienst. Je kunt dus voor een enorm breed scala aan opdrachten terecht bij een notariskantoor in Raerd.

Een algemene notaris kan je vaak verder helpen, maar een notariskantoor kun je dikwijls een bijzonder specialisme brengen. Desondanks zijn er talloze denkbare situaties waar je een expert aan het werk wilt zetten omdat deze van de hoed en de rand weet. Zo kom je later ook niet voor teleurstellende verrassingen te staan. Wat dat betreft kan een fijn notariskantoor in Raerd je heel erg veel geld schelen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Raerd?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Raerd te vinden dat bij je past.

Raerd notariskantoor samenlevingscontract en testament

Ben je een zoektocht begonnen naar die geweldige notaris die in een handomdraai voor jou je kan helpen bij het opmaken van stukken? Laat je dan vooral eens inspireren door in Raerd een notariskantoor te raadplegen. Wanneer je een notarieel wilsbeschikking wil laten opmaken kom je ook dikwijls terecht bij een expeditie in Raerd naar een notariskantoor.

Je weet dan überhaupt dat je een legaal document ontvangt, waarin alles duidelijk en juridisch juist is vastgelegd. De wettigheid van het geschrift is namelijk erg van belang wanneer het benodigd is dat hetgeen in het geschrift staat ook uitgevoerd wordt. Doorgaans is dat pas bij het opheffen van de overeenkomst in kwestie. In dit soort tijden is het van betekenis dat het document helder is, legaal is en dat er zonder enige twijfel is gedocumenteerd hoe de verdeling van spullen eruit moet komen te zien.

Evengoed is het ontbinden van een liefdesrelatie niet de enige beweegreden om een samenlevingscontract wat in Raerd via notariskantoor is opgesteld te laten ontbinden. Een samenlevingscontract komt daarnaast te vervallen indien een verbinding wordt omgezet in een huwelijk of geregistreerd partnerschap. Je kunt het slimste in Raerd je notariskantoor om begeleiding vragen.

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Raerd?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Raerd.

Wat zijn de kosten voor een notaris kantoor Raerd

De prijzen zijn een gewichtige component wanneer je op zoek gaat naar een notaris kantoor in Raerd. Je wil niet denken dat je goedkoop uit bent, maar tegelijkertijd geld kwijt zijn aan iemand die zijn werk niet verstaat, maar je wilt ook niet te veel betalen.

Maar hoe vind je dan echt dat praktische notaris kantoor in Raerd? Je vraagt gewoon via ons sommige offertes op en je maakt op basis daarvan simpel de aantrekkelijkste keuze. Je weet snel wat je kwijt bent aan een notaris kantoor in Raerd via een zorgvuldig gespecificeerde aanbieding.

Er zijn talloze manieren om de kosten van een notaris kantoor in Raerd op te bouwen. Dit zijn de veel voorkomende:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Raerd

Nu notarissen uit Raerd vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Raerd vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

Hoe vind je de goedkoopste notarispraktijk Raerd

Als je een goedkope notarispraktijk in Raerd zoekt, kun je beter niet het eerste kantoor ingaan wat je tegenkomt. Als je een paar simpele stappen doorloopt, kom je uit bij een oplossing die wel bij je past. Door deze stappen weet je absoluut dat je een juiste partij zal vinden. Door uitgesproken te zijn in wat je wilt, zal je doorgaans in contact komen met een notarispraktijk in Raerd die haarfijn past bij je behoeften. Hij moet namelijk wel weten wat je nu precies van hem of haar wil.

Is het uitsluitend maar nodig om raadgeving te krijgen voor onder andere het overnemen van een gebouw of wil je tevens een overeenkomst op laten maken? Middels daar rekening mee te houden zal je keuze in een keer een stuk gemakkelijker worden. Over het algemeen genomen zien we bij een notarispraktijk in Raerd een normaal uurtarief van €150. Voor de beginnende notarissen zal dit bedrag natuurlijk iets minder hoog liggen, en andersom voor een ervaren partij.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Raerd op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Raerd vergelijken

Heb je voor jezelf besloten dat je in Raerd notarispraktijk aanbiedingen wilt opvragen? Goed! Hier assisteren we je graag bij! Ons netwerk is namelijk enorm groot waardoor ook in Raerd een notarispraktijk te traceren is die precies aansluit op jouw voorkeuren en behoeften.

Met onze offerte-aanvraag kun je gemakkelijk in het bezit komen van drie aanbiedingen op maat en je kunt zo gemakkelijk vergelijken. Je kunt dit geheel gratis en vrijblijvend doen om zo tot jouw beste keuze voor een in Raerd gevestigde notarispraktijk te komen. Daarna kun je in een consult of gedurende een afspraak je behoeften verder uiteen zetten.

Wacht niet langer en vraag vandaag nog je vrijblijvende en gratis offertes op wanneer je in Raerd een notarispraktijk zoekt. Je kunt altijd nog besluiten om een andere optie te proberen, maar met onze aanbiedingen heb je gegarandeerd succes en begint je besparing direct nog.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Raerd

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Raerd en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Raerd

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Raerd terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Raerd

Door raad en daad bijgestaan

19 juli 2024

Geen woorden maar daden. Door mijn notaris stond ik degelijk in mijn schoenen en wist ik wat er ging komen. Wat een opluchting!

- Jan van de Velde

Simpelweg perfect!

10 juli 2024

Super gedaan! Buitengewoon!

- Nicolaas de Wit

Zorgen uit handen

30 juni 2024

Te doen krijgen met een nalatenschap is al droevig op zichzelf. Gelukkig hebben we door
de gevonden notaris daarin een zorg minder gehad.

- Saskia Sanders

Lage kosten

23 juni 2024

In verband met de oprichting van onze coöperatie zochten wij een een betaalbare notaris.
Vlug gevonden bij notaris-kaart en verheugd met de vlotheid.

- Johannes de Bruin

Helemaal goed in orde

18 juni 2024

Opmaken van testament ging zonder teveel juridische taal en daarom goed.

- Barbara de Graaf

Door raad en daad bijgestaan

11 juni 2024

Een prof gevonden die van aanpakken wist. Zeer veel aan gehad. Super!

- Marijke de Bruijn

Samenlevingscontract opgemaakt

6 juni 2024

In sommige ontmoetingen werd het samenlevingscontract nauwlettend opgesteld zoals ik het voor ogen had. Buitengewoon!

- Maarten Blom

Deskundig en vakkundig.

30 mei 2024

Er werd veel tijd voor ons genomen en geen verzoek was teveel.

- Steven Boer

Voelt goed

20 mei 2024

Vertrouwde partij gevonden die me adviseert. Prettig!

- Angela Vink

Uitgelichte notarissen uit Raerd

Notariskantoor Van Lieshout Leeuwarden

Verlengde Schrans 41
8932 NJ Leeuwarden
Nederland

058 299 0663
http://www.notarisvanlieshout.nl/

Deurwaarderskantoor Bleeker

Graaf Adolfstraat 35B
8606 BT Sneek
Nederland

0515 548 010
https://www.bleeker-incasso.nl/

Adema Gast Wierda Notarissen

Sophialaan 1a
8911 AE Leeuwarden
Nederland

058 215 1115
http://www.notarissen-nederland.nl/friesland/leeuwarden/adema-gast-wierda-notarissen-12.html