Notaris Oud Alblas

Ben jij op zoek naar een professional voor jouw notaris zaken in Oud Alblas?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar notaris Oud Alblas verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Notaris-kaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notariskantoren uit Oud Alblas – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2023 en verder.

Notaris Oud Alblas gezocht?

Een notaris in Oud Alblas vinden

Notaris Oud Alblas
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 102 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Oud Alblas, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Lekkerkerk, Alblasserdam en Nieuw Lekkerland bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Oud Alblas

Een betaalbare en geschikte Notaris vinden in Oud Alblas kan best een lastige zijn. Je kunt nu eenmaal niet bij het dichtstbijzijnde notariskantoor binnen stappen en de eerste persoon aanspreken die je ziet. Er zijn een aantal dingen om in je achterhoofd te houden wanneer je opzoek gaat naar een notaris in Oud Alblas. Lees snel verder om te leren hoe ook jij de beste notaris van Oud Alblas kunt vinden!

Spring direct naar:

Een professionele notaris Oud Alblas vinden

Wil je een kundige notaris in Oud Alblas vinden? Dan hebben we aantrekkelijk bericht voor je! Een competente notaris vind je namelijk gemakkelijk dankzij notaris-kaart.nl. Door ons veelzijdige aanbod vindt je binnen enkele ogenblikken een praktische notaris in Oud Alblas die aansluit op je behoefte. Je bent niet altijd verplicht om een notaris in Oud Alblas in te vliegen. Wij adviseren dan ook om dit van tevoren rustig na te gaan. Maar tevens als het optioneel is, is het contracteren of benaderen van een notaris in Oud Alblas regelmatig alsnog een verstandige keuze.

Je bent in elk geval gedwongen om een notaris in Oud Alblas te vinden voor:

 • Een wilsbeschikking op te stellen
 • Het opstellen van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Bij de opvolgende zaken raden wij ten zeerste aan om een notaris in Oud Alblas te vinden, ook al is dit niet voorgeschreven:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Verdeling en behandeling van een nalatenschap

Verder speelt een notaris in Oud Alblas een belangrijke rol in zaken bij het aan- en verkopen van onroerend goed, bijvoorbeeld een woning. Maar ook bij executie veilingen en het opstarten van een onderneming binnen allemaal rechtsvormen komt een notaris in Oud Alblas om de hoek kijken.

Alle notarissen uit Oud Alblas

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Oud Alblas?

Het kundige notariskantoor in Oud Alblas sluit nauwgezet aan bij je wensen. Het voordeel van een notariskantoor in Oud Alblas is dat er gewerkt wordt met meerdere notarissen. Je zult bij een notariskantoor in Oud Alblas dan ook notarissen voor allerlei soorten expertises zien rondlopen. Je kunt derhalve voor een enorm breed spectrum aan opdrachten terecht bij een notariskantoor in Oud Alblas.

Een algemene notaris kan je meestal verder helpen, maar een notariskantoor kun je vaak een bijzonder specialisatie brengen. Een professional kan je vaak net even iets extra’s brengen, indien de gebeurtenis erom vraagt. Zo kom je achteraf ook niet voor complexe verrassingen te staan. Vaak kan een kundig notariskantoor in Oud Alblas je hierdoor juist geld besparen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Oud Alblas?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Oud Alblas te vinden dat bij je past.

Oud Alblas notariskantoor testament & samenlevingscontract

Ben je een speurtocht begonnen naar die geschikte notaris die in een handomdraai voor jou je kan helpen bij het opstellen van stukken? Laat je dan absoluut eens inspireren door in Oud Alblas een notariskantoor te raadplegen. Tevens het opmaken van een notarieel testament is iets wat mensen in Oud Alblas via notariskantoor willen laten doen.

Je weet dan überhaupt dat je een legaal document krijgt, waarin alles helder en juridisch juist is vastgelegd. De rechtsgeldigheid van het document is wel zeer van belang indien het noodzakelijk is dat hetgeen in het geschrift staat ook uitgevoerd wordt. In het geval van een samenlevingsovereenkomst is dat vaak bij het ontbinden van een liefdesrelatie. In dit soort tijden is het van waarde dat het geschrift duidelijk is, wettig is en dat er zonder enige twijfel is gedocumenteerd hoe de verdeling van spullen eruit moet komen te zien.

Desondanks is het beëindigen van een relatie niet de enige beweegreden om een samenlevingscontract wat in Oud Alblas via notariskantoor is opgemaakt te laten beëindigen. Een samenlevingscontract komt daarnaast te vervallen wanneer een liefdesrelatie wordt omgezet in een trouwerij of geregistreerd partnerschap. Je kunt het slimste in Oud Alblas je notariskantoor om raadgeving vragen.

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Oud Alblas?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Oud Alblas.

Kosten notaris Oud Alblas

Het is van belang dat je weet wat het onderscheid is tussen een normale jurist en een notaris. Het is toch de allereerste stap die je moet zetten. Je neemt een jurist in de arm voor algemene juridische kwesties en begeleiding. Je kunt onder andere denken aan een verweerschrift. Een notaris anderzijds is de partij die in het speciaal gericht is op de notariële zaken. Daardoor is het een professional met een hoge mate van specifieke kennis en specialisatie.

Een notaris kantoor in Oud Alblas is erop ingericht om testamenten of hypotheekaktes op te stellen. De werkzaamheden die een notaris op zich neemt, waaronder het opmaken van documenten, kunnen niet door een normale jurist worden gedaan.

De onkosten van een notaris kantoor in Oud Alblas kunnen als volgt worden opgebouwd:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Oud Alblas

Nu notarissen uit Oud Alblas vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Oud Alblas vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

De goedkoopste notaris Oud Alblas

Wanneer je een goedkope notarispraktijk in Oud Alblas zoekt, kun je beter niet het eerste kantoor binnenstappen wat je tegenkomt. Indien je een paar eenvoudige stappen doorloopt, kom je uit bij een oplossing die wel bij je past. Indien je deze stappen volgt, weet je zeker dat je een geschikte en goedkope partij zult vinden. Indien je voor jezelf scherp hebt wat je wilt, helpt het je om een goed uurtarief te krijgen bij een notarispraktijk in Oud Alblas. Als de klus begrijpelijk is, is het een stuk gemakkelijker om een gericht tarief af te spreken.

Is het uitsluitend maar nodig om raad te krijgen voor onder andere het aanschaffen van een gebouw of wil je bovendien een overeenkomst op laten stellen? Afhankelijk van je wens kan het uurtarief ook variëren. Over het algemeen genomen zien we bij een notarispraktijk in Oud Alblas een gebruikelijk tarief van €150. Ga je voor een persoon met wat minder ervaring, ben je over het algemeen wat goedkoper uit. Ga je voor een professional met wat meer ervaring, betaal je wel wat meer.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Oud Alblas op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Oud Alblas vergelijken

Het is natuurlijk een erg goed idee om eerst een aanvraag voor een offerte de deur uit te doen. Het loont als je voor jezelf helder hebt wat je precies verwacht. Daardoor kun je zeker weten dat je te maken hebt met een expert, een mate van professionaliteit is voor juridische zaken echt een ware noodzaak. Je komt er zo ook tijdig achter wanneer de notarispraktijk in Oud Alblas een bepaalde klus niet voor je kan uitvoeren. Dit scheelt jou weer tijd.

De volgende stap is het voeren van een consult. Tijdens dit gesprek is het mogelijk om een beeld te krijgen van de notarispraktijk in Oud Alblas die je voor je hebt. Je kunt dan direct kijken of het fijn klikt met die notaris.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Oud Alblas

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Oud Alblas en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Oud Alblas

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Oud Alblas terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Oud Alblas

Vlot een bijpassende notaris geregeld.

21 mei 2023

Snel begeleiding gevonden bij een gevoelige en tijd gerelateerde kwestie. Super!

- Ivo de Graaf

Lage tarieven

10 mei 2023

We waren op zoek naar een notaris die lage tarieven rekende, gegeven onze opstartfase.
Vlug gevonden bij notaris-kaart en blij gestemd met de vlotheid.

- Ronald Willems

Deskundige notaris

1 mei 2023

Binnen no-time een deskundige notaris. Prachtig!

- Annemieke van Dongen

Helder uiteenzetting van de kosten gekregen en deze is netjes opgevolgd. Content dus!

25 april 2023

- Daniël van der Laan

Goedkope notaris

18 april 2023

In verband met de oprichting van onze coöperatie zochten wij een een betaalbare notaris.
Gelukt via notaris-kaart en content met de gang van zaken aansluitend.

- Jeffrey Smit

De stap naar een samenlevingscontract gezet

11 april 2023

Momentje getwijfeld of het nodig was, maar desondanks alles maar op papier laten zetten. Geeft een boel rust.

- Paulus Brouwer

Zorgen uit handen

7 april 2023

Te maken krijgen met een erfenis is al bedroefd op zich. Gelukkig hebben we door
de gevonden notaris daarin een zorg minder gehad.

- Maria Smeets

Merci

2 april 2023

Dank jullie wel voor de begeleiding en hulp!

- Saskia Kok

Onderzoek was nodig en is goed gedaan

26 maart 2023

De procedure is ondersteund door vergaand onderzoek zoals wenselijk. Bedankt.

- Brenda van Dam

Uitgelichte notarissen uit Oud Alblas

Nationale Notaris Lekkerkerk

Korte Achterweg 11
2941 EB Lekkerkerk
Nederland

030 242 5672
http://www.nationalenotaris.nl/

Notariskantoor Van der Veen

Johan de Wittstraat 33
3311 KG Dordrecht
Nederland

078 613 8100
http://www.notarvanderveen.nl/

Notariskantoor Merwestein

Singel 81
3311 PB Dordrecht
Nederland

078 613 9555
http://www.notariskantoormerwestein.nl/