Notaris Dordrecht

Wil jij een betaalbare notaris in Dordrecht die bij jou past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Notaris-kaart zorgt dat jij die op zoek bent naar notaris Dordrecht verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notarissen uit Dordrecht – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Notaris Dordrecht gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Notaris Dordrecht
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 115 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Dordrecht, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Wijngaarden, Krimpen aan de Lek en Lekkerkerk bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Dordrecht

Een betaalbare en geschikte Notaris vinden in Dordrecht kan best een moeilijke klus blijken. Het is nu eenmaal niet geheel volgens standaarden om zomaar een notariskantoor binnen te lopen zonder eerder contact. Er zijn enkele belangrijke punten die je zult moeten volgen om er helemaal zeker van te zijn dat je uiteindelijk een notariskantoor in Dordrecht vindt die hart heeft voor jouw zaak. Wij vertellen je met alle plezier waar je aan moet denken!

Spring direct naar:

Een kundige notaris Dordrecht vinden

Tevens al voor een langere tijd aan het zoeken naar een notaris in Dordrecht? Het kan ingewikkeld zijn om uit te komen bij de kundige persoon die jouw juridische zaken en aktes onder handen kan nemen. Wij begrijpen dit als geen ander. Soms zie je door de bomen het bos niet meer. Maar tijdens deze zoektocht zullen wij er echt voor je zijn. We laten dan ook alles aan bod komen wat jij nodig hebt, voordat je op zoek bent naar een notaris in Dordrecht. Met deze tips is het vinden van een notaris bij lange na niet meer zo problematisch als vroeger.

Je bent in ieder geval verplicht om een notaris in Dordrecht te vinden voor:

 • Een wilsbeschikking op te stellen
 • Het opstellen van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Wij adviseren verder om voor de onderstaande gevallen een notaris in Dordrecht te zoeken:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Verdeling en afwikkeling van een nalatenschap

Alle notarissen uit Dordrecht

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Dordrecht?

Het is nog steeds zo dat men zich afvraagt voor welke dingen je exact een notariskantoor in Dordrecht nodig hebt. Een notariskantoor in Dordrecht zal je assisteren met vrijwel alles wat betrekking heeft op familiaire zaken zoals bijvoorbeeld een nalatenschap of een testament. Ook is een notariskantoor in Dordrecht de uitverkoren partij die je kan bijstaan met het opstellen van verschillende notariële aktes. Denk hier aan een hypotheekakte of aan een akte van overdracht. Het helpt als je weet hoe je een vakbekwaam notariskantoor in Dordrecht kunt vinden, omdat haast iedereen wel eens een keer een omstandigheid heeft waar hij een notaris bij nodig heeft.

Een algemene notaris kan je veelal verder helpen, maar een notariskantoor kan je meestal een expliciet specialisatie brengen. Een deskundige kan je vaak net even iets extra’s brengen, wanneer de gebeurtenis erom vraagt. Zo kom je daarna ook niet voor complexe verrassingen te staan. Vaak kan een vakkundig notariskantoor in Dordrecht je hierdoor juist geld besparen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Dordrecht?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Dordrecht te vinden dat bij je past.

Dordrecht notariskantoor samenlevingscontract en testament

We zouden wel tien aanleidingen kunnen opgeven waarom jij ook zou moeten kiezen voor een Dordrecht notarispraktijk, je zal nu simpelweg erg veel voordeel ondervinden bij deze partij. Op de allereerste plaats is het mogelijk om geld te besparen bij de aankoop van een perceel. Hier kan je denken aan als voorbeeld gereduceerde kosten op de akte van hypotheek, de notaris zal je immers van advies voorzien. In Dordrecht bij een notariskantoor ben je aan het geschikte adres voor een samenlevingscontract en een testament. Je weet dus iedere keer dat deze documenten helder en wettelijk zijn.

Ook bespaart een notariskantoor je ook behoorlijk tijd. Het opstellen van bijvoorbeeld een hypotheek akte kost flink wat tijd, al helemaal voor mensen die meerdere woningen in bezit hebben. Het is natuurlijk zonde om hier veel te veel tijd in te stoppen. De Dordrecht notarispraktijk zal al dit werk voor je uit handen nemen.

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Dordrecht?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Dordrecht.

Notaris kosten Dordrecht

Het is belangrijk dat je weet wat het onderscheid is tussen een normale jurist en een notaris. Het is toch de eerste stap die je moet maken. Een jurist is de persoon die de algemene zaken zal bekijken op juridisch gebied. Denk dan met name aan adviezen of aan het schrijven van beroepschriften. Een notaris richt zich voornamelijk op notariële zaken en aktes. Hierdoor is het een professional met een hoge mate van specifieke kennis en specialisatie.

Het notaris kantoor in Dordrecht stelt onder andere de aktes op die komen kijken bij het uitreiken van een lening of bij het opmaken van een testament. De taken die een notaris op zich neemt, waaronder het opmaken van aktes, kunnen niet door een reguliere jurist worden gedaan.

Er zijn aparte manieren om de prijzen van een notaris kantoor in Dordrecht op te bouwen. Dit zijn de meest voorkomende:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Dordrecht

Nu notarissen uit Dordrecht vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Dordrecht vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

De meest betaalbare notaris Dordrecht

Er zijn talloze oorzaken waarom de tarieven voor een notarispraktijk in Dordrecht kunnen verschillen. De ene notarispraktijk in Dordrecht is uiteraard de andere niet. Kosten kunnen beduidend variëren op basis van ervaring en kundigheid, maar ook op basis van populariteit.

Als je een notarispraktijk in Dordrecht vindt die nog niet zo lang bestaat of heel klein is, ben je doorgaans wat minder geld kwijt dan aan een notarispraktijk in Dordrecht die erg veel expertise heeft of heel veel notarissen huisvest.

Een manier om de goedkoopste notarispraktijk in Dordrecht te vinden is door allemaal aanbiedingen te vergelijken en de minst dure te kiezen. Let er daarbij wel op dat de notaris van je keuze wel past bij jouw omstandigheid. Kijk bovendien of je kunt achterhalen wat het ene notariskantoor in prijs laat variëren van het andere, zodat je hier een fatsoenlijk beeld bij krijgt.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Dordrecht op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Dordrecht vergelijken

Heb je voor jezelf besloten dat je in Dordrecht notarispraktijk offertes wilt aanvragen? Prachtig! Hier helpen we je graag bij! Vanuit ons uitgebreide netwerk kunnen we je ook in Dordrecht aan een notarispraktijk koppelen die past bij je voorkeuren.

Je vraagt makkelijk via onze offerte-aanvraag drie offertes op en je offerteaanvraag wordt spoedig beantwoord door verschillende partijen die voor jou interessant zijn. Je kunt dit geheel kosteloos en vrijblijvend doen om zo tot jouw allerbeste keuze voor een in Dordrecht gevestigde notarispraktijk te komen. Daarna kun je in een gesprek of bij een afspraak je voorkeuren verder uiteen zetten.

Wacht niet langer en vraag direct nog je vrijblijvende en gratis offertes op indien je in Dordrecht een notarispraktijk zoekt. Later kun je over het algemeen nog een andere route bewandelen, maar wij garanderen dat je met onze offertes succes zult hebben en dat je meteen al start met besparen op je kosten voor een notaris.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Dordrecht

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Dordrecht en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Dordrecht

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Dordrecht terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Dordrecht

Offertes vlot binnen

18 mei 2024

De offertes waren gauw ontvangen en dus konden we vlug met de notaris in zee.

- Robertus Groen

Uiteindelijk een testament

7 mei 2024

Een moment lang overwogen of ik toch niet een testament zou moeten laten opstellen. Had ik flink wat eerder moeten doen!

- Natascha Kok

Content met afwikkeling

28 april 2024

Domweg gelukkig met het opmaken van het samenlevingscontract.

- Peter de Wit

Ervaren notaris gevonden

26 april 2024

Ons samenlevingscontract is vakkundig en rap opgesteld.
Er zaten wat extra haken en ogen aan bij ons maar hij heeft dit helder en bekwaam afgehandeld.
Ook vielen de tarieven ons erg mee.

- Irene Molenaar

Oprecht super!

19 april 2024

Super gedaan! Top!

- Angelique van Wijk

Uiteindelijk een testament

13 april 2024

Een moment lang nagedacht of ik toch niet een testament zou moeten laten opmaken. Had ik veel eerder moeten doen!

- Kevin Maas

Goed werk ontvangen

1 april 2024

We hadden een zorg dat het ongemakkelijk zou zijn en ook veel zou kosten. Gelukkig was het omgekeerde waar. Niets is minder waar.
Ongeacht het werk wat gewoon kritisch gedaan lijkt te zijn, weet ik nu door de uiteenzetting ook precies waar ik voor betaal (herroeping testament). Heel prettig.

- Natascha van der Meulen

Voordelig en goed!

30 maart 2024

Verklaring van erfrecht was zo geregeld! Nou echt aan te raden om te vergelijken, daardoor wat euro’s bespaard. Tevreden dus!

- Claudia Martens

Voordeliger uit dan ik dacht

18 maart 2024

Onkosten vielen behoorlijk minder hoog uit dan ik dacht.

- Nienke Hofman

Uitgelichte notarissen uit Dordrecht

Notariskantoor Van der Veen

Johan de Wittstraat 33
3311 KG Dordrecht
Nederland

078 613 8100
http://www.notarvanderveen.nl/

Bierenga

Burgemeester de Bruïnelaan 134
3331 AJ Zwijndrecht
Nederland

078 619 4105
http://www.notarisbierenga.nl/

De Scheepsnotaris

Burgemeester de Bruïnelaan 5
3331 AB Zwijndrecht
Nederland

078 612 1355
http://scheepsnotaris.nl/