Notaris Lekkerkerk

Wil jij een top notaris uit Lekkerkerk die bij jou past?

Dan ben je op de goede plek.

Notaris-kaart zorgt dat jij die zoekt naar notaris Lekkerkerk verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Notaris-kaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notarissen uit Lekkerkerk – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Notaris Lekkerkerk gezocht?

Een notaris in Lekkerkerk vinden

Notaris Lekkerkerk
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 124 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Lekkerkerk, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Berkenwoude, Dordrecht en Gouderak bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Lekkerkerk

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare Notaris in Lekkerkerk is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Het is nu eenmaal niet geheel volgens etiquette om zomaar een notariskantoor binnen te lopen zonder eerder contact. Er zijn een aantal dingen om in je achterhoofd te houden wanneer je zoekt naar een notaris in Lekkerkerk. Wij vertellen je met alle plezier wat je moet onthouden!

Spring direct naar:

Een top notaris Lekkerkerk vinden

Ben je op zoek naar een deskundige notaris in Lekkerkerk? Dan hebben we goed bericht voor je! Via notaris-kaart.nl kom je immers gemakkelijk in contact met een professionele notaris. Dankzij ons veelzijdige aanbod vindt je binnen enkele ogenblikken een competente notaris in Lekkerkerk die aansluit op je behoefte. In bepaalde gevallen is het noodzakelijk om een notaris in Lekkerkerk in te huren, in overige gevallen is het inschakelen van een notaris in Lekkerkerk niet verplicht, maar raden wij het wel ten strengste aan.

Je bent in ieder geval gedwongen om een notaris in Lekkerkerk te vinden voor:

 • Een testament op te stellen
 • Het opstellen van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Bij de eerstvolgende zaken raden wij ten zeerste aan om een notaris in Lekkerkerk te vinden, ook al is dit niet voorgeschreven:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Distributie en afwikkeling van een erfenis

Wanneer je onroerend goed wilt aan- of verkopen, bijvoorbeeld een huis of een kantoorpand, krijg je tevens te maken met een notaris. Echter tevens als je een bedrijf wilt oprichten en van bepaalde rechtsvormen gebruik gaat maken, komt een notaris in Lekkerkerk om de hoek kijken.

Alle notarissen uit Lekkerkerk

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Lekkerkerk?

Het kundige notariskantoor in Lekkerkerk sluit exact aan bij je behoeften. Een van de talrijke voordelen van een notariskantoor in Lekkerkerk is dat er een aantal notarissen werken die je verder kunnen helpen. Je zult bij een notariskantoor in Lekkerkerk dan ook notarissen voor allerlei soorten vakgebieden zien rondlopen. Je kunt daarom voor een enorm breed spectrum aan opdrachten terecht bij een notariskantoor in Lekkerkerk.

Een algemene notaris kan je doorgaans ook helpen, maar een notariskantoor kun je dikwijls een specifiek specialisme brengen. Echter zijn er aparte denkbare situaties waar je een professional aan het werk wilt zetten omdat deze van de hoed en de rand weet. Zo kom je daarna ook niet voor nare verrassingen te staan. Wat dat betreft kan een slim notariskantoor in Lekkerkerk je heel veel geld schelen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Lekkerkerk?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Lekkerkerk te vinden dat bij je past.

Lekkerkerk notariskantoor testament en samenlevingscontract

We zouden wel tien redenen kunnen opnoemen waarom jij mede zou moeten kiezen voor een Lekkerkerk notarispraktijk, je zult nu eenmaal heel veel baat ondervinden bij deze partij. Op de allereerste plaats is het mogelijk om geld te besparen bij de aankoop van een huis. Hierbij kan men denken aan als voorbeeld minder onkosten op de akte van hypotheek, de notaris zal je namelijk van advies voorzien. In Lekkerkerk bij een notariskantoor ben je aan het goede adres voor een samenlevingscontract en een wilsbeschikking. Je weet dus steevast dat deze documenten glashelder en legaal zijn.

Daarbuiten zal je door de notaris flink tijd kunnen besparen. Het opstellen van bijvoorbeeld een hypotheek akte kost flink wat tijd, al helemaal voor mensen die meerdere huizen in bezit hebben. Het is allicht zonde om hier veel te veel tijd in te stoppen. De Lekkerkerk notarispraktijk zal al dit werk voor je uit handen nemen.

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Lekkerkerk?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Lekkerkerk.

Kosten notaris Lekkerkerk

Alvorens je te verdiepen in de onkosten is het belangrijk om het onderscheid tussen een jurist en een notaris te kennen. Dit helpt je om tot de geschikte keuze te komen. Een jurist is de persoon die de algemene zaken zal bekijken op juridisch gebied. Denk hier met name aan adviezen of aan het schrijven van beroepschriften. Een notaris richt zich voornamelijk op notariële zaken en aktes. Het is een prof met een hoge mate van vakkennis en specialisme.

Een notaris kantoor in Lekkerkerk is erop ingericht om testamenten of hypotheekaktes op te stellen. De taken van een jurist en de werkzaamheden van een notaris zijn over en weer niet uitwisselbaar.

De prijzen van een notaris kantoor in Lekkerkerk kunnen als volgt worden gespecificeerd:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Lekkerkerk

Nu notarissen uit Lekkerkerk vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Lekkerkerk vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

Hoe vind je de goedkoopste notaris Lekkerkerk

Het is natuurlijk niet zo dat je het eerste kantoor maar moet binnengaan wat er maar bij jou in de regio zit. Als je een paar eenvoudige stappen doorloopt, kom je uit bij een oplossing die wel bij je aansluit. Indien je deze stappen doorloopt, weet je zeker dat je een geschikte en goedkope partij zult vinden. Als je voor jezelf begrijpelijk hebt wat je wilt, helpt het je om een goed uurtarief te krijgen bij een notarispraktijk in Lekkerkerk. Hij moet tenslotte wel weten wat je nu precies van hem of haar wil.

Is het enkel maar nodig om raadgeving te krijgen voor onder andere het overnemen van een gebouw of wil je daarnaast een akte op laten stellen? Afhankelijk van je wens kan het tarief ook verschillen. Voor een notarispraktijk in Lekkerkerk zien we gewoonlijk een uurtarief van rond de €150 per uur, dit voor de reguliere notaris in de buurt met gemiddelde ervaring. Ga je voor een persoon met wat mindere ervaring, ben je over het algemeen wat minder duur uit. Ga je voor een professional met wat meer ervaring, betaal je vaak wat meer.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Lekkerkerk op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Lekkerkerk vergelijken

Het is natuurlijk een zeer goed plan om eerst een aanvraag voor een offerte de deur uit te doen. Het loont als je voor jezelf helder hebt wat je precies zoekt. Hierdoor kun je zeker weten dat je te maken hebt met een expert, een mate van professionaliteit is voor juridische zaken echt een ware noodzaak. Je komt er zo ook bijtijds achter wanneer de notarispraktijk in Lekkerkerk een specifieke project niet voor je kan uitvoeren. Dit scheelt je weer tijd.

De volgende stap is het voeren van een gesprek. Door dit kennismakingsgesprek is het een optie om een beeld te krijgen van de notarispraktijk in Lekkerkerk die je voor je hebt. Je kunt dan direct kijken of het goed klikt met deze notaris.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Lekkerkerk

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Lekkerkerk en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Lekkerkerk

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Lekkerkerk terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Lekkerkerk

Offerte was betaalbaar

6 maart 2024

De prijzen waren laag, tegen onze verwachting in.

- Natasja Martens

Merci

26 februari 2024

Dank jullie wel voor de begeleiding en hulp!

- Petra Timmermans

Goedkope notaris

22 februari 2024

In verband met de oprichting van onze coöperatie zochten wij een een betaalbare notaris.
Rap gevonden bij notaris-kaart en verheugd met de haast.

- Rogier van den Broek

Gewoon prima

12 februari 2024

Uitstekende notaris, zoals ik had gehoopt.

- Christiaan Driessen

Top advies gekregen!

9 februari 2024

Helder advies gekregen, echt blij met onze aanvraag op notaris-kaart.

- Bram Groen

Zeer professioneel

27 januari 2024

Een echte pro getroffen. Dat gaf veel duidelijkheid gedurende het traject..

- Thijs Post

De stap naar een samenlevingscontract gezet

18 januari 2024

Na jaren gezamenlijk wonen alles toch maar officieel gemaakt. Geeft een stuk rust.

- Anouk van Wijk

Uitstekende keus

8 januari 2024

Naderhand blij dat ik mijn notaris via notaris-kaart heb gezocht.

- Björn Smits

Oprecht super!

6 januari 2024

Boven verwachting! Geweldig!

- Marcel Hofman

Uitgelichte notarissen uit Lekkerkerk

Nationale Notaris Lekkerkerk

Korte Achterweg 11
2941 EB Lekkerkerk
Nederland

030 242 5672
http://www.nationalenotaris.nl/

Ambacht Notaries

Grotenoord 23
3341 LT Hendrik-Ido-Ambacht
Nederland

078 684 5999
http://www.ambachtsenotarissen.nl/

Ambachtse Notaris

Grotenoord 23
3341 LT Hendrik-Ido-Ambacht
Nederland

078 684 5999
http://www.ambachtsenotarissen.nl/