Notaris Oldenzijl

Zoek jij een professional voor jouw notaris zaken in Oldenzijl?

Dan ben je op de goede plek.

Notaris-kaart zorgt dat jij die zoekt naar notaris Oldenzijl verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Notaris-kaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notarissen uit Oldenzijl – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Notaris Oldenzijl gezocht?

Nu notaris offertes vergelijken

Notaris Oldenzijl
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 121 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Oldenzijl, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Roodeschool, Oosternieland en Zijldijk bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Oldenzijl

Een betaalbare en geschikte Notaris vinden in Oldenzijl kan best een moeilijke klus blijken. Je kunt nu eenmaal niet bij het dichtstbijzijnde notariskantoor binnen stappen en de eerste persoon aanspreken die je ziet. Er zijn een aantal dingen om in je achterhoofd te houden wanneer je zoekt naar een notaris uit Oldenzijl. Lees snel verder om te leren hoe ook jij de beste notaris van Oldenzijl kunt vinden!

Spring direct naar:

Een bekwame notaris Oldenzijl vinden

Ben je wel op zoek naar een notaris in Oldenzijl? Het is niet steevast eenvoudig om bij de juiste persoon uit te komen, die jouw juridische zaken en officiële papieren onder zijn hoede kan nemen. Wij begrijpen dit als geen ander. Mogelijk zie je door de bomen het bos niet meer. Gelukkig zijn wij er voor je om je bij te staan in deze speurtocht. Op deze site zullen we jou dan ook alle tips laten zien die we je mee kunnen geven als je op zoek gaat naar een notaris in Oldenzijl. Vanwege deze tips is het vinden van een notaris bij lange na niet meer zo moeizaam als vroeger.

Je bent in elk geval gedwongen om een notaris in Oldenzijl te vinden voor:

 • Een wilsbeschikking op te stellen
 • Het opmaken van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Bij de volgende zaken raden wij ten zeerste aan om een notaris in Oldenzijl te vinden, ook al is dit niet verplicht:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Distributie en behandeling van een nalatenschap

Alle notarissen uit Oldenzijl

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Oldenzijl?

Het kundige notariskantoor in Oldenzijl sluit nauwkeurig aan bij je behoeften. Een van de talrijke voordelen van een notariskantoor in Oldenzijl is dat er meerdere notarissen werken die je verder kunnen helpen. Je zult bij een notariskantoor in Oldenzijl dan ook notarissen voor allerlei soorten specialismen zien rondlopen. Je kunt dus voor een heel breed spectrum aan opdrachten terecht bij een notariskantoor in Oldenzijl.

Een algemene notaris kan je doorgaans verder helpen, maar een notariskantoor kun je doorgaans een speciaal specialisatie brengen. Een deskundige kan je vaak net even iets extra’s brengen, indien de situatie daarom vraagt. Zo kom je later ook niet voor nare verrassingen te staan. Vaak kan een professioneel notariskantoor in Oldenzijl je daardoor juist geld besparen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Oldenzijl?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Oldenzijl te vinden dat bij je past.

Oldenzijl notariskantoor testament en samenlevingscontract

We zouden wel tien aanleidingen kunnen benoemen waarom jij tevens zou moeten kiezen voor een Oldenzijl notarispraktijk, je zult nu simpelweg heel veel voordeel ondervinden bij deze partij. Allereerst kan deze je flink wat geld besparen bij de aanschaf van een woonhuis of kantoorpand. Hier kan je denken aan onder andere lagere onkosten op de akte van hypotheek, de notaris zal je immers van raad voorzien. De notaris in Oldenzijl weet alles over de authentieke akten en overige soorten akten, je weet dus zeker weten dat jij altijd weer aan de eisen zult voldoen voor als voorbeeld een overeenkomst.

Bovendien zal je door de notaris veel tijd kunnen besparen. Het opmaken van een akte is een meest zorgvuldige en tijdrovende taak. Het is natuurlijk zonde om hier veel te veel tijd in te stoppen. Middels in Oldenzijl een notariskantoor te zoeken, bespaar je jezelf aanzienlijke moeite.

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Oldenzijl?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Oldenzijl.

Wat zijn de kosten voor een notaris kantoor Oldenzijl

Alvorens je te verdiepen in de prijzen is het slim om het onderscheid tussen een jurist en een notaris te kennen. Dit is toch de allereerste stap die je moet maken. Je neemt een jurist in de arm voor algemene juridische aangelegenheden en raad. Je kunt onder andere denken aan een bezwaar. Een notaris anderzijds is de partij die in het speciaal gericht is op de notariële zaken. Het is een professional met een hoge mate van vakkennis en specialisatie.

Een notaris kantoor in Oldenzijl is erop ingericht om testamenten of hypotheekaktes op te stellen. De taken van een jurist en de werkzaamheden van een notaris zijn wederzijds niet uitwisselbaar.

De tarieven van een notaris kantoor in Oldenzijl kunnen als volgt worden gespecificeerd:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Oldenzijl

Nu notarissen uit Oldenzijl vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Oldenzijl vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

Hoe vind je de goedkoopste notarispraktijk Oldenzijl

Er zijn aparte aanleidingen waarom de prijzen voor een notarispraktijk in Oldenzijl kunnen verschillen. De ene notarispraktijk in Oldenzijl is simpelweg de andere niet. Tarieven kunnen fiks variëren op basis van ervaring en kunde, maar tevens op basis van populariteit.

Een notarispraktijk in Oldenzijl die net gestart is, of uit slechts één of twee notarissen bestaat, kost over het algemeen iets minder als een notarispraktijk in Oldenzijl die veel kolossaler is neergezet en tientallen notarissen onder contract heeft.

Je kunt in theorie de goedkoopste notarispraktijk vinden door aanbiedingen op te vragen en daar de goedkoopste van te kiezen. Let er daarbij wel op dat de notaris van je keuze wel past bij je omstandigheid. Tracht verder te achterhalen wat het ene notariskantoor nou minder duur maakt dan het andere notariskantoor, zodat je een bewust beslissing neemt.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Oldenzijl op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Oldenzijl vergelijken

Het is verstandig om verscheidene offertes aan te vragen en deze te vergelijken. In de aanvraag zul je duidelijk moeten zijn in wat je verwacht en wat je zoekt. Hierdoor zul je zeker weten dat je te maken hebt met een deskundige, een mate van bekwaamheid is voor juridische zaken echt een ware noodzakelijkheid. Je komt er zo ook bijtijds achter indien de notarispraktijk in Oldenzijl een bepaalde klus niet voor je kan uitvoeren. Dit scheelt jou weer tijd.

De volgende stap is het voeren van een gesprek. Via dit onderhoud krijg je meer begrip in wat de notarispraktijk in Oldenzijl voor jou kan betekenen. Tevens zal je direct kunnen zien of de persoon wel degene is die je zoekt voor je juridische zaken.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Oldenzijl

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Oldenzijl en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Oldenzijl

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Oldenzijl terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Oldenzijl

Helemaal goed in orde

24 mei 2024

Testament is buiten al teveel franje afgehandeld. Begrijpelijke taal en lage kosten. Ideaal.

- Remco Peters

Vertrouwde partij

16 mei 2024

Partij gevonden die betrouwbaar aanvoelt. Aangenaam!

- Roy van Beek

Ervaring met notariskantoor was super

10 mei 2024

Het kantoor waar we mee hebben samengewerkt was super! Afspraak was afspraa, bijzonder prettig.

- Ivo Schouten

Helemaal goed in orde

30 april 2024

Opmaken van testament ging zonder teveel juridische spraak en hierdoor goed.

- Paulus Evers

Vertrouwelijke notaris ingeschakeld

24 april 2024

Erg vertrouwelijke kwestie goed geregeld door de notaris.

- Christiaan Hoekstra

Goed werk ontvangen

19 april 2024

We hadden een zorg dat het moeizaam zou zijn en ook veel zou kosten. Gelukkig was het omgekeerde waar. Gelukkig was het tegenovergestelde aan de orde.
Begrijpelijk betaal je dan het werk van de notaris echter ik begreep ook nog eens waarvoor wat betreft
de herroeping van mijn wilsbeschikking. Super aangenaam.

- Robert Bos

Duidelijke gang van zaken

13 april 2024

Duidelijke aanbieding gehad en deze is ook nagekomen. Super dus.

- Pieter van der Meulen

Samenlevingscontract opgemaakt

3 april 2024

In enkele ontmoetingen werd het samenlevingscontract exact opgemaakt zoals ik het voor ogen had. Uitstekend!

- Nienke Smit

Vertrouwelijke notaris ingeschakeld

25 maart 2024

Zeer betrouwbaar en correct advies ontvangen door de notaris.

- Hendrikus Willemsen

Uitgelichte notarissen uit Oldenzijl

Emmius Notarissen

Brander 13
9934 NR Delfzijl
Nederland

0596 635 000
http://www.emmiusnotarissen.nl/?utm_source=google&utm_medium=google-places&utm_campaign=local-search

Notariaat Slochteren

Hoofdweg 16
9621 AL Slochteren
Nederland

0598 422 722
http://notarisslochteren.nl/

Notariskantoor Mr H Huitsing

Heerestraat 32
9991 BG Middelstum
Nederland

0595 552 866
http://www.notarishuitsing.nl/