Notaris Oentsjerk

Behoefte aan een top notaris in Oentsjerk die bij jou past?

Dan ben je op de goede plek.

Notaris-kaart zorgt dat jij die zoekt naar notaris Oentsjerk verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notariskantoren uit Oentsjerk – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Notaris Oentsjerk gezocht?

Laat je snel helpen

Notaris Oentsjerk
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 129 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Oentsjerk, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Burdaard, Wanswert en Hurdegarijp bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Oentsjerk

Een betaalbare en geschikte Notaris vinden in Oentsjerk kan best een lastige zijn. Je kunt nu eenmaal niet bij het meest nabije notariskantoor binnen stappen en de eerste persoon aanspreken die je ziet. Er zijn een aantal punten om in je achterhoofd te houden wanneer je opzoek gaat naar een notaris uit Oentsjerk. Wij vertellen je graag waar je aan moet denken!

Spring direct naar:

Een bekwame notaris Oentsjerk vinden

Ben je op zoek naar een deskundige notaris in Oentsjerk? Dan hebben we fijn nieuws voor je! Een competente notaris vind je namelijk gewoon dankzij notaris-kaart.nl. Door ons veelzijdige aanbod vindt je binnen enkele ogenblikken een kundige notaris in Oentsjerk die aansluit op je behoefte. In een aantal gevallen is het vereist om een notaris in Oentsjerk in te vliegen, in andere gevallen is het inschakelen van een notaris in Oentsjerk niet noodzakelijk, maar raden wij het wel ten zeerste aan.

Je bent in elk geval verplicht om een notaris in Oentsjerk te vinden voor:

 • Een testament op te stellen
 • Het opstellen van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Wij adviseren daarbuiten om voor de opvolgende gevallen een notaris in Oentsjerk te zoeken:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Distributie en afwikkeling van een erfenis

Als je onroerend goed wilt aan- of verkopen, zoals een huis of een kantoorpand, krijg je ook te maken met een notaris. Maar ook bij executie veilingen en het opzetten van een onderneming binnen diverse rechtsvormen komt een notaris in Oentsjerk om de hoek kijken.

Alle notarissen uit Oentsjerk

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Oentsjerk?

Een fatsoenlijk notariskantoor in Oentsjerk kan je juist helpen met de omstandigheid waar jij een notaris voor wilt inhuren. Het voordeel van een notariskantoor in Oentsjerk is dat er gewerkt wordt met verscheidene notarissen. Dikwijls heeft een notariskantoor in Oentsjerk voor diverse specialismen notarissen in dienst. Je kunt dus voor een zeer breed scala aan opdrachten terecht bij een notariskantoor in Oentsjerk.

Een kantoor is dus niet uitsluitend in staat om je überhaupt verder te helpen, maar heeft veelal ook nog eens een notaris voor je die precies de specialisatie bezit waar je naar op zoek bent. Uiteraard kom je met een algemene notaris ook een heel eind. Een professional kan je vaak net even iets extra’s brengen, indien de situatie daarom vraagt. Hiermee haal je ook het maximale uit je situatie. Wat dat betreft kan een aardig notariskantoor in Oentsjerk je enorm veel geld schelen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Oentsjerk?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Oentsjerk te vinden dat bij je past.

Oentsjerk notariskantoor testament en samenlevingscontract

We zouden wel tien aanleidingen kunnen benoemen waarom jij ook zou moeten kiezen voor een Oentsjerk notarispraktijk, je zult nu eenmaal flink veel baat ondervinden bij deze partij. Op de allereerste plaats is het mogelijk om geld te besparen bij de aankoop van een perceel. Met het advies wat een notaris je geeft, kun je als voorbeeld goedkoper uit zijn bij het passeren van de hypotheekakte. In Oentsjerk bij een notariskantoor ben je aan het geschikte adres voor een samenlevingscontract en een wilsbeschikking. Je weet dus iedere keer dat deze papieren glashelder en legitiem zijn.

Hiernaast zal je door de notaris flink tijd kunnen besparen. Het opmaken van een akte is een meest zorgvuldige en tijdrovende klus. Je wil hier zelf begrijpelijk zo min mogelijk tijd aan kwijt zijn. De Oentsjerk notarispraktijk zal al dit werk voor je uit handen nemen.

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Oentsjerk?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Oentsjerk.

Wat zijn de kosten voor een notaris kantoor Oentsjerk

Wanneer je op zoek gaat naar een notaris kantoor in Oentsjerk dan is het belangrijk om je te oriënteren op de prijzen. Je wilt namelijk niet te veel geld kwijt zijn voor een notaris, maar tevens wil je ook voorkomen dat je goedkoop uit lijkt te zijn, maar tegen een teleurstellende notaris aanloopt.

Wat is dan echt de methode om een handig notaris kantoor in Oentsjerk te vinden? Via notaris-kaart.nl vraag je gemakkelijk sommige offertes op, waarna je je keuze kunt maken. Je weet direct wat je kwijt bent aan een notaris kantoor in Oentsjerk via een secuur gespecificeerde offerte.

Er zijn aparte manieren om de tariefstellingen van een notaris kantoor in Oentsjerk op te bouwen. Dit zijn de veel voorkomende:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Oentsjerk

Nu notarissen uit Oentsjerk vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Oentsjerk vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

Hoe vind je de goedkoopste notaris Oentsjerk

Het is uiteraard niet zo dat je het allereerste kantoor maar moet betreden wat er maar bij jou in de buurt zit. Als je een paar simpele stappen doorloopt, kom je uit bij een uitkomst die wel bij je aansluit. Als je deze stappen doorloopt, weet je zeker dat je een passende en goedkope partij zult vinden. Door helder te zijn in wat je wilt, kun je doorgaans in verbinding komen met een notarispraktijk in Oentsjerk die exact past bij je behoeften. Hij moet immers wel weten wat je nu precies van hem of haar verwacht.

Gaat je wens louter over het verwerven van raadgeving? Of wil je bovendien een overeenkomst laten opstellen? Afhankelijk van je behoefte kan het uurtarief ook verschillen. Over het algemeen genomen zien we bij een notarispraktijk in Oentsjerk een standaard tarief van €150. Ga je voor iemand met wat mindere ervaring, ben je over het algemeen wat goedkoper uit. Ga je voor een persoon met wat extra ervaring, betaal je vaak wat meer.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Oentsjerk op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Oentsjerk vergelijken

Het is uiteraard een heel goed plan om eerst een aanvraag voor een aanbieding de deur uit te doen. Het loont als je voor jezelf helder hebt wat je precies zoekt. Daardoor zal je zeker weten dat je te maken hebt met een expert, een mate van professionaliteit is voor juridische zaken echt een ware noodzaak. Mocht de notarispraktijk in Oentsjerk iets niet kunnen doen dan kom je hier op een snelle manier achter, dit scheelt een hoop tijd die nodeloos besteed wordt.

Naderhand hoef je enkel nog maar een kennismaking in te plannen. Dankzij dit contact is het mogelijk om een beeld te krijgen van de notarispraktijk in Oentsjerk die je voor je hebt. Je kunt dan ogenblikkelijk kijken of het fijn klikt met deze notaris.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Oentsjerk

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Oentsjerk en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Oentsjerk

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Oentsjerk terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Oentsjerk

Helemaal goed in orde

1 maart 2024

Testament is buiten al teveel poespas georganiseerd. Begrijpelijke taal en lage tarieven. Ideaal.

- Ivo Schouten

Transparant in alles

23 februari 2024

Overzichtelijke prijsopgave gekregen en deze is ook nagekomen. Uitstekend dus.

- Michel van de Velde

Notaris was top

13 februari 2024

Heel fijn met het notariskantoor samengewerkt. Afspraken werden mooi op tijd nagekomen!

- Anne de Bruin

Kosten vielen mee

9 februari 2024

De tarieven waren laag, tegen onze verwachting in.

- Eric Bosch

Merci

22 januari 2024

Bedankt voor alle assistentie en support!

- Matthijs van de Ven

Goedkoop is duurkoop

18 januari 2024

Na bedonderd te zijn door mijn voormalig notaris heb ik door notaris-kaart wel een betrouwbare notaris gevonden. Had ik veel eerder moeten doen.

- Johannes Koning

Kennis van wetgeving

13 januari 2024

Zoals gewenst, erg vakkundig.

- Karin Postma

Had dit veel eerder moeten doen

7 januari 2024

Na opgelicht te zijn door mijn voormalig notaris heb ik via notaris-kaart wel een eerlijke notaris gevonden. Kost iets meer, maar levert ook veel meer op.

- Martin Jansen

Snel afgehandeld

25 december 2023

Verzoek verliep rap en de benodigde aktes waren binnen no time opgesteld.Vlot en zonder lastig toestanden dus gelukkig met de wijze waarop dit gaat.

- Wilhelmus Vink

Uitgelichte notarissen uit Oentsjerk

Notariskantoor Brouns

Canterlandseweg 3
9061 BX Gytsjerk
Nederland

058 256 3344
http://www.notariskantoorbrouns.nl/

Nord Notarissen & Advocaten

Canterlandseweg 3
9061 BX Gytsjerk
Nederland

058 256 3344
http://www.notariskantoorbrouns.nl/

Notariskantoor Mr. S. de Valk B.V.

Reidroas 8
9254 JR Hurdegaryp
Nederland

0511 479 030
http://www.notarisdevalk.nl/