Notaris Den Ham

Ben jij op zoek naar een expert voor jouw notaris zaken in Den Ham?

Dan ben je op de goede plek.

Notaris-kaart zorgt dat jij die zoekt naar notaris Den Ham verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Notaris-kaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notarissen uit Den Ham – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Notaris Den Ham gezocht?

Laat je snel helpen

Notaris Den Ham
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 114 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Den Ham, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Zuidhorn, Noordhorn en Briltil bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Den Ham

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare Notaris in Den Ham is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Je kunt nu eenmaal niet bij het meest nabije notariskantoor binnen stappen en de eerste persoon aanspreken die je ziet. Er zijn een aantal dingen om in je achterhoofd te houden wanneer je opzoek gaat naar een notaris in Den Ham. Wij vertellen je graag wat je moet onthouden!

Spring direct naar:

Een bekwame notaris Den Ham vinden

Echt al voor een lange periode aan het zoeken naar een notaris in Den Ham? Het is niet immer eenvoudig om bij de juiste persoon uit te komen, die jouw juridische zaken en officiële aktes onder zijn hoede kan nemen. Wij snappen dit maar al te goed. Door het forse aanbod is het ingewikkeld om de passende partijen nog te zien. Gelukkig zijn wij er voor je om je bij te staan in deze expeditie. We laten dan ook alles aan bod komen wat jij nodig hebt, als je op zoek bent naar een notaris in Den Ham. En met deze tips wordt je zoektocht eenvoudiger dan ooit.

Als je één van de volgende zaken wilt organiseren, ben je steevast verplicht om een notaris in Den Ham in de arm te nemen:

 • Een testament op te stellen
 • Het opmaken van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Bij de volgende zaken raden wij ten strengste aan om een notaris in Den Ham te vinden, ook al is dit niet gedwongen:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Verdeling en behandeling van een erfenis

Alle notarissen uit Den Ham

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Den Ham?

Enkele mensen zijn zoekende naar waar ze precies een notariskantoor in Den Ham voor nodig hebben. Een notariskantoor in Den Ham kan je onder meerdere begeleiden met het opstellen van een wilsbeschikking of het verwerken van een erfenis. Tevens is het zo dat een notariskantoor in Den Ham er voor je zal zijn als je een bepaalde akte moet opmaken. Denk hier aan een hypotheekakte of aan een akte van overdracht. Het helpt als je weet hoe je een geschikt notariskantoor in Den Ham kunt vinden, omdat bijna iedereen wel eens een keer een situatie heeft waar hij een notaris bij nodig heeft.

Een algemene notaris kan je vaak ook helpen, maar een notariskantoor kan je vaak een speciaal specialisme brengen. Desondanks zijn er verschillende denkbare gevallen waar je een professional aan het werk wilt zetten omdat deze van de hoed en de rand weet. Daarmee haal je ook het maximale uit je situatie. Vaak kan een vakkundig notariskantoor in Den Ham je daardoor juist geld besparen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Den Ham?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Den Ham te vinden dat bij je past.

Den Ham notariskantoor testament en samenlevingscontract

Ben je op zoek naar een professionele notaris die een samenlevingscontract voor jou en je liefste of huisgenoot kan opmaken? Laat je dan zeker eens inspireren door in Den Ham een notariskantoor te raadplegen. Evenals het opstellen van een notarieel testament is iets wat men in Den Ham via notariskantoor willen laten doen.

Je bent dan immer gegarandeerd van een rechtsgeldig document, waarin alle afspraken expliciet zijn gedocumenteerd. De rechtmatigheid van het geschrift is namelijk erg belangrijk indien het noodzakelijk is dat hetgeen in het document staat ook uitgevoerd wordt. Meestal is dat pas bij het verbreken van de afspraak in kwestie. Je wil dan dat alles begrijpelijk is verwoord, goed is gedocumenteerd en dat het zonder enige twijfel duidelijk is welke zaken aan wie toebehoren en hoe de distributie eruit komt te zien.

Maar gelukkig komt – in contrast tot bij een testament – niet altijd een overlijden kijken bij een ontbinding van het document wat je in Den Ham via notariskantoor hebt laten opmaken. Ook een trouwerij of geregistreerd partnerschap kan de condities van een samenlevingscontract laten opheffen. Je kunt het beste in Den Ham je notariskantoor om advies vragen.

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Den Ham?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Den Ham.

Kosten notaris Den Ham

Voor je te verdiepen in de tarieven is het raadzaam om het verschil tussen een jurist en een notaris te kennen. Het is toch de eerste stap die je moet maken. Een jurist is de professional die de algemene zaken zal bekijken op juridisch gebied. Je kunt onder andere denken aan een bezwaar. Een notaris daartegenover is de partij die in het speciaal gericht is op de notariële zaken. Hierdoor is het een persoon met een hoge mate van specifieke kennis en specialisatie.

Het notaris kantoor in Den Ham stelt als voorbeeld de stukken op die komen kijken bij het uitreiken van een hypotheek of bij het opmaken van een testament. De taken van een jurist en de taken van een notaris zijn onderling niet uitwisselbaar.

De tariefstellingen van een notaris kantoor in Den Ham kunnen als volgt worden gespecificeerd:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Den Ham

Nu notarissen uit Den Ham vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Den Ham vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

De goedkoopste notaris Den Ham

Het is natuurlijk niet zo dat je het eerste kantoor maar moet binnentreden wat er maar bij jou in de regio zit. Wegens een aantal stappen te doorlopen zal je bij een veel betere keuze uitkomen. Indien je deze stappen volgt, weet je zeker dat je een passende en goedkope partij zult vinden. Als je voor jezelf helder hebt wat je wilt, helpt het je om een fatsoenlijk uurtarief te krijgen bij een notarispraktijk in Den Ham. Als de opdracht glashelder is, is het veel simpeler om een specifiek tarief af te spreken.

Gaat je behoefte louter over het verkrijgen van raadgeving? Of wil je misschien een hypotheekakte laten opmaken? Door er rekening mee te houden zal jouw keuze in een keer een stuk eenvoudiger worden. Voor een notarispraktijk in Den Ham zien we veelal een tarief van rond de €150 per uur, dit voor de reguliere notaris in de buurt met gemiddelde ervaring. Voor de beginnende notarissen zal dit bedrag natuurlijk iets minder hoog liggen, en andersom voor een ervaren partij.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Den Ham op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Den Ham vergelijken

Het is goed om een aantal aanbiedingen aan te vragen en die te vergelijken. In de aanvraag zal je duidelijk moeten zijn in wat je verwacht en wat je zoekt. Hierdoor zal je zeker weten dat je te maken hebt met een deskundige, een mate van professionaliteit is voor juridische zaken echt een ware noodzaak. Mocht de notarispraktijk in Den Ham iets niet kunnen doen dan kom je hier op een snelle wijze achter, dit scheelt een boel tijd die nodeloos besteed wordt.

De opvolgende stap is het voeren van een consult. Gedurende dit gesprek is het mogelijk om een beeld te krijgen van de notarispraktijk in Den Ham die je voor je hebt. Verder zal je gelijk kunnen zien of de persoon wel diegene is die je zoekt voor je juridische zaken.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Den Ham

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Den Ham en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Den Ham

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Den Ham terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Den Ham

Gewoon goed

19 mei 2024

Rap en duidelijk afgehandeld. Dank!

- Björn van de Ven

Content met besluit

16 mei 2024

Was een uitstekende keus om via notaris-kaart aan mijn notaris te komen.

- Patricia van der Meulen

Goedkoop is duurkoop

11 mei 2024

Na vantevoren zelfstandig gezocht te hebben en veel centen kwijt te zijn geraakt aan een goedkope notaris, heb ik via notaris-kaart een kanjer aan de haak geslagen. Had ik veel sneller moeten doen.

- Christian Jacobs

Onderzoek was nodig en is grondig gedaan

28 april 2024

De procedure is ondersteund door diepgaand onderzoek zoals gewenst. Dank!.

- Sanne van de Berg

Oprecht een vakvrouw

25 april 2024

Ze was enorm professioneel en vakkundig. Fantastisch!

- Arjan Gerritsen

Kennis van wetgeving

20 april 2024

Zoals vermoed, erg professioneel.

- Janneke van de Pol

Bedankt

13 april 2024

Dank u wel voor de begeleiding en hulp!

- Sylvia de Bruijn

Altijd bereikbaar voor aanvragen

5 april 2024

Top bereikbare notaris gekregen, erg content.

- Niels van de Velden

Onderzoek was nodig en is grondig gedaan

29 maart 2024

De procedure is ondersteund door vergaand onderzoek zoals gewenst. Dank!.

- Esther Mulder

Uitgelichte notarissen uit Den Ham

Notariskantoor Hilgen

Wierde 7
9965 TA Leens
Nederland

0595 572 205
http://www.notarishilgen.nl/

Hilgen Netwerk Notarissen

Wierde 7
9965 TA Leens
Nederland

0595 572 205
http://www.notarishilgen.nl/?utm_source=google&utm_medium=google-places&utm_campaign=local-search

Mr. Tj. Smid Netwerk Notarissen

De Gast 6
9801 AD Zuidhorn
Nederland

0594 503 131
http://www.notariszuidhorn.nl/?utm_source=google&utm_medium=google-places&utm_campaign=local-search